MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#135826 Re: To neděláš dobře, Babiši! To neděláš dobře!

2018-08-08 10:30

#135820: - Dobře to pan Babiš dělá. 

Správně. A hlavně je potřeba zatnout tipec té největší neziskovce napojené, resp. přisáté na státní rozpočet, a tou je FAČR neboli Fotbalová asociace ČR, která ročně od státu bere přes 300 mil. Kč. Stále je jim to málo a výsledky činnosti žalostné.

https://www.finance.cz/neziskovky-a-stat

Troník
Nepřihlášený uživatel

#135827 Re: V Česku lidi volí nezodpovědně

2018-08-08 10:34

#135819: - V Česku lidi volí nezodpovědně 

Těžko to pochopit, když u Čechů v zahraničí dostal Miloše Zemana  celých pět procent hlasů.

To ukazuje, že Miloše Zemana  domácí voliče hypnotizuje jak had králíka. 

Co vlastně udělal jinak, než ostatní kandidáti? Zkusme udělat krátký výčet.

- Nikdo nedělal předvolební kampaň tolik let předem, jako on.

- Nikdo neukradl tolik miliard, co on.

- Nikdo systematicky neurážel všechny, jako on.

-Nikdo neprohlásil o islámu, že jde o anticivilizaci.

-Nikdo nebyl tak přichcíplý a zlý, jako on.

Položme se na kontrolní otázku, soudruzi. Co z toho v zahraničí nefungovalo? Ano, správně. Tuzemské bulvární noviny a TV. V zahraničí byl vypnutej. Úplně nahranej.


Nepřihlášený uživatel

#135828 Re: Re: V Česku lidi volí nezodpovědně

2018-08-08 11:12

#135827: Troník - Re: V Česku lidi volí nezodpovědně 

Žiji v zahraničí, na netu  dnes  najdete všechny informace kdekoli na světě.. Pustím  tady  i ČT.. Myslím, že v zahraničí je hlavně kategorie  mladších občanů a ti už mají naštěstí jiné myšlení....Tady v Britanii měl Zeman  jenom 5,27 %........ J. Drahoš měl 94, 73 %

Faktory, které píšete  ( z dovolením kopíruji): 

- Nikdo nedělal předvolební kampaň tolik let předem, jako on.

- Nikdo neukradl tolik miliard, co on.

- Nikdo systematicky neurážel všechny, jako on.

-Nikdo neprohlásil o islámu, že jde o anticivilizaci.

-Nikdo nebyl tak přichcíplý a zlý, jako on.

jsou opravdu paradoxní a negativní a přes to ho 2,7 mil. lidí volilo.. Svědčí to asi o neinformovanosti, zavírání očí, krátkou pamětí  lidí a hlavně to vypovídá o té strašné české hlouposti. Inteligentní člověk, který si sebe , své rodiny , svého života a budoucnosti, VÁŽÍ,  by Zemana v žádném případě nikdy nevolil za prezidenta..

 

Multikulturní obohacení

#135829 Jako by tu nestačili tihle přivandrovalci...

2018-08-08 11:53

Přesila zbila na koupališti v Dubí muže. Bazén byl plný krve, líčí svědci

Na koupališti v Dubí na Teplicku v úterý skupina útočníků brutálně zbila mladíka. Ten se podle svědka snažil zklidnit roztržku mezi dvěma matkami. Jedna z nich předtím údajně fyzicky napadla ženu, která napomenula její dítě, ať v brouzdališti netopí jejího potomka.
 

Jak přesně se incident odehrál, zatím není jasné. Okolnosti zjišťuje policie. Na Facebooku ale konflikt popisují lidé, kteří tvrdí, že vše viděli.

„Matka romského dítěte přiskočila a kromě sprostých a rasistických nadávek začala opravdu hodně brutálně bít matku topeného dítěte, rány střídalo tahání za vlasy,“ líčí na Facebooku začátek incidentu jeden z přispěvatelů, který byl v v době konfliktu na koupališti s manželkou a dětmi.

 

„Během toho zmatku jeden mladý muž, vůbec žádná vazba, vběhl do bazénu a snažil se napadené ženě pomoci. V tu chvíli už v bazénu mezi ještě pár dětmi, které nechápaly, co se děje, a křičely a brečely, byly naběhlé dvě romské ženy a dalších šest romských chlapů,“ popisuje svědek.

„Ženě se v tu chvíli podařilo z bazénu utéct a všech těchto minimálně sedm lidí začalo brutálně bít kluka, co se ženě snažil pomoci. Věřte, že to bylo opravdu strašlivé,“ píše muž na Facebooku.

