Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MIP

#3804 Re:

2013-02-02 17:58

#3800: -

Zato  tobě trochu zbývá: odpovědět jasně a konkrétně na mé otázky (nejen mé) případně vyvrátit, co jsem zde napsal.... Těžká fuška,co soudruhu. To je mnohem, mnohem snazší tu do zblbnutí blábolit o "uštvání slušného člověka". Nebo blábol o tom, že soudružka ani nemohla ukázat.... ta za celý život už toho ukázala až až: že je bezcharakterní, bezskrupulózní a blbá. Jinak by nevstupovala do zločinecké organizece. Tu je pole pro tvé vysvětlování: vysvětlit, PROČ tedy, když je taková "slušná", lezla do KSČ? Aktivně podporovala režim, dnes prohlášený za zločinný, aktivně podporovala okupaci naší země, což byl zločin agrese podle mezinárodního práva a i někdejší okupant se za něj konečně omluvil. Jen babizna dělá že nic a že zase nám bude "ukazovat". Nejsem zdaleka sám,  co nějaké "ukázky" od takovýchto hajzlů už nepotřebuje.

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2013-02-02 18:06:39



Nepřihlášený uživatel

#3813 Re: Re:

2013-02-03 06:42:41

#3804: MIP - Re:

Odpovím - byla nejspíš komunistkou proto, že viděla a poznala lidskou bídu.

Stejně jako byli komunisty Zdeněk Svěrák (ten dlouhá léta), Jan Werich (ten podepsal i Antichartu), Vítězslav Nezval, Vladislav Vančura (vysoký funkcionář KSČ), František Halas (komunistický náměstek ministra), Josef Hora, disidenti Pavel Kohout a Ludvík Vaculík, také světově proslulý prozaik Milan Kundera, nebo z nejmladších třeba "pravicový" novinář Martin Komárek z iDnes (ten dokonce vystudoval obor vědecký komunismus na VŠ)... a miliony dalších lidí... Máš je všechny za "bezcharakterní a bezskrupulózní, za podporovatele zločiného režimu?

Jsi ještě naivní dítě, jenže děti, když jim média svěří moc, dokáží ublížit nejhůř.


Nepřihlášený uživatel

#3820 Re: Re:

2013-02-03 17:42:34

#3804: MIP - Re:

Netuším, co, kdy a kde paní Baborová ukázala, rozhodně to ale bude slabý odvar proti bezcharakternosti, bezskrupulóznosti a blbosti (její psaný projev je na úrovni studentky primy nebo sekundy) Kohoutové. Paní Baborová si nedělala ze svého ústavu politické bojiště, jak nám předvádí výše jmenovaná "dáma".