MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#143751 Když karusel nedostane dotace, letadlo spadne......

2018-12-14 12:35

TI: Babiš by střet zájmů vyřešil, kdyby Agrofert nečerpal dotace

Nejjednodušší způsob, jak by premiér Andrej Babiš (ANO) mohl vyřešit problém s údajným střetem zájmů, je zastavení čerpání dotací holdingem Agrofert. Novinářům to v pátek řekli představitelé organizace Transparency International (TI), která v září podala podnět Evropské komisi k prošetření údajného Babišova střetu zájmů v oblasti evropských dotací.

.....nemít 2 mld. v hotovosti, přestože či právě proto, že má půjčeho 80 mld. jsou pro pro letadlo Agrofert smrtelná rána, neb majetek karuselu je nelikvidní a dokonce z drtivé většiny nejpíš i bez reálné hodnoty. Štbákovi spolupachatelé se na karusel vrhnou jako supy na mršinu.

Jen pro představu, hotýlek v polích u rybníka stál miliardu, jakou asi má reálnou hodnotu? 30 mil. a ani na to by se nejspíš kupec nenašel, neb  i za 30 mega je to sakra drahé, neb je šíleně drahé povozně, tedy 60 lůžek to nezaplatí rizikovému investorovi ani ve snu. A takto je to s karusel jedno vedle druhého.

Tohle je totiž podstatné - https://youtu.be/WTMxs1XKouw na zahlazení ekologických škod chtěl tehdy karusel 3,2 mld. které si štbák zjevně tehdy vyplatil, tedy 2 mld jsou jen špička ledovce, nikoliv vše, co karusel ze státu dokázal a dokáže za rok vysát. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143752 Re: Re:

2018-12-14 13:28

#143748: Monika Lewinská - Re:  

Zeman je obyčejnej užvaněnej pouťovej dědek .. Arogantní, odporný žvástal..

 Bureš, ten ví přesně kdy a jak zacpat lidem huby, jako zrovna teď překryl svoje  velké problémy obědama zdarma. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#143753 Re: Když karusel nedostane dotace, letadlo spadne......

2018-12-14 13:50

#143751: - Když karusel nedostane dotace, letadlo spadne...... 

Kolik už toho zloděj Babiš skutečně vysál - ukradl , nikdo nikdy nezjistí.. Kolik toho ještě vysaje - ukradne, nikdo nikdy nezjistí. Milí Čecháčci, voliči Babiše, nasadili jste Česku pořádnou STBáckou  veš do kožichu, které se jen tak nezbavíme, co s tím jeho slavní voliči  hodláte dělat ??


Nepřihlášený uživatel

#143754

2018-12-14 14:31

Je třeba vrátit slovům jejich původní význam.

Lež je lež, pravda je pravda a satira je satira - ne snůška vulgarit, demagogií a lží, jednoho vše moderujícího, podlézavého, proruského a pročínského J. Soukupa.

Chápu, že se učí od svého vzoru - M. Zemana , ale normální občané by neměli na tyhle jejich zvrácenosti, na hlavu postavené lži, naruby obracející skutečnost - přistupovat.

" Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí " - pokud občané nebudou lhostejní a budou za ní aktivně stát a dají to všem lhářům, demagogům, prospěchářům znát.

Zlo - Zeman, Babiš, Okamura, komunisté si dovolí jen to , co jim občané - voliči dovolí.

Nedovolme zlu křivit pravdu, historii i současnost, škodit naší zemi a táhnout nás zpět na Východ.

Soukup je jen tragikomická figurka, sloužící k zhoubnému šíření proruské a pročínské propagandy.. a je smutné, kolik lidí ho bere vážně a naslouchá mu.

Ona neblaze proslulá statistika o inteligenci národa, se bohužel nemýlila. Je to přesně ta jedna třetina...


Nepřihlášený uživatel

#143755 Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-14 14:43

Věřte mi, že byla doba kdy jsem si Zemana jako opozičního politika vážil. Obdivivoval jsem jeho rétorické schopnoti, smál se jeho bonmotům a odpouštěl mu jeho drobné sprosťárničky. V první volbě jsem ho sice nevolil, ale z jeho zvolení jsem tragédii nedělal. Očekával jsem, že se svého úřadu zhostí se ctí a bude chtít konec své politické kariéry ukončit jako skutečný státník. Domnívat se, že to tak bude byl těžký a vražedný omyl. Sice přicházely úvahy a zprávy z přímé blíkosti Zemana, že pokud dá průchod svým špatným lidským vlastnostem, máme se na co těšit. Hmmm stalo se, bohužel. Zeman v zajetí svých špatných vlastností a neuvěřitelně špatných lidí úřad prezidenta dehonestoval natolik, že to bere dech. Podařilo se mu pošlapat snad vše na čem stát stojí. Sprostotu, lež, hulváctví, bezohlednost a cynismus povýšil na ctnosti. To, že dnes opojen mocí, kterou rok za rokem lží posiluje, slouží především oněm špatným lidem a východním velmocem je něco neuvěřitelného. V čele naší země stojí nemorální pomstychtivá, zlá, zákeřná zrůda, kterou jsme si do nejvyššího úřadu zvolili sami. Možná se někomu budou zdát tato slova příliš tvrdá, ale nejsem schopen v souvislosti posledními událostmi najít jiná.


