MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#143701 Miloš má oči v sloup!

2018-12-13 07:12

§********§


Nepřihlášený uživatel

#143702 Vážení senátoři a poslanci.....

2018-12-13 07:21

 

 

komoušského vlastizrádce Bilaka nikdo nechytil, jak píše zvací dopis, přesto je naprosto zřejmé, že to byl russácký trotl a donašeč KGB. 

 

Co víc už mají KGBák Miloš Zmean a štbák Andrej Bureš Babiš udělat, aby byli postaveni před Ústavní soud a BIS jasně mohla pravdivě promluvit o tom, ja tito donášejí rusským zločineckým zpravodajským službám a nejen jim? 

 

Co víc ještě má udělat štbák Babiš, když už poděkoval agentovi Protopopovovi za "vzornou starost" o jeho spolupachatele, syna a zároveň svědka zločinnosti štbáka Babiše?

To nestačí, že si KGBák Zeman na inauguraci uvázal kravatu s russáckou trikolorou, setkával se zločinci kteří jsou nyní na saknčním seznamu. To nestačí, že Zeman kradl russácký dluh společně s Putinem. 

To snad poslanci a senátoři čekají, že KGBák s štbákem napochodují na státní zastupitelství a tam se příznají k velezradě a vlastizradě a přinesou zvací dopis russákům, který společně napsali? 

Na co ještě senátoři a poslanci čekají? Až sem přijedou russáci a vypráskají je z parlamentu? Myslíte si, že BIS nemá dostatek důkazů o tom, že jsou z Hradu vynášeny utajované skutečnosti státu i EU do russákova a Čínské "socialistické" republiky?  


Nepřihlášený uživatel

#143703 Audit by se měl zaměřit na obecné karuselové obchody s akciemi firem po skončení časového testu.....

2018-12-13 07:25

Jednání europarlamentu o Babišovi: Žádné další dotace pro Agrofert a v lednu audit

Europoslanci ve středu večer debatovali o dotacích pro Agrofert a možném střetu zájmů českého premiéra Andreje Babiše (ANO). Eurokomisař pro rozpočet Günther Oettinger v ní pro hlásil, že v lednu plánuje provést audit dotací pro Agrofert a dokud se situace nevyjasní, firma nemusí získat žádné peníze. Debatu, do níž se zapojili i čeští europoslanci, jsme sledovali on-line.

 

.....tedy to, co v karuselu agrofert nechce Česká ani Slovenská republika řešit. To je s největší pravděpodobností hlavní zlodějina karuselu agrofert, kterou okrádá stát, kde by měl jinak platit daň ze zisku. 

štbák Bureš se totiž sám vyjádřil, že za 20 lek koupil či prodal více jak 700 firem, tedy každých 10 dní nakupuje či prodává firmu, to je poněkud absurdní vyjádření od štbáka Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#143704 Re: Miloš má oči v sloup!

2018-12-13 08:32

#143701: - Miloš má oči v sloup! 

Bureš má oči v sloup!

Evropan

#143705

2018-12-13 08:34

Dva teenageři ve věku 15 a 16 let jsou podezřelí, že v malém městě Millerovo v ruské Rostovské oblasti zavraždili 28letou Anastasii Orlovou. Podle vyšetřovatelů s ní popíjeli, a když s nimi cestou přes les odmítla mít sex, brutálně ji bili a nakonec ji uškrtili páskem.

https://www.novinky.cz/vyrostci-v-rusku

Jen u toho neřvali Aláhu akbar, takže je to asi O.K.


Nepřihlášený uživatel

#143706 Re: Miloš má oči v sloup!

2018-12-13 08:42

#143701: - Miloš má oči v sloup! 

Co dělá, když si myslí, že ho nikdo nevidí, nemusí být až tak zajímavé.


Nepřihlášený uživatel

#143707 Re: Re: Miloš má oči v sloup!

2018-12-13 09:20

#143704: - Re: Miloš má oči v sloup! 

MILOŠ MÁ OČI V SLOUP!


