MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#122801 Se Zemanem a především s russáky, kteří pro něj dělají kampaň, to opravdu jednoduché není....ů

2018-01-14 16:13

K přepočtům hlasů. Podceňuje se (ne)účast a voliče MH, MH, PF, MT nejde chápat dle jejich fans na sítích. Kdyz se rozdělí 60 % JD, 10 % MZ, 30 % neúčast, tak MZ stačí domobilizovat cca 250k neúčastníků. Obojí je realistické a tím i cesta M. Zemana k vítězství, byť není favorit.

.....to je naprosto jednoznačné. Ale řekl bych, že i voliči Topoláka k volbám půjdou a dokonce i poměrně rádi budou volit pana Drahoše. 


Nepřihlášený uživatel

#122802 Re: A je to venku!

2018-01-14 16:14

#122799: - A je to venku! 

A na státním zastupitelství si se už stavil? 

Mimochodem, jestli někdo nemá nárok na bezpečnostní prověrku a negativní lustrační osvědčení, není to pan Drahoš, oboje vlastní, je to Andrej Bureš Babiš StBák a nomenklaturní komunista, kterého jsi s takovou radostí volil. 

Mimochodem, má vůbec Miloš Zeman bezpečnostní prověrku státu a negativní lustrační osvědčení? Velmi se obávám, že nikoliv. 

 

Nepřihlášený uživatel

#122799 A je to venku!

2018-01-14 17:07

Drahoš je pedofil a udavač StB.


Nepřihlášený uživatel

#122803 Včera skvělý úspěch všech čtyřech či pěti s Topolánkem demokratických kandidátů na prezidenta.....

2018-01-14 16:23

Famózní Vítková. Po infarktovém závěru končí v hromadném závodu třetí

....a dnes třetí místo Vítkové. Co víc si ve veřejném prostoru přát? Zemanovu rezignaci? Bylo by to jistě to nejsprávnější, co by mohl Zeman udělat. 


Nepřihlášený uživatel

#122804 I my tu snad budeme moci řešit normální věci a ne polomrtvého Zemana na Hradě.....

2018-01-14 16:40

Ostrý start: Elektrická nákladní auta překvapují akcelerací a levným provozem. Prosadí se proti naftě a benzinu?


Nepřihlášený uživatel

#122805 Diskreditační kampani se pan Drahoš samozřejmě jen zasměje.....

2018-01-14 16:46

Podle deníku bude Drahoš v nejbližších dvou týdnech čelit neustálé diskreditační kampani a právě to, jak se k ní postaví, předurčí jeho prezidentské naděje. „Nebude to mít lehké, ale pokud to ustojí, může se stát prezidentem. Ze Zemanových soupeřů má totiž největší šanci získat na svou stranu voliče protikandidátů,“ uvádí Sme. 

.....neboť jakákoliv diskreditace bude nesmyslná, nebude korelovat s životem pana Drahoše a tedy neuvěřitelná přestože russáci, kteří dělají kampaň pro Zemana jsou v těchto věcech super kreativní. 

Zemanovi hoří koudel a nejen vedle pana Zemana on i jeho Marta Ivana Gottwaldová Zemanová vypadají jako jakési zombie. Především na Ivaně se silně podepsal život se Zemanem a posledních pět let vedle Ovčáčka, Mynáře, Nejedlého a Hlinovského či Kruliše, to je opravdu maso, jak vypadá, uměle, tváří se, že je "celebritou" a přitom jsou oba se Zemanem jen a jen směšní. 


Nepřihlášený uživatel

#122806 Re: Re: Pokud to Zeman řekne, přijde o velkou část skalních a ti nepůjdou k volbám....

2018-01-14 16:48

#122720: - Re: Pokud to Zeman řekne, přijde o velkou část skalních a ti nepůjdou k volbám.... 

Průzkumy CVVM se vcelku jasně potvrdily. V ČR skutečně existuje skupina 15 % kteří jsou schopni lži Miloše Zemana vydávat za pravdu. Nad těchto 15 % už Zemanovi prakticky nikdo nevěří a to je velmi dobře. Pří účasti 60 % to dokáže dát až 38 % ve výsledku voleb, je to smutné, ale je to tak. Těchto 15 % důvěřivců se kdyje s 15 % voličů Babiše a nejspíše i s 15 % těch, kteří jsou schopni uvěřit šmejdům a koupit si od nich hrnce. 

Tedy neváhej a zajdi si se svým příspěvkem na státní zastupitelství a na psychiatrii voliči Miloše Zemana. 