Nepřihlášený uživatel

#143756 Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-14 14:44

#143710: - Obrovský omyl českého voličstva 

Když Amerika požádala o vydání ruského hackera, prezident této země přímo intervenoval u premiéra ba i odvolal tehdejšího ministra spravedlnosti, který ho chtěl USA vydat. Když Rusko zatáhlo naši zemi do kauzy Novičok, prezident této země pokřivil zprávy rozvědek, aby Rusku přispěchal mediálně na pomoc. Naštěstí britské tajné služby pracovali spolehlivě a našli Skripalovi traviče a tak ruskou lež i snahy českého prezidenta zesměšnili v přímém přenosu. Český prezident je jedinný prezident Evropy, který měl jako poradce činského lobbistu, toho času ve vazbě díky korupci. Když české zpravodajské služby rozpráší skupinu ruských špionů, český prezident opět přispěchá s pokyny z ruského velvyslanectví, aby podkopával jejich práci. Když nad tím celý tak přemýšlím, tak nakonec je možná dobře, že Babiš je dotačním králem, kdyby totiž nebyl finančně závislý na veřejných penězích západní Evropy, už dávno bychom byli v ruské državě ..


Nepřihlášený uživatel

#143757 Re: Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-12-14 14:45

#143745: zemští patrioti - Ať žijí Země Koruny České !!! 

Souhlasím, pěkně napsáno !!! české obyvatelstvo skutečně propadlo do úplného konzumního běsnění, bezmyšlenkovitého omámeného stavu těla a ducha. Je to vidět na každém kroku všude po našich zemích, každý trochu jen vnímavý a přemýšlející člověk s prostou lidskou moudrostí to dnes cítí a vnímá. Proto je společnost tolik náchylná a zranitelná vůči všemožným manipulacím ať už z Bruselu či Washingtonu nebo z Moskvy a Pekingu, je to jedno, nevládne zde vůbec zdravý rozum a nadhled. Někteří se pozastavují nad tím kam to všechno směřuje a že se vytrhává přirozený běh světa se všemi těmi multikulty, gendery a sociálními experimenty, avšak sami si jen těžko uvědomují, že příčinou rozvratu a pádu starých hodnot a struktur světa a společnosti je nejvíc právě ten jejich bezuzdný konzum, chtivost, touha po mamonu a moci a netrpělivost, nenažranost ,lhostejnost, cynismus a bezmezná víra v technologie a moc pokroku namísto dřívějších náboženství a hodnot našich předků. Místo kostelů máme nákupní centra. Místo lidských přirozených kontaktů máme online svět, chytré mobily, tablety atd.atd. To vše vede k odcizení, frustraci a nenávisti jenž bude v takovéto takzvaně vyspělé technologické společnosti permanentně narůstat.


Nepřihlášený uživatel

#143758

2018-12-14 15:20

STBák a zloděj Babiš


Nepřihlášený uživatel

#143759 Re: Re: Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-12-14 15:39

#143757: - Re: Ať žijí Země Koruny České !!! 

Ano a proto tady taky můžou vládnout takový stvůry a debilové jako prasident lhář ochlasta, premiér lhář, zloděj a fízl, ve vládě notoričtí zloději a demagogové, v parlamentu anonističtí grázlové a okradmůrovsko-bolševníkovej hnůj !!!!


Nepřihlášený uživatel

#143760 Pryč s odpornou pekelnou čtveřicí Agronetvor, Pitomio, Kikina a Ovar !!!!!

2018-12-14 17:42

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovský prasata a prasnice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.

 

Nepřihlášený uživatel

#143761 Jaromír Soukup russácký trotl dál zkouší, kam může s russáckým trotlováním zajít......

2018-12-14 22:41

Je to satira, zakomplexovanci, hájí Soukup vulgarismy na adresu redaktora ČT

Majitel TV Barrandov Jaromír Soukup považuje trestní oznámení České televize kvůli jeho výrokům za důkaz arogance a nadřazenosti. Uvedl to ve svém prohlášení. To, že redaktora ČT Luboše Rosího častoval vulgarismy, označuje za projev satiry.

.....russácké trotlování nikdy není satira, to by měl Jaromír jako rusácký trotl vědět. 


