MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#107626 V rusákově mají Mičuriny i na Pelišky :-/

2017-04-26 11:34

Rus si na večírku hrál na Pelíšky, omylem upálil svoji manželku

 
 
Hrozbě trestu vězení čelí muž ze západoruské Vjazmy, který neúmyslně upálil vlastní manželku. Se záměrem pobavit společnost nabral do úst lihovinu a při výdechu ji zapálil. Žena sedící naproti němu vzplála, utrpěla popáleniny na 90 procentech těla a v nemocnici zemřela.

......jsou skutečně země, kde se nedávno nemožná stává v klidu možným a pak Rusko, kde se možné stává naprosto nemožným. 


Nepřihlášený uživatel

#107627 Bureš s Janečkem to pořád zkouší, Janeček už přece "kontroluje" doměřil 79 mil. .....

2017-04-26 12:47

Všechny firmy, které vydaly korunové dluhopisy, budou muset projít kontrolou, řekl Babiš

 
 
  • Finanční správa bude kontrolovat všechny firmy, které v roce 2012 vydaly korunové dluhopisy, oznámil Babiš.
  • O nutnosti kontrolovat firmy mluvili v posledních dnech lidovci a ČSSD. Babiš označil tlak na finanční správu za absurdní.
  • Babiš také řekl, že Sobotka by měl především hodnotit jeho práci jako ministra, pokud opravdu uvažuje o jeho odvolání v souvislosti s nejasnostmi kolem korunových dluhopisů.

.....což je naprosto absurdní částka, neboť jen Babiš s Jančurou v tom jen v jediném roce vězí za 30 mil. a provozují tuto zlodějinu 5 let, tedy jen tito dva jsou v tom za 300 mil. 

Janeček totož vůbec neřeší, že to nakoupily osoby spojené, tváří se, že "cosi" "řeši", tedy např. výši úroku, která není ale v dané věci vlastně podstatná, daňový podvod je hned na počátku, kdy osoba spojená v případě Babiše se dokonce jedná o 100 % spojení, neboť Babiš - Agrofert a Babiš soukromá osoba je jednou a toutéž osobou, žádná jiná v tom nefiguruje. Babiš Agrofert vydal 1,5 mld. dluhopisů a Babiš Babiš je nakoupil. Stát tím každoročně okrádá o 34 % (19 % Babiš - Agrofert - neoprávněný náklad a 15 % Babiš Babiš nezaplacená daň z dluhopisu) z danového základu 90 mil. (6 % 1,5 mld.) Jančura je na tom podobně jen je to 12 % z 900 mil nebo za kolik toho vydal. 

Tohle ale Janeček evidentně vůbec nekontroluje a vůbec nedoměřuje.  Přičemž je mezi emitenty přeborník, který vydal dluhopisy na 50 let nejspíše s úrokem 17,5 %!!!!§§§§. Jak je možné, že tento extrémista nebyl postižen jako první? 

Dokonce nákup dluhopisů vlastní firmy osobami spojenými je vždy daňový únik a to i v případě, že je řádně daní na straně Babiš Babiš tedy na straně soukromé osoby, neboť na straně Babiš - Agrofert tedy na straně právnické osoby vzniká neoprávněný odpočet nákladů. 

Vzhledem k tomu, že Finanční správa, měla kontroly a doměření daní naplánováno už v roce 2012 a Janeček to záměrně neřešil, řekl bych, že Janeček je již oběma nohama v kriminále. 


Nepřihlášený uživatel

#107628 I z novinových zpráv to vždy vypadalo velmi podivně.....

2017-04-26 13:34

Obrat v kauze Neograph: soud vrátil zakladatele Sittu do čela papírny

.....jako domluvené ukradení firmy majiteli.  Na druhou stranu, ale obchodoval s velmi podivnými lidmi. 

 


Nepřihlášený uživatel

#107629 Když Zeman do Amerika posílá velmi nedůvěryhodnou osobu a to nejen pro ......