„Běžím tam, křičím, nechte ho! Snažím se ho vytáhnout zpod nich. Najednou už kolem sebe vidím plavčíka a pár dalších takzvaně bílých chlapů,“ popisuje dále na sociální síti. Podle svědka útočníci najednou přestali mladíka mlátit a většina z nich někam zmizela.

Vyražené zuby, tržné rány, zlomený nos

„Vidím toho kluka, krvavě potrhanej, bez zubů, ale žije. Bazének plnej jeho krve, já ruce a nohy taky od jeho krve,“ podotkl ještě svědek.

Podle mluvčího krajské záchranné služby Prokopa Voleníka sanitka odvážela z koupaliště zraněného pětadvacetiletého muže na chirurgii teplické nemocnice se středně vážnými poraněními.

Lidé, kteří incident viděli, říkají, že mladík dostal mnoho ran pěstí do obličeje a měl kromě vyražených zubů a tržných ran i pohmožděnou tvář a zlomený nos.

„Na místo přijely hlídky městské a státní policie, která si případ převzala. Pět mužů a jedna žena jsou podezřelí z trestného činu výtržnictví,“ řekla iDNES.cz policejní mluvčí Ludmila Světláková. Policie dosud nikoho neobvinila.

Podle Světlákové zatím nic nenasvědčuje tomu, že měl konflikt rasový motiv (sic!). Vyšetřovatelé také čekají na lékařskou zprávu, protože není vyloučené, že podle rozsahu mladíkových zranění rozšíří trestní kvalifikaci i na ublížení na zdraví.

 

Vlastenec

#135830

2018-08-08 11:55

Z hlediska fungování je KSČM demokratická strana, řekl Hamáček

Plně s panem Hamáčkem souhlasím, KSČM je demokratická strana, kdyby nebyla, tak by byla zakázána, havlisti a pravicoví kriplové by si měli uvědomit, že  tomu tak bude, i bez ohledu, na jejich trapný "názory"!


Nepřihlášený uživatel

#135831 Re:

2018-08-08 12:00

#135830: Vlastenec -  

ten tvuj hamacek je taky peknej gauner

Roman

#135832 ZAPLAŤ PÁN BŮH

2018-08-08 12:04

Ostuda v Chicagu zažehnána. Zeman se do USA nechystá, stejně ho tam nechtěli


Nepřihlášený uživatel

#135833 Lidi zvolili vědomě těžce nemocného člověka

2018-08-08 12:07

Podle lékaře má Miloš Zeman vážnou diagnózu, která by vysvětlovala poruchy v jeho chování

Lékař, který se účastnil lékařského konsilia, sdělil, že má podezření, že prezident trpí ischemicko-vaskulární demencí, při níž není mozek dostatečně okysličován a postižená osoba nad sebou postupně ztrácí kontrolu. V některých fázích této nemoci se pacient chová nepřiměřeně až hrubě, a pak se hovoří o nemoci sprostých dědečků. Dochází rovněž k poruchám komunikace a kontinence. Poruchy myšlení a úsudku, které jsou pro vaskulární demenci rovněž typické, by vysvětlovaly i to, proč Miloš Zeman chybně vyhodnocuje mocenskou situaci v zemi a podléhá Babišovi.


Nepřihlášený uživatel

#135834 Re: Lidi zvolili vědomě těžce nemocného člověka

2018-08-08 12:14

#135833: - Lidi zvolili vědomě těžce nemocného člověka 

Proč tolik nemocného člověka  lidi  sakra volili... Co teda můžeme očekávat v příštích 5 letech.. To se bude jenom horšit..


Nepřihlášený uživatel

#135835 Re: Re: Lidi zvolili vědomě těžce nemocného člověka

2018-08-08 12:17


Nepřihlášený uživatel

#135836 Re: Ožralecký vrahoun Šafr patří za mříže!

2018-08-08 12:32

#135833: - Ožralecký vrahoun Šafr patří za mříže! 

Jaký lékař? To je akorát výplod chorého vypitého mozku ožraleckého vrahouna Šafra! Za tuhle pomluvu musí skončit před soudem, stejně jako ty, který jí šíříš!

 

Novinář Pavel Šafr dostal podmínku za řízení v opilosti

Podle svědků se ožrala Šafr nebyl schopen udržet na nohou a pochcal se. V tomto stavu řídil auto - je to vrah!!! Soud jeho lžím neuvěřil, přesto ho neposlal za mříže...


