MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#122976 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ani jeden z nich nikdy neřekl, že je příznivce živelné migrace či ekonomické

2018-01-15 19:58

#122966: - Re: Re: Re: Re: Re: Ani jeden z nich nikdy neřekl, že je příznivce živelné migrace či ekonomické mig 

Drahoš je fíkus. To se na hrad nehodí. Kalousek by do něj ještě mohl nazvracet.

 


Nepřihlášený uživatel

#122977 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ani jeden z nich nikdy neřekl, že je příznivce živelné migrace či ekonom

2018-01-15 20:13

#122976: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ani jeden z nich nikdy neřekl, že je příznivce živelné migrace či ekonomické 

Pan Drahoš má díky celoživotní vědecké a manažerské práci neuvěřitelně rozsáhlé kontakty po celém světě, to je naprosto jasné. Je to důstojný krásný člověk s jasnými morálnimi, kulturními hodnotami pramenící s konzistence vzdělání, kultury a morálky. Tyto hodnoty osvědčuje každý den ve svém životě a to ja něm samozřejmě to úžasné, to také na něm fascinuje i voliče Miloše Zemana, nejsou schopni to pochopit, že by mohl existovat člověk, který kráčí životem se zdviženou hlavou, důstojně a přestože musel žít v totalitě, udržel si důstojnost, morálku  a dokonce i skvělou vzdělanost. 

Je tedy přesným opakem Miloše Zemana, který je svém konání naprosto nekonzistentní. Dokonce  Zeman ani není není schopen dodržet, že žádnou kampaň nevede. 

Byl to bez nejmenších pochybností Miloš Zeman, kdo mále pozvracel korunovační klenoty, tedy nikoliv pan Kalousek. To bych řekl ví i voliči Miloše Zemana a ti trochu soudnější se za to alespoň trochu stydí. 


Nepřihlášený uživatel

#122978

2018-01-15 20:15

Drahoš je členem Římského Klubu.

Citát z publikací Římského klubu:

......země má rakovinu a tou rakovinou je lidstvo. Musíme přestat s naší snahou léčit symptomy a přikročit k vyříznutí rakoviny. Tato operace bude vyžadovat zřejmě mnoho brutálních a bezcitných rozhodnutí....

Nepřítele lidstva Drahoše na hradě tedy rozhodně nechci!


Nepřihlášený uživatel

#122979 Re:

2018-01-15 20:18

#122978: -  

To už jsi napsal mnohorkát? Jakou další lež tam máš? 

Tahle je nezajímavá, text se jeví jako naprosto nedůvěryhodný bez souvislotí, vytržen z kontextu ale i tak nedává žádný velký smysl. 

Tedy celý tvůj příspěvek se její jen ubohá fabulace o ničem a nemyslím, že takové věci věříš. 

Pokud jsi opravdu voličem Zemana, možné to je, 15 % dospělých dle CVVM je schopno lži Miloše Zemana označit za pravdu, přestože je to mnohokrát prokázaná lež či dokonce soudně uznaná lež, viz. NSS vol. 39/2013. Je to smlutné, ale někomu šmejdi hrnce prodávat musí, přesněji, nemusí, ale prodávají. 

Je to možná důsledek komunistického školství, které těmto lidem nadělalo v hlavě guláš, neb komunismus je takový odporně smradlavý zkažený guláš. 

Mimochodem je opravdu super, že nic dalšího nemáš a opakuješ stále dokola tři nesmysly:

-brýle bez dioprických skel

-římský klub

-že si koupil prověrku 

Všechny tři věci i jen takto uvedené jsou vlastně směšné. Pak už je samozřejmě bezpředmětné zdůrazňovat, že jsi voličem Miloše Zemana, to je naprosto jasné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#122980 Zeman sám argumentoval, že víc než je příliš a nemá to žádnou hodnotu.....

2018-01-15 20:28

Zeman chce jít hned do čtyř televizních soubojů, Drahoš trvá na dvou

15. ledna 2018  20:14, aktualizováno 21:23
Prezident Miloš Zeman chce jít do duelů s protikandidátem ve druhém kole prezidentské volby Jiřím Drahošem na čtyřech televizních stanicích. Přijal nabídku televizí Nova, Barrandov, Prima i České televize. Na Twitteru to uvedl jeho mluvčí Jiří Ovčáček. Drahoš chce se Zemanem diskutovat dvakrát.
 