2017-04-26 14:28

Zeman nejede do Bílého domu. Škodolibá radost není namístě. Pro Česko je to prohra

Ještě jedna poznámka. Se setkáním Zemana a šéfa Spojených států měla údajně pomoci lobbistická agentura SPG; napsal to důvěryhodný server Politico. Podle dokumentu, který byl zveřejněn v americkém registru pro společnosti hájící zájmy cizích států, firma jednala s kanceláří prezidenta Zemana, přičemž kontaktní osobou byl poradce Martin Nejedlý.

....české úřadu, zpravodajské služby a Národní bezpečnostní úřad, ale logicky i pro administrativu a bezpečnostní služby USA, tak se s Trumpe setkat nechce a dělá vše pro to, aby se setkání vůbec nemohlo uskutečnit a ještě to chce evidentně hodit na administrativu USA, která jemu ruskému trotlovi brání v tom, aby se setkal s prezidentem USA. 


Nepřihlášený uživatel

#107630 Jak jinak by mohla předlužená neonacistka Le Pen v rusákově splácet své dluhy.....

2017-04-26 15:18

Europarlament zahájil proces zbavení Le Penové imunity. Prokuratura ji podezírá ze zneužívání veřejných peněz

 
 
  • O zrušení imunity Le Penové požádala v polovině dubna francouzská justice, která se od března marně snaží političku předvolat k výslechu.
  • Ta to s odvoláním na svou imunitu ignoruje.
  • Le Penová jakákoliv obvinění odmítá a tvrdí, že se stala obětí špinavých politických intrik před prezidentskými volbami.

.....neexistuje totiž žádná poctivá cesta jak by mohl politik splácet stamilionové dluhy. To její voliči žijí v představě, že to splácí ze "stranických příspěvků" nebo že má strana nějaký nemovitý majetek, který spravuje se ziskem? To jsou snad její voliči stějně hloupí jako voliči ruského trotla Miloše Zemana, že mu věří, že za zlodějinou MUS a ukradením ruského dluhu není, přestože je pod tím tehdy v pozici premiéra podespán? Prostě ukáže nafukovací člun a běžky z bolševické doby, zahřímá proti imigrantům a  je mu "vše odpuštěno" :-/. 


Nepřihlášený uživatel

#107631 Paní Valachová je bezpečně nejlepším ministrem i ministryní současné vlády......

2017-04-26 15:25

Valachová rozsekla hádku o zadání přijímacích testů. Uchazeči si je budou moct stáhnout

....inkluzí např. prakticky zrušila šikanu ze strany učitelů, která zdaleka nebyla marginální, neboť dnes je stav takový, že při výuce jsou prakticky ve všech třídách dvě až tři dospělé osoby a pedagog si již nyní před další dospělou osobou žádné šikanování nedovolí, to jen jen jeden z mnoha kladů, které inkluze a obecně vše co paní ministryně koná přineslo. 

Paní ministryně si zaslouží obrovskou úctu a to mimo jiné i za to, že nevstoupila do ANO StB, jak jí jistě bylo nabízeno, ale vybrala si stranu tradiční a to přesto, že jistě mnozí z nás máme mnoho výhrad k socanům i proto, že velká část z nich podpořili Zemana, naštěstí právě tito lidé z politiky odcházejí a je to velmi dobře. 

Je skvělé, že rozhoduje rázně a její rozhodnutí jsou v souladu se zdravým rozumem především tam, kde je nutná odvaha a rozhodnost

Jak uboze v kotrastu právě s paní Valachovou vypadá ruský trotl Miloš Zeman, který navrhoval mlátit děti ve školách a vzpomínal, jak bylo prospěšné, když jej a jeho spolužáky zjevně deviantní matka mlátila. Dodnes je tím ruský trotl poznamenán. 


Nepřihlášený uživatel

#107632 Rusko je technologicky i organizačně zaostalou zemí......

