MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#145051 Re:

2019-02-11 11:55

#145047: -  

Sólista na triangl.


Nepřihlášený uživatel

#145052 Re:

2019-02-11 15:49

#145047: -  

Tak v minulych měsicich jsme mohli byt svědky jeho  klavírniho projevu , když tim zalézal do ř*tě komoušům v Číně. Pred 2 tydny si na Hradní šaškárně hrál na Beno Blachuta, opět trapas až na půdu. Tento ožralec a pouťový žvanil by měl zůstat v ústraní na Žďársku a v klidu a pohodě ve flanelce posrkávat pivo s ostatními jemu blizkými žvanily. Už toho pro naší zemi udělal opravdu hodně BLBĚ


Nepřihlášený uživatel

#145053

2019-02-11 17:38

Miloš má (i.dnes) oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#145054

2019-02-11 21:39

Miloš má  oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#145055

2019-02-11 22:29

Univerzita podala žaloby: "Zeman porušil zákony, ty platí i pro něj"

Univerzita Karlova podala dvě správní žaloby u Městského soudu v Praze kvůli tomu, že prezident Miloš Zeman odmítl jmenovat profesory docenty Ivana Ošťádala a Jiřího Fajta. Podle vedení univerzity Zeman porušil pravidla pro jmenování profesorů a akademické svobody.


Nepřihlášený uživatel

#145056 Re:

2019-02-12 07:25

#145047: -  

Tento clovek hraje tak maximalne na nervy!!!


Nepřihlášený uživatel

#145057

2019-02-12 09:23

Lidstvo se za posledních několik desetiletí šíleně změnilo. Neudržitelně se množí, díky konzumu se po zemi šíří produkty a látky, které postupně vyhubí vše živé. Mentalita je na bázi sobectví, bezohlednosti a lhostejnosti. Nevidím z toho cesty ven, kór když ti, co o tom můžou rozhodnout a něco změnit, se chovají ze všech nejhůř.
Kolaps systému, války a chaos do 50 let jsou už jistota. A pak už si příroda poradí sama ...

A ze všeho nejvíc mě mrzí, že úplně nejvíc si to vyžerou mé děti, které v tom budou zápasit o přežití


Nepřihlášený uživatel

#145058

2019-02-12 09:42

Soudce Jiří Wažik nechal přehrát záznam telefonátu s členkou SPD Blankou Vaňkovou z roku 2017, v nichž Balda vyhrožoval, že po migrantech půjde.

„Jako se jde po potkanech, po krysách, jako se jde po škodný v lese,“ zaznamenal hovor iDNES.cz. „Buď my, nebo oni,“ pokračoval Balda.

„A těm pizdám, jak tady nosí ty arabský kutny, to chce vzít malej molotovův koktejlek, pěkně hodit pod nohy, až jim hoří ku*da, p*del, oni si to rozmyslej, aby takhle chodily. Je to jednoduchý, stačí na to dvě deci benzínu,“ pokračuje telefonát.


Nepřihlášený uživatel

#145059

2019-02-12 12:40

Místo vtipů nadávky. Proč se změnil Miloš Zeman?

úryvek 1

........Jirka seděl naproti, takže jsme měli Zemana obklíčeného, aby nám případně neutekl po nepříjemných dotazech. Zeman si ihned poručil pivo a popelníček. A kouřil jednu cigaretu za druhou. V jednu chvíli byl tak zaujatý svou odpovědí, že si zapálil další cigaretu, protože si nevšiml, že mu v popelníku odpočívá ještě jedna nedokouřená.

Zeman se občas na židli točil a různě posedával, jako by měl na stoličce špendlík. Je to zřejmě jakýsi tik, který ho provází celý život – stejně jako nekoordinované pohyby tělem, zvláště rukama, a také posez připomínající nakloněnou věž v italské Pise.  

Byli jsme asi v půli rozhovoru a Jirka  najednou vykřikl: „Jardo, ty hoříš.“ A ukazoval přitom na můj pravý rukáv. 

