MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#134576 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jestli tu někdo chtěl cosi "vyšlechtit" tak to bezpochyby byli ruští kom

2018-07-24 16:59

#134558: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jestli tu někdo chtěl cosi "vyšlechtit" tak to bezpochyby byli ruští komunis 

zvedavec? Copak nepoznaš, že jsou na tom serveru jenom bláboly? To jsi opravdu Ovčáček střižený Zemanem? 


Nepřihlášený uživatel

#134577 Privatizace MUS Milošem Zemanem vypadala i tehdy naprosto hrůzostrašně....

2018-07-24 17:02

 

 

Privatizace OKD vypadá z dnešního pohledu hrůzostrašně, řekl Pecina po slyšení před komisí

Poslanci ze sněmovní vyšetřovací komise k OKD začali vyslýchat svědky. Jako první v pondělí na Malostranské náměstí v Praze dorazil někdejší náměstek ministerstvu průmyslu a pozdější ministr vnitra Martin Pecina. Novinářům řekl, že privatizace OKD vypadá z dnešního pohledu hrůzostrašně. V úterý měl před poslanci vypovídat expremiér Bohuslav Sobotka, ale omluvil se.

.....jak dokládá prázdninové rozhodnutí vlády vyměnit 46 % MUS za 650 mil. a přidat k tomu 14 mld. hotovost, což jsme tehdy ještě ani netušili, s tím se Miloš Zeman vůbec nepochlubil. 

A není pochyb, že je na zvážení, jestli to byla více idiocie nebo zlodějina či je to nějaká podivná kombinace obojího. 

Mimochodem MUS dosud nezkrachovala, neboť jsou jí nepřetržitě prolamovány těžební limity, přestože už to není MUS, ale Czech Coal. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#134578 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jestli tu někdo chtěl cosi "vyšlechtit" tak to bezpochyby byli ruští

2018-07-24 17:03

#134559: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jestli tu někdo chtěl cosi "vyšlechtit" tak to bezpochyby byli ruští kom 

Tak to se chlapče předveď a dokaž na jakémkoliv mém příspěvku, že v něm lžu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#134579 Re: Co pořád řešíš?

2018-07-24 17:05

#134514: -  

Tedy jednoznačně se potvrdilo, že paní Merkelová migrační krizi nevyvolala, ale jako jediná v Evropě

2018-07-23 19:47

 

Vnitro vydalo zprávu o migraci: o ochranu požádalo za půl roku 774 cizinců

23. července 2018  20:10
Ministerstvo vnitra začalo nově vydávat pro veřejnost čtvrtletní zprávy o migraci. První z nich, která vyšla v pondělí, nabízí údaje o počtu nelegálních imigrantů nebo počtu žádostí o mezinárodní ochranu. Uvádí také, kolik cizinců přišlo do Česka za prací. Celkově hodnotí zpráva situaci v tuzemsku jako stabilní.

......přesně věděla, že se Evropa tak jako tak musí o běžence postarat, žádná jiná možnost neexistovala a to také udělala ve spolupráci se svými spoluobčany prakticky za celou Evropu.  Potvrzuje se také z čísel a souvislostí extrému křivky migrace, že je možné, že migrační vlna byla vyprovokována s velkou pravděpodobností Ruskem, neboť stačilo velmi málo, aby se migrační vlna uklidnila - osvěta ve "zdrojových" státech migrace. 

Tedy servery ruské propagandy vyvolávající nenávist, vytvářející spiklenecké teorie a podporující migraci lhaním velmi rychle ztratily vliv, když se prokázalo, že publikují naprosté nesmysly. 

Pokud v ČR chybí pracovníci, měla by být tato místa primárně nabídnuta v rámci EU a až následně by měla být nabízena např. Srbům nebo Ukrajincům. V případě Ukrajinců je bohužel potřeba velká obezřetnost, neboť skoro polovina Ukrajinců se hlásí k ruské národnosti a tedy hrozí nebezpečí, kterému jsme nyní svědky na Slovensku, kde ruská pakáž zřídila výcvikové středisko teroristů. 

Putinovi noční vlci si zřídili na Slovensku základnu. S tanky a obrněnými vozy

Mají maskáče i samopaly. Slovenský ministr obrany chce prověřit polovojenskou organizaci

Slovenský ministr obrany Peter Gajdoš (Slovenská národní strana) ve středu podal na generální prokuraturu podnět k prozkoumání zákonnosti polovojenské organizace Slovenští branci. Ministr žádá, aby prokuratura prověřila, zda tato organizace neohrožuje Slovenskou republiku.


