MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Multikulturní obohacení

#140151 Syrští sirotci...

2018-10-22 19:24

Švédská národní agentura pro forenzní medicínu zkontrolovala necelých 8000 žadatelů o azyl, kteří o sobě tvrdili, že je jim méně než 18 let a jsou tedy nezletilí. Celkem u více než 6600 z nich bylo odhaleno, že jejich reálný věk je vyšší než 18 let. A to nebyli prověřováni všichni nezletilí imigranti, pouze ti, u kterých měli imigrační úředníci o uváděném věku pochybnosti.

Důvodem, proč se dospělí lidé vydávají za děti, je kromě menších trestů při spáchání trestného činu zejména to, že u dětí je mnohem menší pravděpodobnost, že budou vráceny do země svého původu.

CELÝ TEXT ZDE

BBC v titulku textu avizovala, že „mezi dětmi je mnoho dospělých“ a v tučně vyvedeném perexu hovoří o „třech čtvrtinách“. V textu je posléze připuštěno, že plných 84 procent bylo „určitě starších“, plus dalších 112 „pravděpodobně starších“.

Hodnocení věku se používá na základě rentgenových snímků zubů moudrosti a magnetického vyšetření kolenních kloubů. 

Podle švédského deníku The Local požádalo v letech 2015 a 2016 o azyl ve Švédsku celkem více než 80 tisíc nezletilých. Plných 37 tisíc z nich přišlo oficiálně bez rodiče nebo opatrovníka, který by mohl dosvědčit jejich identitu a věk.

Mnozí z nich dorazili bez jakéhokoliv dokladu a imigrační úřady byly proto odkázány jen na jejich tvrzení. 


Nepřihlášený uživatel

#140152

2018-10-22 21:15

Celá debata o stěhování národů se (nesprávně) zužuje na problematiku nelegální migrace. Kdy tedy statisíce lidí od východu a jihu míří do Evropy, nějak překračují její hranice a pak tu zůstávají.

 

U nás pak se některými lidmi uvádí, že máme jen dvanáct (a podobná čísla) nelegálních migrantů – takže je na pomezí hlouposti a trestného činu o tom jenom mluvit. Tak je to bezvýznamné. Dosud jsem v této souvislosti nepochopil, proč jsou tedy ty české „integrační neziskovky“ krmeny desítkami miliónů korun – zda je nutné 50 miliónů na jednoho migranta a tak. Ale o tomhle se občas mluví.

Podíval bych se raději na ty legální cizince. V České republice žije nyní (legálně) již 550 tisíc cizinců, což je skoro třikrát tolik než v roce 2000. Jejich počet v poměru k celému obyvatelstvu překročil 5 procent.

Jednomu z těchto (legálních) cizinců bych se dnes rád věnoval. Jde o paní, která se možná jmenuje Ayan Jamaal Ahmednuur a možná je ze Somálska a veřejnost ji zná z kauzy, kdy žalovala ředitelku Střední zdravotní školy ohledně nošení šátku. Tedy spíše posloužila jako bílý kůň kruhům podporujícím levicový extremismus (ombudsman Šabatová, neziskovky, aktivisté a spol.) k rozpoutání politické kauzy.

Zatím u soudů nižších instancí česká ředitelka vyhrála, ale bohaté a vlivné kruhy poženou kauzu výš a výš, tam už to spravedlnost tak jednoduché mít nebude. 
Ale o tom jsem psal již dvakrát (Hezké prázdniny, jak pro koho z konce června 2016 a Kdo hájí občanské svobody a čí z listopadu 2016).

Dnes se na to podívejme z pohledu legálního pobytu cizinců na našem území. Paní Ahmednuur přicestovala v roce 2011 do České republiky letadlem (patrně z Ruska) a okamžitě po příletu v prostorách letiště Ruzyně vyhodila a zničila veškeré dokumenty.