Nepřihlášený uživatel

#122720 Re: Pokud to Zeman řekne, přijde o velkou část skalních a ti nepůjdou k volbám....

2018-01-14 01:20

#122707: - Pokud to Zeman řekne, přijde o velkou část skalních a ti nepůjdou k volbám.... 

Takoví jako ty budou brzy viset za vlastizradu a občané ČR tomu budou tleskat.


Nepřihlášený uživatel

#122807 Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu....

2018-01-14 16:49

#122653: - Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu.... 

Pořád tu ale straší Babiš, který je schopen své vlastní děti na společném projektu okrást o oms miloionů korun a ani nemrknout. 

38 % pro Zemana skutečně koreluje s tím, že CVVM dlouhodobě identifikuje 15 % lidí, kteří jsou schopni lži Zemana vydáva za pravdu.  Je to na jednu stranu stále děsivě mnoho, ale na druhou stranu to není zase taková tragedie, je ale velká škoda, že tito lidé skutečně přišli Zemana volit.

Babiš je legrační, okrade své děti o 8 mil a stará se o to, jestli russácké vrtění psem....

 

Živě: Na Zemana se u voleb vrhla polonahá žena. Poškodí to Česko v zahraničí, řekl Babiš

....poškodí ČR v zahraničí. Ten člověk je už úplně mimo realitu. Samozřejmě je mohl okrát jedině tehdy, pokud ony vůbec tušily že "ptačí hnízdečko"  vlastní, neb na žádnou valnou hromadu žádné z jeho dětiček nikdy nedorazilo :-) a když se to pak zase "převádělo do karuselu Agrofert" tak to zase neprodávaly - ale dělaly to jakési "osoby" za "bílokoňové" ceny, majetek ve stovkách milionů za např. 10 000,- přece to krachovalo :-) a kdo fyzicky akcie má ten je vlastní :-)

Jinak to totiž bylo jako u Bureše vždycky na straně společnosti, která je ve ztrátě Imoba byla nepřetržitě ve ztrátě, vyrobil příjem - tam to nevadí, daně se platit nebudou, pořád byla IMOBA ve ztrátě a na straně platícícího vyrobil náklad, aby to bylo v pořádné ztrátě, ať to stojí za to :-). Korunové dluhopisy emitované a nakoupené stejnou fyzickou osobou Babiš jsou přesně to samé. Zhodnocování firem v karuselu Agrofert "soudními znalci" a prodej jejich akcií po časové testu držení je také naprosto to samé. 

Legrační je, že karusel nemohl roky vzpomenout, kam ten projekt zmizel a pak náhle dne spřeněsně před třemi měsíci 13.10.2017 si vzpomněli jak to "ptačímu hnízdečku" prodali za 16,5 mil. :-)

Přípravné práce předcházející výstavbě kongresového centra Čapí hnízdo, kupř. příprava návrhu, architektonická studie, inženýrské studie atd. byly zajištěny a zaplaceny společností IMOBA a.s. V období 2006-2007 společnost SGL project s.r.o. (IČ: 267 42 594) vydala faktury pro společnost IMOBA a.s. v celkové výši CZK 8 489 460. Evropské a národní kontrolní orgány dosud nebyly informovány o tom, zda byla tato částka ze strany příjemce dotace společnosti IMOBA a.s. kompenzována.

 

Dne 13. října 2017 společnost IMOBA a.s. poskytla vyšetřovatelům OLAF kopii faktury na částku CZK 16 561 900 / EUR 642 000 a následně také související smlouvu, podle níž společnost IMOBA a.s. prodala projektovou dokumentaci a povolení spojená s plánovanou výstavbou kongresového centra Čapí hnízdo společnosti Farma Čapí hnízdo a.s. v říjnu 2008.


Nepřihlášený uživatel

#122808 Re:

2018-01-14 16:50

#122735: -  

O tom není těch nejmenších pochybností. 

Má dvě možnosti, jak se z toho dostat - makroamnestování Zemanem, které si sám podepíše a nebo makroamnestování Bradáčovou (zastavení trestního stíhání státním zástupcem) z karuselu Agrofert. 

Vzhledem k tomu, že se ani jeden model nepodařilo udělat, když to bylo ještě "schůdné", tak nastupuje třetí cesta - rozmělnit to časem - tedy nevydání k trestnímu stíhání. 

Tato Sněmovna ho hlasy ANO ŠtB 2011, neonacistů SpD a levicových etrémistů KSČm nevydá. 

