MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#142526 Re: Sláva Rusku!

2018-11-26 15:42

#142484: Krym je Rusko! - Sláva Rusku! 

Putler je fašista moskale!


Nepřihlášený uživatel

#142527 Je to stále totéž. Podobnou válku tu vede Zeman proti většině obyvatel této země, stejně jedná ....

2018-11-26 15:43

.....StBák Babiš, stejně to dělala komunistická pakáž v době "normalizace". Nic nemění, občané post totalitních zemí velmi přesně vědí, co tito zločinci provádí  a jaké to má konečné důsledky - dlouhodobě bída, svrab, nedostatek základníc komodit, nemožnost cestování, vzdělávání. atd. atd. Krátkodobě líbivé lhaní, jak bude vše super. 

 

Putin chce dělat problémy a udržovat konflikt, je to opotřebovávací válka, říká Novák

dnes | Putin Ukrajincům nikdy nepromine, že si chtějí jít vlastní cestou, obě strany podle dohody z roku 2003 mohou Kerčský průliv svobodně využívat, Rusko posiluje svoje námořní síly v Azovském moři od anexe Krymu, vyhovuje mu udržovat konflikt, říká Martin Novák, redaktor Aktuálně.cz. Dodává, že situace v Azovském moři a rozdělení teritoriálních vod je zvláštní a dá se vykládat různě. Ukrajinci si jsou prý vědomi své vojenské slabosti, tak podle jeho názoru nebudou chtít zbytečně provokovat. Vzhledem k tomu, že Rusko má právo veta, nedá se čekat, že Rada bezpečnosti proti němu odhlasuje rezoluci, dodává.

Vypatlaný chlastoslovanský mužici - éto russácko

#142528 Číňané potichu kácejí Sibiř. Z tajgy se stává pustina, hrozí katastrofa.

2018-11-26 15:43

Tak oni ti budižkničemové neschopní, chlastoslovanský, byzantskotatarský si budou stále hrát na veliké sovětskocarské impérium a harašit zbraněmi, strkat se s ukrajinci fašounskými o pár podělaných děréveň kdesi v pustinách a zatím jím ti vychytrálští šikmookí číňánci pomalu ale jistě obsazují Sibiř, kterou tenhle russáckej pronárod sice zatím ovládá, ale neumí vůbec řídit, natož využít k prospěchu místních obyvatel.

Zde je text z nedávné doby ČTK a další agentury včetně té russácké!!!

