MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#142651 Re:

2018-11-28 15:25

#142648: Šárka -  

Tak si vem pušku, puťko, vyřeš si to!

 

Václav Havel

#142652 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 15:25

#142628: - Re: Re: Re: Re:  

Kretén - nereagovat


Nepřihlášený uživatel

#142653 Re: Re: Re: A to je div, že nezmínil také pražskou kavárnu ten idiot.....

2018-11-28 15:27

#142615: - Re: Re: A to je div, že nezmínil také pražskou kavárnu ten idiot..... 

    Měl jsem na mysli Hamás, no ale pražská kavárenská blbárna zde rovněž terorizuje informační prostor svým imbecilizmem, možná by ji měli dát tedy rovněž na takovýto seznam teroristického ksindlu, který dokonce islamistickému Hamásu málem ještě nadržuje. Narozdíl tedy od Doněcké republiky, kterou tam zlovolní propagandisté umístnili rovněž, ačkoli na takovýto seznam rozhodně nepatří.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#142654 Co víme jistě, že Vomela z tria Pitr, Krejčíř, Vomela....

2018-11-28 15:27

Klausova amnestie mohla být objednaná a zaplacená, řekl. Soudce Kydalka za to dostal důtku

.....těsně před amnestií v podstatě za "hotové" prodal za 2 mld. pumpy PapOil a pak byl logicky makroamnestován, jako celá řada dlaších. 

Je to hrůzné, ale Vomela dělal po revoluci náměstka na vnitru. Co si o tomto myslet, jak obtížné se bylo zbavit zločinců, StBáků, komoušů když dokonce dnes předsedá vládě slovenský komouš a ŠtBák Babiš? 

Řekl bych, že se pan soudce vyjádřil názor, pro který jistě máme spoustu a spoutu indicíí, ale vzheldem k tomu, že je Bradáčová nejšpíše placená karuselem Agrofert, asi se nic reálně nedozvíme, mimo jiné i proto, že jsou i ty nejodpornější činy prezidenta beztrestné, ale za makroamnestii by měl být trestán kontrasignant - tedy tehdejší premiér Nečas. 


Nepřihlášený uživatel

#142655 Re: Re: Re: Re: A to je div, že nezmínil také pražskou kavárnu ten idiot.....

2018-11-28 15:28


Nepřihlášený uživatel

#142656 Re: To se antisemité z pražské kavárny poserou...

2018-11-28 15:40

#142606: - To se antisemité z pražské kavárny poserou... 

Řekl to proto, že jediné dvě země, které zaznamenaly, že tam Zeman byl byly Izrael a ČR, přičemž to Izraelce vůbec nezajímalo, Palestince tuplem ne a v ČR to zajímá jen ty, kteří chtějí vědět, co ten debil říká, tedy jen nás, kteří chceme vědět a mít jistotu, že je to idiot a předvídat jakých odporných zločinů se Zeman ještě dopustí. 

Nic dalšího v tom nehledej. 

Pokud by to byla návštěva, o které by informovaly všechny noviny celého světa, tak by to nikdy neprohlásil. 

Navíc se vyjádřil, že přítelem je ČR nikoliv russácký KGBácký zmrd Miloš Zeman a ČR a velezrádný KGBák Zeman jsou opravdu dvě naprosto rozdílné věci, to je ti přece naprosto zřejmé. 

Češi bohujicí v Anglii a západních armádách se skutečně po válce velmi snažili napravit to, co tu Češi páchali v protektorátu proti Źidům a to válečnou pomocí Izraeli, školením letců atd. 

Na druhou stranu byly i země, která nezachraňovaly jednotlivé Židy během války, nespoléhaly na statečné jednotlivce v národě, které v ČSR pak komunistická pakáž zavírala do koncentráků, ale zachraňovaly celé židovské komunity a jak jistě víš, nebyla to žádná z východních zemí Evropy. Všechny vyhlazovací tábory byly navíc ve východní Evropě, neboť v Evropě západní by byl proti nim obrovský odpor. 

Izrael vznikl na základě hlasování v OSN a jedním z důvodů bylo, že si russákové mysleli, že to bude země, kterou budou moci ovládat a a že to bude země bolševická, což byla a je absurdní představa. 


