Petice kvůli nepřiměřenému zvýšení poplatku za školní družinu v ZŠ Netvořice

My, níže podepsaní rodiče a zákonní zástupci dětí navštěvujících základní školu v Netvořicích, tímto vyjadřujeme svůj nesouhlas s nepřiměřeným zvýšením poplatku za školní družinu.

Na začátku tohoto školního roku 2024/ 2025 jsme byli informováni o plánovaném navýšení poplatku za školní družinu, které považujeme za neodůvodněné a zatěžující pro naše rodiny. Školní družina je důležitou součástí vzdělávacího procesu a poskytuje dětem bezpečné a podporující prostředí po skončení vyučování.

Zvýšení poplatku v takovém rozsahu může významně ovlivnit dostupnost těchto služeb pro mnohé rodiny. Vzhledem k ekonomické situaci a rostoucím nákladům na život se domníváme, že by měla být provedena revize této změny, aby byla zajištěna dostupnost školní družiny pro všechny děti.

Žádáme vedení školy a zřizovatele, aby přehodnotili navržené zvýšení poplatku a zahájili diskusi s rodiči o možnostech, které by zajistily udržitelnost a dostupnost školní družiny.

Děkujeme za Vaši pozornost a podporu této petice.

Mgr. Markéta Vávrová a Karolína Klasová    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem akceptuji, že Mgr. Markéta Vávrová a Karolína Klasová bude moci vidět všechny informace, které v tomto formuláři uvedu.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Souhlasím se zpracováním informací, které jsem poskytl/a v tomto formuláři, a to pro následující účely:
Zplnomocňuji Mgr. Markéta Vávrová a Karolína Klasová, aby předal/a informace, které uvedu v tomto formuláři, následujícím stranám: