MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#109376 Re: Souhlas

2017-05-16 17:43

#109375: - Souhlas 

 Také si myslím, že zpívající ruští lampasáci je propagace komunistické totality. Navíc je pochybná i ekonomika této party, neboť ze vstupného se provoz tohoto cirkusu zaplatit nemůže, musí je tedy dotovat ruský stát. 

Je to vlastně odporná připomínka komunistické "kultury", ale na druhou stranu je dobře, že je možné stále vidět, jak odporné to je, byť by jistě stačily archivní dokumenty. 


Nepřihlášený uživatel

#109377 Re: :-) Pilný :-)..... úžasný :-) ANO StB je už trapné, vždyť Pilného nechtějí ani na kandidátku :-)

2017-05-16 17:49

#109374: - :-) Pilný :-)..... úžasný :-) ANO StB je už trapné, vždyť Pilného nechtějí ani na kandidátku :-).... 

 Vlastně je Pilného vyjádření v tradicích ANO StB :-). 

"Kde mám nějakou politickou moc? Já nemám "žádnů politicků" moc a "žádnů" som "nezněužil"

"Tu nabídku jsem dostal, ale rozhodující slovo má předsednictvo hnutí ANO a já jsem se také nerozhodl,"

ANO StB je už vlastně jen směšné. 

Nabídku na ministerský post dostal Ivan Pilný až dnes. Ještě včera odpoledne na dotaz Aktuálně.cz reagoval: "Ta nabídka nepadla a jsem rád. Musel bych ji totiž odmítnout," řekl Pilný s tím, že je ministerský post zcela mimo jeho odbornost. "A když něčemu nerozumím, tak to nedělám," dodal. O den později připouští, že nabídku zvažuje.


Nepřihlášený uživatel

#109378 Jo ono to Přibila uráží? Nebo to snad uráží Nachtigala? Hmmmm. .... to má vskutku paní Jourová....

2017-05-16 18:03

 

 

Jourová: Nahrávky nedokazují, že Babiš ovlivňoval média. Současné dění nás v Evropě poškozuje

.....velmi zvláštní představu o tom co by mělo či nemělo urážet novináře. To by se měla velmi zamyslet, jestli může být úřednicí v orgánech EU. 

To se Jourové dlouho nepovedlo vyplodit takovou debilitu v češtině. 


Nepřihlášený uživatel

#109379 A čemu se tak bohorovně soudruh Babiš smál, když si spis četl, že to není živý spis?

2017-05-16 18:07

 

 

Živý spis jsem nedostal, řekl Babiš na bezpečnostní radě. Kauzou se zabývá policie

 


Nepřihlášený uživatel

#109380 Schillerová zkresluje skutečnost......(prezentuje takové "alternativní" představy, tedy vlastně lže)

2017-05-16 18:09

 

 

....skutečně pracovníci ministerstva financí logicky museli ctít zákon a jasně sdělit, že korunové dluhopisy skutečně může vydat jakákoliv právnická osoba, ale nikdy ani náhodou nikdo z nich neprohlásil, že si je mohou beztrestně nakupovat osoby spojené jako nástroj na vyvedení zisků a divident ze svých právnických osob. 

To by snad skutečně i s jejím způsobem myšlení z ANO StB mohla Schillerová nejen pochopit, ale také veřejně sdělit, když už vstoupila do veřejného prostoru obviněným Sobotky z tresného činu či min. jeho přípravy. 

To jak se Schillerová chová opravdu znevěrohodňuje všechny jeji dosavadní nadřízené ve státní správě, neboť nerozpoznat tak velkou hloupost a tak dlouho je opravdu trestuhodné. 


Nepřihlášený uživatel

#109381 Re: Re:

2017-05-16 18:52

#109322: - Re:  

 

 Je s tím nějaký problém? Jaký? 

Problém by to byl obrovský, kdyby tyto dluhopisy nakoupily fyzické osoby, které vlastní či spoluvlastní KB, tam by to pak bylo jako u Babiše, tedy převádění divident prostřednictvím výnosů z korunových dluhopisů a nedanění těchto divident. 

Pokud KB vydala dluhopisy a prodala klientům, tedy osobám, které nejsou spoluvlastníky KB (kupovali zjevně především ovšem právnické osoby), získala levně zdroje fnancování neboť v úrocích zohlednili zajisté to, že fyzická osoba, kupující si dluhopisy výnos nedaní. Tedy stát v tomto případě o nic nepřišel, banka má nižší náklad než obvyklý na pořízení zdrojů a tudíž nevyvádí zisk do míst s nižším zdaněním. 

