MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#138801 Re: Syřané mají jasno! Bude jim nadále vládnout bezohledný diktátor s podporou Russka a Iránu!

2018-09-30 19:51

Lawrence z Arábie

#138802 Re:

2018-09-30 19:56

#138697: -  

Tato informace má vypovídající hodnotu velbloudího trusu!


Nepřihlášený uživatel

#138803

2018-09-30 20:16

MILOŠ MÁ OČI V SLOUP!

Evropan

#138804 Jak snadno vznikají fake news

2018-10-01 05:12

Všechno začalo zprávou, kterou umístila na Facebook maminka chlapce, jenž přišel domů ze školy poškrábaný. Zpráva uváděla, že v Praze řádí dětský gang, který bezdůvodně a surově napadá děti před školami, přepadá také důchodce, krade ve večerkách a neváhá použít nože. Během několika dnů tuto zprávu sdílely tisíce lidí a dostala ji i policie. Přestože matka později zprávu přepsala a například zmínky o gangu nebo nožích z ní zmizely, původní informace se šířily nekontrolovatelně dál. Co se ale opravdu stalo? Policie během důkladného dvoutýdenního vyšetřování vyslechla desítky lidí, včetně dětí, které se popisovaných konfliktů zúčastnily. A došla k jednoznačnému závěru. O řádění žádného dětského gangu nešlo.

https://www.seznamzpravy.cz/valka-detskych-gangu

A to kdyby se to stalo v Teplicích, tak by tam někdo přidal, že to byly cikánské nebo arabské gangy ...


Nepřihlášený uživatel

#138805 Re: Re: Paranoia je nemoc teroristrického kreténa, který si říká "Evropan"

2018-10-01 06:19

#138770: Evropan - Re: Paranoia je nemoc! 

Ty neumíš číst, starej senilní proteroristeckej kreténe? Co je tohle?

"Při útoku afghánského žadatele o azyl v centru města Ravensburg utrpěli tři lidé zranění, jedna oběť je ohrožena na životě." 

A je to samozřejmě i ten váš klasický "sirotek" bez dokladů, který lže o svém věku:

Podle nejnovějších zjištění je obviněnému 21 let, a nikoli 19 let"

 

 


Nepřihlášený uživatel

#138806 Re: Re:

2018-10-01 07:56

#138802: Lawrence z Arábie - Re:  

Na tebe by si měla posvítit kriminálka!

 

VIDEO Pověste bělochy! Zpívá francouzský umělec. Kamerunského původu

 
Půjdu do jeslí a pozabíjím bílé děti, pochytejte je rychle a oběste i jejich rodiče,“ zpívá imigrantský "umělec" ve svém klipu... 

Nepřihlášený uživatel

#138807

2018-10-01 07:56

Zeman má odkroucený  půlrok. Co nás ještě těch dalších 4,5 roků  čeká ... Co nás ještě všechno postihne, než se konečně dočkáme nějakého normálního prezidenta...

Občané ČR
Nepřihlášený uživatel

#138808 Re:

2018-10-01 08:23

#138807: -  

Skončíte za mřížemi, jak zasloužíte!

Evropan

#138809 Re: Re: Re: Paranoia je nemoc teroristrického kreténa, který umí jen nadávat!

2018-10-01 08:28

#138805: - Re: Re: Paranoia je nemoc teroristrického kreténa ...  

Ty seš slušnej pacient : Ptal jsem se, kde je v článku uvedeno, že je útočníkem sirotek z Afghánistánu. A když se ptám, tak stačí napsat odkaz na zdroj. V tom tvém je uvedeno.

Pro tvoje info je text článku : V jihoněmeckém Ravensburgu v pátek útočník v centru města nožem těžce zranil tři lidi. Jeden z nich je v kritickém stavu. Policie pachatele zadržela, žádné další podrobnosti ani informace o motivu činu neuvedla. Podle policejního mluvčího však zatím nic nenaznačuje, že by to byl teroristický čin.
Evropan

#138810 Re: Re: Re:

2018-10-01 08:37

#138806: - Re: Re:  

A když to píšou Valentovské prorusské sračky, tak je to pravda? Proč sem nedáš odkaz na video? Máš strach, že tady v diskusi někdo umí francouzsky a zjistí, že text je o něčem jiném? Neboj! Tady většina diskutujících ovládá jen russáčtinu. 

