MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Občané ČR

#183901 Re:

2022-09-22 19:09

#183896: -  

 My v ČR Rusy a rusáky nechceme!


Nepřihlášený uživatel

#183902 smrt putlerovskému a pingpongovskému nacistickému režimu !!

2022-09-22 19:59

russáští skřeti prchají z okupovaných vesnic a panikaří na krymu, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, některé nazibáryšni vylétávají do povětří, sám liliputin prská vzteky, div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje vzteky v čungnanchaji na dračí rudé koberce a do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.


Nepřihlášený uživatel

#183903 Konec maoismu a zrůdných totalit se blíží...

2022-09-22 20:00

Nakonec bude rozdrcena a zlikvidována odporná maoistická říše zla - Čínská Lidová Republika a všechny ukrutné maoistické zločiny budou po zásluze tvrdě potrestány - svobodně znovu vydechnou utlačované národy pod jhem maoistické rudé říše. S pádem největšího semeniště zla budou následovat i pády a zánik dalších hnusných totalit- zločineckého čučche klanu kimů, putinovského barbarského chlastoslovanského houfu nácků, debilní sebranky fanatických plesnivých islámských dědků, brutálních vojenských grázlů a obskurních pseudotatíčků zdecimovaných zemí - všichni budou tvrdě ztrestáni. V zemi jitřní svěžesti zavládne jednota pod vládou dynastie Ri Čoson, v zemi lva a slunce zazáří vláda dynastie Pahlaví a v zemi buddhovy sanghy zavládne mír. Země sněžného lva bude opět svobodná.


Nepřihlášený uživatel

#183904 Re: Nancy je super

2022-09-22 20:01

Skvělá to dáma. Nezalekla se hnusácké pandy pingpong a jejího vyhrožování a řvaní. Podpořila demokratickou Čínu na Tchajwanu, tak jako se nebála v roce 1991 přímo v Pekingu podpořit demokratické hnutí čínského lidu a boj tibetského, ujgurského a mongolského lidu za svobodu a nezávislost. Zrůdná panda pingpong a maoistický gang zločinců řve a prská vzteky, bleje a sere na koberce a porcelánové mísy v rudém paláci čungnanchaj v Pekingu. Hovno platné. Kola vesmíru zatočí s tímto zločinným režimem stejně jako s putlerovskými skřety a další otravnou a nebezpečnou havětí. Možná se dočkáme vzestupu spravedlivého a moudrého indického slona, který konečně do světa přinese starou dobrou střední cestu. Skončí agresivní rusko-čínské kriplovské totality, muslimácké teokratické ohavnosti i namyšlená nadřazenost, rozežranost a hloupost Západu.


Nepřihlášený uživatel

#183905 perské krásky versus čechaj prasnice

2022-09-22 20:01

Ženy v Íránu zahazují na protest šátky v ulicích a mnohé jsou zatýkány, mučeny a hodně jich již v boji za svobodu zemřelo na následky bití a ponižování. Obdivujeme statečný boj těchto krásných perských žen proti odpornému islamistickému režimu plesnivých dědků v turbanech. Íránský teokratický režim ajatolláhů se navíc paktuje s nacistickým putlerostánem a maoistickou agresivní rudou říší. Držíme palce statečným íránkám a íráncům v boji za svobodu. Naopak si nevážíme vůbec nafrněných, rozmazlených a líných českých prasnic, které neustále brblají a nadávají. A ty nejhorší vepřový děvky a pelešivý můry paktující se v houfech páté kolony a cákající do kalhotek orgasmy z putlera a pingponga si zaslouží poplivat a naházet jim do jejich zvrácených ksichtů koňské koblihy.


Nepřihlášený uživatel

#183906 Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !!

2022-09-22 20:02

#183900: A tohle si tady necháme líbit ?? - Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !! 

