MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#109326 Odkud se Schillerová dozvěděla, že finanční správa šetří korunové dluhopisy v Agrofertu?

2017-05-15 20:24

Schillerová: Finanční správa prověřuje všechny. Ale nesmí o tom mluvit

Spáchala snad v této věci trestný čin, když bohorovně tvrdí, že je Agrofert "šetřen" z důvodu emise korunových dluhopisů? Je to celé s paní Schillerovou takové podivné. Mluvčí Agrofertu tvrdí, že je finanční správa v kontextu korunových dluhopisů nijak nešetří, nezkoumá atd., ale Schillerová si trvá na svém, ačkoliv by takovou informaci vůbec mít neměla. 

Je to ale hoóooodně podivná osoba, nedivím se, že není pro Sobotku důvěryhodnou osobou. 


Nepřihlášený uživatel

#109327 Korunové dluhopisy nakupované osobami spojenými mohou představovat roční daňový "únik" až 5,6 mld.

2017-05-15 20:25

 

 

 

 

Jen Babiš s Jančurou, tím že si vydali korunové dluhopisy a že si je také sami koupili (osoby spojené) daňově ročně unikají cca. 30 mil. korun. Vytvářejí se nezdaněný příjem v objemu 90 mil. ročně!!! 

Žádný zaměstnanec nemá ani tu nejmenší možnos si vyvést svůj příjem na osobu spojenou, tedy opět na sebe a tím neplatit daň, proto je také osoba spojená v zákona o dani z příjmu definována, neboť skutečně jsme my podnikatélé většinou osob více, než je to u běžné fyzické osoby, ale také máme za obvyklých okolností velkou odpovědnost za naše právnické osoby. 

Babiš, Jančura a mnozí další si to ovšem vykládají jinak, vytváří dojem, že mohou používat své právnické osoby k tomu, aby z nich vyvedli zisk do místa s nízkou (v případě korunových dluhopisů nulovou) daní. 

Problém totiž není v nedanění korunových dluhopisů a jednoduchém připisování výnosů z dluhopisů právě přípisováním dluhopisů, ale problém je s tím, že Babiš, Jančura a opravdu velké množství fyzických osob vlastnících právnické osoby jsou minimálně v podezření, že korunové dluhopisy použili na vyvedení zisků ze svých právnických osob, případně dokonce výší úroků nedodrželi ani pravidlo o tržním obchodu mezi osobami spojenými. 

Babiš ovšem zakázal finanční správě toto řešit, nedoplatky vyměřovat a vyměřovat penále případně dokonce podávat trestní oznámení v této věci. Daňový únik Babiše je takového rozsahu, že se pravdpodobně jedná o trestný čin. Dluhopisů celkem bylo vydáno za 164 mdl. s průměrným úrokem cca 10 % (něco okolo 7 % - 17,5 % přesně viz. zdovodnění Babišova pozměňovacího návrhu), celkový daňový únik je na straně právnické osoby 19 % z úroků a na straně fyzické (pořád je to tatáž osoba) 15 % z úroků, tedy roční daňový únik může dosahovat výše až 34 % ze 16,4 mld. korun!!!!

Proč policie dosud nebyla na Ředitelství finanční správy a proč Janeček dosud nebyl obviněn z řady trestných činů se dnes po dvou jednáních poslanců 8.3. Rozpočtový výbor a 15.3.2017 plénum Sněmovny, jeví naprosto nepochopitelné. 

Nabízí se snad jen jediná odpověď, Bradáčová je zaměstnankyní Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#109328 Re: Kraďousek půjde bručet?

2017-05-15 20:26

#109311: - Kraďousek půjde bručet? 

 

Dozajista máš na mysli kraďouska Andreje Babiše, daňového podvodníka  a zneuživatele politické moci, špatného správce veřejných financí, když nařídil finanční správě nešetřit korunové dluhopisy, tedy roční daňový únik v objemu až 5,6 mld. 

Tak to ses trefil, když Babiš podváděl v ptačím hnízdě, tak je velmi pravděpodobné, že podváděl i v dotacích pro sport :-) aneb dotace jako dotace :-). 

 Mimochodem byl to Kalousek, kdo znovu zavedl standardní danění hazardu, které zrušili zloději a rusko čínští trotlové Zeman s Klausem v době jejich oposmluvního kupčení s tím, že hazard bude místo toho "přispívat na sport", aby se následně zjistilo, že na žádný sport hazard nikdy nepřispěl. 