Byla chycena v prostorách letiště v tranzitním prostoru. Pak požádala o azyl a  byla předána do přijímacího střediska. Dostala povolení k pobytu na deset let (do 2021) na jméno Ayan Jamaal Ahmednuur, což vycházelo pouze z jejího čestného prohlášení. Českých dokladů a povolení k pobytu pak bylo vydáno ještě hodně, protože paní Ahmednuur průkaz opakovaně ztrácela.

Například další doklad byl vydán v lednu 2012, tento byl pak odcizen vloupáním do vozidla Audi A6 (většina čtenářů nikdy tak drahým autem nepojede) jakéhosi cizího podnikatele. V září 2013 byl vydán další průkaz, tento opět ztracen a zase další vydán v roce 2015. A tak dále.

Paní uváděla, že má jednoho syna, ale v ČR na cizinecké policii probíhala dvě řízení na jednu osobu narozenou 2007 a druhou 2008. Jsou na území ČR pololegálně další osoby (4–6), o jejichž původu a všem ostatním nic nevíme? Jsou fotografie na všech dokladech identické? Budu v této věci (pečlivost v evidenci cizinců) interpelovat ministra vnitra.

Paní Ahmednuur se u nás hned ujala řada neziskových organizací, díky kterým získala i doklad o absolvování základní školy, kde byla z českého jazyka hodnocena známkou „dobrý“. Dosud ovšem tato paní hovoří pouze velmi dobře anglicky (což je jinak na chudé Somálsko zajímavé) a jedinou českou větou tak zůstává ta na Sdělení o zanechání studia (pozdější podklad pro zmíněný soud)  „noešano pokrěvký hlavý“.

Legální cizinci to mají u nás dobré. Paní Ahmednuur se tedy v roce 2013 snaží začít studovat na zdravotní škole. Protože nedodá dokumenty osvědčující její totožnost (jsou totiž zrovna „ztracené“), je druhý den její „studium“ skončeno. Přesto je o týden později přijata k rekvalifikaci na Dívčí katolické (sic!) střední škole a původní (státní) školu žaluje za nemožnost nošení muslimského šátku – viz známá kauza.

Rekvalifikace pro uplatnění v České republice je super úspěšná a paní vykonala i závěrečné zkoušky. Přesto ještě o tři roky později (to již probíhá známý soud) koná testovou část zkoušky na český řidičák za účasti tlumočníka v anglickém jazyce. Pokud se tedy jedná stále o tutéž osobu.

Nechci rozhodně tvrdit, že se v ČR pohybuje takovýchto 550 tisíc „legálních cizinců“. Nicméně pohled pod pokličku zrovna této (nikoli mnou) vybrané kauzy ukazuje podivný systém nedůslednosti, aktivních podvodů a napomáhání ze strany organizací podporovaných daňovými poplatníky, slabost České republiky hájit své zájmy i případně zájmy humanity … že to je na pováženou.


Nepřihlášený uživatel

#140153 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z bles

2018-10-22 22:31

#140096: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku j 

     Škoda na něj slov. Potíž s tím blafalem vězí v tom, že kompost svého kolovrátkového plkání považuje podle potřeby za důkaz čehokoliv.

     Ale jsou to jen jeho vlhké sny. Já to nečetl, protože je to dočista mimo, ale jsem ochoten věřit, že jednotlivé věty vylhané nejsou. Mimo jiné proto, že jsou vesměs opsány z různých dokumentů. 


Nepřihlášený uživatel

#140154 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-10-22 22:42

#140050: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

Čím ty se živíš, kreténe? To by mě fakt zajímalo. :DDD


Nepřihlášený uživatel

#140155

2018-10-22 23:06

Jih Itálie už asi nikdy nebude vítat turisty, kteří se chtějí pokochat výhledem na moře a odpočinout si na pláži. Novými návštěvníky se stali totiž nelegální přistěhovalci z Afriky. Tak se z pobřeží stalo doslova peklo plné násilí, prostituce, drog, střelby na ulicích a pašeráků lidí. Počet přistěhovalců však stále stoupá téměř geometrickou řadou. Jejich “nároky” taktéž. 

