Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2397 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

2013-02-16 12:32

#2395: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny. 

Mrzí mě Vaše bezprostřední zkušenost, nicméně, musím znovu odmítnout jakoukoli spojitost z režimy...

....a statistikama mě netlučte, protože za komunistů jsme tu neměli hendikepované lidi, lidi bez střechy nad hlavou, nebyla úmrtnost, nebyla zločinnost......nebyl Černobyl,.......oni totiž soudruzi jaksi zapomínali lidem říkat některé nepříjemné věci...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

2013-02-16 15:27:37

#2397: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

Opravdu s Vámi nemůžu souhlasit, např. s těmi handicapovanými lidmi. Nevím, kolik je Vám let, nevím, kde jste žil, ale v Čechách to asi nebylo.  Jak by jinak šlo vysvětlit, že třeba já jsem věděla, že 20 km od mého města žijí v zámečku postižení lidé? Neříkám, že když jsem je na počátku 80.let , jako malá holka, potkala na procházkce, to se mnou " nezamávalo.

Kdo žil za komunistů bez střechy nad hlavou, to nevím, když ti zlí komunisté nutili všechny pracovat, a kdo nepracoval, byl příživník a zavřeli ho. Kdo chodil do práce, tak snad dostával svůj plat.

Opravdu této dnešní době nefandím. Něco jsem  v této době nové době prožila a ničím mě neoslnila. Jako já  nepřesvědčím Vás, tak Vy zase nepřesvědčíte mne.

Krásný víkend.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...