Čínské firmy za zády Moskvy masivně vytěžují lesy na Sibiři. Zatímco Rusko zákonem omezuje vlastní vývozce dřeva, čínští dřevaři využívají trhlin v systému a surovinu si za zlomek ceny exportují sami. O jejich často nelegální činnosti v řídce osídlených oblastech se ale v Moskvě nemluví. Neregulovaná těžba mezitím dělá z ruské tajgy pustinu, varují svorně aktivisté, odborníci i ruská média.
Na začátku léta odjel ruský bloger Pavel Pashkov do odlehlých míst sibiřské tajgy, aby prozkoumal údajné nadměrné kácení lesů ruskými podnikateli. Ke svému překvapení zde ale na skoro žádné nenarazil „Naše firmy už na Sibiři nevlastní téměř žádné podniky. Jsou to čínské podniky, které kácejí ruské lesy a odvážejí do Číny,“ popsal Paškov ruskému deníku Nové zprávy.
Rusko je pro Čínu největším dovozcem dřeva. Podle dat OSN ho jen za rok 2017 odkoupila Čína 22 milionů tun. Odborníci ale varují, že až 70 procent dřeva číňané těží na Sibiři nelegálně, objem pokácených stromů je tak ve skutečnosti mnohém větší. Jeho ceny jsou naopak abnormálně nízké, a to i ty oficiální.
Na koci loňského roku si čínská společnost Jingye International Investment Company LLC pronajala na půl století 137 tisíc hektarů lesa v Tomské oblasti. Její náklady činily závratných 1,26 miliardy rublů. Když ale novináři deníku Rusmonitor přepočetli zdánlivě astronomickou částku na objem dřeva a jeho prodejní cenu, zjistili, že číňané platí pouhého 0,5 procenta standardní ceny.
Situaci zhoršuje skutečnost, že si firmy vybírají pozemky k těžbě v nejméně přístupných oblastech tajgy. „Pronajmout si jeden hektar a nepozorovaně pokácet dva, to je na Sibiři běžná praxe,“ píše list Rusmonitor. Čínská společnost CJSC RosKitInvest si přitom jen v Tomské oblasti takto pronajala jeden a půl milionu hektarů lesa.
Moskva až na Sibiř nedohlédne. Číňané to vědí
V roce 2013 aktivisté z organizace Řeky bez hranic narazili na staveniště obřího dřevařského komplexu Amazar v Zabajkalské oblasti. Spotřebovat měl tolik vody, že k němu jeho majitel, čínská společnost ZJR, na nedaleké řece zbudovala celou vlastní přehradu. Okolnímu ekosystém tím zasadila téměř smrtelnou ránu. Celý komplex totiž firma zbudovala bez posudků na dopady životního prostředí, nebo alespoň diskuse s místními obyvateli.
Projekt se aktivistům podařilo zastavit letos, těsně před zahájením dřevotěžby. O existenci mnoha dalších ale nemusejí mít ani tušení. Zodpovědnost za zachování sibiřské tajgy totiž při reformě lesnictví v roce 2006 Moskva přesunula z centra na regionální vlády. Chudé oblasti jsou ale daleko ochotnější shválit ekologicky závadné projekty jen proto, aby přilákaly investory. Svoji roli tu sehrává i korupce.
Čínská i ruská strana využívají toho, že v odlehlých částech Sibiře se ilegální jednání odhalí jen zřídka. Některé regionální vlády tak nechtějí po číňanech dokonce ani licence k těžbě. Zároveň zde není populární utrácet peníze za plat profesionálních lesníků, a tak po reformách z minulé dekády jejich počet dramaticky klesnul. Na tajgu teď téměř nikdo nedohlíží. Obě opatření tak tvoří ideální kombinaci pro rozvoj ilegální těžby a pašeráctví.
Jako Amazonský prales. Mizení tajgy pozná celá planeta
Ze všech problematických aspektů čínskéh chování ruskou tajgu nejvíce ohrožuje fakt, že firmy pokácené lesy neobnovují. „Čínští dřevaři po těžbě nevysazují nové stromy, přestože jim to ukládají ruské zákony,“ popisuje aktivista Paškov. Vykácení tajgy „do hola“ přitom může způsobit ekologickou katastrofu.
Podle výzkumu z ruského Jakutsku se vykácená tajga v letních měsících otepluje na dvojnásobek. Po většinu roku zmrzlá půda pak v létě taje do nezvyklých hloubek. V oblastech vznikají mokřady, více vody se také odpaří, a produkci kyslíku nahrazuje uvolňování oxidu uhličitého, kterého zmrzlá půda na Sibiři zadržuje obrovské mnoství.
V souhrnu rozsáhlá deforestace nevratně mění půdu, vytlačuje z oblastí původní rostliny a živočichy, a razantně urychluje globální oteplování. Mizící lesy také do velké míry přispívají k požárům v těch zbývajících.
Na těžbu doplácí také divoká zvířata, především ta, na která dřevaři při práci narazí. Ruské pohraniční kontroly běžně zadržují čísnké kuplíře, kteří přes hranice převážejí kůže a části těl stovek medvědů, sobů nebo sobolů,píší ruská média.
Co z toho mají Rusové? Vůbec nic
Hrozbu ekologické katastrofy na Sibiři překvapivě nevyvažuje ani finanční zisk, pomineme-li příjmy jednotlivců. Odborníci, aktivisté a média se shodují, že ruská ekonomikana rozsáhlé čínské dřevotěžbě pouze tratí.
V roce 2008 slíbil čínský gigant RosKitInvest v Tomské oblasti investovat 30 miliard rublů. Do roku 2022 zde měl postavit deset velkých podniků na zpracování dřeva, včetně dřevoobrábění a nábytkářství, a vytvořit tak stovky pracovních míst. Do dneška firma postavila jen dva závody, jeden na dýhu, druhý na ploché desky. Pracují v nich převážně Číňané.
Čínské těžařské firmy totiž údajně vytvářejí pracovní místa zase jen pro své krajany. Ačkoliv na Sibiři působí už přes pět set čínských společeností, pracovní příležitosti zde pro místní nevznikly, zato přibyly stížnosti na rozsáhlou imigraci Číňanů. Podle analytičky Vity Spivakové z ruského výzkumného centra Carnegie tyto firmy k dřevotěžbě nevyužívají ani ruské stroje. Levněji vyjde dovézt si přes hranice vlastní.
„Číňané nejenže skupují ruské lesy. Vytvořili svůj vlastní zpracovatelský systém, ze kterého neprofituje snad žádný Rus,“ došel ke stejným závěrům aktivista Paškov.
Kdo za to může?
Podle Spivakové ale Ruské podnikatele z dřevařského průmyslu překvapivě vystrnadila samotná Moskva. V roce 2007 se Kreml rozhodl podpořit svůj zpracovatelský a nábytkářský průmysl, a tak navýšil cla na vývoz málo opracovaného dřeva z 6,5 procenta na 25 a v některých případech až na závratných 80 procent. Export dřeva do Číny se během dvou let propadl o dvě třetiny.
Čínská poptávka po dřevu ale nezadržitelně rostla. „Zelené reformy“, kterými se Čína snaží zachránit vlastní ekosystém před kolapsem, omezily možnosti těžby na vlastním území. Čínští podnikatelé se tak začali dívat přes hranice. Na blízké Sibiři brzy začaly čínské pily vyplňovat prázdné místo po ruských dřevařích.
Odpověď, proč se Číňanům vyplatí vývoz neopracovaného dřeva navzdory vysokým clům, podle odborníků leží v nezákonnosti jejich podnikání. V roce 2010 ruští vyšetřovatelé odhalili pašerácké trasy v Irkutsku a Zabajkalské oblasti. Číňané tudy do té doby převezli dřevo v hodnotě odhadem 250 milionů rublů.
Moskva ale k situaci zatím mlčí, navzdory pozornosti médií a aktivitě jednotlivců. Změna systému, který Rusko připravuje o ekosystém, suroviny i pracovní místa, je tak prozatím v nedohlednu.


