Chceme zpět naší Penny a Amy, Jitku Moučkovou a Nikolu Votockovou

Nepřihlášený uživatel

2014-07-13 19:17

Je vidět, že těm nahoře jde jen o peníze a víc je nezajímá..... nějaký divák ...... na co?.....

marcela

#27 Prima tohle dělá delší dobu,

2014-07-13 20:42

začnou vysílat seriál, pak zjistí, že nemá sledovanost, tak ho v lepším případě v půlce přesunou někam na nekoukatelno nebo ho rovnou zruší (vím od mé tety, kterou to vždycky značně dožralo). Nebo jako jediná tv kdysi dávali reklamy v nejnevhodnějším okamžiku, asi proto, že někde někdo zjistil, že nejlépe se něco zapamatuje ve vypjaté situaci. Takže všechny normální televize počkaly, až vrah oběť zapíchne a pak byla reklama, jen na primě se vrah už už napřahoval a v tom tramtadadááá!!! reklama. Dopíchl až potom. Ubohost.

Pak jsme přišli o anténu a zjistila jsem, že mi televize nechybí. Proč si nechat cpát do hlavy to, co nechci?

Občas někde na návštěvě letmo kouknu a u Primy pokaždé děkuji vyšší moci, že tenkrát takhle ničivě zapůsobila:)

Nepřihlášený uživatel

2014-07-13 21:24

Puvodni dabing byl mnohem lepsi na todle se skoro neda koukat :(

Nepřihlášený uživatel

2014-07-14 10:54

Nikolu znám osobně, bojuje za normální pracovní podmínky - celý dabing se začal posouvat do absurdních hranic jako např. platba za hodinu, ale s tím, že není omezen počet vět, a tudíž se snaží společnost donutit dabéra aby ani nedýchal a za hodinu nadaboval celý film - což často v objemu není reálné, a tak když se přesáhne, nedostanou zaplaceno a o stresu nemluvě....kvalitou se nikdo už nezabývá. těch absurdit tam začalo být více, a proto se dabéři začali nechat zastupovat společností, když jako jednotlivci proti TV Prima apod. nemají šanci.

Nepřihlášený uživatel

2014-07-14 16:17

Doufám, že se původní dabing vrátí!!!
Dewry

2014-07-15 20:32

Je to hnus,že to tak poserete.Je strašný ten dabing - myslím tu ,,novou Penny a Amy´´.Je mi z toho na nic...A ještě změníte dabing v dalším serialu - Grimm ... myslím tím Monrou´a Rosalee.Je to na ho*no...

Nepřihlášený uživatel

2014-07-16 12:19

Nové hlasy posouvají celý seriál z TOP do Hmm, ujde!
WTF

#33 idiocie

2014-07-18 10:43

touhle zhovadilosti( zmenou dubingu) jen nahravaj tomu , ze proc by lidi cekali na to az to bude cz lokaci kdyz je jistejsi se na to podivat v rig. zneni .. tam se proste nemuze stat ze by postava zmenila hlas ... takze jistota je, si zvyknout na titulky a anglictinu z intenetu, nez nechat blbouny v cz prznit serial. ( taky radsi dubing u TBBT ) ale asi se radsi preorientuju na to orig. zneni a v čumbedně at to dabuje treba pepazdeba na to uz koukat nebudu , takze gratuluju televizy ci kdo to spisakal; usetrili jste penize na ukor skorojisty odliv divaku ... podrtrzeno secteno pruser

TbbT

#34 Díky !!