 

Napětí mezi domácími a imigranty tak každý den zesiluje. A není se čemu divit. Dle svědectví zoufalých původních obyvatel je situace naprosto nesnesitelná. Svého vrcholu dosáhl počet řešených loupeží a násilí na ulicích. Za tmy se lidé bojí vycházet, italské dívky čelí útokům se sexuálním podtextem dokonce již i za bílého dne. Největší zábavou nových přistěhovalců je totiž se poflakovat po ulicích a parcích, opíjet se nebo zfetovat, dělat všude kolem sebe nepořádek a poté si vybíjet svoji frustraci na starousedlících.

 

Z chování afrických žadatelů o azyl musí být každý soudný člověk v šoku. Eurounijní propagandou jsou totiž presentováni jako chudáci, utíkající ze svých válkou zničených zemí před hladem a terorem, kteří multikulturně obohatí naši tradiční evropskou civilizaci. Společensky by tedy bylo očekávatelné, že pokorně vyčkají sociální pomoci, která jim přinese nový život a novou práci v nové domovině. Nic takového se neděje. Ba naopak.

 

Imigranti chtějí všechno a hned. Na nic nechtějí čekat, neboť jsou ještě navíc utvrzování různými draze placenými začleňovacími organizacemi, že na to mají právo. A tak konají. Podle svého naturelu.Berou si domy. Prostě se za nepřítomnosti majitele nastěhují a ten ať si dělá co chce. Berou si ženy. Počet znásilnění je alarmující, co horšího, oběťmi se stávají i malé dívenky do patnácti let. Berou si jídlo, peníze, majetky, vše co se jim líbí. Při každém náznaku obrany původní obyvatelstvo obviní z rasismu či xenofobie. A “experti” EU jim přikyvují a posílají jim obrovské sumy peněz z našich daní.

Podívejte se na video jak to v oblasti vypadalo už před 7 lety, když se “černouškům” nelíbilo, že jim italská společnost nepomáhá přesně dle jejich představ. Dovedete si představit, jak to bude vypadat za nějaký, ne tak dlouhý, čas? A nejen na jihu Itálie, ale třeba i u nás doma?


Nepřihlášený uživatel

#140156

2018-10-22 23:11

Metropole už patří nepříteli. Práve skončené volby v Polsku ukázaly podobné – protibruselisté vítězí s jedinou vyjímkou, metropolí, Waršavou.
V hlavních městech se koncentruje vše špatné, co ničí naši civilikzaci – lokální centra nadnárodních firem, humanitní vysoké školy, neziskovky.
Berme to jako fakt – Praha a ostatní hlavní města obsadil a svým výsadkem ovládl nepřítel. Ale nás je stále ještě víc. Jen si musíme uvědomit svou sílu.


Nepřihlášený uživatel

#140157

2018-10-22 23:18

Připrate si svoje plesnivý držky, pořádně vám je naklepeme, pražská kavárno. 28.10. se blíží...


Nepřihlášený uživatel

#140158

2018-10-22 23:40

Portál iDnes přináší informaci, která potvrzuje narativ nemainsteramových médií. Prostě to, že svět prezentovaný médii hlavního proudu a tzv. elitami je v menšině. A navíc je to menšina tvořená hlavně intelektuální levicovou bublinou, která sama sebe přesvědčuje o své jedinečnosti.

 

 

Roky se Amerika přesvědčovala, že si nepřeje nic jiného, až se ukázalo, že si to přeje jen levicová část její intelektuální elity. Nekorektní pravda o politické korektnosti je venku: Američané si myslí, že představuje zásadní problém. A nechtějí ji.

Možná je přece jen lepší říkat „tlustý“ než „horizontálně handicapovaný“. Ale to je jen neškodná metafora celého fenoménu slovního maskování nazývaného politická korektnost. Práce vědců organizace More in Common ukazuje úplně jinou Ameriku. „Vyčerpanou většinu“ terorizuje řvoucí aktivní menšina.

Osmdesát procent si jich myslí, že pro zemi to znamená velký problém. Ještě zajímavější je, že ji nechtějí ti, kvůli kterým byla rozvinuta do velmi rafinovaných forem. Nelíbí se 88 procentům Indiánů, kterým se nyní říká rodilí Američané, 87 procentům Hispánců a 82 procentům asijských Američanů. Vadí jim paradoxně více než bělochům, mezi nimiž ji považuje za problém 79 procent.

