MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#125401

2018-02-13 10:23

Drahoš byl kandidát pražské kavárny, Sorose, levicových aktivistů, vítačů imigrantů, muslimů, homosexuálů, feministek, genderových aktivistů a dalších, jejichž cílem je zničit tradiční společnost.


Nepřihlášený uživatel

#125402 Re: Re: Re: Re: Násilnický předvoj pražské kavárny! Extrémističtí vítači imigrantů! Obyčejní zločinc

2018-02-13 10:26

#125273: - Re: Re: Re: Násilnický předvoj pražské kavárny! Extrémističtí vítači imigrantů! Obyčejní zločinci! 

Neopruzuj feťáku! Je svoboda slova! Je třeba upozorňovat na vaše zločiny, feťáci z pražské kavárny!!! Za těmi anarchobolševickými feťáky stojí extrémisté z pražské kavárny, jako jsou Dienstbíer, nebo Šabatová!


Nepřihlášený uživatel

#125403 Re: Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance.

2018-02-13 10:43

#125400: Evropan - Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance. 

Jistě je v mém příspěvku jistá dávka předpojatosti či obezřetnosti. Presun ruského sportovce do země EU ve mne vždy vzbuzuje velké pochybnosti obzvláště, když jeji brat zůstal v russákově. 

Na druhou stranu Nastěnka přesně věděla co dělá, když to komentovala a co horší záměrně tím ničí fair play. Jasně to popsala a dělá z takového nepěkného jednání věc možnou - přijatelnou - čistila si "svědomí" tím, že z toho udělá věc veřejnou. 

Je to relativizace hodnot, které sport má a je to stejná relativizace hodnot, kterou tady předvádí Miloš Zeman, Okamura, Babiš kteří jsou nepochybně na komunisticko-nacistický růssácký způsob myšlení a jednání přímo napojeni. 

S Nastěnkou tedy nejsem příliš schopen sdílet její nadšení z medaile, naprosto férově získal stříbro Švéd Samuelsson a jeho závod byl opravdu velkým zážitkem stejně jako závod Fourcada i Dolla a stejně tak našich, kteří velmi špatně stříleli a přesto závod nijak nevypouštěli. 

------

Plně respektuji tvůj názor a jsem si také vědom, že sport je právě o tom, jak kdo zvládá stav vyčerpání, jak dokáže udržet techniku sportu i fair play když už síly dochází a že se to ve vrcholovém sportu jede opravdu na doraz, to je jasné, to je na sportu vlastně to úžasné to tvoří obrovskou hodnotu sportu a emoce s ním spojené.  

 


Nepřihlášený uživatel

#125404 Re: My komunisté, neonacisté, milicionáři, svazáci a pionýři stojíme pevně za soudruhem soukmenovcem

2018-02-13 10:45

#125401: -  

....Miloše Zemanem a jeho ruskými vodiči Nejedlým, Mynářem, Hlinovský. Je ovšem poněkud legrační, když se my komunisté, svazáci, milicionáři, pionýři a neonacisté dovoláváme tradičních žido-křesťanských hodnot Československa, ale aktuálně se to hodí, až se to hodit nebude kněze, řeholníky, řeholnice, rabíny a věřící opět povraždíme a církevní majetek opět ukradneme. 

--------------

Přes spáleniště

přes krvavé řeky.....


Nepřihlášený uživatel

#125405 Re: Re: Re: Re: Re: Násilnický předvoj pražské kavárny! Extrémističtí vítači imigrantů! Obyčejní zlo

2018-02-13 11:07

#125402: - Re: Re: Re: Re: Násilnický předvoj pražské kavárny! Extrémističtí vítači imigrantů! Obyčejní zločinc 

Pro nás soudruhy soukmenovce je svoboda slova nade vše, to jsme v minulosti jasně prokázali a při získávní moci jsem přímo přeborníky ve lhaní, manipulacích, propagandě všeho druhu. 

