MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#183926 Re: Re: Re:

2022-09-24 11:34

#183925: - Re: Re:  

    A i když je sčítání limitováno šablonkou, vyjde totéž. Můžu si taky schovávat průměrnou podobu křížku a porovnávat, a tak.

Pryč s prohnilou republikou !

#183927 Re: 5 bodů pro záchranu zemí českých

2022-09-24 18:09

1. úplně očistit tuto zemi od veškeré hnědorudé kanimůrské putlerovsko-pingpongovské chátry, nahnat tu svoloč do lágrů a spálit v pecích.

2. rozehnat a zakázat burešovský populistický a ulhaný cirkus, agrostvůru a jeho poskoky odsoudit na doživotí do temného žaláře.

3. pozatýkat všechny zlodějské a kriminální živly v pětikoaliční žumpě, okamžitě zabavit veškeré majetky, rozpustit a zakázat tyto partaje, odsoudit všechny arogantní lupiče pětikolky k nuceným pracím.

4. svrhnout velezrádného kolaboranta owara jelitoviče pchinga formou defenestrace z okna dolů do příkopu na hnůj a odpadky, poté ho vystavit jako žebrajícího houslistu v daliborce a házet mu kosti a výkaly.

5. začít obnovu zdeptané a zničené země, návrat ke kořenům, forma pančájatové demokracie bez politických partají, odbornost, vzdělanost, profesionalita, odpovědnost, úcta k dílu předků, úcta k duchovním hodnotám, reinstalace konstituční monarchie místo prohnilé republiky.

Pryč s prohnilou republikou !

#183928 Re: vivat konig und kaiser!

2022-09-24 18:10

Lander der Tschechischen Krone : Konigreich Bohmen, Markgraf von Mahren, Herzogtum Schlesien, vivat, vivat, vivat !!!!

Vivat Statthalter in Prag !!!

Čest památce C.a K. Místodržitelství v Praze !!! Poděkování pilné a zodpovědné práci všech místodržitelů Království Českého !!! Zvláště pak vznešeným příslušníkům aristokratických rodů Coudenhove, Thun-Hohenstein, Dietrichstein, Chotek, Belcredi, Mecséry, Martinic a další.

Jak bylo dobře za C.K. MONARCHIE !!!! Chceme návrat velectěných a pracovitých místodržitelů a obnovení Zemí Koruny České pod osvícenou konstituční vládou panovníka z rodu habsbursko-lotrinského !!!

Volte Korunu Českou, volte slušnost, pracovitost, tradiční konzervativní hodnoty, úctu k naší minulosti a k dílu našich předků, úctu k naší zemi, která opět bude mít svého panovníka namísto směšných a bezpáteřních prezidentů !!!


Nepřihlášený uživatel

#183929

2022-09-24 18:50

     Pryč s Paboukem. Nemá všech pět pohromadě.


Nepřihlášený uživatel

#183930 Re: Bude revoluce?

2022-09-24 19:56

Nadutost a odlidštěnost paláce Berlaymont je zcela evidentní. Je nutné už zbořit tuto bruselskou hliněnou hrobku svobody a alternativ. Učinit krok zpět a dojednat obdobu EHS, zároveň se ale naprosto shodnout a vydržet v podpoře a boji za skutečné evropské hodnoty proti agresivním a zločinným putlerovským a maoistickým režimům, taktéž obhájit evropské tradice oproti invazivním opicím z Afriky a muslimských zemí. Pomohl by příklad jistého úspěchu SD ve Švédsku, to je ta určitá cesta jak z toho ven. Nikoliv rudohnědé russácko-čínské náckovstí, ale příklon zpět k původním evropským hodnotám a vizím.


Nepřihlášený uživatel

#183931 Bravo Švédsko !!

2022-09-24 19:57

SD je skutečná občanská strana zaměřená na prospěch celé země, nemá zásadně pochopení pro imigrantské kriminálníky a vyžírky, naopak je pro důstojná lidská práva všech slušných občanů (včetně etnických menšin a lgbt), je pro upřednostnění národních zájmů (zachování koruny, zachování vlastních postupů v ekologii, železniční dopravě, obchodě a průmyslu, užší spolupráce v rámci Skandinávie), je rozhodně proti totalitním režimům v Rusku a Číně, je pro vstup do NATO, je pro zachování tradiční monarchie. Tohle, kdyby bylo u nás, tak to ihned volím !!! U nás doma už není co volit, samá lupičská mafie, nebo vlastizrádné rusko-čínské nacistické tlupy. Ach jo !!!