Nepřihlášený uživatel

#142657 Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 15:52

#142612: Evropan - Re: Re: Re:  

Možná tak leda tvoji prarodiče vítali v Praze německé nacisty, moji určitě ne. Zrovna tak jako Havlův fotr, když uchcával před Heydrichem pokorou a blahem.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#142658 Re: Je to složité a dnes je na russákovu velmi dobře vidět.....

2018-11-28 15:55

#142538: -  

.....v jak obtížné situace byla celá Evropa, když Hitler masíroval Němce.  Jak obtížné bylo z vnějšku vysvělit národu, že to není v pořádku, co jim Hitler slibuje. 

Dnes jsem ale přeci jen o kus dál. Prošli jsem si studenou válku, jasně si západ určil hranice a je bohužel nutné to učinit znovu. Ukrajina je na tom bohužel ale tak, jako ČR v roce 1968 a Hitler Putin to ví, jen je celá Ukrajina na něj sakra velké soustou i proto, že se prostě brání a je ochotná vyhlásit stané právo, mobilizovat, je ochotná bojovat. My jsme ochotní nebyli, my jsme si svou zem nebránili, proto jí také russák za pomoci Zemana a Babiše masivně vykrádá. 

Německo může v této chvili nabídnou zkušenost, jak bylo Hitlerem zotročeno, jak bylo zavlečeno do války, jaký byl mechanismu, jak národ podlehl a to mohou Němci veřejně říci a říkají to. Příčinou totiž nebyl prvotně krize, ale totalitní partner russák, který umožnil Hilterovi vyzbrojit armádu, platil zlatem za takové běžné věci jako byla partní lokomotiva, vagóny, atd. atd.

Je znám mechanismu státních dluhopisů "prodaných" občanům, použítých čistě jen na zbrojení. I to je potřeba v russákově velmi pečlivě sledovat. Putin se od Hitlera opravdu prakticky ničím neliší. 


Nepřihlášený uživatel

#142659 Re:

2018-11-28 15:56

#142540: -  

Co je do ..... nekonkrétního na tom, že v době růstu HDP, nulové nezaměstnanosti, řízené inflace a růstu platů je čirá zhovadilost mít deficitní rozpoč. Co bys ještě konkrétnějšího chtěl? 

Něco se Stbákovi ale sakra nedaří, pokud v době např. zdravotní pojišťovny získavají abnormálně vysoké příjmy díky růstu platů a především díky tomu, že zaměstnanci si platí pojištění z mezd (tedy daleko vyšší, než min. placená za nezaměstnané státem) jsou v minusu stovky milionů korun. To fakt  vypadá, že to Ken na min. zdravotnictví masivně rozkrádá. 

Co je do pr..... nekonkrétního na stavu, kdy StBák zadluží stát min. o dalších 80 mld. a za stejnou dbbu ten zlodějský zmrd navýší majetek karuselu dle jeho vlastního vyjádření ve výroční zprávě o 40 mld. korun? Jak se takový komunistický zázrak vykradení státní rozpočtu dopr.... opravdu mohl udít? 

Jděte opravdu už s táím odpoprným Stbáckým idiotem někam do russákova a přesťaňte ničit tuto zem. 

Ano jsem opravdu rozloben, neboť je naprosto nepochybné a právě z makroekonomických dat, že Babiš doslova tuto zem vykrádá. To je naprosto evidentní. Horší je, že z ní nevykrádá jen peníze, ale i kulturu, morálku a vzdělanost, kdy mu je část občanů ochotna věřit, že je jako StBák, komouš a zloděj je člověkem morálním, kulturním či dokonce vzdělaným. 

...................................

Pan Drábek ty nebetyčný idiote se dokázal zbavit OK Systému, který dnes MPSV vysává jistě už min. o 600 mill. ročně jestli ne více. 

Dokázal za směšné peníze, proti tomu jaký rozpočtují nyní, postavit informační systém, provozovat jej a také díky němu vyplácet peníze potřebným. 

Dnes na to ministertvo projektu 1,5 mld. a nikam se nemůže pohnout, neb tam mají bandu, která používá stovky milinů, které od ministerstva dostává "za údržbu" na to, aby dostávali ještě více, neb zjevně jejich smlouvy jsou "nekonečné" a mají nejen inflační doložku, neb se jim rok od roku platby zvyšují. 

Fakt nevím co řešíš. Copak si takové hovado, že nedohlédneš, jakým zločincem Babiš je? 