Zeman mě normálně svými nekoordinovanými pohyby zapálil. Cigaretou se nešťastně nevědomky nějaký čas dotýkal rukávu mého svetru, který se začal škvařit a trochu hořet.

Nehořelo to ještě tolik, že bych cítil bolest, ale po Jirkově vyjeknutí jsem se na ruku podíval, popadl sodovku, polil si s ní rukáv a oheň uhasil.

Zeman se na mě podíval a řekl: „Jéé, já jsem vás spálil.“ A smál se tomu. Nejsem si jistý, jestli se mi omluvil, nebyl čas na formality. Ale v jednu chvíli se chtěl podílet na hašení, což jsem mu nedovolil, protože jsem si nebyl jist, zda by i v dobrém úmyslu nenadělal větší paseku.


úryvek 2

.......Neschopnost či neochota zvládnout komunikaci bez urážek, citátů či bonmotů pak může být důsledkem toho, že se Zeman neučil v mládí sociální interakci s jinými lidmi, ale reálný život nahradil četbou knih.

„Ano, žil jsem tak v jisté izolaci od svého sociálního prostředí. Nezajímali mě příliš lidé, ale spíše myšlenky,“ připustil Zeman. 

Leží právě v této „izolaci“ kořeny Zemanovy verbální agresivity, která se projevuje třeba tehdy, když hovoří o těch, kteří jsou vůči němu kritičtí?

Zeman se proslavil výrokem, že „novináři jsou pitomci, hnůj a fekálie“.




Nepřihlášený uživatel

#145060

2019-02-13 07:47

Jak to sleduji, tak i v letošním roce podpisy za odstoupení Miloše Zemana narůstají geometrickou řadou a to je moc  dobře


Nepřihlášený uživatel

#145061

2019-02-13 12:47

 V. Klause ml. na smetiště dějin i s jeho otcem.


Nepřihlášený uživatel

#145062

2019-02-13 12:59

Ochcaček to demagog, provokater a manipulator. Jako spin doktor profik, v soukromi ale gauner, nejspis obycejnej srab a hysterik. Až přijde o svého chlebodárce, uvidime kdo ho zaměstná...


Nepřihlášený uživatel

#145063

2019-02-13 13:15

Spisovatel Kohout píše Zemanovi: podkuřující dvořané ti navlékli pouta. Zbav se jich i škodlivých názorů


Nepřihlášený uživatel

#145064

2019-02-13 13:35

Sdílím a plně se ztotožňuji se slovy Daniela Kroupy, který 4. ledna 2019 v pořadu TV.SEZNAM „ Výzva“ jasně v rozhovoru s Jiřím Kubíkem formuloval svůj ( nyní i můj ) názor, že je navýsost vhodné, resp.nutné, aby došlo k semknutí lidí ze všech demokratických stran a hnutí, čímž by se vytvořilo něco jako jakási obdoba bývalého Občanského fóra, s modifikací 2019, kde by se vygenerovali noví lídři. Určitě ne oligarchové, určitě ne autoritáři, lidé vzdělaní a s přirozenou autoritou. Tito představitelé dočasného seskupení stran a hnutí musí pocítit, že „ jim už teče do bot“ . Je třeba zabránit ještě další kumulaci ekonomické, politické, mediální moci těchto mocipánů. Poté, až by splnilo podobné hnutí svou roli, se klidně může opět fragmentovat do svých specifických podob samostatných stran či hnutí. Kteří lidé by to mohli být, naznačil sám Daniel Kroupa. Já za sebe uvádím, že by to mohli být lidé typu Marka Hilšera, Pavla Fischera, Miroslavy Němcové, Petra Pavla, Jana Farského. Příkladů bychom jistě našli mnohem více.


Nepřihlášený uživatel

#145065

2019-02-13 15:31

Miliardář Soros přirovnal Evropskou unii k Sovětskému svazu před rozpadem


Nepřihlášený uživatel

#145066

2019-02-13 20:16

Prasečí pronárod s buranskými prasaty na hradě se propadá do zasloužené nicoty a zániku.
Jakákoli diskuze s psychopatickými hulváty je nutně kontraproduktivní a inteligentního člověka nedůstojná. 


