MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#184176 Re: Re: Z Václaváku rovnou do pecí krematorií !!

2022-10-01 17:59

ďáblova advokátka zwerimex-hampejzová bude uškrcena garrotou a její smradlavé body bude vyhozeno do odpadního kanálu.

smrdutá, plešatá ortelovská hnida bude o hlavu kratší.

jaderná nána z václaváku bude brzy vypátrána, dopadena a pak rozsekána na kusy, stejně jako ostatní kvákající lůzovité trosky.

vráblo-havlenská dvojstvůra bude nakonec rozčtvrcena na staroměstském náměstí a ubožácká vepřová chátra bude rozstřílena z děl a utopena v krvi, bude třeba udělat konečné řešení a zlikvidovat tu škodnou a zrádnou chamraď, a tu část, která nezhebne přímo při dělostřelecké palbě, tak bude nejlépe všechnu pochytat, zplynovat a spálit na prach v pecích krematorií.


Nepřihlášený uživatel

#184177

2022-10-01 18:21

Burešovi po volbách poklesla čelist.

Pryč s prohnilou republikou !

#184178 Re: 5 bodů pro záchranu zemí českých

2022-10-01 18:33

1. úplně očistit tuto zemi od veškeré hnědorudé kanimůrské putlerovsko-pingpongovské chátry, nahnat tu svoloč do lágrů a spálit v pecích.

2. rozehnat a zakázat burešovský populistický a ulhaný cirkus, agrostvůru a jeho poskoky odsoudit na doživotí do temného žaláře.

3. pozatýkat všechny zlodějské a kriminální živly v pětikoaliční žumpě, okamžitě zabavit veškeré majetky, rozpustit a zakázat tyto partaje, odsoudit všechny arogantní lupiče pětikolky k nuceným pracím.

4. svrhnout velezrádného kolaboranta owara jelitoviče pchinga formou defenestrace z okna dolů do příkopu na hnůj a odpadky, poté ho vystavit jako žebrajícího houslistu v daliborce a házet mu kosti a výkaly.

5. začít obnovu zdeptané a zničené země, návrat ke kořenům, forma pančájatové demokracie bez politických partají, odbornost, vzdělanost, profesionalita, odpovědnost, úcta k dílu předků, úcta k duchovním hodnotám, reinstalace konstituční monarchie místo prohnilé republiky.

Pryč s prohnilou republikou !

#184179 Re: České Království na 1.místě

2022-10-01 18:35

My, občané s různými názory, politici z “konkurenčních” politických stran a hnutí i aktivisté z různých spolků a organizací jsme došli k názoru, že nadešel nejvyšší čas se SPOJIT a společně bojovat o budoucnost naší země! Je třeba vyhnat zlodějskou vládní pětikolkovou mafii a pohnat jí k trestní odpovědnosti ! Je třeba nemilosrdně a jednou provždy zúčtovat s velezrádnými hnědorudými rusko-čínskými tlupami ! Je třeba sesadit kolaborantské jelito z hradu a dosadit tam pravoplatného panovníka !

Čest památce C.a K. Místodržitelství v Praze !!! Poděkování pilné a zodpovědné práci všech místodržitelů Království Českého !!! Zvláště pak vznešeným příslušníkům aristokratických rodů Coudenhove, Thun-Hohenstein, Dietrichstein, Chotek, Belcredi, Mecséry, Martinic a další.

Jak bylo dobře za C.K. MONARCHIE !!!! Chceme návrat velectěných a pracovitých místodržitelů a obnovení Zemí Koruny České pod osvícenou konstituční vládou panovníka z rodu habsbursko-lotrinského !!!

Volte Korunu Českou, volte slušnost, pracovitost, tradiční konzervativní hodnoty, úctu k naší minulosti a k dílu našich předků, úctu k naší zemi, která opět bude mít svého panovníka namísto směšných a bezpáteřních prezidentů !!!