Nepřihlášený uživatel

#142660 Zeman skutečně okradl stát, nikoliv Mosteckou uhelnou společnost.....

2018-11-28 15:57

 

 

.....v tom má pan Koláček naprostou pravdu. Miloš Zeman vytuneloval stát, tedy naše peněženky, byl to Miloš Zeman kdo skutečně kradl, nikoliv pan Koláček a jeho "společníci". Oni řádně za privatizovaný majetek zaplatili, stejně tak řádně zaplatili za majoritní podíl, byť díky tomu, že Miloš Zeman jako předseda vlády a zástupce majoritního vlastníka nevykonával řádnou správu majetku a umožnil manažerům, aby platili penězi za podíl z účtu společnosti. 

Miloš Zeman je hlavní zloděj, nikdo jiný. Není možné prodad 46 % dolu za 650 mil. a přítom neokrát vlastníky - tedy občany tohoto státu. Miloš Zeman každého jednotlivého občana tohoto státu okradl min. o 1 000 až 1 200,-  jen touto jedinou zlodějinou.  Zdá se to jako relativně málo, aby bylo takto okradeno 10 mil. lidí. A okradení šli a pod vlivem russácké propagandy mu házeli hlasy. 

"Soud začal krátce po deváté hodině za účasti všech obžalovaných. Jako první přistoupil před soud Koláček, který se před více než deseti lety stal buddhistou. "Nejsem žádný zločinec, nikomu jsem neublížil, nikoho jsem nepoškodil," uvedl s tím, že "Mostecká nikdy nebyla vytunelována."


Nepřihlášený uživatel

#142661 Miloš Zeman je největším zlodějem Mostecké uhelné společnosti stejně jako je největším zlodějem....

2018-11-28 16:02

.....140 mld. russáckého dluhu, o tom opravdu není ani těch nejmenších pochybností. Pokud je něco naprosto prokazatelné i z veřejně dostupných a důvěryhodných zdrojů (steno záznamy ze Sněmovny a rozhodnutí vlády) je to právě výše uvedené. To je naprostá jistota. 

Jediná záhada v této věci je, proč za tyto zločiny nebyl Miloš Zeman dosud potrestán, přestože by kdokoliv jiný za promile jím ukradených peněz občanů ČR byl v kriminále na 20 let, tedy až na výjimku potvrzující pravidlo StBáka Babiše. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#142662 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 16:06

#142657: - Re: Re: Re: Re:  

Pokud tvoji rodiče byli odvážní a mravní, tak se jim tvá výchova opravdu nezdařila, to je ti přece naprosto jasné. 

Je ale daleko pravděpodobnější, že tvoji rodiče byli či jsou bolševičtí zrmdi, když ty jsi bolševický zmrd, je to tak bohužel daleko pravděpodobnější. 

Jsi totiž nepochybný volič StBáka Babiše i KGBáka Zemana a taková koncentrace hlouposti je především v bolševických rodinkách, jak v podstatě "všichni" máme zkušenost. 


Nepřihlášený uživatel

#142663 To by bylo dobré, ale Metnar je lhář, tedy je otázka, jak moc lze brát vážně vyjádření toho blba....

2018-11-28 16:13

Češi se na smrti zbitého afghánského vojáka nepodíleli, tvrdí ministr Metnar

Ministr obrany Lubomír Metnar (za ANO) odmítl, že by se čeští vojáci v Afghánistánu podíleli na smrti zbitého afghánského vojáka Vahidulláha Chána, který byl ve vazbě pro podezření ze zabití českého vojenského psovoda Tomáše Procházky z minulého měsíce. Metnar to řekl ve středu odpoledne novinářům v Praze na Vítkově po nástupu vojáků vracejících se z Afghánistánu.


Nepřihlášený uživatel

#142664 Zeman dožije v chlévě v Austrálii - super.....

2018-11-28 16:15

Největšího vola Austrálie nepřehlédnete. Měří téměř dva metry

Sedmiletý vůl jménem Knickers (Kalhotky) unikl osudu, který voly normálně čeká. Díky své abnormální velikosti dožije na farmě majitele Geoffa Pearsona v Západní Austrálii. Knickers totiž v kohoutku měří 194 centimetrů a je příliš veliký na to, aby ho stroje na jatkách dokázaly zpracovat.