Tedy utíkej pomáhat policii se zatýkáním Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#109329 Re:

2017-05-15 20:28

#109321: -  

 

 Je s tím nějaký problém? Jaký? 

Problém by to byl obrovský, kdyby tyto dluhopisy nakoupily fyzické osoby, které vlastní či spoluvlastní KB, tam by to pak bylo jako u Babiše, tedy převádění divident prostřednictvím výnosů z korunových dluhopisů a nedanění těchto divident. 

Pokud KB vydala dluhopisy a prodala klientům, tedy osobám, které nejsou spoluvlastníky KB (kupovali zjevně především ovšem právnické osoby), získala levně zdroje fnancování neboť v úrocích zohlednili zajisté to, že fyzická osoba, kupující si dluhopisy výnos nedaní. Tedy stát v tomto případě o nic nepřišel, banka má nižší náklad než obvyklý na pořízení zdrojů a tudíž nevyvádí zisk do míst s nižším zdaněním. 

Pokud i vydala korunové dluhopisy s vysokým úrokem a někdo je koupil, je důležité, jestli je nekoupila osoba spojená (i právnická) pokud ano, je v takovém případě finanční správa povinna zkoumat výši úroku, jestli nebyl nad úrovní obvyklou (ČNB stanovuje motodiku výpočtu a poskytuje pro ní statistická data), pokud ano vznikly neoprávněné náklad a dluhopisy byly použity na vyvedení zisku na osobu spojenou - možná i do zahraničí, pak je samozřejmě potřeba toto prošetřit, dodanit a podle rozsahu i podat trestní oznámení. 

Janeček to opravdu nedělal, ty to dokonce víš, že to nešetřil nekontroloval? Přitom to bylo zaknihované a ví kdo to kupuje, je jeho povinností to dodanit, má dokonce systém na odhalování takových "podvůdků"!!!! On si neplnil svoje povinnosti ředitele finanční správy? Hmmmm, to to tam tedy Babiš s Burešem panečku vedou.  A ty se divíš, že to Sobotkovi leze na nervy a že je to o kriminál? . Janeček se dosud k takové věci plně nepřiznal, ale že přiznání přijde je evidentní a že skončí v kriminále je dnes naprosto jisté, pokud tedy Bradáčová není zaměstnankyní Babiše, což se dnes jeví už dosti pravděpodobným, ale i na ní samozřejmě v takovém případě dojde, to je jisté. 

Pokud by si KB půjčila jinak, úrok by byl vyšší a tedy by o to byl nižší zisk KB a nižší zaplacená daň. Nic složitého, korunové dluhopisy nejsou v principu nic hanebného a to ani v podobě, kdy se u nich neplatí daně z výnosu.  

Problém se to stane v situaci, kdy jsou dluhopisy emitovány a nakoupeny osobami spojenými, tedy emitovány a nakupeny vlastníky právnických osob, ale to by snad mohla pochopit i Schillerovou po 23 letech ve finanční správě, byť to vypadá, že to záměrně chápat nechce. 

Tobě už to došlo? Není na tom nic složité, že ne? Mohla by to pochopit i Schillerová, tedy kdyby trochu myslela resp. toho byla schopna. 


Nepřihlášený uživatel

#109330 Re: Re: Re: Re: Jo ono to Přibila uráží? Nebo to snad uráží Nachtigala? Hmmmm. .... to má vskutku pa

2017-05-15 20:29

#109323: - Re: Re: Re: Jo ono to Přibila uráží? Nebo to snad uráží Nachtigala? Hmmmm. .... to má vskutku paní J 

 

 Komunisté a nacisté (obecně politické sekty) typicky porušují volební zákony, Ústavy demokracií, lžou, kradou, jsou oplzlí, mají kolem sebe nedůvěryhodné lidi, jejich dcerunky jsou pornohvězdičkami a mnohdy vyrostli v deviantním prostředí např. matinky učitelky která mlátila je i jejich spolužáky v pozici učitelky i matky. 

Tedy s touto tvojí hláškou si utíkej za nacionálním komunistou Milošem Zemanem, mne z vašeho škádlení laskavě vynech. 


Nepřihlášený uživatel

#109323 Re: Re: Re: Jo ono to Přibila uráží? Nebo to snad uráží Nachtigala? Hmmmm. .... to má vskutku paní J

2017-05-15 20:46


Nepřihlášený uživatel

#109331 Uvědomuje si Schillerová, že jí "nominoval" daňový podvodník?

2017-05-15 20:35

 

"Proto jsem se vlastně až do dnešního dne vůbec nevyjadřovala ke své nominaci."