Tahle odporná russácká píča Jekatěrina je hlášena na adrese v Pardubicích, Grusova ulice 414, takže kdo má kuráž, může jít pomoct vykopat tuhle arogantní russáckou svini z naší země zpátky do toho jejího žebrákostánu !!!

Pryč s prohnilou republikou !

#183907 Re: 5 bodů pro záchranu zemí českých

2022-09-22 20:42

1. úplně očistit tuto zemi od veškeré hnědorudé kanimůrské putlerovsko-pingpongovské chátry, nahnat tu svoloč do lágrů a spálit v pecích.

2. rozehnat a zakázat burešovský populistický a ulhaný cirkus, agrostvůru a jeho poskoky odsoudit na doživotí do temného žaláře.

3. pozatýkat všechny zlodějské a kriminální živly v pětikoaliční žumpě, okamžitě zabavit veškeré majetky, rozpustit a zakázat tyto partaje, odsoudit všechny arogantní lupiče pětikolky k nuceným pracím.

4. svrhnout velezrádného kolaboranta owara jelitoviče pchinga formou defenestrace z okna dolů do příkopu na hnůj a odpadky, poté ho vystavit jako žebrajícího houslistu v daliborce a házet mu kosti a výkaly.

5. začít obnovu zdeptané a zničené země, návrat ke kořenům, forma pančájatové demokracie bez politických partají, odbornost, vzdělanost, profesionalita, odpovědnost, úcta k dílu předků, úcta k duchovním hodnotám, reinstalace konstituční monarchie místo prohnilé republiky.

 

Nepřihlášený uživatel

#183908

2022-09-23 09:09

    Pabouk je obecní pablb.

Asenad

#183909 Re: Re: Nancy je bezpáteřní píča!

2022-09-23 13:04

#183904: - Re: Nancy je super 

 Podporuje nejodpornější hodnoty, které společnost požírají jako rakovina, a to LGBT, multikulturalismus, rusofobii a čínofobii!

zabíjejte zrádné asenady !!!

#183910 Re: Asenad je bezpáteřní píča!

2022-09-23 14:33

#183909: Asenad - Re: Re: Nancy je bezpáteřní píča! 

Tohle strachy poblitý a posraný hovado Asenad bude stejně brzy dostiženo a popraveno za russácko-chanské velezrádné rejdy. Jeho odporná a smradlavá fyzická schrána bude spálena v peci krematoria.

A tohle si tady necháme líbit ??

#183911 Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !!

2022-09-23 14:35

#183900: A tohle si tady necháme líbit ?? - Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !! 

Výhružné zprávy lidem chodily z facebookového profilu Světlany Ekateriny Tomaštik, kandidátky za SPD s podporou Trikolory v Pardubicích. Ta lidem vyhrožovala popravou. Hnutí ji nejdřív hájilo a zprávy vysvětlovalo jako „zneužití“ jména kandidátky. Nyní od ní ale zcela dává ruce pryč.

„Neboj ty děvko, celou tvou rodinu popravíme před tebou a pak tebe,“ stojí v jedné z mnoha zpráv, která přišla mnoha lidem z internetového účtu Světlany Ekateriny Tomaštik.

Šéf SPD Tomio Okamura zpočátku zvrdil, že její jméno zneužila politická konkurence. Žena ruského původu na Facebooku, kde si založila účet ve středu odpoledne, napsala, že věc řeší policie. Profil však po několika desítkách minut zase zmizel. A SPD změnila svůj postoj: „Dnes byla stažena z kandidátní listiny, protože SPD nechce být spojováno s ničím podobným,“ naprala redakci iDNES.cz mluvčí strany Barbara Zeťová.

Věc řeší policie.

Původní profil Světlany Ekateriny Tomaštik, který šířil prokremelské lži a ze kterého odcházely lidem výhružné zprávy, již není na sociální síti dostupný. Lidé, kteří z něj však zprávy dostali, na internetu nasdíleli jejich originální znění.