Nepřihlášený uživatel

#142665 StBák dělá "politiku", "to ony, to ne Áno StB, to naš koaličný parťněr" :-)

2018-11-28 16:26

Poslanci přidali miliony kanceláři prezidenta, na příplatky pro učitele ne

28. listopadu 2018  12:48, aktualizováno 13:42
Zatímco navýšení výdajů pro Kancelář prezidenta republiky o 16 milionů korun v příštím roce na návrh komunistky Miloslavy Vostré rozpočtový výbor Sněmovny schválil, na to, aby bylo na příplatky pedagogickým pracovníkům uvolněno 700 milionů korun, většina výboru nekývla.
 
...............
 
Co bude následovat:
 
dlouhé rozhovory o tom proč to nejde, aby se už konečně přestalo mluvit o zlodějinách Babiše a jeho zlodějské bandy
 

výstražná stávka učitelů 

ke slovu se dostaně 120 kg. idiocie soudružka soukmenovky anostbačka Švindllerová - v žádném případě

a celé to vyřeší soudruh štbák a zloděj Andrej Bureš Babiš - já sám jsem našiel v rozpočtě dokonca jednů miliardu korůn pre učitělov, iba mňa ja som to byl schopen vyriešit, lebo mám na nich telefon. 

.............

Je pro přestavu 700 mil. korun je cca 0,5 promile rozpočtu ČR.  a cca 0,3 % nemandatorních výdajů státu. To jen čím nás tu StBák s anostbačkou baví. Kdybyste si přišli k svému zaměstnavatli, že chce zvednout plat o 0,3 % zaručěně nebude váhat už jen proto, že ho tím pobavíte. 

StBák z anostbačkou ovšem na tom rozjedou odpornou "účelouku", což je jejich oblíbený výraz. 


Nepřihlášený uživatel

#142666 Re: To není kampáááň, to je fakt!

2018-11-28 16:36

#142626: Evropan - To není kampáááň, to je fakt! 

jj.. kde je ta slibovaná dálnice Brno - České Budějovice ??  Vždyť to je  utopie.. Ta nikdy nebude. Mají co dělat, aby přelátovali a poslepovali D1...  Jedině, že by STBák dálnici z Č.B. do Brna zacvakal ze svého...  Ha ha.. Bureš měl vždy plnou hubu keců, jen , aby lidi navnadil a ziskal co nejvíc hlasů, sičák!! Je to lidský odpad, jak mohl někdo tuto nestvůru zvolit .... Hnus


Nepřihlášený uživatel

#142667 Re: To není kampáááň, to je fakt!

2018-11-28 16:44

#142626: Evropan - To není kampáááň, to je fakt! 

Stbák čím dál více vypadá, že je opravdu jen luxusním bílým koněm a karusel Agrofert jen prázdnout schránkou. Kradou kde mohou a to bez ustání, jen na to, aby vůbec byli schopni pokrýt náklady vlastního provozu. 

Karusel vypadá čím dál více jako letadlo, neboť neplatí žádné daně, stabilně má napůjčován stejný objem prostředků, jaký "vykazuje jako vlastní jmění", přitom ono "vlastní jmění" dnes jistě více více než 80 mld. nikdy nebylo trhem nijak zhodnoceno, vytváří se fiktivním navyšováním cen akcii firem karuselu při prodeji akcii uvnitř karuselu po uplynutí testu držení akcií, aby se ze zisku z prodeje neplatila daň, tedy je velmi velmi pravděpodobné, že se ve své podstatě jedná o letadlo, neboť z nově půjčených reálných peněz a jistě i nezaplacených daní, se platí úroky z cizího kapitálu z minulých půjček. 

Karusel tedy vypadá jen jako letadlo "cosi prodávají a produkující", ale podstatou je letadlo, nikoliv vlastní produkt či produkce. Hodí se vlastnictví nemovitostí, polí, atd. tedy věcí, které v dlouhodobém pohledu neztratí na ceně a ve svém důsledku dokáží být výdělečné s minimálními náklady, ale hlavně se na nich dá postavit "navyšující se ohad ceny firmy" ale podukce vlastně v karuselu není reálně prkaticky žádná - která by nevysávala dotace a nebyla přímo přisátá na stát - státní rozpočet. 

