Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2381 Re: Re: Řádnému podporovateli řádně zvoleného svinstva

2013-02-13 15:07

#2330: - Re: Řádnému podporovateli řádně zvoleného svinstva  

:-) další slušný soudruh:-)

...pokud radní pro školství nerozhoduje o ničem, mohli bychom společně vytvořit a spolupodepsat petici za zrušení této funkce....a konečně ukončit tuto debatu, co říkáte?:-)) 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2394 Re: Re: Re: Řádnému podporovateli řádně zvoleného svinstva

2013-02-15 20:31:48

#2381: - Re: Re: Řádnému podporovateli řádně zvoleného svinstva  

Vůbec Jste mi neporozumněl. Chce se seznámit s tím ,co je přenesená působnost a co je samosprávná působnost kraje. Přenesená působnost je výkon , který přenáší centrální úřady (v tomto případě  většinou ministerstvo školství na krajský úřad, odhaduji ji na cca 65- 70 % objemu činnosti), odborníci s odboru školství, mládeže a tělovýchovy krajského úřadu by Vám řekli přesné číslo. A tuto působnost musí kraj vykonávat, bez ohledu na to, jest-li radní má politickou nominaci KSČM, ODS nebo Dělnické strany. O rozhodnutích v oblasti krajské samosprávy školství (to je těch zbývajících 35 - 30 %) rozhoduje zastupitelstvo kraje na základě podkladů, které připravuje odbor školství mládeže a tělovýchovy krajského úřadu. Tyto materiály předkládá právě radní pro školství, která s uvedeným odborem spolupracuje. Tak je to prosím ve všech krajích této republiky.

Kompetence radní pro školství (viz uvedené) jsou nesrovnatelné s kompetencemi ministrů vlády České republiky. Jsem zvědav, co budete říkat Vy a studenti, až ministři vlády budou komunisté, což se při volebních preferencích pravicových stran a jejich praktické činnosti, která negativně dopadá téměř na všechny vrstvy občanů tohoto státu již brzy stane. Pro pořádek v KSČ jsem nikdy nebyl, v KSČM rovněž ne,nejsem jejím sympatizantem, ale vidím realitu dneška.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...