 

Nepřihlášený uživatel

#184180 Borecký - největší zemský škůdce a zločinec

2022-10-01 18:36

Zemského škůdce Boreckého ze STAN odvolat z krajského úřadu, sám si vozí svou tlustou prdel ve služebních a soukromých kárách a tady arogantně škrtá perem vlaky a žene všechny lidi povinně na silnice. Kéž by ho srazila bouračka, aroganta jednoho !!!. A tu mrchu Peckovou ať taky srazí auto a zbyde z ní krvavý flákanec.

Žeňte tu fašistickou arogantní svini Boreckého a zmrdanou pyšnou prodejnou děvku Peckovou ulicemi za svištění bičů do kanálu s odpadem, kam patří za svojí nehoráznou aroganci, prolhanost a ziskuchtivost. Celý STAN patří za mříže jakožto nebezpečná zločinná a vylhaná sebranka.

Svrhnout odporný STAN a pozatýkat všechny jeho proradné a prodejné členy, Boreckého tu svini tlustou a Peckovou tu mrchu zmrdanou exemplárně ztrestat a uvrhnout do temného žaláře na doživotí. Odpornou zrůdu fýrera Rakušana odsoudit k trestu smrti a pověsit na hák pro dobytek, nic jiného si ten zlodějský prolhaný hajzl nezaslouží


Nepřihlášený uživatel

#184181 Borecký - největší zemský škůdce a zločinec

2022-10-01 18:36

Bude potřeba zaútočit na ministerstvo dopravy a vyvléct všechny ty škodící a sabotážní svině na čele s hnusáckým manekýnem Kupkou na ulici a tam je všechny zbičovat a poté poslat makat do dolů a lomů, aby už nemohli tak příšerně škodit téhle zemi. To samé v Dlážděné na SŽ, všechny je vypráskat a buznu Svobodu řádně profackovat a poslat do vepřína k prasatům. Vypálit hejtmanství na Smíchově, vyhnat STAN partajníky do kanálů, děvku Peckovou a svini Boreckého vláčet na provaze v bahně a žumpě.


Nepřihlášený uživatel

#184182 A hnali sme těch bolševikov......

2022-10-01 18:38

Odporný skřet liliputler řve hrůzou a prská vzteky v mramorových sálech kremlu, ruce a nohy se mu třesou hitlerovskými záškuby a pln zoufalství křičí : kde jsou mé armády ??? paprikášový tlusťoch z uherákova a hnilobný kebabový sultán z bosporu jsou velmi nervózní z vývoje situace. Nestvůrná panda pingpong si možná promýšlí své intrikánské strategie na rudých kobercích čungnanchaje. Podpoří skřeta liliputlera ?? nebo si zachrání kůži a přestane nejapně vyhrožovat ?? plesnivým turbanovým dědkům z perských pouští se chvějí hnusácké a poblité fousaté brady, vědí dobře o tom co je čeká a nemine....


Nepřihlášený uživatel

#184183 Co to bublá v hrncích kremlu a čungnanchaje ??

2022-10-01 18:38

zacharobáryšňa se cpe sultánským šíleným medem, liliputler žere sibiřská medvědí hovna s kokainem a prostý nevolnický russácký mužik si ucpává žaludek plesnivinou zvanou vkusnotočka. Tyto vyšinuté zdrogované hladové houfy skřetů pak drancují, kam vlezou. Zato v dračí rudé říši se břichatá panda pingpong a její chanští otroci naustále cpou smaženými koronanetopýry, kuřecími pařátky, opičími mozky a vlaštovčími hnízdy. To jim degeneruje žlutej mozeček a tak šilhají z debility a hladu po sousedních japonských a indických pochoutkách.


Nepřihlášený uživatel

#184184 Arcibelzebub omámený bludy a mamonem

2022-10-01 18:39

Monsignor Pihatý Pitha Belzebub IV. je největší zrůda a pekelník I.kategorie. Mele otřesné bludy, zvedá své pařáty, hrabat by chtěl zase odpustky na vatikánské bordely a pokladnice, šířit strach a nenávist mezi ovčáctvo své a dovolávati se boha jako trestajícího. Ó bojte se boha, vy nebožátka !!! Fráterníci, to oni sami tíhnou ke všem peklům, arciďáblové !!