Prodávání párku je jeden z vrcholů debility Andreje Babiše a jeho karuselu. To je opravdu naprosto zhovadilost, která má vytvářet jakýsi dojem činnosti. 

 


Nepřihlášený uživatel

#142668 A co České dráhy?

2018-11-28 17:35

Nizozemské dráhy odškodní oběti židovských transportů, cesty jim propláceli nacisti

Komunistická pakáž nechala transporty do jejich koncentráků oběti tvrdě zaplatit. 

Evropan

#142669 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 17:58

#142657: - Re: Re: Re: Re:  

Otec pana prezidenta Václava Havla Václav Maria Havel byl pražský stavební podnikatel. Postavil mimo jiné vilovou čtvrť na Barrandově spolu s velkým společenským areálem Berrandovské terasy a studentské tábory Řadov a Kouty. Byl spřátelený s T. G. Masarykem a byl prezidentem pražského Rotary klubu. Spolu s T. G. Masarykem založil v roce 1921 v Československu organizaci YMCA, jejíž se stal prvním prezidentem.

Předpokládám ale, že jste ve své zatemněnosti myslel pana Miloše Havla, strýce pana prezidenta Václava Havla. Ten byl podnikatelem ve filmovém průmyslu a řada předních českých herců z meziválečné éry mu byla vděčná, že jim dal práci a zachránil je tak před deportací do nacistických koncentračních táborů. Doporučuji si přečíst knihu nebo shlédnout seriál Bohéma. Tuto jeho odvahu po válce komunisti nejenže nedokázali ocenit, ale spíše jim vadila. Proto ho ty hyeny několikrát zavřeli a následně ho donutili k emigraci.

 

Evropan

#142670 Re: StBák dělá "politiku", "to ony, to ne Áno StB, to naš koaličný parťněr" :-)

2018-11-28 18:06

#142665: - StBák dělá "politiku", "to ony, to ne Áno StB, to naš koaličný parťněr" :-) 

Komouš ke komoušovi sedá!  Je to ale hnus.  Měli by přidat všem těžce nemocným, nejen tomu jednomu, který už to nepotřebuje!

 


Nepřihlášený uživatel

#142671 A je to venku!

2018-11-28 18:10

Rusko-ukrajinský incident nejspíš zosnoval sám Porošenko


Nepřihlášený uživatel

#142672

2018-11-28 19:09

Jebej!      


Nepřihlášený uživatel

#142673

2018-11-28 19:55

SBU je pokračovatelkou KGB.


Nepřihlášený uživatel

#142674 Re: Re: StBák dělá "politiku", "to ony, to ne Áno StB, to naš koaličný parťněr" :-)

2018-11-28 20:55

#142670: Evropan - Re: StBák dělá "politiku", "to ony, to ne Áno StB, to naš koaličný parťněr" :-) 

Tak to asi těžko, když v době masivního růstu platů, tedy i masivního růstu příjmů zdravotních pojišťoven jsou pojišťovny stovky milionů korun v minusu. Je to naprostá absurdita, ale StBák s Kenem se tváří, že je vše ok, vždyť je také třetina nemoc v minusu. 

Tedy přidávat se ostatním zdravotně postiženým rozhodně nebude a je fakt klika, že StBákův syn má švýcarské občanství, neb jen nepochybně čeká invalidní důchod, ale dle diagnózy jeho otce, který mimochodem schizoidní prvky vykazuje taktéž - "kámpaň" "účelouka" 


Nepřihlášený uživatel

#142675 Re: A je to venku!

2018-11-28 20:59

#142671: - A je to venku! 

Rusák dokáže vymylslet cokoliv. 

Katyňskou genocidu polské vojenské  a intelektuální elity spáchanou NKVD také házeli na jejich kámoše německé nacisty, přitom s nimi rozpoutávali válku. 

Tedy buď v naprostém klidu, v russákově se nic nezměnilo, je to stále cccp a Putin dnes velmi připomíná Hitlera a to se vším všudy. Snahy o to, aby s ním bylo jednáno, vynucování si jednání, okopace okolních zemí, domácí propaganda nepřetržitě tvořící nepřátele, porušování zbrojních dohod, atd. atd. Putin to je nácek jako řemen, navic je střižený komoušem. KGB je to samé co Gestapo, ničím se tyto dvě zločinecké organizace nelišily a neliší.