MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125403 Re: Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance.

2018-02-13 10:43

#125400: Evropan - Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance. 

Jistě je v mém příspěvku jistá dávka předpojatosti či obezřetnosti. Presun ruského sportovce do země EU ve mne vždy vzbuzuje velké pochybnosti obzvláště, když jeji brat zůstal v russákově. 

Na druhou stranu Nastěnka přesně věděla co dělá, když to komentovala a co horší záměrně tím ničí fair play. Jasně to popsala a dělá z takového nepěkného jednání věc možnou - přijatelnou - čistila si "svědomí" tím, že z toho udělá věc veřejnou. 

Je to relativizace hodnot, které sport má a je to stejná relativizace hodnot, kterou tady předvádí Miloš Zeman, Okamura, Babiš kteří jsou nepochybně na komunisticko-nacistický růssácký způsob myšlení a jednání přímo napojeni. 

S Nastěnkou tedy nejsem příliš schopen sdílet její nadšení z medaile, naprosto férově získal stříbro Švéd Samuelsson a jeho závod byl opravdu velkým zážitkem stejně jako závod Fourcada i Dolla a stejně tak našich, kteří velmi špatně stříleli a přesto závod nijak nevypouštěli. 

------

Plně respektuji tvůj názor a jsem si také vědom, že sport je právě o tom, jak kdo zvládá stav vyčerpání, jak dokáže udržet techniku sportu i fair play když už síly dochází a že se to ve vrcholovém sportu jede opravdu na doraz, to je jasné, to je na sportu vlastně to úžasné to tvoří obrovskou hodnotu sportu a emoce s ním spojené.  

 

Odpovědi

Evropan

#125408 Re: Re: Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance.

2018-02-13 11:16:27

#125403: - Re: Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance. 

Jo, přestože naši včera pokazili střelbu naprosto pekelně, tak ta stíhačka byl opravdu zážitkem. Ale ten ženský závod byl také docela dobrý. Verča sice "až" sedmá, ale to jsou jen asi nesplněná očekávání po té bronzové medaili, protože jinak je sedmé místo výborné.