Předčasné volby budou až za rok. 

Tam se opět do Sněmovny dostane a policie během kampaně nebude mít odvahu zasáhnout.  

Během nevydání bude jednobarevná vláda a Babiš tím ochrání i svojí rodinu. 

Situace je opravdu velmi vážná, Babiš skutečně páchá ústaví puč. 


Nepřihlášený uživatel

#122809 Proč vlastně Bureš Zemanovi neporadil, aby se zbavil i Ochcáčka? Mohl by dělat mluvčího Burešovi....

2018-01-14 16:51

 

 

Pan Drahoš má nekončenou morální převahu nad Zemane, má samozejmě i odbornou i vzdělnostní převahu. Zeman vychodil komunstickou ekonomii - což je samozřejmě naprostá zhovadilost a opravdu jen přímý komunistický karierista mohl jíst studovat něco tak neskonale zbytečného, nesmyslného a debilního. VŠE byla za bolševika terčem posměchu ze strany studentů ťechnických škol a partnerky si daleko častěji vybírali na fakultách ČVUT s větší četností žen, architektura, stavební fakulta a poměrně velké zastoupení bylo i na jaderné fakultě a samozřejmě na VŠCHT a medicíně. 

Babiš Zemanovi radí zbavit se kancléře Mynáře i poradce Nejedlého. Proč až teď? diví se Drahoš

Je také pravda, že už si Bureš jednoho Zemanovce převzal - Augustina, co autorova zrovna této petice oslovil jak starý StBák a v dopise o pěti řádcích nadělal hned několik pravopisných chyb a to prý vystudoval lingvistiku. 


Nepřihlášený uživatel

#122810 Re:

2018-01-14 16:59

#122793: Slovan -  

Ale nepovídej Agroandreji!


Nepřihlášený uživatel

#122811

2018-01-14 17:03

Mám dojem, že soudružka Zemanová při tom incidentu svého muže nijak nebránila.


Nepřihlášený uživatel

#122812 Re:

2018-01-14 17:09

#122811: -  

Duchapřítomně udělala "útočící" agentce FSB/GRU místo :-)

Je užasný, jak vedle slušných a kultivovaných lidí vypadají Gottwald s Gottwaldovou uboze a směšně. 

Ještě tak vedle Bureše s Burešovou je to tak srovnatelné, ta má teď takové "moc pěkné" tvářičky :-), je to taky dost stašná maškara. 

Je skvělé, jak vlastně vyumělkovaně, nepřirozeně, toporně Gottwaldovi i Burešovi vypadají.  Jak úžasně normálně vypadá pan Drahoš a jak úžasně normálně vypadá drtivá většina lidí kolem něj. To je velká oáza a je naprosto jasné, že to vidí i voliči Miloš Zemana. 

Kde jsou debility - "zase jsem se musel zachránit sám", "tak kde máte popelniček" "jako obvykle" a Zeman si otvírá láhev vína než jde na podium v kampani 2013 atd. atd. hrůzy a hrůzy "pussy" "smoker korner" vyznamenávání StBáků, komunistů, sexuální extrémista Forejt a jeho kokain a hošani za peníze, Ochcáček, Mynář co si "měl zařídit prověrku" atd. atd. atd.  Lži, olizování Bohdalky, plačící Bohdalka, atd. atd. hrůza jedna za druhou. Pornografická dcerunka, obě maškary podstrojené na inaguraci, i pro ně by bylo vysvobozením, kdyby z Hradu zmizely. Russácká kravata při inaguraci, opilecké potácení u korunovačních klenotů, hnus, smrad, sprosťárny, oplzlosti, a zase a zase další lhaní, to je celých pět let se Zemanem. V každém jeho projevu je lež  a to v drtivé většině záměrná a manipulativní. 


Nepřihlášený uživatel

#122813 Je to možný, oni by toho Zemana nechali klidně zabít.....

2018-01-14 17:21

"Podle policie se sedmadvacetiletá žena do volební místnosti v Praze Lužinách dostala na zřejmě falešný novinářský průkaz. Ochranka ale průkazy novinářů podle informací Práva nekontrolovala."

....když byl na Hradě diktátor Xi Jinping tak Mynář dokonce vydával jakési bumášky pro vstup do širokého okolí Hradu, ani poslanec neměl šanci se tam dostat a najednou ani nekontrolují, jestli se jedná o novinářku a to jako pak máme věřit, že si to Zeman nezorganizoval sám? 