Nepřihlášený uživatel

#135837

2018-08-08 12:36

Zeman začíná být dementní, trpí kognitivní dysfunkcí. Bojím se o něj, tvrdí neurolog Stránský


Nepřihlášený uživatel

#135838

2018-08-08 12:37

Babiše se nebojím. Děláme na kauze, která může znamenat jeho politický konec, říká Ondráčka


Nepřihlášený uživatel

#135839 Re:

2018-08-08 12:55

#135838: -  

Diagnóza bez vyšetření pacienta? Toho šarlatána by měli vykopnout z lékařské komory a měl by vrátit diplom!


Nepřihlášený uživatel

#135840 Re: Re: Ožralecký vrahoun Šafr patří za mříže!

2018-08-08 12:58

#135836: - Re: Ožralecký vrahoun Šafr patří za mříže! 

tak by měl snad odstoupit.. At se udělá pořádné komplexní vyšetření.. výsledky, at se zdělí občanům... 

Převzato z facebooku romea.cz
Nepřihlášený uživatel

#135841 Re: Jako by tu nestačili tihle přivandrovalci...

2018-08-08 13:00

#135829: Multikulturní obohacení - Jako by tu nestačili tihle přivandrovalci... 

Přátelé i vy ostatni. Cítím hlubokou bezmoc vztek a smutek zároveň. Dnes jsem s manželkou a dětmi navštívil koupaliště Plivatko v Dubí. Otřesný zážitek který jsme zažily mne přesvědčil o tom že soužití majority s minoritou je už přes všechny snahy, prohlášení a další kecy nemožné. Konflikt který se odehrál v dětském brouzdališti. Pro ty kdo nevěří znova píšu v dětském brouzdališti. Začátek byl banální jak už to tak v dnešní době bývá. Takzvané bílé deti a romské děti si prostě v brouzdališti hráli jak umí. Nevím jak bych je jinak rozlišil protože do dneška pro mne byli jen jedny děti a lidi jsem rozlišoval jen na dobré a spatne. Pak jedno romské dítě věřím že nechtěně začalo topit dítě takzvané bílé. Matka bílého dítěte priskocila dítě co topilo její dítě chytla odstrcila a zvedla svoje dítě. A tím to mělo skončit. Bohužel, neskončilo. Matka romského dítěte priskocila kromě sprostých a samozřejmě rasistických nadavek začala opravdu hodně brutálně bit matku topného dítěte rány střídal brutální tahání za vlasy. Během toho zmatku jeden obyčejný mladý muž podotýkám úplně obyčejný vůbec žádná vazba a jak jsem se později dozvěděl nebyl dokonce ani známý těch napadených vbehl do bazenu a snažil se napadené ženě pomocí. V tu chvíli už v bazenu mezi ještě pár dětmi které nechápali co se děje křičely a brecely byly naběhle dvě romské ženy a dalších šest romských chlapů. Ženě se v tu chvíli podařilo z bazénu utéct a všech těchto minimálně 7 lidi začalo brutálně bit kluka co se ženě snažil po oči a když píšu brutálně tak mi věřte že to bylo opravdu strašlivé protože od té chvíle jsem to vše viděl asi že tři metrů, předchozí dej jsem viděl z větší dálky ale běžel jsem k místu protože tam byla moje žena a jedno z mých deti. Připadal jsem si jak v tranzu a nejdřív mne napadlo že pobežím pro zbraň a vystřelím a pomůže to ale najednou jsem viděl toho kluka v krvi jak ho řezou a byl tam v tu chvíli jenom on a těch 7 hrdinu navíc jak na potvoru jsem 9 plasmusku nechal v aute. Jako by zdálky slyším moji ženu Peťo bez tam oni ho zabijou a já kterej se v životě pral asi petkrat z toho jsem dvakrát slušně nafasoval jsem jak v takový mlze viděl obličej toho kluka jak je tam sám a najednou jsem vedel že tam musím i kdyby mne dobili jak jeho. Běžím tam křičím nechte ho snažím se ho vytáhnout z pod nich, najednou už kolem sebe vidím plavcika a pár dalších takzvané bilejch chlapů. Přestávaji ho najednou mlatit, většina někam zmizí, nevím jak je to možný ale najednou vidím normálně kdyby jste všechny co ho mlátil postavili přede mne nedokážu je popsat, vidím toho kluka krvavé potrhanej bez zubů ale žije. Bazének plnej jeho krve já ruce a nohy taky od jeho krve. Nechápu nic jak v tranzu se jdu osprchovat, najednou už se objevuje policie tábor jakože bílých pravdivé popisuje situaci, moje žena co to viděla od úplného začátku popisuje taktéž. Romská žena co konflikt začala je pritomna popisuje zcela lživé celou situaci. Probírá mne to z letargie začnu řvát na celé kolo proč lze policista mne div nezatkne ale když mu říkám že jsem byl první kdo skočil pomocí tomu klukovi pochopí situaci a uklidní mne i sebe. Mám pár přátel mezi romy Vietnamci a i dalšími. Jestli se vám po zveřejnění tohoto pravdivého příběhu nelíbí že po dnešku už budu dělat rozdíly odebere si mne z přátel. Tolik zloby vyhruzek a nadavek co se dneska sešlo na moji rodinu děti a okolní přihlížející už nejsem ochoten tolerovat Přísahám na vše a všechny co mám rád že co jsem napsal je nepribarvena pravda. Nejsem žádné hrdina je mi zle ještě teď při pomyšlení že jsme mohli se ženou dopadnout jako ten mladík. On hrdina je, udělal co bylo správné, doufám že se někdy ještě uvidíme, při odjezdu záchranky se na mne podíval a podekoval v tu chvíli jsem se na vteřinu cejtil strašně dobře. Ještě se omlouvám za případné pravopis, jsem pořád v tezkejch emocich a navíc telefon to dělá někdy sám. Podepisují se celým svým jménem aby nikdo nebyl na pochybách že je to jenom anonymní zvlášť Petr Stefanec