.....a najednou chce každé tři dny diskusi v TV. 
 
Měl by si tedy nejprve vyjasnit, jestli dělá kampaň či nikoliv, jestli bude chodit do diskusí či nikoliv. To je první věc, kterou musí zpřehlednit, pak teprve je možné se vážně bavit o počtu diskusí před druhým kolem. 
 
To, že on sám půjde na Babarndov dvakrát a bude tam jednou vesele šaškovat se Soukupem a pak podruhé Petrem Žantovským které si vyznamenal, tak o tom samozřejmě ani náhodou nepochybuji. Dělá to celých pět let, proč by s tím měl přestat zrovna ve volební kampani. 
 
Důležité ale ve volební kampani je, že tam dle volebního zákona nesmí lhát a to bude v těchto pořadech něco opravdu velmi nového :-). 
 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#122981 Re: Tohle je fakt docela dobrý .....

2018-01-15 20:38

#122978: -  

..........římský klub

A Kalousek je super - Miroslav Kalousek (TOP 09) si utahuje z konspiračních teorií, které kolují kolem Jiřího Drahoše. 

MIloš Zeman má ruku kolem ramen Kalouska :-), "fotka"  montáž - je nazvaná  - ze zakládajícího sněmu římského klubu :-)


Nepřihlášený uživatel

#122982

2018-01-15 20:54

Drahoš je členem Římského Klubu.

Citát z publikací Římského klubu:

......země má rakovinu a tou rakovinou je lidstvo. Musíme přestat s naší snahou léčit symptomy a přikročit k vyříznutí rakoviny. Tato operace bude vyžadovat zřejmě mnoho brutálních a bezcitných rozhodnutí....

Nepřítele lidstva Drahoše na hradě tedy rozhodně nechci!

 


Nepřihlášený uživatel

#122983

2018-01-15 20:55

Chemici, jako je Kalousek a Drahoš dokážou naši zemi zkoušet louhovat v záplavě krimigrantů. Svoji profesní deformaci jsou schopni přenést z laboratoře do oblasti politické. To je ovšem nebezpečná hrozba. Něco takového nelze akceptovat.

 


Nepřihlášený uživatel

#122984 Re:

2018-01-15 21:41

#122982: -  

Zeman taky, tak co pořád řešíš :-)

„Římský klub v Praze (ČTK): Československá asociace Římského klubu, kterou tvoří tři desítky osobností vědy, kultury a veřejného života z České a Slovenské republiky, byla včera ustavena v Praze. Čestným předsedou se stal V. Havel, předsedou prof. V. Komárek, vědeckým sekretářem Ing. J. Nekola, místopředsedy rektor University Karlovy prof. R. Palouš, děkan matematicko-fysikální fakulty University Komenského prof. B. Riečan a prognostik Ing. Zeman.“

Lidová demokracie, Brno, 23.2.1991

„Miloš Zeman poslancům řekl, oč v parlamentě usiluje: aby byl prosazen zákon o budoucnosti, aby vznikl parlamentní institut dodávající poslancům informace, a aby v Československu vznikla pobočka Římského klubu.“

Martin Weiss, Respekt 19. 12. 1990

„Miloš Zeman byl kdysi brilantní prognostik, překládal a sám osobně rozmnožoval knihu Donelly Meadowsové Meze růstu a texty tehdejšího Římského klubu v době, kdy skoro nikdo ani netušil, co je ekologie.“

Jiřina Šiklová, MfD, 14. 3. 2013

Samotný Římský klub je ve skutečnosti think tank, který byl založen v dubnu 1968. Má spojovat osobnosti z vědeckého sektoru a průmyslu. Hlavním tématem je životní prostředí a udržitelný život. Vědci i průmyslníci se domnívají, že vlivem člověka na životní prostředí může dojít k obrovským škodám.

Česká asociace Římského klubu je registrovaným spolkem a podle všeho nevyvíjí téměř žádnou aktivitu.