Evropan

#125406 Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-02-13 11:08

#125401: -  

Jasně, pan profesor Drahoš byl kandidátem převážné většiny společnosti s výjimkou zemandrtálců. Ve volbě prohrál o zhruba 3% hlasů, což není žádný propad a oproti minulé volbě prezidenta by se spíše dalo říct, že Bumbál tentokrát prohrál s odřezými zády. Dodnes si je léčí!


Nepřihlášený uživatel

#125407 Ještě relativně nedávno platil v USA zákaz vývozu ropy a plynu.....

2018-02-13 11:10

USA se letos mohou stát největším producentem ropy před Ruskem

Spojené státy by díky rychlému růstu těžby mohly ještě letos vystřídat Rusko na postu největšího producenta ropy na světě, uvedla Mezinárodní agentura pro energii (IEA). Současně odhaduje, že růst celosvětové těžby ropy, za kterým stojí zejména právě USA, bude v letošním roce pravděpodobně rychlejší než růst poptávky.

 

......z čeho budou v russákově žít, je naprostá záhada. 

Evropan

#125408 Re: Re: Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance.

2018-02-13 11:16

#125403: - Re: Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance. 

Jo, přestože naši včera pokazili střelbu naprosto pekelně, tak ta stíhačka byl opravdu zážitkem. Ale ten ženský závod byl také docela dobrý. Verča sice "až" sedmá, ale to jsou jen asi nesplněná očekávání po té bronzové medaili, protože jinak je sedmé místo výborné.


Nepřihlášený uživatel

#125409 Kdo a co nutí voliče neonacistů Okamury a Zemana a neobolševiků Babiše a Zemana aby se zadlužovali?

2018-02-13 11:16

Dluhy decimují Česko, v exekuci je už desetina lidí

Každý desátý obyvatel České republiky starší 15 let má exekuci. Celkem se jedná o 863 000 lidí, z nich 151 000 má přes deset exekucí. Počty lidí s exekucí majetku přitom vytrvale rostou a jen za minulý rok jich navzdory příznivému vývoji ekonomiky přibylo 31 000.


Nepřihlášený uživatel

#125410 Re: Re: Re: Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance.

2018-02-13 11:26

#125408: Evropan - Re: Re: Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance. 

Bylo to parádní - oba závody, to je bez pochyb. Samozřejmě je hezké, když jedou o medaile, ale je parádní i sledovat i sledovat, když se nedaří, je to velká škola neb je to právě spojeno s vyčerpáním fyzických sil, tedy s hraničním stavem. Vítková o závodě mluvila moc pěkně, stejně ostatní Češky. 

Muži také mlivili zajímavě. Opravdu to bylo parádní. Laura je úžasná - když po první zlaté říkala, že by měla chvilku slavit a bylo na ní vidět, jak se raduje. Jsou to opravdu krásní lidé. Klid Vítkové po získání medaile, úžasný. 

Na sportovcích je skvělé sledovat vývoj člověka. Je to stejné jako na politice, byť tam bohužel hodně lidí hlavně degeneruje. 


Nepřihlášený uživatel

#125411 Taxikáři jsou legrační vcelku jejich protesty jasně dokládají způsob neschopnosti kooperace .....

2018-02-13 11:35

Babiš pozval nespokojené taxikáře na vládu

Premiér Andrej Babiš (ANO) v úterý pozval taxikáře, kteří v posledních několika dnech kroužili v kolonách centrem Prahy, na jednání kabinetu. Taxikáři se domáhají narovnání podmínek pro alternativní přepravce typu Uber.

.....lidí v ČR. Místo aby se sdružili, napsali si aplikaci jako Uber typicky pro české prostředí "protestují", přitom je jasné, nikdo Uber nezastaví, není to věc zastavitelná - je tam mnoho výhod:

-je znám řidič pro cestující - taxikář je "noname" o kterém nastupující nic neví

-je známa cena dopředu

-je známá trasa

-nikde nejdou žádné hotové peníze, žádné vracení, dýško atd. 