Nepřihlášený uživatel

#143708 Re: Re: Re: Pitomio Okradmůra - typicky české jméno, něco jako Babiš.

2018-12-13 09:22

Evropan

#143709 Jsou ještě Lidovky Burešovo?

2018-12-13 09:29

Zmatek kolem dotací. Česko podle eurokomisaře žádné nedostane, dokud se nevyřeší kauza Babiš

https://www.lidovky.cz/evropska-komise

Poslanec TOP 09 a bývalý český ministr financí Miroslav Kalousek na twitteru upozornil, že zastavení dotací pro Agrofert z EU automaticky neznamená, že firma peníze nedostane. „Aby bylo jasno: Neexistuje žádný vztah EU-Agrofert. Peníze Agrofertu platí Česká republika a pak je účtuje EU,“ napsal. Propad příjmů podle něj bude mít ČR

 


Nepřihlášený uživatel

#143710 Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-13 10:22

Věřte mi, že byla doba kdy jsem si Zemana jako opozičního politika vážil. Obdivivoval jsem jeho rétorické schopnoti, smál se jeho bonmotům a odpouštěl mu jeho drobné sprosťárničky. V první volbě jsem ho sice nevolil, ale z jeho zvolení jsem tragédii nedělal. Očekával jsem, že se svého úřadu zhostí se ctí a bude chtít konec své politické kariéry ukončit jako skutečný státník. Domnívat se, že to tak bude byl těžký a vražedný omyl. Sice přicházely úvahy a zprávy z přímé blíkosti Zemana, že pokud dá průchod svým špatným lidským vlastnostem, máme se na co těšit. Hmmm stalo se, bohužel. Zeman v zajetí svých špatných vlastností a neuvěřitelně špatných lidí úřad prezidenta dehonestoval natolik, že to bere dech. Podařilo se mu pošlapat snad vše na čem stát stojí. Sprostotu, lež, hulváctví, bezohlednost a cynismus povýšil na ctnosti. To, že dnes opojen mocí, kterou rok za rokem lží posiluje, slouží především oněm špatným lidem a východním velmocem je něco neuvěřitelného. V čele naší země stojí nemorální pomstychtivá, zlá, zákeřná zrůda, kterou jsme si do nejvyššího úřadu zvolili sami. Možná se někomu budou zdát tato slova příliš tvrdá, ale nejsem schopen v souvislosti posledními událostmi najít jiná.


Nepřihlášený uživatel

#143711 Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-13 10:24

#143608: - Obrovský omyl českého voličstva 

Když Amerika požádala o vydání ruského hackera, prezident této země přímo intervenoval u premiéra ba i odvolal tehdejšího ministra spravedlnosti, který ho chtěl USA vydat. Když Rusko zatáhlo naši zemi do kauzy Novičok, prezident této země pokřivil zprávy rozvědek, aby Rusku přispěchal mediálně na pomoc. Naštěstí britské tajné služby pracovali spolehlivě a našli Skripalovi traviče a tak ruskou lež i snahy českého prezidenta zesměšnili v přímém přenosu. Český prezident je jedinný prezident Evropy, který měl jako poradce činského lobbistu, toho času ve vazbě díky korupci. Když české zpravodajské služby rozpráší skupinu ruských špionů, český prezident opět přispěchá s pokyny z ruského velvyslanectví, aby podkopával jejich práci. Když nad tím celý tak přemýšlím, tak nakonec je možná dobře, že Babiš je dotačním králem, kdyby totiž nebyl finančně závislý na veřejných penězích západní Evropy, už dávno bychom byli v ruské državě ...


Nepřihlášený uživatel

#143712 Re: Re: Re: Miloš má oči v sloup!

2018-12-13 10:48

#143707: - Re: Re: Miloš má oči v sloup! 

MILOŠ a BUREŠ MAJÍ OČI V SLOUP!


Nepřihlášený uživatel

#143713

2018-12-13 10:49

Je to složité, když řada lidí (např. voliči SPD, obecně levicoví voliči apod.) jsou líní ověřovat informace a mají následně problém orientovat se mezi faktem a fikcí.