Nepřihlášený uživatel

#143762 anoštb prostě to zařídíme :-) a hned se také pusťte do PPP zlodějin.....

2018-12-14 22:46

Hned upravte D1 u Humpolce, aby byla bez omezení, nařídilo ŘSD stavbařům

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) poslalo firmě Geosan závazný příkaz investora k okamžité opravě vysypaných kaveren pod levým jízdním pruhem D1 u Humpolce, které podle ředitelství zhotovitel sám chybným stavebním postupem zavinil. Firma má vozovku upravit tak, aby ji bylo možné bez omezení používat.


Nepřihlášený uživatel

#143763

2018-12-15 06:02

Pospíšile, Štětino, Polčáku, Niedermayere, Šojdrová, Teličko, vy kreténi jste vlastizrádci, kteří v ČR nejsou vítáni!


Nepřihlášený uživatel

#143764 Re:

2018-12-15 06:18

#143763: -  

Kretén jsi ty, komunistický geronte!


Nepřihlášený uživatel

#143765 Re:

2018-12-15 08:22

#143763: -  

Seš vožralej už takhle po ránu, nebo ses právě vrátit z agrohospody? 


Nepřihlášený uživatel

#143766 Re: Re: Re:

2018-12-15 09:43

#143752: - Re: Re:  

Zeman metodicky hází hnůj na všechny okolo, aby nebyl tak nápadný. Tomu věnuje nejvíce úsilí. Tam je opravdu pracovitý.


Nepřihlášený uživatel

#143767 Re: anoštb prostě to zařídíme :-) a hned se také pusťte do PPP zlodějin.....

2018-12-15 10:13

#143762: - anoštb prostě to zařídíme :-) a hned se také pusťte do PPP zlodějin..... 

     Bóže. Nasněžilo na cestičku do vršíčku. Strpení, to roztaje.

   „Nepoučili sa," popsal situaci šofér kamionu, který pamatoval minulou zimu.

   A bylo by toho hodně, co se dalo připravit předem. 

    Už při stavbě.  Viděl někdo někdy u dálnice otevřený lom ve vršku? Po celé trase ani jediný. 

   A v tomhle stylu to pokračuje. Viděl někdo někdy u dálnice do vršku třetí pruh? 

   No dobrá, tu a tam vidět jsou. U silnic do hrozných krpálů. 

   Viděl někdo někdy u dálnice do vršku hromady připraveného posypového materiálu?

   Viděl někdo někdy řidiče, jak s lopatou v ruce ten posypový materiál používají při problémech na cestě?

    A tak dál, a tak podobně.

 


Nepřihlášený uživatel

#143768 Re: Re: Re: Re: Ve skutečnosti za KGBáka Miloše Zemana "pracuje" hybridní russká válka.....

2018-12-15 10:15

#143766: - Re: Re: Re:  

.....proti demokraciím ve valento-russko listech a jejich klonech, včetně klonu Jaromíra Soukupa a jeho "bobovize". 


Nepřihlášený uživatel

#143769 Re: Jediný o kom v této zemi můžeme naprosto odpovědně říci že je vlastizrádce či velezrádce......

2018-12-15 10:20

#143763: -  

......je Miloš Zeman, neboť proto máme nespočet indicií nepřímých a možná i přímých důkazů. 

Jsou jistě i nepřímé důkazy o štbákovi Andreji Babišovi, ale zdaleka nedosahují sílý důkazů o KGBákovi Milošovi Zemanovi. 

V tom máme dnes jasno opravdu všichni, jen je problém, že to voličům Miloše Zemana vyhovuje, ale i jim je naprosto jasné, že je Miloš Zeman velezrádce, že fatálně porušuje Ústavu ČR a že vynáší utajované skutečnost státu i EU russákům i číňanům, přestože to zatím BIS do výroční zprávy přímo nenapsala.  


Nepřihlášený uživatel

#143770

2018-12-15 10:21

Tomu prolhanýmu odpornýmu grázlovi ze sekty ANOSTB lenivýmu a úchylnýmu ŤOKOVI zatlouct hřebíky do jeho palice za ty jeho podrazy a lži vůči lidem, za tu jeho nadřazenou aroganci a povýšenost, za jeho hnusné pokrytecké žvásty !!!!


Nepřihlášený uživatel

#143771 Re: Re: Když karusel nedostane dotace, letadlo spadne......

2018-12-15 10:24

#143753: - Re: Když karusel nedostane dotace, letadlo spadne...... 

Zlodějiny štbáka Babiše jsou dokonce i snadno prokazatelné, jen je potřeba, aby ředitelství finanční spávy dělalo to co má, tedy kontrolovali co se v karuselu za zlodějiny generuje. 