2017-04-26 15:29

....jediné co předvádějí je šíření odporné propagandy, nenávisti a zloby a rozšiřování napětí hybridními válkami nejen na Krymu v východě Ukrajiny. Pro Svět Rusko za posledních 100 let neudělalo nic prospěšného, někteří jednotlivci napsali krásné knihy, složili krásné písně a vážnou hudbu, mnozí skvěle vážnou hudbu interpretují, ale jsou to jen jednotlivci, je to mimo jiné proto, že ruští komunisté povraždili kompletně inteligenci Ruska, proto je zarážející, že Rusové strpí bandu KGBáků v Kremlu. 

Na druhou stranu není potřeba chodit daleko, místní "zvolení" (Zeman porušoval zákon, lhal, podváděl  viz. rozsudek Nejvyšší správního soudu Vol 39/2013 - 51) Miloše Zemana s největští pravděpodobnosti ruského trotla je bohužel důkazem, že stále i v ČR žijeme v post bolševické zemi, která neprošla debolševizací a tedy velká část občanů vůbec netuší, jak hanebná, odporná, nemravná a nekulturní byla komunistická totalita, když dopravili člověka, který jim lže, podvádí a po komunisticko-nacisticku porušuje volební zákon a Ústavu, na Hrad. V Německu neexistuje realitivizace v této oblasti, nacismus i komunismus byl obludný zločin nedozírných rozměrů, tečka. Nelze vést diskusi, jestli byl nacismus horší než komunismu, je to jedno a totéž.   

Evropská kosmická agentura jedná s Čínou o "vesnici na Měsíci". Základna by mohla být odrazovým můstkem k misi na Mars

 
 
  • Evropská kosmická agentura a Čína jednají o společném projektu budování základny na Měsíci.
  • Čína je v dobývání vesmíru nováčkem, ale její program prochází rychlým vývojem.
  • Základna na Měsíci by mohla pomoci při budoucí misi na Mars a byla by příležitostí pro vesmírnou turistiku.
Evropan

#107633 Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník

2017-04-26 17:00

Jihočeský hejtman Jiří Zimola (ČSSD) navštívil ve středu prezidenta Miloše Zemana, aby mu vysvětlil okolnosti kauzy, kvůli které opouští hejtmanský post. Prezident mu prý vyjádřil své sympatie. Zimola zároveň zopakoval, že hodlá kandidovat do Sněmovny na posledním místě jihočeské kandidátky. Vyškrtnutí by považoval za signál nedemokratického vedení strany.

https://www.novinky.cz/domaci/

No jo, v Budějovicích mu rozšlapali bábovičky, tak si vyjel poplakat za taťkou Bumbálem. Lhář lháři porozumí nejlépe.


Nepřihlášený uživatel

#107634 Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník

2017-04-26 17:54

#107633: Evropan - Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník 

 Miloš Zeman je opravdu pekelné hovado. Místo, aby se jasně distancoval od zloděje a podvodníka, tak mu vyjádří "sympatie", to je opravdu odporný hnus. 


Nepřihlášený uživatel

#107635 Proč? Proč by vlastně měli vůbec dostávat nějaký trest?

2017-04-26 18:47

Ztohoven by měli v kauze rudých trenýrek dostat tvrdší tresty, míní žalobkyně. Odvolala se proti rozsudku

 
 
  • Standartu vyměnili Ztohoven za spodní prádlo na podzim 2015 na protest proti politice prezidenta Miloše Zemana.
  • Soud skupině uložil několikaměsíční podmínky a úhradu škody.
  • Žalobkyně ale považuje trest za nepřiměřeně mírný a rovněž nesouhlasí s výší škody, kterou mají umělci zaplatit.

.....společenská prospěšnost jejich jednání daleko převyšuje jakákoliv negativa, který by se snad mohli dopustit. Přestože jsou součástí performance i soudní jednání a uložené a odvolané a zase uložené tresty, je jednoznačné, že je potřeba diskutovat, co se vlastně stalo, je to smyslem celého konání. 