Nepřihlášený uživatel

#142529 Není ani těch nejmenších pochybností, že největším zlodějem je Miloš Zeman, neb jen zlodějský idiot.

2018-11-26 15:47

Možná jsem se choval chaoticky, ale doly jsem netuneloval, řekl u soudu uhlobaron

.....okrádající vlastní spoluobčany může prodat 46 % dolu za 650 mil. přidat k tomu 14 mld. hotovost na rekultivace a ještě k tomu přidat doživotní prolamování těžebních limitů. 

Jestli lze o někom z veřejně dostupných a důvěryhodných zdrojů (např. projevů ve Sněmovně a rozhodnutí vlád) prohlásit, že je to zloděj desítek či dokonce stovek miliard, je to bez nejmenších pochybností Miloš Zeman, to je naprosto jisté. 

Stejně tak lze mluvit o zloději desítek miliard u StBáka Andreje Babiše, neboť je opravdu naprosto absordnů, dostat se do Sněmovny na to, že "všici kradů", že "je Kalousek zloděj stovek miliard" a přitom v době růstu HDP, mizivé či dokonce tchnicky nulové nezaměstnanosti, masivním růstu platů a řízené inflaci vygenerovat státu jen za 4 roky min. 80 mld.  zvýšení dluhu a přitom vlastní majetek zdvojnásobit, tedy o 40 mld. korun navýšit. 

To je opravdu naprostá absurdita a protože je to z  volně dostupných důvěryhodných zdrůj, tedy statistického úřadu a výročních zpráv karuselu Agrofert, je také velmi odpovědné o StBákovi, kriminálním imigrantovi a komunistovi Babišovi mluvit jako o zloději min. destítek či stovek miliard a to i proto, že nikdy nenašel jediného zlodějě i jen jediné směšné miliardy korun (tedy necelého promile rozpočtu a cca 0,7 promile HDP) když přitom tvrdíl, jak se tu rozkrádají desítky miliard ročně. 

Nikdy žádného zloděje neukázal, žádný karuselový zloděj nebyl odsouzen a Babiš přitom tento stát masivně zadlužuje. Babiš je tedy ten kdo desítky miliard rozkrádá, jiná možnost neexistuje, když je stát stále masivně zadlužován.  