V podstatě podobná situace je i mezi černochy, politická korektnost vadí 75 procentům z nich. Jsou tedy jen čtyři procenta za bělochy a pět procent za americkým průměrem.

Dokonce ani mládež situaci nezachránila. Za velký problém korektnost považuje 74 procent mladých lidí ve věku od dvaceti čtyř do dvaceti devíti, ve skupině pod čtyřiadvacet je to dokonce 79 procent.

Jedinou skupinou, která politickou korektnost nepovažuje za problém, jsou vysokoškolsky vzdělaní běloši s vysokými příjmy, kteří se charakterizují jako ateisté nebo agnostici a identifikují se jako političtí liberálové.

Zní to jako klasická fake news převzatá z nějakého politicky nekorektního konzervativního webu. Ale není: zveřejnil ji velmi liberální časopis The Atlantic a vypracovali ji lidé z organizace More in Common.

A není to žádná studie vycucaná z prstu (více zde). Sběr informací provedla renomovaná firma YouGov, která kvůli tomu po dobu deseti měsíců zpovídala kolem osm tisíc Američanů, což doplnila desítkami hodinových interview. Další data získala metodou skupinových diskusí. Celou práci objednala mezinárodní iniciativa More in Common, založená na památku britské poslankyně Jo Cox, zavražděné vyšinutým fanatikem v kampani před Brexitem. Cílem iniciativy je „posilovat a spojovat společnost a dělat ji odolnější vůči vzrůstajícím hrozbám polarizace a sociálního štěpení“.

PROGRESIVNÍ AKTIVISTÉ

Studie ukázala jiný obraz, než jaký předkládají běžné politické průzkumy a vyrovnané bojovné volby, které všechny přesvědčily, že Amerika je rozdělena na dva stejně silné politické kmeny a tedy sevřena v pasti zesilujícího se konfliktu.

Pod tímto nátěrem mají USA podle autorů studie ještě jinou tvář. Není však vidět, protože „hlasy velkých skupin nejsou kvůli pokřiku stranických kmenů slyšet“.

Výzkum ukázal, že „pokřik stranických kmenů“ vytváří jen asi třetina Američanů, kterou tvoří jednak osm procent „progresivních aktivistů“, jak je studie nazývá, a na druhé straně šest procent skalních konzervativců a devatenáct procent tradičních konzervativců. V jejich nekonečné přestřelce uvízly zbývající dvě třetiny Američanů, které jsou ve studii nazývané „vyčerpaná většina“. Tvoří ji politicky nevyhranění či umírnění lidé.

Ti, jak uvádí studie, věří, že Američany více spojuje, než dělí, vidí kompromis jako nezbytnou součást politiky i života a chtějí, aby se země spojila a řešila své problémy. Nemohou však tento přístup prosadit, protože razantní menšina vlastně utlačuje většinu.

To se týká zejména progresivních aktivistů. „Mají v politické debatě nepatřičně velkou roli, byť představují jen malou část celkové populace,“ uvádí zpráva.
Většina lidí vidí kompromis jako nezbytnou součást politiky i života a chtějí, aby se země spojila a řešila své problémy. Nemohou však tento přístup prosadit, protože razantní menšina zejména 8 % progresivních aktivistů vlastně utlačuje většinu.

Paradoxní je, že i když mezi dotazovanými bylo dvanáct procent černochů, k progresivním aktivistům jejich patřila jen tři procenta.

 


Nepřihlášený uživatel

#140159

2018-10-22 23:45

Jsou to zatím jen internetové spekulace, ale vůbec není vyloučené, že na nedělním shromáždění na Václavském náměstí při příležitosti 100.výročí vzniku samostatné České republiky (tehdy Československé) vystoupí anglický aktivista Tommy Robinson. Tommy se o minulém víkendu objevil v Drážďanech, kde nebyl díky přátelství s Lutzem Bachmanem z Pegidy poprvé a jistě ani naposledy. A protože má vazby i na Českou republiku, jeho nedělní účast není vůbec vyloučená.