 

Mimo to by mělo být taxikářům také jasné, že jejich konec se blíží mílovými kroky. Jsou už dnes města, která zavádí taxislužbu bez lidí, jak dlouho to může trvat v Praze, než se někdo objeví či než s tím přijde Uber? 


Nepřihlášený uživatel

#125412 Re: Re: Re: Re: Re: Násilnický předvoj pražské kavárny! Extrémističtí vítači imigrantů! Obyčejní zlo

2018-02-13 11:35


Nepřihlášený uživatel

#125413 Neonacista Okamura snad nezná zákon o dani z příjmu a definici "osoby spojené"?

2018-02-13 11:39

Deník Právo v roce 2015 informoval o smlouvě na poskytování mediálního poradenství, kterouOkamurapodepsal dvakrát, jednou jako předseda hnutí a podruhé jako poskytovatel. Okamura podle ní měl od hnutí dostávat 958 tisíc měsíčně za mediální služby, tedy 46 miliónů za čtyři roky. Smlouva však platila jen čtyři měsíce, pak byla ze strany Úsvitu vypovězena. Okamura tak dostal zhruba čtyři milióny, které podle tehdejšího tajemníka Úsvitu Jana Zilvara coby půjčku později vrátil.

 

....na druhou stranu, když se nemlich stejným způsobem zločijiny nedělá starost StBák Babiš - vizl jim vydané a jim nakoupené korunové dluhopisy, tak pro by si s tím dělat jeho neonacistický partáť Okamura. 


Nepřihlášený uživatel

#125414 Opravdu pekelné neonacista Okamura a jeho neonacistické způsoby....

2018-02-13 12:21

.....tolik připomínající fanancování Hitlera a NSDAP, Facebook a "sbírka" fakt super, husité, kteří zničili impozantní cisterciácký kláštěr - tedy středověcí IS jak vyšití. 

Už chybí jen to, aby Okamura napsal nějako verzi "Svého boje" např. za "přímou demokracii" a "krmininalizaci islámu" a povinně si jí museli členové a voliči neonacistické SpD kupovat. Začal tím, že jim nabídl jednodušší variantu - předražený soubor nesmyslů na přípravu sushi :-). 


Nepřihlášený uživatel

#125415 Bartoš dobrý, ale jen docela......bohužel trochu STAN, ale daleko aktivnější.....

2018-02-13 12:55

Okamura přímou demokracii nevymyslel, s referendem jen objevil díru na trhu, říká Bartoš


Nepřihlášený uživatel

#125416 Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-02-13 13:00

#125406: Evropan - Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

Výsledky voleb byly opravdu těsné. Myslím , že než vyhlasili konečné výsledky,  tak se Ovar  pos*al, protože představa, že by prohrál, ta mu pěkně hejbla tlustým střevem.


Nepřihlášený uživatel

#125417 Co pořád StBák Babiš řeší, jeho otec StBák, bratr StBák a Andrej trpí amnézií....

2018-02-13 13:03

Babiš na Slovensku prohrál soudní spor o evidenci ve svazcích StB

13. února 2018  13:30
Bratislavský krajský soud v obnoveném líčení zamítl žalobu Andreje Babiše, že je neoprávněně evidován jako agent ve svazcích StB. Informoval o tom slovenský server Sme.sk. Babiš vědomou spolupráci s StB dlouhodobě popírá.
 
....kterou mu dosvědčují StBáci, to je opravdu pekelné.
 
----------
Mimochodem Babiš vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák, tedy je vše v pořádku - je to StBák. Tedy nemá nárok na bezpečnostní prověrku státu a nemá nárok na negativní lustrační osvědčení. 
 
Každý na úřadu vlády musí mít negativní lustrační osvědčení, pokud tam chce pracovat. 
 
Představa, že negativní lustrační osvědčení nahradí lži ve volební kampani, kteřé přinesou hlasy je absurdní komunistická představa, že zločiny voleného politika zločinu už nejsou, ale jsou "normou", je představa odporného zločince, který Babiš bez nejmenších pochyb je.  