Nepřihlášený uživatel

#142530 Zeman skutečně okradl stát, nikoliv Mosteckou uhelnou společnost.....

2018-11-26 16:10

.....v tom má pan Koláček naprostou pravdu. Miloš Zeman vytuneloval stát, tedy naše peněženky, byl to Miloš Zeman kdo skutečně kradl, nikoliv pan Koláček a jeho "společníci". Oni řádně za privatizovaný majetek zaplatili, stejně tak řádně zaplatili za majoritní podíl, byť díky tomu, že Miloš Zeman jako předseda vlády a zástupce majoritního vlastníka nevykonával řádnou správu majetku a umožnil manažerům, aby platili penězi za podíl z účtu společnosti. 

Miloš Zeman je hlavní zloděj, nikdo jiný. Není možné prodad 46 % dolu za 650 mil. a přítom neokrát vlastníky - tedy občany tohoto státu. Miloš Zeman každého jednotlivého občana tohoto státu okradl min. o 1 000 až 1 200,-  jen touto jedinou zlodějinou.  Zdá se to jako relativně málo, aby bylo takto okradeno 10 mil. lidí. A okradení šli a pod vlivem russácké propagandy mu házeli hlasy. 

"Soud začal krátce po deváté hodině za účasti všech obžalovaných. Jako první přistoupil před soud Koláček, který se před více než deseti lety stal buddhistou. "Nejsem žádný zločinec, nikomu jsem neublížil, nikoho jsem nepoškodil," uvedl s tím, že "Mostecká nikdy nebyla vytunelována."


Nepřihlášený uživatel

#142531 Re: Číňané potichu kácejí Sibiř. Z tajgy se stává pustina, hrozí katastrofa.

2018-11-26 16:12


Nepřihlášený uživatel

#142532 Re: Re: Číňané potichu kácejí Sibiř. Z tajgy se stává pustina, hrozí katastrofa.

2018-11-26 16:21

zmetek ovar ovarovič

#142533 Re: Re: Číňané potichu kácejí Sibiř. Z tajgy se stává pustina, hrozí katastrofa.

2018-11-26 16:22

#142531: - Re: Číňané potichu kácejí Sibiř. Z tajgy se stává pustina, hrozí katastrofa. 

Tomu hnusnýmu proradnýmu kolaborantskýmu zmetkovi dávala lekce z kulturní revoluce a stabilizace společnosti soudružka Ťiang Čching když si odskočila od Velkého Kormidelníka k nám do prognosťáku aby se odreagovala od neustálých masakrů a potoků krve a aby zasvětila budoucího Ovara Ovaroviče dementa 1.kategorie do tajů maoistického vnímání a dovršila to tím, že mu ukázala tu správnou rudou východní kundu a od té doby to tomuhle zmrdovi neustále trčí směr východní despocie a totality. A stříká blahem z kanálů a hedvábných sítí.


Nepřihlášený uživatel

#142534

2018-11-26 16:23

Ano, přesně tak. Teď zrovna ten čínský rudý císař Si Ping Pong zkorumpoval filipínského diktátorského magora Duterte a oba naprosto serou na to, co si myslí obyčejní lidé na Filipínách, že nechtějí zaprodávat svou zemi za slizké čínské peníze. Tam kde cinkají rudé dračí zlaťáky, tam všechny korupční svině u moci (včetně našeho ovara u nás) hlasitě slintají a plazí se k dračím drápům rudého císaře.


Nepřihlášený uživatel

#142535 Re: Vše špatné zemandrtálci ihned hodí na Kalouska

2018-11-26 16:34

#142519: -  

Co to je ? Česká posedlost Kalouskem . Kalouska lidi jednou narvou i praseti do žrádla.  To už je fakt nemoc a jmenuje se to kalouskovice


Nepřihlášený uživatel

#142536

2018-11-26 16:38

Psychiatr Höschl popírá slova prezidenta. ‚Nikdy jsem neřekl, že má Andrej Babiš mladší schizofrenii,‘ říká


Nepřihlášený uživatel

#142537 Re:

2018-11-26 16:58

#142536: -  

To skutečně totiž Cyril opravdu neřekl, protože je doslova posraný tak, že to smrdí po celé republice. 