Nepřihlášený uživatel

#143714 Re: Re: Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-13 11:13

#143612: - Re: Re: Obrovský omyl českého voličstva 

Výborné video, bravo !!!! Kéž by to tak mohlo být i ve skutečnosti - nechat proměnit Owara v hnusnou změť vajglů a Agronetvora v hromadu eet účtenek - ještě bych poradil dotočit mrskání a píchání zezadu páně Offchcáčka skupinou skřetů, dále proměnu staré a naduté Kikiny v modrou chemikálii a mladou zrůdičkovou Kikinu v pytel brambor, jo a ještě Pitomio Debilitio - Abraka Dabra a byl by o hlavu kratší pomocí pravého samurajského meče ze strany pravého vlastence. A zbylé hejno rudých i hnědých stvůřiček nahnat do plamenů pekelných a spálit je na popel.


Nepřihlášený uživatel

#143715 Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-13 11:18

Buď demokratické země transformují Čínu ke svému obrazu, nebo Čína naopak transformuje je. Na mezinárodní konferenci Forum 2000 v Praze to v pondělí řekl předseda tibetské exilové vlády Lozang Sanggjä. Čína se podle něj o proměnu demokratických zemí snaží v Evropě prostřednictvím svých ekonomických aktivit. Sanggjä ocenil tvrdý postoj, který vůči Pekingu zaujala administrativa amerického prezidenta Donalda Trumpa.
„Čínským cílem je být globální jedničkou, a to nejen ekonomicky, ale také politicky, kdy chtějí prosadit svůj systém, a koneckonců také vojensky. A proto je volba velmi jednoduchá - buď proměníme Čínu, nebo Čína promění nás,“ řekl Sanggjä.
Americká administrativa si to podle něj uvědomuje, a i kvůli tomu vystupuje tvrdě vůči Číně nejen v politickém ohledu, ale i zahájením obchodní války. „A před Evropskou unií stojí volba. Buď se spojí s Amerikou a pokusí se transformovat Čínu, nebo Čína ovládne část Evropy.Podle něj už to má vliv i na evropskou zahraniční politiku, když si Peking díky korumpování elit v některých zemích zajistil, že EU nedospěje ke konsenzu, který by byl vůči Číně vyloženě nepřátelský. Sanggjä považuje Čínu za větší hrozbu pro Evropu, než je Rusko, protože Peking má větší kapacity než Moskva.Podle něj už Peking s takovou aktivitou začal prostřednictvím své obchodní iniciativy Pás a stezka. V evropských zemích přitom používá stejnou taktiku, jakou využil i v Tibetu. „V Tibetu využili korupci lokálních elit. A vidíte to i v Evropě, že v mnoha zemích korumpují jejich vůdce a přesvědčují je, aby Čínu podporovali,“ řekl Sanggjä.
Peking podle exilového tibetského premiéra nemá zájem o to, aby v zemi fungovala demokracie. „(Čínský prezident) Si Ťin-pching vyhlásil, že čínskou charakteristikou je socialismus. To znamená žádná demokracie, žádná lidská práva, žádná svoboda slova,“ řekl Sanggjä. Běžní Číňané ale podle něj o demokracii zájem mají, a proto by je měl Západ v jejich snahách podporovat. Sanggjä věří tomu, že změna režimu v Číně může nastat s ohledem na rostoucí sociální napětí, které vyvolává stěhování lidí z vesnic do měst a tlak na vyšší příjmy.
„Já jsem přijel do Číny, abych se od Číny učil, jak zvýšit hospodářský růst, jak stabilizovat společenský řád.“ To jsou slova Miloše Zemana z října 2014. Pak prezident přiznal, že v druhé části své věty přestřelil. A skutečně, když se podíváme na několik letošních případů, jak vláda v Pekingu „stabilizuje společnost“, je to něco mezi zločinem, zrůdností a bizárem.