 

„Neboj ty děvko, celou tvou rodinu popravíme před tebou a pak tebe. Bude sranda ty stará kurvo tlustá. Jsi na seznamu a každý den se někdo vyřeší. Kopej si hrob. A tvá zemička, co nemá ani populaci Moskvy, není vidět ani na mapě, tak bude brzo vymazaná.... tentokrát vás vyřešíme pořádně. Jste jen pár nevzdělaných, retardovaných, zaostalých hoven,“,“ napsala 21. srpna ženě, která poslala 1968 korun do sbírky pro Ukrajinu.

Na sítích se objevily desítky zpráv, kde lidem vyhrožuje.


Nepřihlášený uživatel

#183912 Re: Chceme bojovat s Čínou. Speciální jednotka Tibeťanů střeží Himálaj

2022-09-23 14:39

Neustávající konflikty na indicko-čínské hranici v Himálaji přitáhly pozornost k málo známé speciální vojenské jednotce, kterou tvoří převážně tibetští uprchlíci. Příslušníci uskupení přiznávají, že do armády vstoupili, aby se mohli pomstít komunistické Číně za okupaci Tibetu.

Před pár dny se čínské a indické síly střetly na sporném území blízko jezera Pangong Tso v západním Himálaji. Konfrontace stála život jednoho člověka.

Není jasné, co se přesně stalo. Indická armáda tvrdí, že se jí podařilo zvrátit čínské agresivní záměry na změnu statutu quo na hranicích okupovaného Tibetu, Čína naopak obvinila indické vojáky z nedovoleného překročení dohodnuté linie kontroly. Indická armáda získala do svého područí strategické výšiny.

Důležitou roli ve vojenské operaci hrála málo známá speciální jednotka SFF (Special Frontier Force - Speciální pohraniční síla), která sestává převážně z tibetských uprchlíků.

O SFF je toho známo jen málo. Byla založena v roce 1962, po pro Indii ponižující prohře ve válce s Čínou. Participovala ve válce Indie s Pákistánem, stejně jako v ozbrojeném konfliktu Indie a Pákistánu v roce 1999 známým jako Kárgilský konflikt.

Podle expertů Indie využívá u Tibeťanů znalost terénu v Himálaji a schopnost operovat ve vysokých nadmořských výškách. „Dává smysl je zapojit ve vysokých nadmořských výškách. Jsou to skvělí horolezci,“ řekl agentuře Reuters Amitabh Mathur, poradce indické vlády pro tibetské záležitosti. Podle Tenzina Tseringama, tibetského uprchlíka, který sloužil v SFF sedmnáct let, se Indie zprvu zdráhala použít jednotku proti Číně z obavy, že by Tibeťané vyhnaní ze své domoviny čínskou okupací nedokázali udržet své emoce na uzdě.

„Většina Tibeťanů se přidala k jednotce, protože je to naše šance bojovat s Čínou,“ přiznává Tenzin Thardoe, jehož mladší bratr je členem SFF. Zprávy o statečném počínání jednotky v posledních střetech s Čínou mu způsobily husí kůži. „Všichni jsme cítili radostné vzrušení,“ říká o reakci ostatních Tibeťanů.


Nepřihlášený uživatel

#183913 Re: Re: Re: Nancy je bezpáteřní píča!

2022-09-23 17:46


Nepřihlášený uživatel

#183914 Re: Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !!

2022-09-23 19:38

#183911: A tohle si tady necháme líbit ?? - Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !! 

    Tovarišč Světlana Jekaterina Tomaštik, zdá se, ani trošku netrpí  obavami o svou bezpečnost.

     Narozdíl  od Vladimíra Vladimíroviče.

   Skoro to vypadá, jako když oficiálně se ti šmejdi bojí, zatímco ve skutečnosti je tomu přesně naopak.

    Tenhle kamuflážní chvat už všichni videli tolikrát...

     A přece ho každý vidíme každou chvíli. To znamená, že pořád funguje.  