Má v tom zmatek, v Aktuálně byla ještě 26 let státní úřednicí, přestože měla nastoupit v roce 1993, jestli takoto počítá úředník finanční správy tak je to masakr. 

"Jsem 27 let státní úředník. Můj život je naprosto transparentní a já jsem se přihlásila v říjnu roku 2015 do výběrového řízení na náměstka pro daně a cla,...."

To chtěl změnu docela hodně, když tam poslal něco kolem 1,5 mega :-), když měl v roce 2014 zisk 35 mega

"On mi to potvrdil, vysvětloval to tak údajně už i do médií, že chtěl změnu v Brně a chtěl pomoci hnutí ANO."

Tak to je opravdu velmi těžko vsvětlitelné, to má Schillerová naprostou pravdu, ale přitom chce být důvěryhodná na post ministra financí :-). 

"A on mi říká: přijeďte, probereme ta témata. Shodou okolností se to potkalo s touto schůzkou, já vím, že je to těžko vysvětlitelné, ale bylo to tak."

Moc pěkně to řekla :-), jela si tam vyřešit "svoje věci" :-), jeden by řekl, že ta žena nemá mozek v hlavě. 

"Jednání o dalším vývoji a řešení vládní krize jsem se neúčastnila. Já jsem si skutečně tam přijela vyřešit svoje věci a zase jsem odjela."

Už je to tady zase takový "náhodystán" a zrovna s tak "důvěryhodnou úřednící" co jede kam si do hotelu s Burešem cosi řešit a ona ta náhoda :-)

"Ale už když jste tam přicházela, tak jste přes prosklenou Sokolovnu viděla, že tam sedí ostatní ministři z ANO a že tam jsou média.

Bohužel, byla to shoda náhod, která samozřejmě vedla ke spekulacím."

Vypadá to, že si Schillerová vymýšlí - finanční správa měla kontroly naplánovány už v prosinci 2012, ale nic se roky nedělo, jak je naprosto zřejmé, neboť by Janeček neměl ani ten nejmenší problém předložit xls tabulku kde by v horním řádku byly roky 2012-2017, levý sloupeček - zahájené šetření, ukončené šetření, výše doměřených daní, počet subjektů u kterých byla daň doměřena. Nic víc nepožadovali, nechtěli jediný název firmy, chtěli statistiku. Schillerová je hodně nedůvěryhodná. 

"Samozřejmě, máme určité statistiky, které finanční správa předložila vládě, ze kterých je vidět, že se provádí kontroly. Jsou tam uvedeny od roku 2013 konkrétní počty. Je jasné, že nárůst se projevil až nyní. Protože je také potřeba si uvědomit, jak tehdejší politické reprezentace interpretovaly korunové dluhopisy. Byly interpretovány z nejvyšších míst ministerstva financí tak, že vlastně se nejedná o žádný daňový problém. Finanční správa tedy kontrolovala dluhopisy i v letech 2014 a 2015,"

Státní tajemník by měl Schillerovou okamžitě vykopat ze státní správy.


Nepřihlášený uživatel

#109332 Volička Zemana a dlouholetá "prokurátorka" Benešová.....

2017-05-15 21:00

Poslankyně za ČSSD Marie Benešová: Nedá se na to koukat. Vláda musí padnout

....a to doslova, byla skutečně už v komunistické totalitě prokurátorkou, by měla především jasně řící, jak nebezpečné je si zahrávat s milostí pro Kájínka. 

Je dobřé říci že Kájínek i Zeman jsou si velmi podobni, Zeman také nikdy nevyprodukoval jedinou korunu daní, nikdy nepracoval tam, kde by se daně vytvářely, ale vždy daně jen spotřebovával a tvářil se, že "pracuje". Zeman dokonce masivně kradl jako Kájinek a dnes je možné docela dobře říci, že nájemně jako Kájínek a možné dokonce i Kájínka najímali na vykrádání bytů a domů Rusové, jako Zemana, když ukradl ruský dluh v objemu přes 100 mld. 

Jediný rozdíl je, že Zeman paradoxně dosud nebyl odsouzen na doživotí. 