Čínský komunistický režim už téměř 70 let nechává mnoho lidi, kteří jsou politicky nepohodlní, nebo skutečně spáchají nějaký trestný čin, prostě „zmizet“. V době moderních technologií je to ale přece jenom daleko složitější, protože lidé zanechávají takzvané elektronické stopy – maily, či statusy na sociálních sítích. Prostě si „zmizení“ hned všimnete.
Nelze proto nevidět, že v čínské provincii Sin-ťiang, kterou obývají převážně muslimové, místní rodiny postrádají na milion svých příbuzných. Mnozí vůbec nevědí, kde jsou – „zmizeli“. Čínská vláda tvrdí, že zde bojuje s islámským terorismem a náboženským extremismem tím, že lidi posílá do „profesních vzdělávacích a školících středisek“. Což je eufemismus pro převýchovné tábory, ve kterých jsou životní podmínky podobné těm v nacistických koncentrácích. Podobná mizení jsou taktéž běžná na území Tibetu či Vnitřního Mongolska.
Čínský režim ale dokáže v tomto směru vymyslet i daleko bizarnější kousky.
Svět v posledních dnech ohromil případ „zmizelého“ šéfa Interpolu, největší mezinárodní policejní organizace na světě. Její čínský šéf Meng Chung-wej odjel 25. září z francouzského Lyonu, kde Interpol sídlí, na návštěvu své čínské vlasti. A jak poté upozornila jeho manželka, tam „zmizel“. Mezitím se ale objevila zpráva, že na svoji funkci rezignoval. Čínské úřady až téměř po dvou týdnech přiznaly, že Menga vyšetřují kvůli „přijímání úplatků a porušení neupřesněného zákona“.
Podobným způsobem „mizí“ v Číně i většina politických odpůrců, náboženských a lidsko-právních aktivistů, zastánců etnické autonomie ale i vládních činitelů, obchodních magnátů či proslavených celebrit. Pokud se znovu objeví (někdy zmizí navždy), tak často u soudu, nebo v souvislosti s nějakým přečinem.
Začátkem června „zmizela“ i nejznámější čínská herečka současnosti Fan Ping-ping, která hrála v amerických filmech X-Men či Iron Man. Toho si čínská veřejnost ihned všimla, protože byla velmi aktivní na sociálních sítích. Její účet na sociální síti Wej-po, čínské obdobě Facebooku, kde ji sleduje 62 milionů příznivců, byl po několik týdnů nečinný.
Pak se tam objevilo podivuhodné sdělení samotné herečky: „Bez přínosné politiky komunistické strany by nebyla žádná Fan Ping-ping.“ Co to znamená, se ukázalo záhy. Fan byla obviněna z daňových úniků. Jak informovala čínská státní tisková agentura Sin-chua, musí státu doplatit na daních 883 milionů jüanů, což je v přepočtu téměř 2,9 miliardy korun. V době jejího „zmizení“ podle všeho probíhala důsledná převýchova této krásky.
Už začátkem tohoto roku zmizel také Jie Ťien-ming, bývalý šéf společnosti CEFC, která expandovala v Česku, a který je také poradcem Miloše Zemana. Prezident prý vyčkává, jak o čínském soudruhovi rozhodne soud, až pak nějak naloží s jeho postem. Jenže Jie také „zmizel“, nikdy nebylo veřejně upřesněno, kde se nachází. Zda proběhne nějaký soud, se neví. Mezitím v České republice převzal aktivity CEFC přímo čínský stát prostřednictvím společnosti Citic. Byl to komplot, jak se Čína chtěla zmocnit majetku přes nastrčenou firmu? Nebo je v tom skutečný zločin?
Takže „stabilizovat společnost“ čínská vláda skutečně umí. Učit se to od ní, jak říkal Miloš Zeman, by ale byla sebevražda. I když nechat „zmizet“ některé lidi i u nás, by možná nebylo od věci…(Třeba Ovar, Pitomio, Agronetvor, Kikina atd.atd. kdyby toto zmizelo bylo by tu moc fajn.)