Nepřihlášený uživatel

#122985 Re:

2018-01-15 21:42

#122983: -  

Podle zprávy OLAF tu jeden opradu šílenej krimigrant je, Andrej Bureš Babiš, ale pan Kalousek ani pan Drahoš ho do ČR nezvali, ale Miloš Zeman je s ním jedna zlodějská ruka.  

 

Evropan

#122986 Re: Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem

2018-01-15 21:42

#122983: -  

Prozatím jediným, kdo se tady zasluhuje o zvýšení procenta kriminálníků mezi běžným obyvatelstvem, je stávající lžiprezident Bumbál. Vždyť to byl on, kdo propustil dvojnásobného vraha Kajínka. To se dá jednoduše prokázat. Takže se braňme přílivu kriminálníků a volme pana Drahoše!

Evropan

#122987 Re: Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem

2018-01-15 21:48

#122972: -  

ad : antizeman brigada jen vulgarne komentuje jeho zdravi ale nazory nechava bez komentare. vi proc. kalouskuv sluha drahos totiz zadne nema, takze nelze srovnavat.

Zdá se, že se prozemanovská propaganda začíná zamotávat do vlastních lží a některé komentáře si tu russáčtí propagandisté vyloženě překládají, ovšem na značně primitivních překladačích. Pravda je taková, že Zeman během kampaně neprozradil jediný svůj názor, neprozradil "čeho si na své práci za uplynulých 5 let cení" (asi sám uznal, že není čeho) a neprozradil, co by v příštích letech chtěl prosazovat. To, co tady jeho zfanatizovaní příznivci vytvářejí, to není názor opilce. To jsou prachsprosté výmysly. Naopak názory pana Drahoše jsou poměrně známé z kampaně i z besed. To ovšem zemanova vulgární brigáda nikdy nepřizná!


Nepřihlášený uživatel

#122988 ANO ŠtB 2011 Agrofert je karusel, to se jeví každému, kdo se začte do výroční zprávy jako ...

2018-01-15 22:01

Čapí hnízdo mohlo Agrofertu pomáhat šetřit na daních. Díky reklamě na farmě si firmy z holdingu krátily odvody státu

....pravděpodobné, Kalousek to ve Sněmovně popsal jako karusel na nákup a prodej akcií firem uvnitř karuselu, kdy akcie se prodávají vždy po časovém testu a potom, co je "soudní znalci" zhodnotí. Tak to zatím dle všeho funguje v karuselu Agrofert. Nad rámec karuselových obchodů s akciemi po časovém testu držení to funguje jako výrobna nákladů - projekt za 8,5 mega se prodá za 16,5 mega do druhé firmy, všichni jsou spokojeni, firma, která prodávala stejně byla ve ztrátě a na straně příjmové firmy se vyrobil náklad 16,5 mega, tedy z původního nákladu Imobě 8,5 mega je to najednou 16,5 mega náklad :-), přestože to opticky vypadá tak, že na straně příjemce je přece potřeba 8 mega zdanit :-), ale čistě jen teoreticky.  

Karusel Agrofert na dani z příjmu, bych řekl nezaplatil nikdy nic. 


Nepřihlášený uživatel

#122989 Kdo napsal tento odporný antisemitský text?

2018-01-16 00:06

"Každý organismus brání se otravě cizí látkou. Lze předpokládat, že roztok židovského elementu v německém životě byl tak silný, že na to německý organismus reagoval jako na otravu… Počet židovských spisovatelů a žurnalistů byl přílišný, daleko větší než v kterémkoli jiném národě, přímo sensační počet. Jejich jazykové výkony, brány v celku, podstatně oddálily němčinu od její klasické podoby… Židovských spisovatelů a žurnalistů bylo v Německu příliš mnoho, aby se dali asimilovat německým duchem a prostředím. Spíše tam žili v přesile, a posilujíce se navzájem, zachovali si své zvláštnosti. Jest věcí Němců samých, jak to chtějí posuzovat ze stanoviska svého národního bytí. Ale je pravda, že polévka byla přesolena."

Evropan

#122990 Re: Kdo napsal tento odporný antisemitský text? Nyní a ty přece Ty!

2018-01-16 05:55

#122989: - Kdo napsal tento odporný antisemitský text? 