Tommy bude jistě velkým lákadlem nejen pro širokou a rozmanitou českou vlasteneckou scénu, ale i pro psychopaty z řad krajní levice, kteří si jeho přítomnost jistě nenechají ujít a zneužijí ji.

Ačkoliv s Tommym nenacházím shodnou řeč ve všech jeho postojích, protože západoevropský i americký nacionalismus se od toho středoevropského, potažmo východoevropského, dost liší, respektuji ho jako neúnavného bojovníka za svobodu slova, autentického evropského disidenta a chlapa, který “má koule” na to stát za svým bez ohledu na následky. V Anglii dnes není člověk, který by vyvolával tolik emocí a měl tolik nadšených příznivců, kteří ho bez přehánění milují. Takže ať je Tommy jaký chce, má můj respekt a rád se na něj přijdu v neděli podívat a vychytat za něj případná hozená vejce, či jiné projektily z řad levičáků.

Na druhou stranu je ale smutné, že hlavním tahákem oslav 100.výročí založení republiky je anglický aktivista. Toto vzácné datum připomínající naší samostatnost od multikulturního Rakouska-Uherska a 300 let trvající germanizace našeho prostoru se mělo oslavit velkolepěji a důstojněji. Jako nacionalista bych si svou hrdost na tuto zem a lásku k ní přál v neděli uctít vášnivěji, ve společnosti tisíců Čechů, kteří vycházejí z odkazu roku 1918 a jeho nacionalistických tradic.


Nepřihlášený uživatel

#140160 Re:

2018-10-22 23:51

#140157: -  

Jen si koleduj.

Evropan

#140161 Re: Re: Poskoci hradního zmrda se snaží filozofovat. Ale kde nic není ...

2018-10-23 04:57

#140149: Století prezidentů ... 

Nevím, co vidíš českého na příjmení Babiš. Je to podobné, jako ne moc německy zní jméno Marcel Bystoň (organizátor bavorské buňky AfD). Ale ubezpečuji tě, že jméno Havel je docela normální české jméno. Třeba Karel Havlíček Borovský měl jako součást jména zdrobnělinu Havlíček. Ale podle tebe byl Karel Havlíček Borovský určitě Rakušák, takže to nic neznamená.

A co ty? Jmenuješ se Klein nebo Romanov? A co ten tvůj typicky český Gottwald?

 

Evropan

#140162 Re: Československo vzniklo jako multikulturní stát!

2018-10-23 05:03

#140159: -  

Pleteš se hochu. U vzniku Československa nebyl nacionalismus, ale humanismus. Nacionální strana slavila větší úspěchy o dvacet let později v sousedním Německu. Masaryk ani na nacionalismus nechtěl dávat důraz, a to zcela logicky. Vždyť jsme byli rebulikou mnoha národů, kdy žili Češi, Slováci, Němci, Rusíni, Židé a další národy. Byli jsme takovou velmi multikulturní zemí!


Nepřihlášený uživatel

#140163

2018-10-23 05:28

.. mozna je trochu sectelý.. mel na knihy včdy dost casu. Ovsem vzdy byl sebestredny a pomstychtivy narcista a to se postupem casu zvysovalo. Uz za doby premierovani delal Cesku ostudu svyma "bonmotama" a kecama o vecech, kterym nerozumel. Kdyz tesne pred vstupem CR do EU, pri navsteve Izraele, prirovnaval Arafata nejdriv ke kachne, pak k Hitlerovi a pak dokonce pronesl, ze by mel Izrael odstranit Palestince z Gazy a Zapadniho Brehu, jako Ceskoslovensko odstranilo Sudetsky nemce, tak kroutili hlavou jak sami Izraelci, tak Evropska komise, tak zbytek sveta.

Evropan

#140164 Re: Syrští sirotci...

2018-10-23 06:40

#140151: Monokulturní ochuzení - Syrští sirotci... 