Cyril totiž při všech vyjádřeních mluvil "obecně" a striktně se toho držel až do otázky, "jestli jsou popisy Andrej Babiše juniora na dokumentech", které o něm vypracovával polorusska Protopopová. 

Tam se najednou velmi tvrdě ohradil, že každý dokument pacient podepisovat nemůsí, že stačí, když určí jedním podpisem, že bude zprávy někdo "za pacienta" přebírat a autorizovat, čím velmi jasně a zřetelně potvrdil, že Andrej Babiš junior Protopopové podepsal v podstatě bianko šek a ta o něm náslědně mohla napsat naprosto cokokoliv, přiřadit mu jakoukoliv diagnózu a Andrej Babiš žádné informace již nedostával. Udělali z něj tedy nesvéprávného. 

Je to masakr a toto musí Cyril říci na plné pecky a že to přijde je naprosto jasné, neb kvůli synáčkovi StBáka Babiše nenechá zničit, ale řekl bych, že je tak posraný, že přes ten smrad ani neví co je a co není dobře. 

...................

 Mimochodem, byl to také Cyril, kdo byl kdysi údajně Zemanem citován ve Sněmovně v jeho "slavném" projevu, že je polovina národa "kterénů". A není pochyb, že ani tehdy takovou debilitu Cyril nevyřkl, byť to bohužel z hlediska obecné slušnosti, kultury a morálky také není žádný genius, jak předvedl kolem uprchlické krize. 

Protopopová má sice impozantně plný životopis, ale velmi obávám, že reálného na její "praxi" mnoho není. Proto také své vzdělání rychle zahodila, když se mohla vytáhnout s StBákem do Sněmovny či alespoň do zastupitelstva. Výměna klinické praxe a za úředničinu na ministerstvu je opravdu vrchol zhovadilosti a samozřejmě je sakra divné, že si slovena vezme russáka a za celých dvacet let spolu nemohou jen na západ a to kamkoliv, neboť on prostě nemá viza. To je už naprostá absurdita. Kam jezdí na dovolenou? Na Krym? Vždyť ten člověk nejspíš nemůže ani na Slovensko. 

 


Nepřihlášený uživatel

#142538

2018-11-26 17:14

"Rusovi je třeba vyprášit řádně kožich, tomu on rozumí"


Nepřihlášený uživatel

#142539 Re: Je to složité a dnes je na russákovu velmi dobře vidět.....

2018-11-26 17:21

#142538: -  

.....v jak obtížné situace byla celá Evropa, když Hitler masíroval Němce.  Jak obtížné bylo z vnějšku vysvělit národu, že to není v pořádku, co jim Hitler slibuje. 

Dnes jsem ale přeci jen o kus dál. Prošli jsem si studenou válku, jasně si západ určil hranice a je bohužel nutné to učinit znovu. Ukrajina je na tom bohužel ale tak, jako ČR v roce 1968 a Hitler Putin to ví, jen je celá Ukrajina na něj sakra velké soustou i proto, že se prostě brání a je ochotná vyhlásit stané právo, mobilizovat, je ochotná bojovat. My jsme ochotní nebyli, my jsme si svou zem nebránili, proto jí také russák za pomoci Zemana a Babiše masivně vykrádá. 

Německo může v této chvili nabídnou zkušenost, jak bylo Hitlerem zotročeno, jak bylo zavlečeno do války, jaký byl mechanismu, jak národ podlehl a to mohou Němci veřejně říci a říkají to. Příčinou totiž nebyl prvotně krize, ale totalitní partner russák, který umožnil Hilterovi vyzbrojit armádu, platil zlatem za takové běžné věci jako byla partní lokomotiva, vagóny, atd. atd.

Je znám mechanismu státních dluhopisů "prodaných" občanům, použítých čistě jen na zbrojení. I to je potřeba v russákově velmi pečlivě sledovat. Putin se od Hitlera opravdu prakticky ničím neliší. 