Nepřihlášený uživatel

#135842 Nemocný Zeman by měl odstoupit

2018-08-08 13:26

#135836: - Re: Ožralecký vrahoun Šafr patří za mříže! 

A vy ty Zemanovy stavy a výkyvy nevidíte ?? Třeba Inaugurační projev  - tam se málem složil, byl vyčerpaný a vycucaný jako citron


Nepřihlášený uživatel

#135843 Re: Re: Re: Ožralecký vrahoun Šafr patří za mříže!

2018-08-08 14:14

#135840: - Re: Re: Ožralecký vrahoun Šafr patří za mříže! 

Ty potřebuješ pořádné komplexní vyšetření, kreténe!

Jiří Paroubek

#135844

2018-08-08 14:44

Michael Žantovský se kdysi stal hvězdou zcela zkorumpované a vyčpělé pravicové vládní strany ODA. Tato strana poté, co se zcela kompromitovala v loupežích nazvaných v devadesátých letech eufemisticky „Velká privatizace“, ve které se v české zemi kradlo jako od Bílé Hory nikdy ne, se časem zcela rozložila na prvočinitele. Myslím, že toho málokdo litoval. Většina borců, kteří stranu reprezentovali, skončila v politickém hrobě úplného zapomnění. Ale byly určité výjimky. Michael Žantovský šel zkoušet štěstí do české diplomacie.

 

Když jsem jako český premiér v prosinci 2005 měl cestovat do Izraele na státní návštěvu, setkal jsem se s Žantovského diplomatickým umem poprvé a naštěstí naposled. Tehdejší izraelský premiér Ariel Sharon upadl těsně před mou návštěvou do kómatu a panu velvyslanci Žantovskému se zdála má státní návštěva v Izraeli zbytečná. Ale Ariel Sharon již tehdy měl predestinovaného nástupce, kterým byl Ehud Olmert, který se zakrátko skutečně stal i oficiálně ministerským předsedou Izraele. Takže do dneška jsem Žantovského radu nepochopil, považuji ji za chybnou. S Olmertem jsem mohl klidně během státní návštěvy jednat a zcela nepochybně by ocenil, že český premiér upevňuje jeho premiérské nástupnictví. Prostě politická neschopnost Žantovského, kterou ale nebylo třeba přes 12 let komentovat.

Najednou jsem ovšem na svém facebooku objevil, že M. Žantovský na mě začíná útočit. On, který má tunu másla na hlavě, si odvažuje vyslovovat "moudré" názory o mých údajných politických chybách. Po devíti letech Žantovský oplakává Topolánkovu vládu, které jsem s chutí srazil za pomoci čtyř vládních poslanců vaz na jaře roku 2009. To otevřelo prostor pro to, aby české předsednictví EU zvládla velmi kvalitně Fišerova vláda, s to především díky jejímu ministru zahraničí Kohoutovi, který je na rozdíl od věčného vyspavače Schwarzenberga skutečným profesionálem. Ale upřímně, jde přeci o něco jiného.

