Petice proti nepravidelnosti rodičovských příspěvků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2013-02-20 16:17

Teď mne tak napadlo... Děláte si ty děti kvůli příspěvkům, nebo proto, že je s manželem/partnerem chcete? Madam, která neví kdo je fotr děcka, je pouhopouhá štětka, bez nároku na cokoliv... Možná ostré, leč k zamyšlení...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#39 Re:

2013-02-20 16:23:56

#35: -

Lépe bych to nevystihla

volfice

#66 Re: Tohle je docela ostré,

2013-02-20 22:03:12

Myslím,že odsuzovat lidi podle toho,zda jsou nebo nejsou zavyslý na dávkách státu je naivní.Jednou bere máma dávky na dítě,jenž má.JAK SI MŮŽETE DOVOLIT ŘÍKAT NĚKOMU ŠTĚTKA,KDYŽ NEVÍTE,ZA JAKÝCH OKOLNOSTÍ JE DÍTKO ZPLOZENO?CO KDYŽ SE DÍTKO NARODILO V MOMENTĚ,KDY JEHO BIOL.OTEC ZEMŘEL A S MATKOU NEBYLI MANŽELÉ???Dítě je automaticky pol,pohrobek,a matka bere jen mateřskou,a nic.......a platit nájem a jiné musí......JE PROTO HNED ŠTĚTKA????A jiné příklady,které nejsou o tom že je máma štětka,dle mého jste vy naivní slepice která klove na kteroukoliv nataženou ruku,namyšlená blbka,jenž nemá ani kamarádky......a neponaučitelná knihovnice,která o reálném životě nemá ani potuchy.Nejsem závyslá na dávkách-mateřské,ale dala jsem státu dítě,a chci aby mi chodilo to,na co mám právem nárok,a jiné matky podporuji.....takže se teď vy jenž se neumíte ani podepsat,(asi víte proč :) )A chudák chlap vedle vás...

S pozdravem

Nepřihlášený uživatel

#81 Re:

2013-02-21 10:08:15

Štětka? Hmmm... Evidentně žiješ ve světě snů, kde každý muž radostně plesá při zjištění, že se svou drahou polovičkou čeká dítě... Bohužel ne všichni jsou takoví... Nechci ti ovšem brát iluze...

Když vezmu do detailu všechny tvé komenty... Připadáš mi jako nedospělé dítě (myšleno psychicky) - děvče, které dodělává střední školu, popřípadě se nějakým nedopatřením dostalo na vysokou... Už podle vyjadřování, gramatických chyb a celkových postojů a názorů. Držím ti pěsti, aby ti ta idyla vydržela... Pokud to bereme ještě na tvou životní situaci - při jednom dítěti tyto finance asi stačí, chci tě vidět, až budete mít doma školáka a další mimčo či mimča... 12-15 tis.+tvých 3800,-... No při rostoucích cenách za energií, nájmů atd.... Držím pěsti!

Nepřihlášený uživatel

#96 Re: pro ten anonym co sem píše ty super chytré věci

2013-02-21 12:38:01

Ty čubko jedna zasraná kdo si že tady budeš někoho soudit.Děvče buď ráda,že se pod anonymem.Bože něco tak strašně tupýho by se nemělo ano rozmnožovat.Zamysli se nad tím co píšeš ne vždy to je tak,že matka neví kdo je její otec.Stavají se situace kdy ten chlap odejde nebo žeská od něj nebo se taky může něco stát.Běž si vyláchnout hubu a strč si tam mýdlo ty střevo jedno

paní co je za socku

#103 Re:

2013-02-21 13:01:02

tak já se tedy zamyslím ale nad tím co jste milá paní za debilku že máte takovéto názory štětka jste leda Vy škoda že jste nepřihlášená moc ráda bych viděla s jakou kravkou mám tu čest.Protože tohle opravdu rozumný člověk nemůže napsat a upřímně Vás lituji protože větší kravku než jste Vy jsem snad nepoznala

Nepřihlášený uživatel

#113 Re:

2013-02-21 13:34:47

Děti sem si nedělala, kvůli přídavkům, ale proto, že se máme s manželem rádi a děti jsme chtěli. Ale na dávky nárok máme a když vidím, jak si támhle poslanci pobírají desetitíce a to jsou ve vězení, jak se jistým menšinám strkají tisíce, tak si myslím, že těch pár stovek bych taky mohla dostat a dostat je s nějakou jistotou.  A milá dámo, kamarádku znásilnili tři vzorní tatínci od rodin, otěhotněla a musela si malé nechat. Také nevěděla, kdo je otec, muselo se čekat na testy, ale kdyby nyní četla VÁŠ příspěvek, vrátilo by se jí vše, co prožila. Vypouštějte  takovéhle nesmysly trochu s rozvahou, nevíte, jestli někomu neubližujete neprávem!!!!

Nepřihlášený uživatel

#203 Re: a když je ta ženská znásilněná a otěhotní je taky štětka?

2013-02-21 23:51:17