Nepřihlášený uživatel

#142540

2018-11-26 17:26

Opozice má právo být nespokojena, má jiný názor na řešení daní a podobně. Kdyby byla úspěšná opozice v minulosti viz. Miroslav Kalousek jako ministr financí, tak by předložil konkrétní čísla a dal by je do srovnání. Ale Kalousek nemá srovnání konkrétních čísel, protože jako ministr financí udělal škrty ve státním rozpočtu na úkor veřejnosti, zatímco státní dluh dynamicky rostl a vůbec se nezmenšil. Žádný pozitivní výsledek nemá, těžko se může měřit se současnou vládou. Dnes Maláčová a předchozí ministryně napravují věci, které zdeformoval v sociálním systému Drábek, což byl ministr Kalouska. 


Nepřihlášený uživatel

#142541 Re: Zeman vs Kabrhelová

2018-11-26 17:45

#142517: - Zeman vs Kabrhelová 

lazebník Ochcáček


Nepřihlášený uživatel

#142542 Re:

2018-11-26 17:48

#142540: -  

Co je do ..... nekonkrétního na tom, že v době růstu HDP, nulové nezaměstnanosti, řízené inflace a růstu platů je čirá zhovadilost mít deficitní rozpoč. Co bys ještě konkrétnějšího chtěl? 

Něco se Stbákovi ale sakra nedaří, pokud v době např. zdravotní pojišťovny získavají abnormálně vysoké příjmy díky růstu platů a především díky tomu, že zaměstnanci si platí pojištění z mezd (tedy daleko vyšší, než min. placená za nezaměstnané státem) jsou v minusu stovky milionů korun. To fakt  vypadá, že to Ken na min. zdravotnictví masivně rozkrádá. 

Co je do pr..... nekonkrétního na stavu, kdy StBák zadluží stát min. o dalších 80 mld. a za stejnou dbbu ten zlodějský zmrd navýší majetek karuselu dle jeho vlastního vyjádření ve výroční zprávě o 40 mld. korun? Jak se takový komunistický zázrak vykradení státní rozpočtu dopr.... opravdu mohl udít? 

Jděte opravdu už s táím odpoprným Stbáckým idiotem někam do russákova a přesťaňte ničit tuto zem. 

Ano jsem opravdu rozloben, neboť je naprosto nepochybné a právě z makroekonomických dat, že Babiš doslova tuto zem vykrádá. To je naprosto evidentní. Horší je, že z ní nevykrádá jen peníze, ale i kulturu, morálku a vzdělanost, kdy mu je část občanů ochotna věřit, že je jako StBák, komouš a zloděj je člověkem morálním, kulturním či dokonce vzdělaným. 

...................................

Pan Drábek ty nebetyčný idiote se dokázal zbavit OK Systému, který dnes MPSV vysává jistě už min. o 600 mill. ročně jestli ne více. 

Dokázal za směšné peníze, proti tomu jaký rozpočtují nyní, postavit informační systém, provozovat jej a také díky němu vyplácet peníze potřebným. 

Dnes na to ministertvo projektu 1,5 mld. a nikam se nemůže pohnout, neb tam mají bandu, která používá stovky milinů, které od ministerstva dostává "za údržbu" na to, aby dostávali ještě více, neb zjevně jejich smlouvy jsou "nekonečné" a mají nejen inflační doložku, neb se jim rok od roku platby zvyšují. 

Fakt nevím co řešíš. Copak si takové hovado, že nedohlédneš, jakým zločincem Babiš je? 

 


Nepřihlášený uživatel

#142543 Re:

2018-11-26 18:08

#142540: -  

Ty debilní idiote, pan ministr Kalousek provedl tuto zemi odbytovou krizí s nezaměstnaností na úrovni 6 %, tedy o tři procentní body menší, než měl idiot Zeman v době růstu HDP 3 %. 

Co bys ještě chtěl více? Všude jinde okolo byla nezaměstnanost dvojciferná. Z post bolševických zemí jsme z krize vybruslili nejspíše nejlépe. Fakt nevím, co bys ještě chtěl dalšího? 

Aby pan ministr Kalousek honil karuselové zloděje? Jediný, který sedí v kriminále je ten, kterého dodal analytický tým pana Kalouska, ten jediný vůbec nějakého většího karuselového zloděje nejen odhalil, ale také policii poskytl dostatek důkazů, aby mohl být zatčen. 

Stbák Babiš s celou jeho "slvanou" kobrou, neodhalil jediného karuselového zloděje, který vůbec stát za odhalení a alespoň zaplatil ty lenochy z kobry. 

Fakt si už přesťaň srát na vlastní hlavu. Jinak se to říci nedá. 