 

Pan Žantovský je už skoro tři roky ředitelem Knihovny Václava Havla, kterou sponzoruje zkrachovalý uhlobaron, multimiliardář Zdeněk Bakala. Jinak řečeno, Žantovský je placen v ředitelské funkci (a určitě nebere měsíčně 20 tis. Kč) Bakalou. A Žantovský by měl odpovědět minimálně na dvě otázky: za prvé kolik jako Bakalův lokaj bere měsíčně a za druhé jestli tyto peníze, které Bakala dává do Knihovny Václava Havla, aby si zajistil jakési politické krytí, pocházejí z OKD, které Bakala přivedl k bankrotu?

Podle odborných odhadů Bakala z OKD vydestiloval spolu se svým společníkem za 8 let působení 100 až 120 mil. Kč. Ještě položím panu Žantovskému třetí otázku: zda si myslí, že by Václav Havel byl skutečně rád, kdyby jeho jméno bylo spojováno se zkrachovalým uhlobaronem Bakalou? A upřímně, doušku zcela na závěr: chlapcům z Bison & Rose zřejmě docházejí peníze a lidé, i když už deset let zajišťují marketingové služby pro Bakalu. Nasadit na útoky proti mně na FB zrovna Žantovského, takto zcela zkompromitovaného ředitele Knihovny Václava Havla financované uhlobaronem, který je předmětem vyšetřování parlamentní vyšetřovací komise, je na jednu stranu nevkusné, na druhou neopatrné.

Evropan

#135845 Re: Jako by tu nestačili tihle přivandrovalci...

2018-08-08 15:28

#135829: Monokulturní ochuzení - Jako by tu nestačili tihle přivandrovalci... 

Podle Policie zatím nic nenasvědčuje tomu, že měl konflikt rasový motiv. Vyšetřovatelé také čekají na lékařskou zprávu, protože není vyloučené, že podle rozsahu mladíkových zranění rozšíří trestní kvalifikaci i na ublížení na zdraví.
Určitě je dobře, že se konečně věnuješ domácím problémům, když v těch zahraničních se stejně neorientuješ, a doufám, že po vzoru okradmůrovců nezůstaneš pouze u cikánů. Zde navíc Policie musí na základě důkazů (nikoli facebookových výlevů) rozhodnout, co se na koupališti vlastně dělo.
Je ovšem škoda, že si ke svému příspěvku hned lepíš vlastní příspěvky. Diskvalifikuješ se na úroveň rasistů, kteří odsuzovali všechny, kdo vystupovali se svědectvím proti vrahovi cikánského muže v Chomutově. Řešit problémy s hlukem tak, že do někoho naládujete plný zásobník, se asi nedá.
No a pak je ještě zajímavý dovětek v článku na idnes : Omlouváme se všem slušným čtenářům za zrušení diskuse pod článkem. Někteří ji bohužel zneužívali k opakovaným vulgárním výpadům, které už nešlo mazat jednotlivě. Děkujeme za pochopení, redakce iDNES.cz    Je to prostě hnus, kdy si všude rasistická hovada potřebují vylévat svá srdíčka. My ostatní si počkáme, než se všechno dořeší. Aby to nedopadlo jako v tom Chomutově, kde střelec, který "se bránil" dostal 12,5 roku natvrdo.
Evropan

#135846 Re: Re: Ožralecký vrahoun Šafr patří za mříže! Ale až po lhářích z Prorusských listů!

2018-08-08 15:35

#135836: - Re: Ožralecký vrahoun Šafr patří za mříže! 

Asi nepřekvapí, že ty nepravdivé slinty o tom, že se nemohl udržet na nohou a pochcal se, zveřejnily pouze Prorusské Valentovo sračky, že?

Evropan

#135847 Re: Lidi zvolili vědomě těžce nemocného člověka

2018-08-08 15:37

#135833: - Lidi zvolili vědomě těžce nemocného člověka 

Tak pan doktor nám jemně naznačuje, že se hradní ožrala vyjadřuje vulgárně a pomočuje se, protože je dementní? No to ale přece víme! Dneska už doktora asi může dělat zhruba polovina národa, která ožralu a pomočujícího se sprosťáka nevolila.

 

Michal Žertovný

#135848 Re:

2018-08-08 15:40

#135844: Jiří Paroubek -  

Měl byste, Jiří, začít jednat s nějakým nástupcem Miloše Zemana, ať zase neprošvihnete svoji šanci. Miloš Zeman už je také evidentně v kómatu.


Nepřihlášený uživatel

#135849 velmi žalostné

2018-08-08 16:42


Nepřihlášený uživatel

#135850 Re: Re: Výplod chorého mozku alkoholika Šafra!

2018-08-08 16:56