Nepřihlášený uživatel

#145067 Re:

2019-02-14 14:36

#145066: -  

Jdi do prdele, ty idiote!!!


Nepřihlášený uživatel

#145068

2019-02-14 15:57

Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením loupeživého Února 1948 a božím trestem za pokrytecký a šalebný „samet“. Lůza spolu s disciplinovanými vyvlastněnci, ožebračenými měnovou reformou 1:50 na vkladech, dostávala pravidelné záchovné dávky, mávátka a pracovní umístěnky, dokud zásoba naloupeného vystačila. Až zásoby naloupeného došly, nebylo co a kam exportovat a „reálný socializmus s vyčuranou tváří“ se zhroutil jako prohnilá kadibudka, tak si to nedočkaví a tuzexem nadržení soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti KGB „oposmluvně demokraticky zlegalizovali a zprivatizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „Strany Klausova Modrého Ptáka“ a „Zemanova Oranžového Levého Padělku“ (na Slovensku HZDS, KDH a SMER). Přemnožené „lůze“ (tj. „revolučním kleptopracujícím“) rozdali „za věrnost ČSSR“ kuponové knížky, neradi vrátili část zničeného majetku několika přeživším restituentům (včetně oportunistického, teatrálního "mouřenína" a „disidenta“ Havla). Šťastně se zbavili "neužitečného idiota" Dubčeka. Protože ve společném státě nebylo pro neobolševiky dost politických koryt, musel se stát rozdělit, aby se vytvořily.
Teď rafinovaně a štvavě svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, cizince, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM, jakož ani na elitou StB předem vypěstované tržní a podnikatelské oligarchy) a každý solventní daňový plátce i nesolventní volič je jim dobrý v jejich absurdní oposmluvní frašce: „Každý chvilku krade pilku“, trvající až do té doby, než ruský protektor převezme českou smrdutou zamořenou kotlinu do své gubernátorské a investorské správy, lenivé příživnické čecháčky přesune za Ural, jako nárazník ke komunistické Číně a nahradí je Novými Rusy, nebo ruskými muslimy. Ohánějí se "standardní parlamentní“ nacionalistickou kleptokracií huhňavého, křivohubého superagenta, vlastizrádce a haličského křiváčka Pružinského a jeho nahrávače Milouše. A s její pomocí úspěšně sabotují a diskreditují civilizovaný evropský kapitalizmus - na povel KGB - a tiše připravují půdu pro invazi islámu do EU, aby „odlehčili“ Izraeli i Pravoslaví. 
Po listopadu se všudypřítomná, husitsky loupeživě založená, „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští "disidentští" hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD, se kterou si následně vytřeli řiť a založili SPOZ a Lánské pučisty; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické rusofilské svině založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, estébácké burešovské oligarchy a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. 
Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem nádoru KSČ, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce politického padělku - jepičí a neživotné ČSR: TGM). 


Nepřihlášený uživatel

#145069 Re: Re:

2019-02-14 16:02

#145067: - Re:  

Dej si pohov ruský trolle


Nepřihlášený uživatel

#145070

2019-02-14 18:00

Miloš má  oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#145071

2019-02-14 22:35

Cikanka sacuje kabat sveho muze a najde zrcatko.

"Mama! Fero ma babu! Ale taku skaredu"

"Ukaz. A staru k temu"


Nepřihlášený uživatel

#145072 Re:

2019-02-14 22:37

#145060: -  

Ledatak ve vlhkých snech havloidů a to je moc dobře. 


Nepřihlášený uživatel

#145073 Re:

2019-02-14 22:40

#145066: -  

Fuj, fašisto, hanba! 


Nepřihlášený uživatel

#145074 Re:

2019-02-15 06:13

#145071: -  

Dycky Most!

 


Nepřihlášený uživatel

#145075 Re: Re:

2019-02-15 06:16

#145072: - Re:  

Jsi měl zase poluci? A není to v tvém věku nebezpečné?