Nepřihlášený uživatel

#183932 pliveme a chčijeme na russáckou a chanskou smrdutou říši !!

2022-09-24 19:58

Veliký Chán Kublaj vládl přímo z obsazené Číny veliké a mocné mongolské říši. Jeho příbuzný Chán Batu vládl ze Zlaté Hordy celé rozlehlé bažinaté a zaostalé russácké zemi a russáčtí nevolníci a mužici odváděli chánovi daně, kdo řádně a včas nezaplatil, byl krutě mučen, odvlečen do otroctví nebo popraven. Mongolové už tehdy neměli pochopení pro nuzné russácké primitivní skřety. Zato ve vyspělé Číně využíval Veliký Chán veškeré politické a administrativní znalosti a pracovní návyky chanských obyvatel k zvelebení veliké mongolské říše a naopak ty neposlušné chanské poddané nechal utopit ve žlutém moři po desetitisících jako koťata.

Chlastoslovanské Russácko je prolezlé mongoloidními a tatarózními hordami dodnes. Zlatou Hordu nezrušila Čína, ale spolupráce krymských a nogajských tatarů. Poslední imperiální císařská vláda nad Čínou patřila tunguzským Mandžuům, kteří vládli porobenému chanskému nevolnickému obyvatelstvu a nařídili jim jako akt ponížení nosit copy. Barbarský a zločinný systém čínských dynastií ještě vylepšili k dokonalosti. Mandžuové vládli i Mongolsku, Tuvě, Turkestánu a Tibetu. Po pádu mandžuské dynastie Čching tyto země získali nezávislost, která byla posléze zničena nastupující maoistickou rudou diktaturou ČLR, takže dodnes jen část Mongolska si zachovala jakousi vratkou nezávislost a je tudíž ušetřena přímého chanského maoistického běsnění.


Nepřihlášený uživatel

#183933 A hnali sme těch bolševikov......

2022-09-24 19:59

Odporný skřet liliputler řve hrůzou a prská vzteky v mramorových sálech kremlu, ruce a nohy se mu třesou hitlerovskými záškuby a pln zoufalství křičí : kde jsou mé armády ??? paprikášový tlusťoch z uherákova a hnilobný kebabový sultán z bosporu jsou velmi nervózní z vývoje situace. Nestvůrná panda pingpong si možná promýšlí své intrikánské strategie na rudých kobercích čungnanchaje. Podpoří skřeta liliputlera ?? nebo si zachrání kůži a přestane nejapně vyhrožovat ?? plesnivým turbanovým dědkům z perských pouští se chvějí hnusácké a poblité fousaté brady, vědí dobře o tom co je čeká a nemine....

Pryč s prohnilou republikou !

#183934 Senilní kriplodědek Bašta for presodement !!!

2022-09-24 20:03

Kanimůrova partaj hnědorudých přizdisráčů a kolaborantů cpe do funkce prasodementa českého bordelu třasoucího se blábolivého dědka Baštu. To je už definitivní tečka za panoptikem odporných prasodementů a prohnilou republikou. Pryč s tímto cirkusem a jarmarkem trapnosti a ohavnosti. Pryč s touto chátrou !!

Západ už začal selhávat a prohraje

#183935 Evropa je unavená válkou na Ukrajině

2022-09-24 20:08

Tak zatímco na Ukrajině bojují ze všech sil o své životy a domovy proti odporným russáckým skřetům, evropská veřejnost začíná být unavená z toho sledování války a bojí se aby nepřišla o své konzumní pohodlí. Makarón, Šolcík a Ital jsou v tomto na čele unavených evropanských houfů, pomineme-li gulášového magora z uher. Vrchní hnusný skřet liliputin na to čeká a tetelí se blahem, jak to té zbabělé Evropě zase nandá. A do toho na východě si maoistický vůdce PingPong vydal zákon o speciálních operacích ČLOA ve světě po vzoru putlerovské speciální mírové operace na Ukrajině. Nakonec padne Ukrajina i Tchajwan, prohnilá západní společnost blahobytu a lenivosti se oklepe z morální kocoviny a pojede dál své hnusné kšefty s russácko-čínskou hydrou. A tahle hydra ruku v ruce bude postupně dál pohlcovat slabší kusy a měnit svět k obrazu svému. Západní dekadentní civilizace řešící jen a jen konzum nebo nesmysly s multikulty a 50 pohlavími nakonec zahyne neschopná bránit původní hodnoty demokracie a svobody a bude pohlcena silnějším barbarstvím russácko-čínského a islamistického typu.