CZEXIT!!!
Nepřihlášený uživatel

#109333 Re:

2017-05-15 22:27

#109174: -  

 

Rozbíjet rodiny a propagovat úchylky všeho druhu je cílem dnešní Evropy

 

Nepřihlášený uživatel

#109334 Budoucí ministr za ODS :-)))

2017-05-15 23:11

Jihočeskou dvojku ODS, kandidáta na vicehejtmana, viní z obohacování


Nepřihlášený uživatel

#109335 Re: Re:

2017-05-16 05:24

#109333: CZEXIT!!! - Re:  

 Miloš Zeman vyrostl bez otce a jeho matka soudružka učitelka jeho a jeho spolužáky mlátila tak, že si na to ještě v sedmdesáti letech živě vzpomíná a považuje to dokonce za cosi prospěšného, přitom se jistě shodneme, že to nebylo nic jiného než deviantní prostředí v kterém vyrůstal. 

Důsledky jsou děsivé a takového člověka jsi volil. 


Nepřihlášený uživatel

#109336 Podobnost s idiotem Milošem Zemanem čistě jen náhodná.....

2017-05-16 05:27

Trump prozradil Rusům na schůzce v Bílém domě přísně tajnou informaci o Islámském státě

.....těžko se mohou na takového ožralého dementa jakým je Miloš Zeman obklopeného ruskými a čínskými trotly spolehnout, že nevynáší utajkované skutečnosti státu i EU do Ruska a Číny. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#109337 Volička Miloše Zemana a komunistická prokurátorka - co čekat jiného......

2017-05-16 05:29

Benešová podepsala komunistům žádost o nedůvěru vládě

Poslanecký klub soc. dem. dostal další ránu. Poté, co konec politické kariéry oznámil Jeroným Tejc a ze strany odešel Jiří Koskuba, o sobě dala opět slyšet Marie Benešová. Minulý týden podepsala návrh komunistů ke svolání mimořádné schůze dolní komory kvůli vyslovení nedůvěry vládě.

....opravdu pikantní je to v kontextu s tím, že ohlásila "odchod z politiky"...


Nepřihlášený uživatel

#109338 Schillerová si svým dotčeným egem a komentováním toho, že i Sobotka pochopil.....

2017-05-16 05:41

Napětí roste, ANO myslí na odchod z vlády. Hnutí vadí, že premiér nepřijal jeho kandidáty na ministra financí

 
 
  • Vládní krize se vyostřuje, v hnutí ANO roste nespokojenost s dalším setrváním ve vládě s ČSSD a KDU-ČSL.
  • Premiér a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka odmítl dva návrhy ANO na nové ministry financí místo Andreje Babiše.
  • Babiš oznámil, že počítá s odchodem z vlády, ale stále není jasné, zda a kdy prezident vyhoví návrhu Sobotky na odvolání ministra financí z funkce.

.....že to není žádná "mysletelka" kompletně žničila zbytek své kariéry ve státní správě, což samo o sobě dokládá, že je to osoba, která se dostala na post ve státní správě na kterém nikdy neměla být, ale je velmi dobře, že z něj také velmi brzo zmizí. 


Nepřihlášený uživatel

#109339 Ruské gulagy ve kterých rusáci vraždili vlastní ruskou inteligenci po milionech.....

2017-05-16 05:47

.....byly dávno před vyhlazovacími tábory nacistů. Komunistická totatalita rusáckého typu se ničím neliší od nacismu a to ani dnes. 

RECENZE: V drtivém Sibiřském deníku se za chléb pro děti platí sexem

 


Nepřihlášený uživatel

#109340 To je dokonce jediná možnost, krizové řízení ministerstva financí premiérem a týmem lidí....

2017-05-16 05:54

Kdo povede finance? Ve hře je i Sobotka, naznačuje předseda sněmovny

....kde všichni by měli mít prověrku na přísně tajné a měli by být schopni analyzovat jako naprosto první věc, co se děje s masivní zlodějinou na které se podílí i Babiš, tedy s korunovými dluhopisy nakupovanými emitenty tedy osobami spojenými dle zákona o dani z příjmu, zdali byli všichni emitenti obeslání, že u nich probíhá kontrola finační správy, jaké jsou výsledk, metodika kontroly atd. atd.  

Statistika by měla být zveřejněna a průběžně by mělo být zveřejňováno co se děje, kolik případů bylo analyzováno a jak se bude postupovat, zdali např. u těch kteří zkombinovali vysoký úrok a dlouhou dobu splatnosti dluhopisů dojde i na trestní oznáme, je tam rekordman, který si vydal dluhopisy na 50 let!!!!!!