 

FUCK NGO!
Nepřihlášený uživatel

#138811 Zrušte politické "neziskovky"!!!

2018-10-01 08:40

Genderová studie o dopadu klimatu na projevy žen získala státní dotaci 700 tisíc a 70 % šlo na platy zaměstnanců!

Evropan

#138812 Re: Zrušte hlupáky a kolaboranty!!!

2018-10-01 08:52

#138811: - Zrušte politické "neziskovky"!!! 

Co je podle tebe politického na studii dopadu klimatu na projevy žen kromě toho, že je to zase titulek z Valentovských sračkolistů?

 

Evropan

#138813 Prezident a premiér svým rozhodnutím mohou ohraozit bezpečnost a národní zájem ČR

2018-10-01 09:07

Nelze zůstat neutrální. To říká bývalý velvyslanec v USA a Rusku Petr Kolář při pohledu na dnešní politickou situaci. Ostře kritizuje Miloše Zemana, za kterého se často stydí, a prý dobře ví, co si o českém prezidentovi v Německu skutečně myslí. Poslední návštěva byla podle něj jen divadlo. Zároveň varuje před ruským vlivem na dostavbu jaderných elektráren v Dukovanech a Temelíně. Rosatom by údajně neměl být do soutěže vůbec připuštěn.

https://www.reflex.cz/diplomat-kolar

Jen nekonfliktní povaha paní Merkelové dokázala to, že návštěva hradního ožraly v Německu nebyla další trapností. Takto to byla jen zbytečná cesta.

Evropan

#138814 Co spojuje Babiše, Klause a Paroubka? Mimořádná agresivita projevu.

2018-10-01 10:02

Skandál, faleš či pravda. Právě tyto výrazy patří k těm, kteří používali nebo používají čeští premiéři Andrej Babiš, Václav Klaus a Jiří Paroubek nejčastěji. Právě tato trojice předsedů vlád se zároveň vyjadřovala, respektive verbálně útočila, nejagresivnějším způsobem. S výrazným náskokem vévodí kategorii agresivity lídr hnutí ANO. Vyplývá to z lingvistické analýzy Milana Petráka, analytika společnosti Bisnode a autora několika publikací. „Babiš také nejčastěji používá zájmeno já v prvním pádě (114 výskytů na 10 000 slov). Za ním následují Paroubek (92) na Jan Fischer (79). Na opačném pólu se nalézá Špidla s hodnotou pěti výskytů na 10 000 slov,“ popisuje Petrák.

https://www.e15.cz/domaci

bořivoj pauk

#138815 Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-10-01 10:12

Sudety, (podobně Horní Uhry, polské Slezsko), nikdy nechtěly být dobrovolně součástí umělého, podvodně vzniklého, separatistického husitsko-bolševického čecháčkostánu. Výsledkem mstivého a loupeživého odsunu původního obyvatelstva - namísto předtím mu odepřeného plebiscitu - je jejich současný žalostný a vydrancovaný stav, plný putinovské či čecháčkovské lůzy. Zplundrovaného parazitického čecháčkostánu, zamořeného jaderným a těžebním uhelným odpadem nebude žádná škoda. Je to boží trest za zlovolné a podlé vyhnání původních obyvatel, kteří nedostali ani autonomii. Jakékoli naředění bolševické lůzy neruskými a nečínskými cizinci je jenom prospěšné.
Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem tupého a kolaborantského čecháčkostánu za Ural, kam dávno patří, a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap. Tak jako se Kosovo odtrhlo od azbuckého Titova Srbska aby skončilo v náručí ještě primitivnější Albánie - tak se čecháčkostán a slovenskostán odtrhly od civilizovaného Rakousko-Uherska, aby skončili přesunem do ruských stepí nebo až za Ural a budou rádi, až jim Putler stanoví dostatečné uprchlické kvóty do jimi samoobslužně zbudovaných gulagů v Akci Z.
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie, založené na bratrovraždách a zákeřných záludnostech. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou. Viz Václav Perokrad.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Ani děti se mu moc nevydařily. Pravda vyděsí !!! Mnichovská dohoda: Čecháčkové si svůj stát nevybojovali ale vysomrovali na západních velmocech a stejným způsobem o něj přišli. Kdo se ani nepokusí ubránit sám, musí po zbytek života platit výpalné "osvoboditelům". Čecháčkové se musí na někoho vymluvit. Patří za Ural.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce separatistické, jepičí a neživotné ČSR: TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI..