Nepřihlášený uživatel

#134580 Těžko říci, ale spíše to vypadá, jako dohodnuté zviditelnění Miloše Zemana.....

2018-07-24 17:08

„Vůbec tomu soudci Krčmáři (soudce NS Zdeněk Krčmář) nemohu věřit. Jestli se člověk, který má před sebou většinou staré lidi, důchodce, kteří nemají kam jít a kteří vyhrají všechny soudy a jsou přesvědčeni, že je všechno v pořádku, a pak na základě dovolání rozhodne, že se musí vystěhovat a řekne, že měsíc je ještě hodně, tak soudce je buď blázen, nebo vůbec neví, jak jde život,” uvedl Čunek.

.....který se tím velmi vrátí do hry z které už byl prakticky venku, je to opravdu velmi podivné rozhodnutí ve velmi podivnou dobu. 

Rozsudek nevyvolává navíc pochyby o celém soudnictví, ale vyvolává velké pochyby o rozhodnutí soudce a vyvolává to především ona doba, která je určena k vystěhování, která prakticky nedává žadný prostor pro řešení státem a dává prostor Milošovi Zemanovi. 

Jsme to my občané, kdo garantujeme podnikatelům dodržování zákonů a garantujeme si dodržování zákonů navzájem tím, že zákony ctíme. 

V případě H-Systému stát nebyl schopen a nejspíše ani ochoten, v H-Systému figurovala i Klausova žena Livie a celá řada dalších "celebrit, občany ochránit. 

Tedy věc je vážná - přitom je řešení velmi snadné. Stát má domy koupit, peníze rozdělit mezi všechny klienty H-Systému a domy následně darovat jejich obyvatelům. To je řešení, které je jistě ve Sněmovně průchozí. 

Má to jen drobný problém, jsou prázdniny - MUS se kradlo o prázdninách, stejně jako tento podivný rozsudek padl o prázdninách, stejně vláda trestně stíhaného Stbáka byla ustavena o prázdninách.  Velmi zvláštní. Předseda Sněmovny byl měl svolat mimořádnou schůzi. 


Nepřihlášený uživatel

#134581 Pan Kalousek udělal správné rozhodnutí ve správný čas.....

2018-07-24 17:12

 
 

 

 

 

Ožrala a zloděj zlodějská? Kalousek poslal na Babiše právníka

Předseda poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek přes právníka vyzval Andreje Babiše k omluvě. Tu žádá za Babišova slova o „zloději zlodějském a ožralovi“, která pronesl během emotivního projevu na mimořádné schůzi Sněmovny, při níž Babišova vláda žádala o důvěru. Babiš ho navíc obvinil, že „přes padáky” zabil lidi.

Bohužel to vypadá, že Zemana s Babišem si zařídili daleko mediálně vděčnější kauzu H-Systém. 

gráf Boby
Nepřihlášený uživatel

#134582 Re: prasata z Nejvyššího soudu rozhodla

2018-07-24 17:30

#134569: Vlastenec -  prasata z Nejvyššího soudu rozhodla

Degutantní dekadence konce impéria. Skoro jsem čekal, že soud najde lup některého z notoricky známých zlodějů.  A pak z toho těm lidem dá třeba polovinu  peněz, o které byli okradeni. Koneckonců běžely tam nějaké soudní výlohy.


Nepřihlášený uživatel

#134583 Re: Re: Havlistická prasata z Nejvyššího soudu rozhodla!

2018-07-24 17:32

#134582: - Re: Havlistická prasata z Nejvyššího soudu rozhodla! 

Je dobré připomenout, že se v H-Systému velmi angažovala Livie Klausové a Stbák Šlouf velký to kamarád Miloše Zemana, tedy přisuzovat toto panu prezudentovi Havlovi je opravdu výraz naprosté tvojí neschopnosti věci posuzovat v kontextu. 

Rozhodnutí a především doba na vystěhování totiž velmi zavání tím, že si to Miloš Zeman u soudce "objednal". Tomu to nic neudělá, rozhodl podle práva a Milošovi Zemanovi to velmi pomůže. Je to velmi zvláštní rozsudek ve zvláštní dobu. 


Nepřihlášený uživatel

#134584 Tedy dohoda je zjevně možná a tedy existuje samozřejmě řešení.....