Je totiž naprosto absurdní, to co prohlásil štbák Babiš, že za 20 let jeho "podnikání" přesněji tedy spíše zlodějin, nakoupíl či prodal 700 firem a že si všechno tedy nemůže "pametovat", což znamená, že tento odporný štbácký donašek každých 10 dní prodává či nakupuje firmu. 

Vítejme v realitě letadla s názvem Agrofert. 


Nepřihlášený uživatel

#143772

2018-12-15 10:26

11. dubna 2018  14:10
Ministerstvo dopravy nepočítá s obnovou železniční tratě Lovosice - Řetenice - Teplice u dálnice D8 poblíž Dobkoviček, která byla před pěti lety poškozena sesuvem. Po jednání vlády to ve středu řekl ministr dopravy Dan Ťok. Důvodem je finanční náročnost akce.

„Obnova stojí něco přes miliardu korun. Takže náklady jsou obrovské. Když vezmete v úvahu, kolik tou tratí jezdí průměrně lidí, ta čísla jsou nízká,“ prohlásil Ťok (ANO). Podle něj trať nemá ekonomickou návratnost.

 

Podle projektové dokumentace, kterou nechala zpracovat Správa železniční dopravní cesty, by oprava tratě s výstavbou mostu vyšla na 800 milionů korun. Původně resort dopravy počítal s podstatně nižší částkou. 

Například v tiskové zprávě ministerstva z roku 2016 se hovořilo o 240 milionech korun. Nyní je v úseku Lovosice - Radejčín zavedena náhradní autobusová doprava.

„Obnova železniční tratě v místě sesuvu není plně v souladu s výhledovými představami Ústeckého kraje na celkovou revitalizaci tratě,“ uvedlo ministerstvo v důvodové zprávě.

Podle ní by požadavky kraje znamenaly další vysoké náklady na zřízení nových zastávek i výhybny ve stanici Dobkovičky. „V rámci revitalizace by rovněž muselo dojít k rekonstrukci všech železničních přejezdů,“ uvádí zpráva.

Je to podraz a prasárna, reagoval kraj

Rozhodnutí ministerstva vyvolalo již dříve ostrou kritiku Ústeckého kraje. Náměstek pro dopravu kraje Jaroslav Komínek hovořil o „podrazu a prasárně“.

„Ukázka, jak ANO plní sliby. Ministr Ťok nám jasně slíbil, že trať opraví,“ připomněl Komínek. Autobusy podle kraje nejsou  adekvátní náhradou. „Už teď je s nimi problém kvůli složitému terénu,“ dodal Komínek.

Jednokolejnou trať poničil rozsáhlý sesuv půdy v roce 2013, který dvousetmetrový úsek posunul zhruba o 40 metrů. 

V roce 2015 zorganizovali obyvatelé v Českém středohoří petiční akci. Obnovení železniční trati v ní žádalo přes 4 000 lidí.

 


Nepřihlášený uživatel

#143773 Re: Je-li to toto místo.....

2018-12-15 10:32

#143772: -  

.....tady, tak vedle stejně stojí dálnice, kterou musí za bezpečit. 

Tedy na co si to vlastně anoštbák Ťok hraje? Na idiota Ovčáčka? 


Nepřihlášený uživatel

#143774 Re:

2018-12-15 10:37

#143772: -  

Jsou to svině anonistický prolhaný, sami si vozej prdele v drahých bourácích, plnou hubu lživej keců a slibů, místní lidé kteří se na to spoléhali, jsou všem na Ministertvu Dopravy u prdele. Ještě ten zkurvysyn ŤOK drze prohlašuje, že všem postiženým lidem u zničené trati 097 zaplatí auto a pohonné hmoty na 50let dopředu jen aby se to nemuselo opravovat. A to mu jako fakt ti blbí čecháčkové žerou ???


Nepřihlášený uživatel

#143775 Reforma školství od Gazdíka, tak to raději ne. Nechává si radit od russáckého trotla egyptologa...

2018-12-15 10:38

Časem se vrátím do školství, říká Gazdík. S Drahošem chce sepsat reformu vzděláváníu

.....a spikleneckého teoretika Bárty předsedy správní rady vlivové organizace štbáka Babiše. Když byl na to upozorněn, tvrdil, že je Bárta "odborníkem na vysoké školstí", tedy "reformu školství" od Gazdíka tak to opravdu ani náhodou, byť si jinak Gazdík jistě respekt do jisté míry zaslouží, ale opravdu jen do jisté míry. Podrazů v politice nadělal více než dost a přímá volba prezidenta se současnou změnou Ústavy se opravu STANU velmi nepovedla, stejně jako se jim nepovedl stanujicí Děděk, který přímo z kampaně chválil štbáka Babiše i na to, byl STAN upozorněn, že je debilita, kterou je potřeba řešit. 

Gazdík by měl skončit, to bylo dobré rozhnodnutí, vše ostatní je zbytečné.