Tady není co řešit. Za chvili si pro ní přijedou z russácké ambasády a policajti co to řeší, dostanou pokyn, aby to už neřešili.

Byla by legrace, kdyby se státní zástupci a soudci trošku "šprajcli" a donutili Zemana, aby jí makroamnestoval, to by byl mazec. Ale to on by se do toho vložil Pelikán a "vyřešil" by to, jako se s bratrem vložili do přípradu Fajád, kterého potřebovali Američané a kteří nás na Fajáda na našem území upozornili. Výsledek je znám a pak že ANO není ANO ŠtB 2011 či dokonce 2018. 


Nepřihlášený uživatel

#122814 To je jednoznačné......

2018-01-14 17:42

"Drahoš bude velkou výzvou." Na rozdíl od Zemana je střízlivý a v dobré kondici, píší v zahraničí


Nepřihlášený uživatel

#122815 Aby jim panicový prostatik na těch cestách neexitoval :-)

2018-01-14 17:46

.....s tím v jakém je stavu je už problém ho vyndat a zase zandat do auta :-). 

Prezident Zeman mění strategii od základu, Ovčáček nevyloučil výpravu do krajů

 


Nepřihlášený uživatel

#122816 Se sestavou Nejedlý, Mynář, Ochcáček a Hlinovský, tak to přece nemůže opravdu nikoho napadnout :-)..

2018-01-14 17:50

Snad nebudou Češi podezřívat Moskvu ze zásahu do voleb, doufá ruský poslanec Čepa

....to je přece absolutně vyloučeno. Je to totiž naprosto jasné, že kampaň pro Zemana dělají russáci. 

Kam se poděli všichni Zemanem vyznamení "umělci" v mikinách i bez? Zbyl jen Hůlka v plotě.


Nepřihlášený uživatel

#122817 Re: Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu....

2018-01-14 17:51

#122807: - Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu.... 

Žena se před příchodem prezidenta ukrývala mezi čekajícími novináři. V okamžiku, kdy se chtěl Zeman před volební komisí legitimovat, si sundala košili a s výkřiky se rozběhla k hlavě státu. Viditelně otřeseného Zemana odvedla z místnosti dvojice členů ochranky.

Premiér Babiš označil incident za nevhodný, podle něj uškodí pověsti ČR v zahraničí......

...  Bureš zapomněl napsat, že za to může Kalousek, že je to " účelovka " Kalouska...... ale  hlavně ty Burešovi  zlodějny průsery a evropská rozkrádačka Česko pošpiňují mnohanásobně více, než nějaká prsatice, která vybafla ve volební místnosti na " mladě uvažujícího Zemana"...


Nepřihlášený uživatel

#122818 Re: Re: Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu....

2018-01-14 17:52

#122817: - Re: Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu.... 

Panicový prostatik Zeman prý stihl i bujnou erekci :-), to totiž rozesmálo závodníka - závozníka Kruliše :-).

Jinak jediné poprsí, kterým by se dal spáchat útok v nejhorším případě s následkem udušení, tak to v místnosti měla jen vypapaná Marta Ivana Gottwaldová Zemanová :-) a to zůstalo naštěstí pro všechny přítomné pečlivě zahaleno :-). 


Nepřihlášený uživatel

#122819

2018-01-14 17:54

Zeman je rudý Bimbo.


Nepřihlášený uživatel

#122820 Re: Re: Re: Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu....

2018-01-14 17:54


Nepřihlášený uživatel

#122821 Re: Re: Re: Re: Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu....

2018-01-14 17:57

#122820: - Re: Re: Re: Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu.... 

"Máme Prahu stověžatou a v ní Martu prdelatou", je naivní říkanka z po-února 1948. 


Nepřihlášený uživatel

#122822 Re:

2018-01-14 18:15


Nepřihlášený uživatel

#122823 Re: Re: Re: Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu....

2018-01-14 18:16


Nepřihlášený uživatel

#122824 EU a USA jsou nepochybně zločinci

2018-01-14 18:55

Sankce vedou jen k poškození nevinných a k posílení politických elit


Nepřihlášený uživatel

#122825 Re: Re: Re: Re: Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu....

2018-01-14 19:00

#122823: - Re: Re: Re: Re: Tedy 15 % tech, kteří jsou stabilně schopni Zemanovy lži označovat za pravdu.... 

:-) on zrovna chyběl? To snad není možná a hned taková tragédie :-)

Těžko také řici, na co tam Ochcáčka vlastně má, není jisté, jesli ho "panicový prostatik" nemá právě na tu erekci :-).