Další úkol mimo standardního sestavení rozpočtu a standardních úkolů ministerstva by tým měl rozklíčovat jak probíhali personální obměny v době Babiše, jaké lidi s jakou odborností si tam přivedl a co skutečně dělají, neboť Babiš je daňovým podvodníkem, to je dnes velmi pravděpodobné a ministerstvo personálně naprosto zdevastoval když ne příliš chystrá (řečeno velmi mírně) Schillerová mohla zastávat post náměstkyně a měla k dispozici miliardové rozpočty na informačí systémy. 

Věci jsou opravdu velmi vážné a zdaleka se nehraje jen o to, že v korunových dluhopisech může být daňový únik až 5,6 mld. korun ročně!!!!!!

Babiš na ministerstvu financí je to samé jako Kájínek na Hradě či Zeman na Hradě, rozdíl tam opravdu není vůbec žádný. 


Nepřihlášený uživatel

#109341 Má to takový komunistický charakter.....

2017-05-16 07:13

Za obřím kybernetickým útokem stojí Severní Korea, míní experti

O víkendu postihl svět jeden z největších kybernetických útoků v historii internetu, celosvětovou počítačovou sítí se začal šířit vyděračský virus WannaCry. Bezpečnostní experti se nyní usilovně snaží zjistit, odkud útok přišel. Stopy údajně vedou do Severní Koreje.

....


Nepřihlášený uživatel

#109342 Voliči Kačera Trumpety volají hosana, hosana svatý Trumpeta .......

2017-05-16 07:19

Ford propustí desetinu lidí v Severní Americe a Asii

Americká automobilka Ford chce v Severní Americe a Asii propustit zhruba deset procent svých placených zaměstnanců. Uvedla to v úterý agentura Reuters s odvoláním na informované zdroje. Automobilka se k informacím nechtěla vyjadřovat.


Nepřihlášený uživatel

#109343 Pehe dosud nepochopit, že když Babiš každý deset dní prodává či kupuje firmu (700 za 20 let....

2017-05-16 07:23

KOMENTÁŘ: Proč je Sobotka neústupný – Jiří Pehe

Poté, co premiér Bohuslav Sobotka odmítl návrh hnutí ANO, aby výměnou za Andreje Babiše jmenoval do čela ministerstva financí Alenu Schillerovou, ozvaly se hlasy, že by mohl ztratit podporu části těch lidí, kteří se k němu v souboji s Babišem přiklonili. Odmítnutí kvalifikované státní úřednice, jakkoli členové její rodiny jsou různými způsoby napojeni na ANO, nemusí být každému srozumitelné.

....dle jeho vlastních slov) tak se s největší pravděpodobností jedná o karuselové "obchody" s akciemi po časovém testu zhodnocovanými "souními znalci" a tedy celý Babíšů či Burešův karusel je jen jedna gigantická pračka na praní peněz a vysávání státních dotací. 


Nepřihlášený uživatel

#109344 Re:

2017-05-16 08:42

#109336: -

 USA = IS. To už dávno není žádná tajná informace.


Nepřihlášený uživatel

#109345 Re: Re:

2017-05-16 08:51

#109344: - Re:  

 Jak jistě velmi dobře víš, protože mluvíš česky, tak to je komunistické rusko (dnesní se už od něj ničím neliší) které už 100 let od komunistického převratu podporuje terorismus po celém světě. 

Carlos disponoval diplomatickým pasem Sýrie a měl zázemí ve všech komuistických zemích po celém světě. Proto se Rusko obává pádu Asada, neboť by bylo usvědčeno z podpory mezinárodního terorismu. 

V osmdesátých letech KGB školila masivně teroristy z Afriky a arabského světa pod krytím vysokoškolského studia a to i na území ČR a dalších komunistických zemí. Tito teroristé se nevypařili, byli nejspíše opět KGBáky z Kremlu aktivováni v podobě IS a jiných teroristických organizací dneška, která způsobují velké problemy demokratickým zemím především těm bohatším na západě Evropy a v USA naprosto stejně jako tomu bylo v době komunistické totality. 

Tedy jestli někdo nese přímou odpovědnst za dnešní rozšíření terorismu tak Rusko, které vyškolilo tisíce teroristů v terorismu a používání teroru na získání politické moci. Dodnes seznamy proškolených teroristů Rusko nezveřejnilo. 

 


Nepřihlášený uživatel

#109346 Schillerová zkresluje skutečnost......

2017-05-16 08:55

....skutečně pracovníci ministerstva financí logicky museli ctít zákon a jasně sdělit, že korunové dluhopisy skutečně může vydat jakákoliv právnická osoba, ale nikdy ani náhodou nikdo z nich neprohlásil, že si je mohou beztrestně nakupovat osoby spojené jako nástroj na vyvedení zisků a divident ze svých právnických osob. 