Nepřihlášený uživatel

#143716 Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-13 11:20

#143607: - Čína je větší hrozba než Rusko !!! 

Zatímco se Zeman se od svého mladého čínského přítele strýčka Si kormidelníka č.3 učí stabilizaci společnosti a české zpravodajské služby opakovaně varují před čínskou infiltrací, otevřený dopis českých sinologů proti zastrašování prominentní novozélandské kolegyně získal bezprecedentní podporu 160 expertů z celého světa, převážně předních badatelů v oboru čínských studií. K dopisu je možné přidat podpis na adrese open letter am brady

Od nástupu prezidenta Si Ťin-pchinga k moci zvýšila komunistická strana Číny represe vůči svým občanům tak jako nikdy za posledních několik desetiletí (zátahy proti aktivistům, právníkům, dělníkům atd., převýchovná kampaň a tábory v Sin-ťiangu, bezprecedentní útlak v Tibetu a mnohé další).

Represe na domácím obyvatelstvu je doprovázena rostoucí snahou omezit svobodu projevu i mimo hranice ČLR: kooptací čínsko-jazyčných  médií, ale také prostřednictvím přímého i nepřímého tlaku na zahraniční subjekty, například akademická vydavatelství nebo soukromé firmy.

Další nátlak představují bezprecedentní útoky na zahraniční vědce a výzkumníky, ať už odpírání pracovních víz, zastrašování pomocí trestních oznámení, nebo v některých případech i jejich zadržení během výzkumu v Číně.

Na Novém Zélandu se stala cílem řady útoků profesorka Anne-Marie Brady, která zkoumá vliv čínské KS v místní politice.


Nepřihlášený uživatel

#143717

2018-12-13 11:25

Čínská policie potvrdila, že zatkla předního čínského fotoreportéra Lu Kuanga, který získal ocenění World Press Photo. Z čeho je obviněn, zatím není jasné. Informovala o tom ve čtvrtek agentura AP s odvoláním na jeho manželku. Fotograf, který často zobrazuje negativní stránky života v Číně, byl podle policie zadržen ve městě Kašgar v neklidné čínské autonomní oblasti Sin-ťiang.

Lu Kuang zmizel 3. listopadu během návštěvy Sin-ťiangu. Jeho žena žijící v New Yorku agentuře AP ve čtvrtek řekla, že čínská policie kontaktovala rodinu a zadržení fotoreportéra jí oznámila. Rodině ale zatím nebylo sděleno, z čeho je fotograf obviněný.

Celá oblast Sin-ťiang, kterou převážně obývají menšinoví muslimští Ujguři, je dlouhodobě pod přísným policejním dohledem. Organizace pro lidská práva obviňují čínské úřady, že v Ujgurské autonomní oblasti Sin-ťiang zřídily ve jménu boje proti islamismu množství takzvaných převýchovných táborů, v nichž drží více než milion Ujgurů. Ujguři si dlouhodobě stěžují na kulturní a náboženský útlak ze strany Pekingu a na masivní přistěhovalectví etnických Chanů (Číňanů) do Ujgurské autonomní oblasti Sin-ťiang. Podobným destruktivním tlakům čelí dlouhodobě i Tibet a Vnitřní Mongolsko.

Fotoreportér Lu Kuang se během 25leté kariéry zaměřoval převážně na citlivá ekologická a sociální témata, včetně průmyslového znečištění, závislosti na drogách či nákazy nemocí AIDS. V roce 2004 získal ocenění World Press Photo za fotografie z vesnic v provincii Che-nan, kde se místní obyvatelé při vládou organizovaných odběrech krve nakazili virem HIV. Infikovány byly tehdy desetitisíce převážně chudých rolníků.


Nepřihlášený uživatel

#143718 Re:

2018-12-13 17:00

#143705: Evropan -  

Řvali přitom sláva Vladimiru Iljiči Purinoci velkému KGBákovi. 


Nepřihlášený uživatel

#143719 Agrofert je karusel na přeprodej akcií firem, kdy prodej navýšené ceny akcií po časové testu držení.