Pokud i vydala korunové dluhopisy s vysokým úrokem a někdo je koupil, je důležité, jestli je nekoupila osoba spojená (i právnická) pokud ano, je v takovém případě finanční správa povinna zkoumat výši úroku, jestli nebyl nad úrovní obvyklou (ČNB stanovuje motodiku výpočtu a poskytuje pro ní statistická data), pokud ano vznikly neoprávněné náklad a dluhopisy byly použity na vyvedení zisku na osobu spojenou - možná i do zahraničí, pak je samozřejmě potřeba toto prošetřit, dodanit a podle rozsahu i podat trestní oznámení. 

Janeček to opravdu nedělal, ty to dokonce víš, že to nešetřil nekontroloval? Přitom to bylo zaknihované a ví kdo to kupuje, je jeho povinností to dodanit, má dokonce systém na odhalování takových "podvůdků"!!!! On si neplnil svoje povinnosti ředitele finanční správy? Hmmmm, to to tam tedy Babiš s Burešem panečku vedou.  A ty se divíš, že to Sobotkovi leze na nervy a že je to o kriminál? . Janeček se dosud k takové věci plně nepřiznal, ale že přiznání přijde je evidentní a že skončí v kriminále je dnes naprosto jisté, pokud tedy Bradáčová není zaměstnankyní Babiše, což se dnes jeví už dosti pravděpodobným, ale i na ní samozřejmě v takovém případě dojde, to je jisté. 

Pokud by si KB půjčila jinak, úrok by byl vyšší a tedy by o to byl nižší zisk KB a nižší zaplacená daň. Nic složitého, korunové dluhopisy nejsou v principu nic hanebného a to ani v podobě, kdy se u nich neplatí daně z výnosu.  

Problém se to stane v situaci, kdy jsou dluhopisy emitovány a nakoupeny osobami spojenými, tedy emitovány a nakupeny vlastníky právnických osob, ale to by snad mohla pochopit i Schillerovou po 23 letech ve finanční správě, byť to vypadá, že to záměrně chápat nechce. 

Tobě už to došlo? Není na tom nic složité, že ne? Vysvětli to paní Schillerové. 


Nepřihlášený uživatel

#109382 Nízkou produktivitu práce v ČR republice z velké části skutečně zapříčiňuje....

2017-05-16 19:09

 

Nejsou lidi, naříkají firmy. Hledají však špatně, nabízejí málo a chtějí "supermany"

.....velmi špatná organizace práce, kterou mohou dobře skutečně překonat jen "supermani", tedy lidé velmi velmi krativní ti se ale nechtějí o svou kreativitu dělit, platí to o všech úrovních pracovních pozic.

Jsme státem skvělých individualit, s velmi špatnou týmovou prací. Individualit ale není více než kdekoliv jinde na Světě. (Poláci jsou rozprostřeni po celém světě daleko více, než Češi, což svědčí o tom, že zvládají i individuální prosazení lépe než my.)

Západní demokracie jsou státy plné také skvělých individualit, navíc mají neuvěřitelně skvělou týmovou práci a dokonce i skvělou týmovou práci na úrovni obcí, měst, regionů i celých států.

To je jeden z důvodů, proč si totality hrají na demokracii. 

Týmy navíc nejsou ochotny akceptovat různou úroveň, chtějí být monolitické - lidé na stejné úrovni, nejsou schopny ocenit lidi pracovité, byť málo či vůbec kreativní, přesto odvádějící skvělou práci. 

V tom jsme skutečně děsivě daleko za západní společností. Důvodem je i to, že lidé v ČR velmi málo rozumí demokracii, nepřemýšlí o ní, mnohdy si ani neuvědomují, že existuje "veřejný prostor", který musí někdo spravovat a mnohdy neví kdo tak činí. 

Máme ještě dlouho cestu před sebou, pokud se toto změní, změní se i platy v ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#109383 Re: Re:

2017-05-16 19:14

#109344: - Re:  

 

 Jak jistě velmi dobře víš, protože mluvíš česky, tak to je komunistické rusko (dnesní se už od něj ničím neliší) které už 100 let od komunistického převratu podporuje terorismus po celém světě. 

Carlos disponoval diplomatickým pasem Sýrie a měl zázemí ve všech komuistických zemích po celém světě. Proto se Rusko obává pádu Asada, neboť by bylo usvědčeno z podpory mezinárodního terorismu. 

V osmdesátých letech KGB školila masivně teroristy z Afriky a arabského světa pod krytím vysokoškolského studia a to i na území ČR a dalších komunistických zemí. Tito teroristé se nevypařili, byli nejspíše opět KGBáky z Kremlu aktivováni v podobě IS a jiných teroristických organizací dneška, která způsobují velké problemy demokratickým zemím především těm bohatším na západě Evropy a v USA naprosto stejně jako tomu bylo v době komunistické totality. 