2014-07-18 21:05

za to, že jste změnili dabing u ženských rolí.. už se na to nedívám a mám více času na manželku ! :D

Nepřihlášený uživatel

#35 :)))

2014-07-22 14:08

verte neverte ale ja budu koukat stale, protoze nebejt ty "vasi hysterie" tak ani nevim ze se neco s dabingem stalo

Nepřihlášený uživatel

#36 Re: :)))

2014-07-22 17:12

#35: - :)))

No tak to jsi asi s prominutím hluchý ta změna je slyšet a to hodně. Navíc to docela bolí na oči, protože ta dabérka se netrefuje ani do pusy Kaley Cuoco (Penny) :)

Nepřihlášený uživatel

2014-07-22 20:11

Souhlasím s tím, že hlavně hlas Penny je neposlouchatelný, pisklavý, nevýrazný, bez emocí..., velmi špatné, kvalita šl výrazně dolů.

Nepřihlášený uživatel

2014-07-23 08:32

a ja bych dabing zrusil uplne, protoze na original dosahne malokdy

Nepřihlášený uživatel

2014-07-24 07:33

Výměna dabérek Penny a Amy tyto postavy naprosto znehodnotila.

Nepřihlášený uživatel

2014-07-24 12:52

Naprostro příšerný dabing! Prima si nevaži kvalitnich herců a také daberů..hnus!

Nepřihlášený uživatel

2014-07-25 08:33

tak jak, zvládnem bojovat proti největším vyděračům čr? všechno ovládají média a mě už nebaví nechat se krmit hnusem.

Nepřihlášený uživatel

2014-07-26 17:30

Chci zpět Amy a Penny, které byly skvělé!

Nepřihlášený uživatel

2014-07-29 13:00

tohle ale neni o prime, ale o tom studiu co ty dabingy pro ne dela, takze me by nejvic zajimalo, jak moc si v tomhle TV muze diktovat a jak moc to muze ovlivnit(zatlaceni do kouta, prislib, ze od nich uz dale nic brat nebudou, vyhruzky atd.)

Nepřihlášený uživatel

2014-07-31 12:47

novej dabing ? ...děs,běs a hrůůůza ... totálně jste ten seriál ******** :-/

Nepřihlášený uživatel

2014-08-03 19:50

S tím dabingem jste to zvorali, první Grimm, teď i Teorie. Měli jste nechat herce dokončit jejich rozdělané projekty než jste je hromadně vyházeli, idioti.
Ataga

2014-08-05 18:55

Hlas Penny je naprosto mimo mísu. Je tak uječený, že i její nádechy bolí v uších. Amy je v celku v poho, ale ta změna hlasu prostě vadí. 

Nepřihlášený uživatel

2014-08-10 20:07

Nový dabing Penny a Amy je příšerný a k tomu vůbec nesedí k postavám. Nevím jestli Prima šetří, ale tímhle u mě klesly na dno.
Jana

2014-08-12 13:52

Dobrý den všem, chtěla bych vás poprosit, kdo jste ještě neviděli mou petici na podobné téma, abyste se podívali (a třeba i podepsali). Zabývá se také přeobsazením skvělých dabérek Nikoly Votočkové a Jitky Moučkové v Teorii, ale nejen tím a zaměřuje se celkově na nastalou situaci v dabingu a měla by být nesouhlasem s přeobsazováním (a také neobsazováním do nových projektů) skvělých dabérů a dabérek.
http://www.petice24.com/dabing

Předem děkuji!

BoB

#49 :O

2014-08-18 22:46

Zrovna jsem si tak říkal a uvědomil v 7mé serii že Penny je prostě největší bombarďák v seriálu a v 12tém dílu série tenhle šok ? To si snad dělají p*del říkám.. Pokud se nevrátí původní (a naprosto skvělá !) dabérka tak se na to dívám už jen v originále v AJ.

Ferris
Nepřihlášený uživatel

#50 Hajzli

2014-08-27 05:09

Je to největší kokotina, jakou mohli udělat. Penny se absolutně nedá poslouchat a ještě to dojebou výměnou Amy. Teorie bývala jedním z mých nej seriálů, ale bohužel tímto jsem totálně znechucenej a vytočenej. Koukejte vrátit paní Moučkovou a Votočkovou, vy idioti.