ottův slovník naučný

#138816 vepřové vlastenectvo SPD

2018-10-01 10:17

"Volič SPD jest často zanedbaného zevnějšku, nízkého intelektu, holdující alkoholu,není schopen samostatného úsudku a má potřebu aby jej někdo vedl"

Ještě bych dodal, že dnešní volič SPD je typický malomyslný, zamindrákovaný, cynicky lhostejný a sobecky ustrašený konzumní český vepřík s diagnózou degenerativní internetové a mobilové debility.

ocean of wisdom

#138817 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-10-01 10:18

Havel Forever !!!
Love and Peace !!!
Green Peace !!!
Free Tibet !!!
Free Cannabis !!!
Rainbow Pride !!!
Support Books !!!
Support Movies !!!
Support Music !!!
Support Trains !!!
Beatles Forever !!!
ABBA Forever !!!

Vote for Democracy, Vote for Liberty, Vote for Peace and Love
Vote for Pirates, Vote for Greens
Down with Hate, Down with Chinese Imperialism, Down with Xenophoby.


Nepřihlášený uživatel

#138818 Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-10-01 11:12

#138815: bořivoj pauk - Pravda o čecháčkovském pronárodě 

Ty to určitě budeš vědět, soudruhu. O čem to je, ta demokracie?


Nepřihlášený uživatel

#138819 Re: Re: Český (?) premiér nehájí české zájmy!

2018-10-01 11:18

#138785: - Re: Český (?) premiér nehájí české zájmy! 

    Macronovy pečlivě cizelované žvásty. Macron si nesáhne na agrodotace. Protože je v EU zavedli Francouzi pro francouzské zemědělce. 


Nepřihlášený uživatel

#138820 Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-10-01 11:20


Nepřihlášený uživatel

#138821 Re: Re: Re: Re:

2018-10-01 11:34

#138810: Evropan - Re: Re: Re:  

Kamerunštinu tady tutově neznají. Natož nějakou frankovštinu. Možná Frankovku.


Nepřihlášený uživatel

#138822

2018-10-01 11:36

Prcat           


Nepřihlášený uživatel

#138823 Re: Re: Re:

2018-10-01 11:38

#138806: - Re: Re:  

Kamerun.. Kamerun... tam přeskočil virus HIV z opice na opici.


Nepřihlášený uživatel

#138824 Re: Re: Re: Re:

2018-10-01 12:55

#138823: - Re: Re: Re:  

Už ji máš?

Evropan

#138825 Výsledek politických aktivit AfD?

2018-10-01 13:10

Německá policie zadržela v Sasku a Bavorsku šest mužů, kteří jsou podezřelí z toho, že vytvořili teroristickou pravicovou skupinu nazvanou Revoluce Chemnitz, napsala agentura DPA. Současně policie prohledává byty a další prostory v Sasku. Skupina spolu s dalšími svými stoupenci už 14. září zaútočila skleněnými lahvemi, boxery a elektrickým taserem na přistěhovalce u rybníka Schloßteich v Chemnitzu.

https://www.novinky.cz/v-nemecku

Tak teď babo raď! Útočil někdo 14. září na cizince, nebo ne, jak tvrdil náčelník jejich tajné služby? Jestli ano, tak by se asi měla činnost jejich tajných služeb přezkoumat, protože příště může být hůř.