Tedy jestli někdo nese přímou odpovědnst za dnešní rozšíření terorismu tak Rusko, které vyškolilo tisíce teroristů v terorismu a používání teroru na získání politické moci. Dodnes seznamy proškolených teroristů Rusko nezveřejnilo. 


Nepřihlášený uživatel

#109384 Spolupachatelé daňového podvodníka? Pelikán se k tomu hlásil naprosto veřejně.....

2017-05-16 20:32

Podle České televize nabídlo ANO post ministra financí kromě poslance Ivana Pilného také ministryni pro místní rozvoj Karle Šlechtové a ministru spravedlnosti Robertovi Pelikánovi.

.....Šlechtová nedodala smysluplný informační systém na správu strukturálních fondů, proto prakticky neběží čerpání a Pilný, to už tady bylo probíráno a Pelikán se veřejně přihlásil k spolupachatelství Babiše, dokonce z pozice ministra spravedlnosti tvrdil, že Babiš není daňovým podvodníkem, nechce to evidentně nechat zjistit finanční správu, policii a soudy.  

 


Nepřihlášený uživatel

#109385

2017-05-16 22:26

Abych to tak shrnul: na hrad volíme Miloše Zemana a do parlamentu SPD Tomia Okamury.

Vlastenci

#109386 Re: Sláva Rusku!!!

2017-05-16 22:30

#109375: - Ať žijí Putin a Alexandrovci!

 My si na ty fašisty posvítíme!

Evropan

#109387 Re: SPD se přiklání k Bumbálovi? Chtějí levnější chlast?

2017-05-17 04:31

#109385: -  

Abych to tak shrnul: volit na hrad opilce a notorického lháře a do parlamanti Sdružení Pravých Debilů zloděje Pitomia Okradmůry může jen naprostý chudák. Tato volba je naprosto nepřijatelná.


Nepřihlášený uživatel

#109388 Re: Ruské gulagy ve kterých rusáci vraždili vlastní ruskou inteligenci po milionech.....

2017-05-17 05:03


Nepřihlášený uživatel

#109389 Aneb kde je ten debil? Přesněji aneb kde je ten věčně ožralej (zfetovanej) debil?

2017-05-17 05:29

Putin a spol. museli počkat se skupinovým focením, než přivezou vozíkem Zemana


Nepřihlášený uživatel

#109390 Re: Re: Sláva Rusku!!!

2017-05-17 05:33

#109386: Vlastenci - Re: Sláva Rusku!!! 

 Vždy když přispěješ do diskuse, spácháš trestný čin. Právo shromažďovcí je Ústavou zaručené a chráněné právo, nikdo nesmí být postihován za shromažďování, tedy logicky, pokud není např. komunista či nácek (obecně politický sektář extrémista) a na svém shromáždění nepropaguje komunismus a nacismus (jak to obvykle dělá Miloš Zeman) a nepopírá komunisté a nacistické geneocidium, nevyvolává extrémismu jak to na svých shromážděních dělá Miloš Zeman. 

Vlastenci

#109386 Re: Sláva Rusku!!!

2017-05-16 23:30

#109375: - Ať žijí Putin a Alexandrovci!

 My si na ty fašisty posvítíme!


Nepřihlášený uživatel

#109391 Už nefunguje ani kokain nebo pervitin? Hm.....

2017-05-17 05:40

Na Zemanovi byla v Číně znát únava

Zeman trpí cukrovkou a polyfunkční neuropatií, což je porušení nervů, kvůli kterému nemá cit v nohou od kotníků dolů. Prezident má problémy s chůzí, do schodů mu musí výrazně pomáhat okolí a na delší vzdálenosti ho často převáží golfový vozík.

Zeman propaguje totality a rusko čínsky trotluje nikoliv jako kůň, jake odporný extrémista. 


Nepřihlášený uživatel

#109392 Aneb Mynáře vyhodím, když si prověrku nezařídí - nacionální komouš Miloš Zeman....

2017-05-17 05:43

Další skandál. Trump žádal šéfa FBI o konec vyšetřování vazeb Flynna na Rusko

....podobnosti s Trumpetou jsou skutečně čistě jen náhodné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#109393 Ivan Pilný má spasit daňového podvodníka Andreje Bureše Babiše, ačkoliv jej nechtějí na žádné....