Nepřihlášený uživatel

#183936 Co to bublá v hrncích kremlu a čungnanchaje ??

2022-09-24 20:11

zacharobáryšňa se cpe sultánským šíleným medem, liliputler žere sibiřská medvědí hovna s kokainem a prostý nevolnický russácký mužik si ucpává žaludek plesnivinou zvanou vkusnotočka. Tyto vyšinuté zdrogované hladové houfy skřetů pak drancují, kam vlezou. Zato v dračí rudé říši se břichatá panda pingpong a její chanští otroci naustále cpou smaženými koronanetopýry, kuřecími pařátky, opičími mozky a vlaštovčími hnízdy. To jim degeneruje žlutej mozeček a tak šilhají z debility a hladu po sousedních japonských a indických pochoutkách.


Nepřihlášený uživatel

#183937 Re: Re: Re: Chceme bojovat s Čínou. Speciální jednotka Tibeťanů střeží Himálaj

2022-09-24 20:13

#182558: - Re: Re: Chceme bojovat s Čínou. Speciální jednotka Tibeťanů střeží Himálaj 

Indie je neutrální regionální velmoc. Chce tak nějak vyjít s každým. Vůči komunistické Číně je tedy naopak hodně nabroušená, přesto nikdy neuznala tibetskou exilovou vládu a dalajlámu v indickém exilu vnímá pouze jako čestného hosta. Tibet ač byl v letech 1913-50 skutečně nezávislý, tak ho nikdo takto mezinárodně neuznal a dlouholetý tibetský odboj proti čínské komunistické okupaci podporovaný CIA nakonec zradil Nixon a Kissinger kvůli spolupráci s ČLR jakožto tehdejšímu zavilému nepříteli SSSR. 


Nepřihlášený uživatel

#183938 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!

2022-09-24 20:13

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !!


Nepřihlášený uživatel

#183939 ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!

2022-09-24 20:14

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - zákeřné vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1979 - zákeřné vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

2019-2021 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený, zrůdný a prolhaný režim neustále způsobuje. Nadále pokračující devastace svobod v Hongkongu, napadání indických vojáků na hranicích , otřesné vyhrožování všem státům ohledně morální podpory Tchajwanu, Tibetu, Mongolska a Turkestánu.

2022- podpora zločinné putinovské agrese proti Ukrajině

XIZANG DULI, XINJIANG DULI, NEI MENGGU DULI, HONGKONG DULI, TAIWAN DULI

BO RANGCEN


Nepřihlášený uživatel

#183940 Re: Re: svět je vzhůru nohama

2022-09-24 20:15

#183895: svět je nohama vzhůru - Re: perské krásky versus čechaj prasnice 

 

Už to v Íránu docela vře, v ulicích tisíce lidí, ženský zahazujou a pálej šátky, islámská policie střílí do lidí, davy skandují smrt diktátorovi, snad je tady naděje na změnu ?? Oproti tomu v russácku panuje naprostá letargie a otupělost, jen pár desítek statečných demonstruje proti putinově válce a jsou ihned zatýkáni, ti vychcanější se pokoušejí uprchnout a vyhnout se mobilizaci. Čína a Indie lavírují a tváří se neutrálně. V OSN se jen žvaní a žvaní bez žádného významu......

 

Nepřihlášený uživatel

#183941 Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-09-24 20:16

जय हिंद प्रिय भारत और सब से ऊपर

与中华帝国在中间

Podpořme demokratickou Indii proti zkurvené totalitní ČLR, která může za celosvětovou hrůzu netopýří čínské pandemie. Pryč se zkurvenými čínskými šunty, pryč s debilními, bezduchými a šovinistickými Chany, pryč s odporným myšlením maoismu a sinocentrismu. Indie si zaslouží naší podporu.

Před 71 lety napadla komunistická čínská armáda nezávislý a mírumilovný buddhistický Tibet a od té doby ho nezákonně okupuje. Čínský komunistický režim je veskrze prolhaný, zločinný a celému světu nebezpečný, zasluhuje si to nejhlubší opovržení !!!!

Tibetský ozbrojený odpor formou guerillové války trval od začátku čínské invaze v roce 1950 hlavně ve východních částech Tibetu, kde mezi lety 1956-59 přerůstal ve vleklou a ničivou válku. Vyvrcholením těchto bojů pak bylo povstání v samotném srdci Tibetu, ve Lhase v březnu 1959. Po definitivní porážce všech tibetských ozbrojených oddílů na konci roku 1961 se další odboj přesunul právě za indické a nepálské hranice. V Nepálu bylo hlavní strategickou oblastí tibetského partyzánského boje malé autonomní království Mustang na tibetských hranicích. Přes všechny úspěchy v boji proti čínským okupačním jednotkám byla nakonec tato základna po brutálním čínském nátlaku na Nepál v roce 1974 zlikvidována a další víceméně utajený odboj probíhá z indického území.