Nepřihlášený uživatel

#183915 Re: Re: Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !!

2022-09-23 20:02

#183914: - Re: Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !! 

Tahle odporná russácká píča Jekatěrina je hlášena na adrese v Pardubicích, Grusova ulice 414, takže kdo má kuráž, může jít pomoct vykopat tuhle arogantní russáckou svini z naší země zpátky do toho jejího žebrákostánu !!!

Asenad

#183916 Re: Re: Re: Re: Nancy je bezpáteřní píča!

2022-09-24 05:47

#183913: - Re: Re: Re: Nancy je bezpáteřní píča! 

 Běž si klidně bojovat za tu nablblou ukrajinu na frontu,  ty idiote!

Asenad

#183917 Re: Re: Havler byl bezpáteřní píča!

2022-09-24 05:49

#183910: zabíjejte zrádné asenady !!! - Re: Asenad je bezpáteřní píča! 

 Běž si ho radši vyhonit a naser si, havlohajzle!

Asenad

#183918 Re: Re: Re: Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !!

2022-09-24 05:56

#183915: - Re: Re: Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !! 

 Její profil na sociálních sítích zneužit Havlokretény s cílem zdiskreditovat SPD a Trikoloru!!!


Anonymous

#183919 Re: Re: Re: Re: Re:

2022-09-24 06:04

#183916: Asenad - Re: Re: Re: Re: 

     Bojují s Tatary a jejich kolaboranty. Jako před osmi staletími. Zato ty jsi tatarský pucflek.


Nepřihlášený uživatel

#183920 Re: Asenad je bezpáteřní píča!

2022-09-24 08:12

#183917: Asenad - Re: Re: Havler byl bezpáteřní píča! 

Usraný zbabělý ubožák asenad se schovává, ale je mu to hovno platné, bude dopaden a nemilosrdně usmrcen a spálen v krematoriu. Russácko-chanské velezrádné rejdy se nikdy neodpouští !!!


Nepřihlášený uživatel

#183921 Re: Re: Re: Havler byl bezpáteřní píča!

2022-09-24 08:13

#183917: Asenad - Re: Re: Havler byl bezpáteřní píča! 

Usraný zbabělý ubožák asenad se schovává, ale je mu to hovno platné, bude dopaden a nemilosrdně usmrcen a spálen v krematoriu. Russácko-chanské velezrádné rejdy se nikdy neodpouští !!!

zabíjejte zrádné asenady !!!

#183922 Re: asenad je zrádná píča !!

2022-09-24 08:14

#183918: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !! 

tohle strachy poblitý a posraný hovado asenad bude stejně brzy dostiženo a popraveno za russácko-chanské velezrádné rejdy. Jeho odporná a smradlavá fyzická schrána bude spálena v peci krematoria.


Nepřihlášený uživatel

#183923

2022-09-24 08:42

     Za chvíli začne sčítání hlasů...  

   Jak skvělá příležitost vyzkoušet nové technologie. Mobil má každý, nahraješ aplikaci do něj od statistického úřadu, nabiješ baterii, mobil položíš nad sčítací stůl, a jedeš. Co neprojde automatickým zpracováním, doděláš  ručně.


Nepřihlášený uživatel

#183924 Re:

2022-09-24 09:20

#183923: -  

   Jak aplikace funguje? Vyfotí, přes  obrázek formuláře dá xls tabulku. V ní křížky nahradí kladnými čísly, prázdno či nekřížek nulou.

   Pak má někde nějaké kontingenční  položky.  Okamžikem aktualizace je posčítáno.

 


Nepřihlášený uživatel

#183925 Re: Re:

2022-09-24 11:13

#183924: - Re:  

      Jak poznat křížek? Jsou tu metody, používané sázkovými kancelářemi, jimiž se lze inspirovat. Povšimněme si, že sčítání pixelů v políčku po sloupcích dává cosi podobného konstantě,  po řádcích jakbysmet.