To by snad skutečně i s jejím způsobem myšlení z ANO StB mohla Schillerová nejen pochopit, ale také veřejně sdělit, když už vstoupila do veřejného prostoru obviněným Sobotky z tresného činu či min. jeho přípravy. 


Nepřihlášený uživatel

#109347 V našem případě, kdy jsme v roce 2016 měli přebytek příjmů z EU v podobě 80 mld....

2017-05-16 09:11

EU dluží Londýnu, a ne naopak, tvrdí šéf britské diplomacie Johnson

Evropská unie prý bude muset Británii v rámci jejího vystoupení z bloku zaplatit, ne naopak. V rozhovoru, který zveřejnil server listu The Daily Telegraph, to řekl britský ministr zahraničí Boris Johnson. Londýn současně v pondělí vetoval plán na vojenské velení pro EU.

....by se o tom snad čistě teoreticky dalo uvažovat, ale další čistí plátci, Francie, Neměcko, Itálie, ..... tak ti asi nikoliv. V GB už lidem z té jejich "globální" GB a zároveň daňového ráje hrabe. 

Skutečně by to v britské politice musel být jede David Copperfield vedle druhého, aby vykouzlili pozitivum z brexitu, to opravdu možné není a pro GB to samozřejmě bude velký propadák. Skončí to rozdělením GB a novým vstupem samostatých subjektů Anglie, Skotsko, Severní Irsko - pokud se nepřidruží k Irsku. Je to opravdu obrovský průšvih a skvělé na EU je, že i z takové hlouposti jsme schopni zvládat a to i včetně drtivé většiny politiků GB, který se zrovna nekrátí kariéra na týdny, jako je tomu lidem "brexitu".  Dnes je i drtivé většině občanů GB naprosto jasné, jak velká hloupost to bylo a jak byli "lidmi brexitu" obelháni. 


Nepřihlášený uživatel

#109348 Noví Zemanovci? Na sjezd jim dozajista dorazí nacionální komouš Miloš Zeman.... :-)

2017-05-16 09:19

Bartošova Národní demokracie staví kandidátku s ‚vlastenci‘. Budou se jmenovat Rozumní

 


Nepřihlášený uživatel

#109349 Proč tedy osoby spojené jako Babiš a Agrofert nebyly vyzvány k doplacení daní hned po ..

2017-05-16 09:24

Že jsem brzdila vyšetřování Babiše? Není to technicky možné, tvrdí Schillerová

....prvním daňovém přiznání a nebyly také vyzvány, aby dále nepokračovaly v daňových únicích pomocí korunových dluhopisů? Kdo to tedy oddaloval, když ne Schillerová s Janečkem? To by měla Schillerová sdělit, když tvrdí, že ona to nebyla. Jedná se o daňový únik až 5,6 mld. korun tedy 34 % (19+15 % z 16,4 mld. korun!!!!) to opravdu vůbec není žádná legrace a pokud se prokáže, že to skutečně oddalovala i Schillerová, kriminál jí nemine, přesněji neměl by minout. 


Nepřihlášený uživatel

#109350 To také nikdo netvrdí, ale členové ANO StB jsou spolupachateli daňového podvodníka Andreje Babiše...

2017-05-16 09:31

Nejsme hadr na podlahu, stěžuje si místopředseda ANO Brabec na chování Sobotky a ČSSD

.....a ministři za ANO StB mají v tomto ohledu opravdu neskonale větší odpovědnost, než hloupý naivní občan, který do ANO StB vstoupil s tím, že je Babiš křišťálově čistý :-). 

Tedy Sobotka nesděluje, že je ANO StB hard na podlahu, tak se dnes v pravém světle vidí ANO StB a je to velmi dobře. 

Setkávání Schillerové se Sobotkou by bohužel mohlo být to samé jako setkání Babiše s Přibilem a to proto, že Schillerová evidentně disponuje informacemi, které mít nemá, např. jestli s Agrofertem vede finanční správa řízení v kontextu s korunovými dluhopisy, které nakoupil Babiš.

Sobotkovy by pravděpodobně po setkání s Schillerovou nezbylo nic jiného, než na ní podat trestní oznámení, což by zjevně atmosféře v koalici neprospělo, tak se prostě raději setkání vyhnul a předpokládá, že vyšetřování Schillerové začne státní zastupitelství a policie jako v jiných veřejně dostupných případech.