Nepřihlášený uživatel

#184185 Re: Re: směšná a ubohá vepřočechaj svoloč

2022-10-01 18:44

flastenci, chlastenci exekucemi drcení jsou, zuby nemajíce, tváře strhané chlastem a fetem, hnusně upocení svým blafstenectvím, východní prdele lízajíce, opuchlé uši z kraválu ortelů, nasráno v hlavách plešatých majíce, od lahváčů a tlačenek břuch naditý, hýkajíce u programů nova/barrandov/prima, listujíce ve slevových letácích, honíce se za kusem žvanců, číst to už pořádně neumí, natož psát, své odporné pazoury natahujíce po dávkách, křičíce svá ubohá hesla zrady a hanby, hořekujíce nad svou vepřočechaj malostí a ubohostí, nakonec tato zmítající se havěť pochcípá v jaderném žáru.


Nepřihlášený uživatel

#184186 Re: Re: Už se těšíme na vymírání vepřočechaj svoloče!

2022-10-01 18:45

Až bude ta odporná chátra z václaváku chcípat a svíjet se ve smrtelných křečích jaderné války, to bude rajská hudba nebeských sfér. Všechny ty svině chcípnou i se svými vepřofamiliemi a haranty.


Nepřihlášený uživatel

#184187 Re: Re: Už se těšíme na vymírání vepřočechaj svoloče!

2022-10-01 18:46

To bude opravdu velké zadostiučinění a radost, až bude tenhle zbabělý a kolaborantský podnárod nenažraných a rozmazlených prasat zmírat masově v jaderném žáru a už se nikdy nebude množit. To bude nádhera, už se nemůžeme dočkat. Odporný Skřete Putlere, zmáčkni ten knoflík ať už je to za námi a ta nejodpornější vepřočechaj havěť navždy zmizí !!!


Nepřihlášený uživatel

#184188 Slova Kardinála Graubnera

2022-10-01 19:32

Slova Kardinála Graubnera, který sloužil svatováclavskou poutní mši jako pražský arcibiskup poprvé : . „Máme mimořádnou svobodu i blahobyt tak vysoký jako dosud nikdy, v sousedství však zuří válka, která má ekonomický dopad i na nás a nahání nám strach,“Připomněl, že ani v době svatého Václava nebylo snadné zajistit mír. „Se smutkem a zahanbením myslím na hlasy některých našich spoluobčanů, kteří se zlobí třeba na rozhodnutí šetřit v zimě teplem kvůli válce na Ukrajině a argumentují tím, že jde o snížení komfortu, na který mají právo,“ řekl. Stejná lidská práva podle něj mají i lidé na Ukrajině, v Sýrii a na mnoha dalších místech naší planety.


Nepřihlášený uživatel

#184189 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!

2022-10-01 20:58

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!


Nepřihlášený uživatel

#184190

2022-10-02 06:58

Okrad Můra je novoruský skřet.

DEMISI!

#184191 Oni s tím počítají, že vás ožebračí!

2022-10-02 07:01

"Bezprostředními dopady pak budou zejména ekonomické, které se promítnou do vlny zdražení energií a snížení životní úrovně občanů v České republice."


Nepřihlášený uživatel

#184192 Re: Re: prašivé rozmazlené vepřočecháčstvo !!

2022-10-02 08:47

#184191: DEMISI! - Oni s tím počítají, že vás ožebračí! 

Žádná krize v podstatě není. Vesele se utrácí v e-shopech, narvané nákupní vozíky k prasknutí, všichni courají neustále pro balíky ze zásilkoven, všude na silnicích plno aut, všichni v rukou chytrý mobily a tablety, všude online placení, na vidlákově u každé haciendy nejméně 3 auta, všude bazény a zahradní grily- a pořád slyšíme v tv i na netu fňukání a naříkání této rozmazlené svoloče, jak ten nynější stav prý žene čecháčkovský národ do chudoby a bídy. Pěkný hovno vepřočecháčci !!! Opravdová bída a chudoba vypadá zcela jinak. Tady je to tak rozmazlenej a zpovykanej pronárod, že to nemá ve světě obdoby. A ještě navíc krajně sobeckej a sebestřednej. Za kus mastnýho žvance, šunty od hujáveje a levnej russáckej plyn jsou ochotni nadšeně udat a prodat vlastní rodinu. Tenhle ksindl proradnejch a imbecilních flastenců vepřočecháčků pak volí své prolhané a otřesné fýrery typu kanimůry hovnomůry, owara jelitoviče pchinga, agronetvora bureše a další zločinecké gangy blijících zrůd z volnoboků, trikoloristů, chcíplopsů a spol.