Nepřihlášený uživatel

#183942 Re: Nancy je super

2022-09-24 20:17

Skvělá to dáma. Nezalekla se hnusácké pandy pingpong a jejího vyhrožování a řvaní. Podpořila demokratickou Čínu na Tchajwanu, tak jako se nebála v roce 1991 přímo v Pekingu podpořit demokratické hnutí čínského lidu a boj tibetského, ujgurského a mongolského lidu za svobodu a nezávislost. Zrůdná panda pingpong a maoistický gang zločinců řve a prská vzteky, bleje a sere na koberce a porcelánové mísy v rudém paláci čungnanchaj v Pekingu. Hovno platné. Kola vesmíru zatočí s tímto zločinným režimem stejně jako s putlerovskými skřety a další otravnou a nebezpečnou havětí. Možná se dočkáme vzestupu spravedlivého a moudrého indického slona, který konečně do světa přinese starou dobrou střední cestu. Skončí agresivní rusko-čínské kriplovské totality, muslimácké teokratické ohavnosti i namyšlená nadřazenost, rozežranost a hloupost Západu.


Nepřihlášený uživatel

#183943 perská kráska versus čechaj prasnice

2022-09-24 20:18

Ženy v Íránu zahazují na protest šátky v ulicích a mnohé jsou zatýkány, mučeny a hodně jich již v boji za svobodu zemřelo na následky bití a ponižování. Obdivujeme statečný boj těchto krásných perských žen proti odpornému islamistickému režimu plesnivých dědků v turbanech. Íránský teokratický režim ajatolláhů se navíc paktuje s nacistickým putlerostánem a maoistickou agresivní rudou říší. Držíme palce statečným íránkám a íráncům v boji za svobodu. Naopak si nevážíme vůbec nafrněných, rozmazlených a líných českých prasnic, které neustále brblají a nadávají. A ty nejhorší vepřový děvky a pelešivý můry paktující se v houfech páté kolony a cákající do kalhotek orgasmy z putlera a pingponga si zaslouží poplivat a naházet jim do jejich zvrácených ksichtů koňské koblihy.


Nepřihlášený uživatel

#183944

2022-09-25 06:10

    A jéje. Pabouk se posral uprostřed náměstí.


Nepřihlášený uživatel

#183945

2022-09-25 06:12

   Pabouk je politolog samouk.


Nepřihlášený uživatel

#183946

2022-09-25 06:39

    Pabouk si myslí, že oblbne slona z Asie.


Nepřihlášený uživatel

#183947

2022-09-25 07:04

     Pabouk je neohrožený agent s použitým prošlým zbožím. Někdy, když ho přemůže hlad, to z něj pak lítá všemi směry.


Nepřihlášený uživatel

#183948

2022-09-25 07:06

    Toho spíš přemáhá chlast.


Nepřihlášený uživatel

#183949 smrt putlerovskému a pingpongovskému nacistickému režimu !!

2022-09-25 08:57

russáští skřeti prchají z okupovaných vesnic a panikaří na krymu, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, některé nazibáryšni vylétávají do povětří, sám liliputin prská vzteky, div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje vzteky v čungnanchaji na dračí rudé koberce a do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.


Nepřihlášený uživatel

#183950 Re: Konec maoismu a zrůdných totalit se blíží...

2022-09-25 08:58

Nakonec bude rozdrcena a zlikvidována odporná maoistická říše zla - Čínská Lidová Republika a všechny ukrutné maoistické zločiny budou po zásluze tvrdě potrestány - svobodně znovu vydechnou utlačované národy pod jhem maoistické rudé říše. S pádem největšího semeniště zla budou následovat i pády a zánik dalších hnusných totalit- zločineckého čučche klanu kimů, putinovského barbarského chlastoslovanského houfu nácků, debilní sebranky fanatických plesnivých islámských dědků, brutálních vojenských grázlů a obskurních pseudotatíčků zdecimovaných zemí - všichni budou tvrdě ztrestáni. V zemi jitřní svěžesti zavládne jednota pod vládou dynastie Ri Čoson, v zemi lva a slunce zazáří vláda dynastie Pahlaví a v zemi buddhovy sanghy zavládne mír. Země sněžného lva bude opět svobodná.