 


Nepřihlášený uživatel

#125418 To je strašné, jakým je Růžička žvanilem....

2018-02-13 13:07

Dvouleté děti ve školkách? Jsou to vzdělávací zařízení, ne odkladiště, je to nereálné, říká Růžička


Nepřihlášený uživatel

#125419 Kdo je asi dodavatelem drog na Hrad? Zemam minímálně mnohdy poulením očí vypadá.....

2018-02-13 13:16

Mladý Čech přes Německo převážel pervitin, speed i kilo a půl extáze

Stovky tabletek extáze a téměř 200 gramů amfetaminu a metamfetaminu objevili celníci v autě českého občana, kterého zastavili minulý týden při namátkové kontrole na dálnici na jihozápadě Německa. S odvoláním na celní správu o tom v úterý informoval regionální list Heilbronner Stimme (HS). Muž, který byl na cestě z Nizozemska do Česka, měl navíc pozitivní test na drogy.

.....že je pod vlivem nejen alkoholu, ale i tvrdých drog. 


Nepřihlášený uživatel

#125420 Proč tu neonacisté Zeman s Okamurou neřeší imigraci z bývalého russákova?

2018-02-13 13:24

Sousedy téměř umlátil k smrti kovovou tyčí, odsedí si patnáct let

Patnáct let ve vězení stráví třiatřicetiletý Anton Giblo, původem z Kazachstánu, který kovovou tyčí brutálně zmlátil své dva sousedy, kvůli tomu, že měli dělat nepořádek a hlučet. Giblo tvrdil, že o ničem neví, byl prý doma a odpočíval. Liberecký ani v úterý pražský vrchní soud mu ale neuvěřily a poslaly ho za mříže.

......a tuhle odpornou pakáž tu dokonce  vítají? Takového činu je schopen jen debilní ateista, který si neváží lidského života. 


Nepřihlášený uživatel

#125421 Katoličtí laici vyjádřili svůj názor - Duka je skutečně neskutečné hovado, to se obávám je realita..

2018-02-13 13:32

'Žalovat ve Vatikánu je trapné.' Politici se zastali kardinála Duky kvůli dopisu části katolíků

 


Nepřihlášený uživatel

#125422 Karel Šlechtová na obraně, ten se StBákovi Babišovi opravdu povedl :-), to je opravdu "hlava".....

2018-02-13 13:35

Šlechtová se kvůli odmítnutým vrtulníkům sejde s Italy i Američany. Utrácejte, naléhá na ni Babiš

.....Karla překoná už leda jen ta maškara z MPSV a Švindllerová, opravdu "vláda" co "maká" a "nekecá" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#125423 Voliči neonacistů Zemana a Okamura a neokomunistů Zemana a Babiše......

2018-02-13 13:41

Kde žije nejvíc Čechů v dluhové pasti? Podívejte se na novou mapu exekucí

.....proč se zadlužují? Co je k tomu vede? Jak koreluje vzdělání s volbou neonacistů a neokomunistů a jejich exekucemi? 


Nepřihlášený uživatel

#125424 Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-02-13 13:51

#125416: - Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

Panicový prostatik má pravidelnou erekci i stolici díky modrým pilulkám a gutalaxu :-)


Nepřihlášený uživatel

#125425 Andrej je takový legrační, vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák, ale tvrdí, že.....

2018-02-13 13:57

Nikdy jsem nespolupracoval, neprohrál jsem a budu se soudit celý život, řekl Babiš

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) trvá na tom, že byl ve svazcích komunistické StB veden neoprávněně i přes to, že Krajský soud v Bratislavě rozhodl definitivně o opaku. Babiš však tvrdí, že neprohrál a že se bude soudit dál.

....Burešem není, to je fakt legrace. Kdyby alespoń nepraktikoval ty StBácký způsoby, ale on to má zalezlé pod kůží, je to přímo prototyp StBáka.