Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3789 Milí studenti z Třeboně

2013-02-01 20:05

Milí studenti - zničili jste život slušné ženské, která vám nikdy nic neudělala.
Neohrožovala vás a neubližovala vám. Zničili jste ji jenom tak, z plezíru. Ze sprostoty a surovosti. Protože vás BAVÍ ubližovat. Protože vám DĚLÁ RADOST, když někdo kvůli vám trpí.
Jste stejní jako mladí hitlerovci ve 30. letech a horší než mladí komsomolci v 50. letech. Ale neomlouvejte se ideologií. Ublížili jste té ženě ze sadismu. Prostě proto, že jste věděli, že jako žena nebude mít dost síly se bránit.
Kdybyste byli dospělí lidé, omluvili byste se jí a donesli jí kytku. Ale jste děti. O životě nevíte nic. Trháte mouchám křídla. Zapalujete stohy - "ono to opravdu hoří"? Uštvete koně - "a ten koníček umře"?
Fascinujete vás možnost ubližovat a když ublížíte, připadáte si nějak silnější. Ale není to pravda. Jste slabší.
(Už mockrát jsem slyšel "hloupý jako právník z Plzně", poslední dobou ale několikrát i "zbabělý jako gymnazista z Třeboně". Té nálepky se nezbavíte. Pachuť a špína toho, co jste provedli, se za vámi potáhne celý život. Měli jste donedávna možnost to napravit. Už ji nemáte. Jste odsouzeni - a nikdo ze slušných lidí vám nepodá ruku.)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3791 Re: Milí studenti z Třeboně

2013-02-01 23:49:11

#3789: - Milí studenti z Třeboně

Souhlasím. Ostuda studentů, kteří neví, co je demokracie. Ostuda učitelů, kteří jim to nevysvětlili. Demokracie je také o tom, že jeden respektuje odlišný názor toho druhého.


Nepřihlášený uživatel

#3792 Re: Milí studenti z Třeboně

2013-02-02 01:39:13

#3789: - Milí studenti z Třeboně

K tomuto se zcela bez výhrad připojuji. Jen bych dodal, že v tato štvanice proběhla za naprosté nečinnosti státních orgánů, které ani náznakem akci neodsouhlasily. Zato kardinál Duka vyslovil podporu, zcela v rozporu s učením Ježíšovým, které by měl hlásat.


Nepřihlášený uživatel

#3793 Re: Milí studenti z Třeboně

2013-02-02 03:24:12

#3789: - Milí studenti z Třeboně

No tak, já jim jí klidně podám, rétore hovna. Chtěl jsem být, nesprostý, stejně jako vy, ale zjistil jsem, že to nejde. Vy a vám podobní státní dobytkové, bohapustá svoloč, bez trocha studu, mně tady nebude kecat nic o slušnosti... Potažmo o demokracii. A samozřejmě, ruku mi podávat nemusíte, leda bych vám jí s chutí přerazil...

MIP

#3796 Milí studenti z Třeboně, vydržte. Jestli něco ničíte, pak je to komunistická prašivina

2013-02-02 13:33:58

#3789: - Milí studenti z Třeboně

Nevím, zda u tohoto "nepřihlášeného uživatele" se jedná o neskonalou tupost nebo nehoráznou drzost. Vyjde to nastejno. Sprostá komunistická lež je to v každém případě, lež, drze počítající s tím, že všichni ostatní jsou blbci, kteří nemají paměť a nemyslí. Že je tu stále režim, kde nějaký jeho pohůnek napíše byť sebezhovadilejší tvrzení a všichni musí souhlasit.....

Tato "slušná ženská" (tedy bolševická babizna Baborová) těm dnešním studentům opravdu "nic neudělala". Díky Listopadu 1989 totiž nedostala příležitost. Před tím, jako aktivní služka zločinecké organizace KSČ podporovala všechny ničemnosti Jakešovsko-Husákovského normalizačního režimu, všechno to kádrování, kádrové "stropy" pro nestraníky, posuzování původu uchazečů o studium, všechny štvanice na občany jinak smýšlející a to prakticky až do konce zhovadilého režimu, podporovala okupaci země Rusáky, vyznávala a šířila stupiditu, nazývanou "vědecký světový názor" a pomáhala pronásledovat ty, kteří si o této "vědě" mysleli a říkali své ..... Takhle ničemný člověk věru NESMÍ dostat další příležitost. Díkybohu dnešní studenti to vědí. Vědí a ví i to, že nemá-li tato komunistická nepoučitelná babice znovu "ohrožovat a ubližovat" ty, kteří jí neudělali vůbec nic jiného, než že nejsou stoupenci zločinecké organizace, jejíž je ona členkou a nevyznávají zločinný "světový" názor jako ona, že se musí proti ní ozvat. A ví dokonce, že na to mají, na rozdíl od doby před listopadem 1989, i plné právo. Že jim "slušný člověk", který se ani nepodepíše, nepodá ruku, z toho si dělat nic nemusí. Takovému halamovi nepodávají ruku zase jiní lidé.

To vše je známo, bylo zde napsáno mnohokrát. Ale zřejmě něco z "genia" "vědeckého světového názoru" Vladimíra Ilijiče Lenina přece jen platí: totiž že bolšvický lidský šmejd, všelijaké ty Baborové a podobní, se můžou ve společnosti šířit jako prašivina jen s pomocí "UŽITEČNÝCH IDIOTŮ".


Nepřihlášený uživatel

#3828 Re: Milí studenti z Třeboně

2013-02-04 10:28:06

#3789: - Milí studenti z Třeboně 

 To je moc hloupé a zlé, co jste napsal...