MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122811

2018-01-14 17:03

Mám dojem, že soudružka Zemanová při tom incidentu svého muže nijak nebránila.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122812 Re:

2018-01-14 17:09:08

#122811: -  

Duchapřítomně udělala "útočící" agentce FSB/GRU místo :-)

Je užasný, jak vedle slušných a kultivovaných lidí vypadají Gottwald s Gottwaldovou uboze a směšně. 

Ještě tak vedle Bureše s Burešovou je to tak srovnatelné, ta má teď takové "moc pěkné" tvářičky :-), je to taky dost stašná maškara. 

Je skvělé, jak vlastně vyumělkovaně, nepřirozeně, toporně Gottwaldovi i Burešovi vypadají.  Jak úžasně normálně vypadá pan Drahoš a jak úžasně normálně vypadá drtivá většina lidí kolem něj. To je velká oáza a je naprosto jasné, že to vidí i voliči Miloš Zemana. 

Kde jsou debility - "zase jsem se musel zachránit sám", "tak kde máte popelniček" "jako obvykle" a Zeman si otvírá láhev vína než jde na podium v kampani 2013 atd. atd. hrůzy a hrůzy "pussy" "smoker korner" vyznamenávání StBáků, komunistů, sexuální extrémista Forejt a jeho kokain a hošani za peníze, Ochcáček, Mynář co si "měl zařídit prověrku" atd. atd. atd.  Lži, olizování Bohdalky, plačící Bohdalka, atd. atd. hrůza jedna za druhou. Pornografická dcerunka, obě maškary podstrojené na inaguraci, i pro ně by bylo vysvobozením, kdyby z Hradu zmizely. Russácká kravata při inaguraci, opilecké potácení u korunovačních klenotů, hnus, smrad, sprosťárny, oplzlosti, a zase a zase další lhaní, to je celých pět let se Zemanem. V každém jeho projevu je lež  a to v drtivé většině záměrná a manipulativní.