2018-07-24 18:06

Jsme v šoku, neumím si představit, že domy za měsíc vyklidíme, nemáme kam jít, říká klient H-Systemu

....není dokonce vůbec komplikované. Stát má domy za tržní hodnotu koupit, Monsport se má vzdát odměny, peníze mají být rozděleny mezi všechny účastníky H-Systému a domy mají být státem darovány lidem, kteří v nich bydlí či přesněji družstvu. 

Nic složitého. Ještě je potřeba, aby se Klausová omluvila. 


Nepřihlášený uživatel

#134585 Re: Re: Havlistická prasata z Nejvyššího soudu rozhodla!

2018-07-24 18:10

#134582: - Re: Havlistická prasata z Nejvyššího soudu rozhodla! 

Třeba Andrej Bureš Babiš za čtyři roky v pozici ministra financí zdvojnásobil majetk v Agrofertu na 80 mld. tedy miliarda za 60 bytů jsou pro něj drobné, mimochodem český premiér vyvedl veškerý svůj majetek na Slovensko do svěřeneckého fondu. 

Mimochodem ročně Andrej Bureš Babiš také okrádá stát pomocí korunových dluhopisů na daních od 30 mil. a protože to dělá již pátý rok, je to v objemu 150 mil. tedy cca 2,8 mil. na jeden dům. 

Nebo třeba Miloš Zeman, "zprivatizoval" 140 mld. russáckého dluhu kamsi do bývalého CCCP, ten by to také mohl z nakradených zaplatit, neb je zřejmé, že je to opravdu jediná osoba která opravdu kradla ve stovkách miliard. I jen ze 14 mld. hotovosti MUS, kterou spolukradl, by to v pohodě zaplatil třicetkrát. 

Kdyby třeba Andrej Babiš řešil zlodějinu korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobami spojenými, sát by na tom získal nejspíše až 5 mld. korun ročně, tedy taky by nebyl žádný problé z toho domy vykoupit. 

Taky by Andrej Bureš mohl konečně "chytit" alespoň jednoho karuselového zloděje, ale to by nejspíš musel chytit sám sebe :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#134586 Vláda pro Kocourkov.

2018-07-24 18:32

Nakonec se zjistí, že celá vláda opisovala diplomky od Bureše


Nepřihlášený uživatel

#134587 Re: Vláda pro Kocourkov.

2018-07-24 18:37

#134586: - Vláda pro Kocourkov. 

:-) z imaginární Burešovy diplomky :-)


Nepřihlášený uživatel

#134588 To je přece jasné. Každý, kdo je ochoten podat ruku trestně stíhanému Stbákovi je osoba .....

2018-07-24 18:46

Ministr obrany Metnar má problém s diplomovou prací, řádně necitoval

24. července 2018  19:40, aktualizováno 20:06
Ministr obrany Lubomír Metnar (za ANO) v diplomové práci řádně neuváděl zdroje, uvedla Česká televize. Metnar si proto chce svoji práci znovu prostudovat a v případě, že se podezření z plagiátorství potvrdí, nevylučuje rezignaci.

......velmi problematické, to je naprosto samozřejmé. Člověk mravný, kulturní a skutečně vzdělaný, tedy člověk, který má v souladu (v harmonii) znalosti, kulturu a morálku přece Babišovi ruku podat snad ani nemůže, pokud k tomu přinucen společenskými okolnostmi. 

Koho tam Andrej dopraví, zase někoho z karuselu Agrofert? 

Co ještě chce studovat Metnar studovat, už "studoval"? 

Podezření z plagiátorství se týká diplomové práce na téma kolektivní investování, kterou Metnar obhájil v roce 2004 na Ostravské univerzitě. Podle České televize sice práce obsahuje seznam použitých zdrojů, v samotném textu je však jen velmi málo průběžných odkazů. Nejméně osm stran je úplně převzatých z knihy, nebo je text jen mírně upraven, aniž by bylo jasně vyznačeno, že jde o převzatý text, píše se v článku.

 
 

„V této práci chybí odkazy na uvedené zdroje. Proto nebylo jednoduché odlišit, co je vlastní přínos, a co bylo přepsáno z nějakých zdrojů,“ řekl České televizi specialista Jan Mach z Vysoké školy ekonomické v Praze.

 


Nepřihlášený uživatel

#134589 Trump nemá 10 min. čas na Zemana a "jožo" se klidně potká s KGBákem Putinem, ale russákov....