Nepřihlášený uživatel

#142544 Re:

2018-11-26 18:13

#142540: -  

Paní Maláčová, při vší úctě k ženě a jistě i schopné úřednici vůbec netuší, jak se procesuje 1,5 mld. do informačních sytémů a co jí tedy čeká. 

Já být paní Maláčovou a vědět tak málo o reálném procesování takto velkých prostředků do IT prostředí v kterém mám OK systém, tak z ministerstva utíkám, až mi hoří za patama. 

Velmi se obávám, že má paní Maláčová "odvahu idiota" a že jí v tom StBák i se socana vymáchá, je naprosto jasné. Kdyby se dalo dnes vsadit, že paní Maláčová bude kriminalizovaná a byl dnes kurz třeba 65:1 vsadím na to 100 000,-, to je totiž naprosto jednoznačné finále IT projektů na MPSV a bude to tvrdá realita i pro socany, promarňují jednu příležitost za druhou, jak se ještě zachránit. 

Jediné co by dnes měli vlastně socani ve vládě řešit, jak Maláčovou od zločineckých praktik StBáka Babiše odstínit a pevně doufám, že to dělají, přesto jsem přesvědčen, že to skončí děsivě, zkušenost pana Šišky tomu nasvědčuje. 


Nepřihlášený uživatel

#142545

2018-11-26 18:15

Mirka Němcová, absolventka SZTŠ obor inseminátor, byla vzornou studentkou a aktivní svazáckou funkcionářkou a to do té míry, že po maturitě nemusela jít pracovat mezi své kolegyně, ale byla přijata jako úřednice do aparátu MNV. Pochopitelně musela toto svého pomýlení po převratu nějak odčinit a konečně našla své stádo kraviček a volků.


Nepřihlášený uživatel

#142546 Tedy je nutné, aby jednotky OSN zajistily konec konfliktu......

2018-11-26 18:19

Živě: Porošenko podepsal dekret o válečném stavu. O krizi jedná rada bezpečnosti OSN

......russáci vrátili Krym, východní okupované části Ukrajiny a na hranicích s russákovem byly rozmístěny jednotky OSN a to na dobu 15 let. 

Russáci přece touží po míru, tak ať to laskavě v RB OSN respektují. 


Nepřihlášený uživatel

#142547 Re: Paní Němcovou je dnes jednoznačně nutné velmi respektovat......

2018-11-26 18:22

#142545: -  

Paní Němcová je bohužel problematická realitou nikoliv vymyšlenými nesmysly. Nerozpoznala zločinnosti KGBáka Klause a to je bohuže opravdu fatální nedostatek. Přesto mají současné znalosti z historie Sněmovny obrovskou hodnotu. To je bez nejmenších pochybností a to nejen pro současnou ODS, která se někdy více někdy méně úspěšně snaží kriminální minulosti KGBáka Klause zbavit, přesto je před nimi ještě velký kus cesty na které budou znalosti paní Němcové velmi potřeba. 

Dnes je tedy potřeba paní Němcovou velmi respektovat. 


Nepřihlášený uživatel

#142548 Na tohle jsou Rusové hrdí? Kteří to jsou? Protopopov? Tak proč žije v ČR, prorč nežije v russákově?

2018-11-26 18:28

Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2017-01-01 17:46

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií


Nepřihlášený uživatel

#142549

2018-11-26 20:06

Ruských špionů je u nás hodně, je tu pro ně příjemné prostředí, vysvětluje bývalý velvyslanec Bašta


Nepřihlášený uživatel

#142550 zrádný zmetek ovar ovarovič

2018-11-26 20:10

Tomu hnusnýmu proradnýmu kolaborantskýmu zmetkovi dávala lekce z kulturní revoluce a stabilizace společnosti soudružka Ťiang Čching když si odskočila od Velkého Kormidelníka k nám do prognosťáku aby se odreagovala od neustálých masakrů a potoků krve a aby zasvětila budoucího Ovara Ovaroviče dementa 1.kategorie do tajů maoistického vnímání a dovršila to tím, že mu ukázala tu správnou rudou východní kundu a od té doby to tomuhle zmrdovi neustále trčí směr východní despocie a totality. A stříká blahem z kanálů a hedvábných sítí.