2017-05-17 05:46

Babiš zjišťuje, že spojenectví se Zemanem se nemusí vyplatit. Cesta z vládní krize se může jmenovat Ivan Pilný

 
 
  • Vedení ANO zvažovalo tři kandidáty, kteří by mohli nahradit Andreje Babiše ve funkci ministra financí.
  • Jedním z navrhovaných je poslanec Ivan Pilný. Ten by mohl být přijatelný pro ČSSD. Sociální demokraté premiéra Sobotky i Babišovo ANO mají zájem na uklidnění situace.
  • I když vládní krize pomine, konflikty v koalici neustanou. Babiš může na jednu stranu více útočit, zároveň se budou dál propírat jeho kauzy.

....kandidátce ANO StB, tedy tímto si to má Pilný poctivě "odpracovat" :-). Pokud řekne ANO StB, jak je po něm požadováno, těžko se z toho už do konce svého života vymotá. 


Nepřihlášený uživatel

#109394 Pokud i žaloba skutečně přijde, má více jak 3,5 roku zpoždění.....

2017-05-17 05:49

Zákonodárci chystají "munici" na prezidenta, pokud neodvolá Babiše. Na Ústavní soud se chce obrátit Sobotka i senátoři

 
 
  • V úterý vypršel čas, který dal Senát prezidentu Miloši Zemanovi na podpis pod odvoláním ministra Andreje Babiše. S přípravou ústavní žaloby chce ale horní komora nakonec počkat do pondělí.
  • Na prezidentovo další otálení se chystá i premiér - v pondělí se sešel s právníky, kteří mají vypracovat znění kompetenčního sporu.

...........Zeman dlouhodobě porušuje Ústavu už jen tím, že setrvává v ústavní pozici, neboť není schopen (mentálně ani lidsky) ústavu demokratické země naplňovat, vybral si z ní hned na začátku "absolutní beztrestnost" a "absolutní neodpovědnost" už tímto Ústavu ČR masivně porušil. 

Zeman by měl být bezprostředně po návratu, tedy hned v pátek ústavně postaven mimo možnost cokoliv podepisovat, jeho svéprávnost v úkonech státu je minimálně snížena. Jediné, co by mohl teoreticky ještě podepsat, je jeho vlastní abdikace ze zdravotních důvodů. 


Nepřihlášený uživatel

#109395 Vůbec největší legrace je, že jednacím jazykem je nejspíš angličtina....

2017-05-17 06:07

Na Zemanovi byla v Číně znát únava

.....a obecně to není nic jiného, než hraní si na demokracii.  Zeman je opravdu jen šašek, který by tam nikdy nebyl pozván, pokud by ČR nebyla členem EU a NATO, navíc ČR nemá s projektem společného vůbec nic, projekt přes ČR nevede. 

Vlastenec

#109396 Re: Re: SPD se přiklání k Bumbálovi? Chtějí levnější chlast?

2017-05-17 07:04

#109387: Evropan - Re: SPD se přiklání k Bumbálovi? Chtějí levnější chlast? 

 A proto budeš volit opilce Kalouska a dementniho kývače Drahoše, viď ty blbečku?

Evropan

#109397 Re: Re: Re: SPD se přiklání k Bumbálovi? Chtějí levnější chlast?

2017-05-17 07:17

#109396: Vlastenec - Re: Re: SPD se přiklání k Bumbálovi? Chtějí levnější chlast? 

Kalouska jsem nikdy nevolil a volit nebudu. Je to pro mě stejná persona jako Babiš - vytvořili si stranu pro to, aby mohli existovat v politice.  Co se týká pana profesora Drahoše, tak prozatím je to pro mě jasně nejlepší kandidát. Vzdělaný slušný člověk s neposkvrněnou reputací. Jaký rozdíl oproti opilci a lháři, který více než pro republiku pracuje pro Russko a Číňany. O minulosti spojené s vydíráním a vyhrožováním nemluvě.

A nevím, proč člověka za názor urážíš. To byste ale vy, okamůry, dělali proti každému, když byste se náhodou dostali k moci. Vždyť třeba spojení SPD a KSČM v Ústeckém kraji hovoří za mnohé.

Vlastenec

#109398 Re: Re: Re: Re: SPD se přiklání k Bumbálovi? Chtějí levnější chlast?

2017-05-17 07:37

#109397: Evropan - Re: Re: Re: SPD se přiklání k Bumbálovi? Chtějí levnější chlast? 

 Tak jsi volil jiný zloděje, Zelené nebo ODS! Hlavně, že jsi dostatečně multikulturní! Vsadím se, že už máš doma nastěhovaný dva muslimáky, viď ty hulibrku?


Nepřihlášený uživatel

#109399 Re:

2017-05-17 08:04

#109385: -  

 U vás v Bohnicích?


Nepřihlášený uživatel

#109400 Re: A čemu se tak bohorovně soudruh Babiš smál, když si spis četl, že to není živý spis?

2017-05-17 08:05