2018-07-24 18:50

„Členem slovenského klubu Noční vlci nejsou žádní Rusové. Je nás sedm Slováků,“ tvrdí. Odmítá, že by tím propagovali ruský režim. Zároveň přiznává, že se osobně setkal s ruským prezidentem Vladimírem Putinem a je na to hrdý. Každoročně se také účastní jízdy ruských Nočních vlků po Evropě.

.....nepodporuje :-). To je fakt legrace. To se slovenské bezpečnostní služby opravdu baví. 


Nepřihlášený uživatel

#134590 Re: Re: Vláda pro Kocourkov.

2018-07-24 20:35

#134587: - Re: Vláda pro Kocourkov. 

Jsi vítačský zmrd, ty kreténe! Jdi si vítat imigranty, šmejde!


Nepřihlášený uživatel

#134591 Re: Re: Re: Vláda pro Kocourkov.

2018-07-25 03:38

#134590: - Re: Re: Vláda pro Kocourkov. 

Jediná vláda, která tu kdy přivítala migranty s muslimským vyznáním byla vláda Miloše Zemana a ty jsi o tom ani nevěděl. 

Trestně stíhaný StBák Babiš jen hraje divadlo. 


Nepřihlášený uživatel

#134592 Re: Re: Re: Re: Vláda pro Kocourkov.

2018-07-25 04:19

#134591: - Re: Re: Re: Vláda pro Kocourkov. 

Bureš možná opisoval od KGB.

gráf Boby
Nepřihlášený uživatel

#134593 Re: Re: Re: prasata z Nejvyššího soudu rozhodla!

2018-07-25 05:37

#134583: - Re: Re: prasata z Nejvyššího soudu rozhodla! 

La  pardon.  Nepatřičná zmínka o prasatech a jejich typu není ode mne. O příslušných jmenováních nemám přehled, naopak pochyby.  Hnus tam vlezl činností serveru, kterou jsem přehlédl, a pochází  z prvotního příspěvku.  Byl předvyplněn právě za účelem kontaminace odpovědí. Ostatně, tys přehlédl tuhle nalíčenou pastičku jakbysmet.


Nepřihlášený uživatel

#134594 Re: Re: Re: Re: Re: Vláda pro Kocourkov.

2018-07-25 05:39

#134592: - Re: Re: Re: Re: Vláda pro Kocourkov. 

Na to systém kontroly přijít nemůže. Mimo jiné kvůli rozdílům cyrilice a latinky.


Nepřihlášený uživatel

#134595

2018-07-25 07:54


Nepřihlášený uživatel

#134596 Zrůdný muslimský totalitní režim. Velcí spojenci USA.

2018-07-25 08:22

Žena v Saúdské Arábii objala na koncertu zpěváka, hrozí jí vězení a pokuta

 


Nepřihlášený uživatel

#134597 Re:

2018-07-25 08:35

Evropan

#134598

2018-07-25 08:52

Dva Slováky podezřelé ze znásilnění dopadli v neděli během několika hodin pražští kriminalisté. Muži se podle nich noc předtím vnutili do bytu ženy, kde ji donutili k sexu. Jednoho násilníka zadrželi policisté v Praze, druhého při cestě na Slovensko. O případu informovala policie ve středu.

https://www.novinky.cz/krimi/

Asi nějací muslimové z východu, že?

Evropan

#134599

2018-07-25 08:54

Za hádku mezi bezdomovci, která skončila brutální vraždou, poslal ve středu Krajský soud v Plzni na 17 let do vězení poslal Martina Pitnera. Muž podle obžaloby loni v srpnu ve stanovém tábořišti v lesíku pod plzeňskou nemocnicí rozsekal mačetou svého o dva roky staršího spolubydlícího.

https://www.novinky.cz/krimi/478714

Asi nějaký čmoud, když s mačetou, co? Ale podle fotky ... 

Evropan

#134600

2018-07-25 08:56

Brutální napadení a pokus o znásilnění 55leté ženy v Praze vyšetřují kriminalisté. Dosud neznámý muž na ni zaútočil, když vystoupila z autobusu ve Vysočanech. Zbil ji a svlékl, následně odešel. Policie žádá o pomoc svědky.

https://www.novinky.cz/krimi/478731

Že by Vysočany byly po Pražském hradu druhou českou no-go zónou? A co na to hlídači rasové čistoty? Na koho to hodí? A kde se tu ten cizinec vzal? Vždyť hradní ožrala imigranty nebere!