Rudé komunistické trenky symbol odporné bolševicko - nacistické totality jsou samozřejmě standartou Miloše Zemana, jeho celé působení ve všech ústavních pozicích dokládá, že je nacionální komunista, stačí si přečíst jeho projevy a vystoupení ve Sněmovně. 


Nepřihlášený uživatel

#107636 Pokud to jiná města nemají, tak je naprosto v pořádku, aby to nemělo město, které je součástí......

2017-04-26 18:58

TOP 09 chce dostat ze smlouvy Prahy s Pekingem "ponižující bod" o jednotné Číně. Jiní ho také nemají

.....EU a tudíž se čínští komunisté na to nemohli odkazovat u dalších jednání. Je jednoznačné, že to musí být ze smlouvy vypuštěno. Nění možné, aby Praha házela klacky pod nohy ostatním městů natož státům EU. 

Jestli to Krnáčová dopustila tak musí být první, kdo se postará o nápravu. 


Nepřihlášený uživatel

#107637 Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník

2017-04-26 22:38

#107634: - Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník 

 

Youtuber před soudem: Dostal podmínku za vulgarismy


Nepřihlášený uživatel

#107638 Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník

2017-04-26 22:40

Evropan

#107639 Re: Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník

2017-04-27 05:02

#107638: - Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník 

Podávám trestní oznámení.

Tak to ti fandím. Lžiprezident byl už odsouzen za pomluvy, ale pokud se dostane před soud znovu, třeba konečně lidem dojde, že tato persona není správnou volbou pro hrdé a vlastenecky smýšlející Čechy.

Evropan (ten původní - 100% bílý)

#107640 Re: Re: Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník

2017-04-27 05:05

Evropan

#107641 Re: Re: Re: Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník

2017-04-27 05:53

#107640: Evropan (ten původní rasista - 100% bílý) - Re: Re: Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník 

Jednat nevím, proč se rozčiluješ? Mysli na své zdraví, dávno už ti není dvacet. Pak také nevím, jestli jsou Evropani 100% bílí. Rasistů je tu poskrovnu a třeba Italy nebo Řeky a třeba také Huny neboli Maďary byl za úplně bílé nepovažoval.

No a na to slibované trestní oznámení čekám už několik měsíců. Jen vyhrožuješ, ale skutky jsou u tebe nesplnitelnou fantazií, chudáčku.


Nepřihlášený uživatel

#107642 Skutečně se uživatelé facebooku svým "lajkováním" nechávají sebe-oblbovat......

2017-04-27 06:48

Nabízíme velkou mapu českých dezinformátorů na YouTube. Rozsáhlé síti šířící lži vládne jeden kanál

.....je to velmi záslužný text. 


Nepřihlášený uživatel

#107643 Re: Re: Re: Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník

2017-04-27 06:51

#107640: Evropan (ten původní - 100% bílý) - Re: Re: Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník 

 Zeman není lži prezident? Od kdy? 

Ty jsi nečetl rozsudek nejvyššího správní soudu Vol 39/2013 - 51 tak to jej pečlivě prostuduj, naprosto jasně definuje, kdy Miloš Zeman lhal a kde to bylo v rozporu s volebním zákonem. 

V klidu se shodneme, že volební zákona demokratických zemí vždy porušují političtí sektáři, tedy typicky komunisté a nacisté a proto je možné a nutné Zemana jasně charakterizovat jako nacionálního komunistu, nakonec to dokládá svými projevy, které se snad nikdy neobejdou bez lhaní. 

Vlastizradu či v případě prezidenta velezradu lze spáchat porušením Ústavy, pokud je v ČR skutečně někdo o kom je zřejmé, že porušuje Ústavu ČR, je to Miloš Zeman. Nekonání parlamentu v této věci je zanedbání povinností zastupitelů. 


Nepřihlášený uživatel

#107644 Miloš Zeman je nacionální komunista.....