2018-12-13 17:11

SZIF obdržel informaci o konání auditu pod taktovkou EK 

„V souvislosti s údajným střetem zájmu holdingu Agrofert informujeme, že SZIF obdržel 11. prosince 2018 oznámení o konání auditní mise, která proběhne ve dnech 14. až 18. ledna 2019 v ČR,“ dodala Nováková.

.....není zdaněný příjem.  Tedy zisk z prodeje akcií, jejich cenu určí "soudní znalec" podle toho "jak se vyspal" a jak "štbák požádal".  je věc absurdní a tím především by se měl zabývat audit. 

ŠtBák Bureš Babiš tvrdí, že za dvacet let jeho zlodějin nakoupíl a prodal 700 firem tedy každý 10 dní štbák prodáva či nakupuje firmu, poněkd absurdní, když o sobě mluví jako o "hospodáři". 

Agrofert i z tohoto pohledu vypadá spíše jako gigantické letadlo než skutečná firma skutečně něco produkující. 

V každém případě reálná hodnota karuselu Agrofert není známá, neboť firmy karuselu Agrofert ani karusel sám nebyl nikdy vystaven reálnému trhnu. Je nejspíše naprosto stejné jako s chorvatským Agrokorem, reálná hodnota karuselu Agrofert je možná na desetině toho co prezentuje, tedy má půjčeno deset krát více, než je reálná hodnota. 

A protože i letos se každých deset dní prodává či nakupuje firma uvnitř karuselu navýšená soudním znalcem, "hodnota" zdánlivě "roste".


Nepřihlášený uživatel

#143720 Zpravodajské služby národních zemí EU tedy poskytly poslancům plastický obraz o zločinnosti....

2018-12-13 17:32

Europoslanci schválili usnesení o Babišově kauze, premiér se sejde s Junckerem

 

......štbáka Babiše a "jeho" (je spíše jen bílým koněm russáků) karuselu Agrofert. 


Nepřihlášený uživatel

#143721

2018-12-13 17:44

babis je zmetek kterej si stavi zakony aby nejlepe vyhovovali jeho podnikáni. Je to vysmech a bohuzel to ukazuje na nasi debilitu.Nikdy se v Ceske Republice nepovede dobre protote volime srace ktery to tu pokazdy rozkradou a muzeme si za to sami.


Nepřihlášený uživatel

#143722 Babiš je za téměř každou lumpárnou v ČR. Odměnou mu je miliardovod do Agro

2018-12-13 17:48

Babiš je za téměř každou lumpárnou v ČR. Odměnou mu je miliardovod do Agro

https://www.youtube.com/watch?v=gOhGBybs4sk


Nepřihlášený uživatel

#143723 Re: Babiš je za téměř každou lumpárnou v ČR. Odměnou mu je miliardovod do Agro

2018-12-13 18:07

#143722: - Babiš je za téměř každou lumpárnou v ČR. Odměnou mu je miliardovod do Agro 

Velmi pochybuji, že je štbák skutečný vlastník karuselu Agrofert a co více, velmi ale velmi pochybuji o reálné hodnotě karusule. To co karusel vykazuje jako vlastní majetek je naprostá absurdita. Karusel dnes vapadá jako gigantické letadlo na vysávání dotací, vysávání státního rozpočtu, ale reálná hodnota se od té vykazované dramaticky liší a spíše to vypadá, že se dalšími půjčkami vytlouká "klín klínem" tedy letadlo. 

Mimo to, komunistický neonacista Sládek se ve své podstatě ničím neodlišuje od členů anoštb. To, že aktuálně kritizuje Bureše je spíše jen výraz toho, že komouši kritizují nácky a náckové komouš, přitom se jedná o tu samou komunisticko - nacistickou verbež. 


Nepřihlášený uživatel

#143724

2018-12-13 20:52

MILOŠ a BUREŠ MAJÍ OČI V SLOUP!


Nepřihlášený uživatel

#143725

2018-12-14 06:18

ČR=Ovaro-Burešistán