Nepřihlášený uživatel

#184193 Re: Re: Re:

2022-10-02 10:10

#184171: - Re: Re: 

    Jo. To je on.


Nepřihlášený uživatel

#184194 Stop nemakačenkům!

2022-10-02 10:15


Nepřihlášený uživatel

#184195 Re:

2022-10-02 10:17

#184174: -  

    Už Leninova ČEKA před sto lety byla postavena ze zločinců.


Nepřihlášený uživatel

#184196 Re: Re:

2022-10-02 10:20

#184179: 

   Buď slušný, poctivý a pracovitý jako pabouk!

(Z manifestu paboukismu)

Občané ČR

#184197 Musíme svrhnout demožumpu než bude pozdě!

2022-10-02 11:01

Fialová pětisračka vyhrála podvodem!


Nepřihlášený uživatel

#184198 Re: Re: Re: prašivé rozmazlené vepřočecháčstvo !!

2022-10-02 11:26

#184192: - Re: Re: prašivé rozmazlené vepřočecháčstvo !! 

odporný tschechei schweinerei powl pod vedením zrůdných fýrerů z řad velezrádných pitomiovců, volnoblokařů, trikáčů, socánků, bolšanů, chcíplopsů, vráblokriplů a spol. hýká a naříká nad svou ublátěnou malostí a hnusotou jako ten nejodpornější kolaborantský hmyz, hlasitě vzlykají a halasí : chceme si žrát dobře, vozit si zadky v plechovkách a vše mít zadarmo a až pod rypáky dodané do svých zaprděných brlohů. Toť obraz otřesné zkázy vepřového tschechei postkomunismu a udavačského postnacismu. Toto stádo ubližovalo a škodilo pod prapory Grossdeutsches Reich, Sovětskovo Sajuza, Čung Kuo Žen min Kung chuo a škodí nadále. Desetitisíckrát hanba a hanba tomuto hovadskému škodícímu stádu.

pryč s vládou, pryč s prohnilou republikou !!!

#184199 Re: 5 bodů pro záchranu zemí českých

2022-10-02 11:27

#184197: Občané ČR - Musíme svrhnout demožumpu než bude pozdě! 

 

1. úplně očistit tuto zemi od veškeré hnědorudé kanimůrské putlerovsko-pingpongovské chátry, nahnat tu svoloč do lágrů a spálit v pecích.

2. rozehnat a zakázat burešovský populistický a ulhaný cirkus, agrostvůru a jeho poskoky odsoudit na doživotí do temného žaláře.

3. pozatýkat všechny zlodějské a kriminální živly v pětikoaliční žumpě, okamžitě zabavit veškeré majetky, rozpustit a zakázat tyto partaje, odsoudit všechny arogantní lupiče pětikolky k nuceným pracím.

4. svrhnout velezrádného kolaboranta owara jelitoviče pchinga formou defenestrace z okna dolů do příkopu na hnůj a odpadky, poté ho vystavit jako žebrajícího houslistu v daliborce a házet mu kosti a výkaly.

5. začít obnovu zdeptané a zničené země, návrat ke kořenům, forma pančájatové demokracie bez politických partají, odbornost, vzdělanost, profesionalita, odpovědnost, úcta k dílu předků, úcta k duchovním hodnotám, reinstalace konstituční monarchie místo prohnilé republiky.

 

Nepřihlášený uživatel

#184200

2022-10-02 14:56

 Vypadni do hajzlu, nou ingliš!