2017-04-27 06:57

Jak vzniklo nové náboženství. Lenin bral od kohokoliv a slíbil cokoliv

 


Nepřihlášený uživatel

#107645 Re: Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník

2017-04-27 07:01

#107637: - Re: Re: Do okolí lžiprezidenta míří další podvodník 

 Miloše Zemana nelze urazit žádným slovem a to proto, že se obtížně hledá jakýkoliv vulgarismus, který by Zeman již veřejně nepoužil. Jak prosté či sprosté hovado Miloš Zeman jest. 


Nepřihlášený uživatel

#107646

2017-04-27 07:35

Rusko údajně tajně pašuje uprchlíky. Zeman tvrdí, že se jedná o humanitární pomoc.


Nepřihlášený uživatel

#107647 Re:

2017-04-27 07:37

#107646: -  

 “Prezident Zeman se zúčastnil humanitární plavby po Středozemním moři společně se svým přítelem Vladimírem Putinem. Fašistická kavárna z toho určitě zase udělá aférku,” tvítnul včera mluvčí Jiří Ovčáček.
A jakoby J. Ovčáček viděl do budoucnosti, podle dnešního vydání italského deníku La Politica Primavera obvinil provinční prokurátor Luigi Gambino ruskou vládu z pašování afrických uprchlíků do Itálie a jiných evropských zemí. Ruská federální vláda to ústy ministra zahraničí Sergeje Lavrova ostře odmítá s tím, že se jedná o ryze humanitární akci na podporu těm nejchudším.
Na náš dotaz se k uvedené záležitosti vyjádřil přímo prezident Miloš Zeman: “No, podívejte se já jsem tam byl. Přímo na lodi, osobně s Vláďou. Každý ví, jaký mám postoj k uprchlíkům, ale v tomto případě musím potvrdit, že se jedná o ryze humanitární pomoc.
Jak víte, v ruské povaze vždy bylo pomáhat ostatním v nouzi. Tak Rusko hned po Velké říjnové revoluci pomohlo Ukrajině, později Lotyšsku, Litvě a Estonsku. Pomohlo také Polsku, i když ho to stálo mnoho sil a přes urputný odpor pomohlo i Finsku.
Po druhé světové válce pomohlo nám, části Německa, znovu Polsku a mnoha dalším středoevropským národům. Nyní opět, přes odpor zuřivých fašistů, pomáhá Ukrajině. A tak bych mohl pokračovat, ale nechci vás unavovat informacemi, které každý, průměrně inteligentní člověk zná.
A teď se Rusko již nemohlo dívat, jak se nakládá s uprchlíky ve Středozemním moři, kteří zde po tisících tonou. Vyslalo tedy na pomoc několik lodí, které je převážejí z Libye do Itálie. Ale na rozdíl od pašeráků, kteří se nestydí říci si až o tři tisíce dolarů na osobu, vybírá ruská vláda pouhý tisíc, což nestačí ani na pokrytí nákladů přepravy. A to, v čase tvrdého protiruského embarga, kdy sami nemají peněz nazbyt, nemohu než ocenit,” zdůraznil president Zeman.


Nepřihlášený uživatel

#107648

2017-04-27 07:41

 Zaráží mě, že si málokdo, kdo má plnou pusu Zemana , už asi vůbec nepamatuje Opoziční smlouvu a další  výmysly, co si kdysi s Vašíkem Klausem uvařili..


Nepřihlášený uživatel

#107649 Re: V rusákově mají Mičuriny i na Pelišky :-/

2017-04-27 08:00

#107626: - V rusákově mají Mičuriny i na Pelišky :-/ 

 HOAX!

Máš radost z něší smrti? Teď jsi na řadě ty, fašisto!!!

Kterej dement to vůbec psal? V Rusku někdo zná trapné Pelíšky?


Nepřihlášený uživatel

#107650 Re:

2017-04-27 08:01

#107646: -  

 HOAX!