Ne, Peroutka nebyl antisemita. A také nebyl fascinován nacismem a nenapsal o Hitlerovi, že je gentleman. V tom má Kučera pravdu, že Miloš Zeman je obyčejný tlučhuba. A jistě je třeba vše vidět vcelku Peroutkovy osobnosti a jeho bytí - jindy se projevoval jako demokrat, za ženu měl Židovku, sám byl v koncentráku… a jistě i díky tomu viděl po válce leckteré věci jinak.

http://www.kehilaprag.cz/

Než tady začnete opět strašit Peroutkou, tak bych rád, Ovčáčku, věděl, jestli už si našel hradním opilce zmiňovaný článek o tom, že Hitlera považuje za gentlemana. Asi těžko, když za toto konkrétní lhaní byl hradní opilec pravomocně soudem usvědčen a bylo mu uloženo, aby se vnučce pana Peroutky omluvil. To, že sem dáváš více než devadesát let starý text, vezeš se na vlně antisemitismu ty společně s islámskými fundamentalisty, kteří používají podobnou propagandu.


Nepřihlášený uživatel

#122991

2018-01-16 05:57

Zeman už nikdy. Ten člověk je tak strašně odporný, zlý a plný nenávisti, že to snad není ani možné.


Nepřihlášený uživatel

#122992

2018-01-16 06:18

Prezident Miloš Zeman podle Fischera do této chvíle neřekl o svém programu vůbec nic. Prezidentovo heslo Zeman znovu ho prý zneklidňuje. „Vysvědčení nebudu prezidentovi vystavovat. Udělil jsem mu už dříve trojku z mravů,“ dodává.


Nepřihlášený uživatel

#122993

2018-01-16 06:28

Eman a jeho voliči jsou úbožáci.


Nepřihlášený uživatel

#122994

2018-01-16 06:31

Myloši už začalo odpočítávaní jeho zbývajícího času na Hradě.


Nepřihlášený uživatel

#122995 Re:

2018-01-16 06:32

#122978: -  

Pak ty jsi členem Pasy klubu.


Nepřihlášený uživatel

#122996 Re:

2018-01-16 06:54

#122991: -  

Tento ruský mužik by se měl vrátit tam, odkud přišel.


Nepřihlášený uživatel

#122997 Re:

2018-01-16 08:54

#122991: -  

Úplně na fest naplněný nenávistí, že kdyby do něho někdo píchl špendlíkem, tak to poteče jako láva


Nepřihlášený uživatel

#122998 prezidentem stala opět skutečná osobnost

2018-01-16 10:03

Modlím se, aby se prezidentem stala opět skutečná osobnost a první dámou osoba inteligentní a vnitřně krásná. Nechci se už stydět za to, že jsem z České republiky. Ještě se potom vypořádat s Babišem a vrátit Čechům zase radost ze života a hlavně důstojnost, to bych si moc přála.


Nepřihlášený uživatel

#122999 Volič Miloše Zemana skutečně nemá žádný argument, proč jej volit....

2018-01-16 10:18

Drahoš: Lidé si myslí, že k nim má Zeman blízko. Je to ale výsostný intelektuál, který v životě nepřeřízl prkno a neví, co je fyzická práce

  • Jiří Drahoš se v závěrečném boji o Hrad hodlá zaměřit na nerozhodnuté voliče.
  • Potenciálních voličů se chce ptát, proč mnozí podporují jeho soupeře Miloše Zemana.
  • Drahoš se připravuje také na televizní souboje se současným prezidentem.

.....a to jak volič, který alespoň zná projevy Miloše Zemana, čte je a snaží se jim "porozumět" najít v nich alespoň nějakou myšlenku, tak samozřejmě ani volič, který vlastně vůbec netuší co Zeman říká. 

Opravdu žádný z nich není schopen říci, jak si Zeman zemi představuje, to Zeman skutečně nikdy neřekl, ale co reálně celý život dělá zpochybňuje mravnost, kulturnost a vzdělanost, soulad znalostí s kulturou a morálkou jako nezbytnou hodnotu pro výkon veřejné pozice ve společnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#123000 Re: prezidentem stala opět skutečná osobnost

2018-01-16 10:18

#122998: - prezidentem stala opět skutečná osobnost 

Nasrat, eurokývač není žádná osobnost!