Na základě 10 měsíců starého článku soudíte, že aktuálně nejsou v uprchlických táborech v Řecku sirotci utečenců? To je asi problém všech xenofóbů - najít si nějaký důvod, který odůvodní jejich předsudky. Žádná snaha o logický a prostý lidský úsudek.

Pokud bych k problému přistoupil vaší logikou, pak z těch 8.000 zkoumaných utečenců bylo 1.400 ve věku pod 18 let. A paní Šojdrová přece navrhovala, abychom přijali pouhých 50 sirotků. No?


Nepřihlášený uživatel

#140165 Prasedent

2018-10-23 06:47


Nepřihlášený uživatel

#140166 Re:

2018-10-23 06:47

#140159: -  

Bude pan Robinson vystupovat na stejném podiu, kde bude zpívat Hana Zaňáková?

 


Nepřihlášený uživatel

#140167 Re: Prasedent

2018-10-23 06:50


Nepřihlášený uživatel

#140168 Re: ČT je relikt komunistické minulosti!

2018-10-23 08:19

#140135: Evropan - Re:

A proč bych měl tedy platit na zmrdovskou ČT? Plať si jí sám zmrde, když o ty zmrdoviny stojíš! DVB-T2 umožňuje kódování placených programů, takže to není problém. Hned by se vidělo, kolik vás zmrdů o ty jejich zmrdoviny stojí. :-)


Nepřihlášený uživatel

#140169 Re: Re: Prasedent

2018-10-23 08:37

#140167: - Re: Prasedent 

Miloš..... ten může tak něco vykládat o Národní třídě.. V té době byl možná tak někde v teploučku s tou russandou, co  s ní měl tehdy echtle - mechtle.. Česká páteční odpoledne v  roce 1989 vypadala  asi tak, že všichni už po poledni v práci přemýšleli, jak nejlepe zdrhnout dříve z práce, jak nakoupit bez fronty žrádlo a chlast a frrr na chatu.. Zeman měl v té době 45 let.. Takový člobrda, který vždy myslel jen na dobré jidlo, na chlast a na cigára, dost silně pochybuji, že mířil v páteční sychravý večer do zimy na demonstraci... Ha, ha, ha, ha..

 


Nepřihlášený uživatel

#140170 Re: Re: Teroristická lůza z pražské kavárny

2018-10-23 08:54

#140167: - Re: 

Mě také, krásně ukazuje pokryteckou primitivní lůzu z pražské kavárny. 


Nepřihlášený uživatel

#140171 Re: Re: Re: Teroristická lůza z pražského hradu

2018-10-23 09:00

#140170: - Re: Re: Teroristická lůza z pražského hradu 

Odkdy bereš za pražskou kavárnu hradního zmrda a jeho ochranku?


Nepřihlášený uživatel

#140172 Re: Re: Re: Zrušte ČT

2018-10-23 09:01

#140168: - Re: Re: Zrušte ČT 

Když na ní čumíš, zmrde, tak taky musíš platit!


Nepřihlášený uživatel

#140173 Re: Re: Re: Re: Zrušte ČT

2018-10-23 09:10

#140172: - Re: Re: Re: Zrušte ČT 

Na to čumí akorát zmrdi jako ty. Já si platím UPC, na zmrdovskou ČT vůbec nepřepínám, raději si pustím mnohem kvalitnější RT, takže nemám důvod jí platit.


Nepřihlášený uživatel

#140174 Re: Re: Re: Re: Re: Zrušte RT

2018-10-23 09:56

#140173: - Re: Re: Re: Re: Zrušte RT 

Mnohem kvalitnější russkou propagandu? No ty seš fakt vtipnej, zmnrde!


Nepřihlášený uživatel

#140175 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zrušte RT

2018-10-23 10:16

#140174: - Re: Re: Re: Re: Re: Zrušte RT 

 V životě si RT neviděl, tak nemel hovna, tupý nevzdělaný zmrde, akorát papouškuješ brusselskou islámistickou fašistickou propagandu. Tobě musí stačit stupidní propaganda v češtině na ČT,  navíc nemáš, ubožáku.