MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#184376 Re: Fiala je ve válce!

2022-10-10 14:16

#184375: - Fiala je ve válce!  

 Tobě už evidentně nestojí.


Nepřihlášený uživatel

#184377 smrt skřetovi putlerovi, zrůdopandě pingpong a hnusodědkovi v turbanu

2022-10-10 14:28

russáští skřeti prchají z okupovaných vesnic a panikaří na krymu, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, některé nazibáryšni vylétávají do povětří, sám liliputin prská vzteky, div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje vzteky v čungnanchaji na dračí rudé koberce a do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.

plesnivý islámští dědci v upocených turbanech chčijí strachy a posírají se na šíítské mešitové koberce, když slyší mohutné hlasy statečných perských žen a cítí pach spálených hidžábů. Svět podporuje spravedlivý boj íránců za svobodu bez náboženské fanatické diktatury. Je třeba uvalit další drtivé sankce na všechny turbanové dědky a jejich fanatické poskoky, vybombardovat všechna vojenská zařízení a základny islámských revolučních gard, podnítit povstání utlačovaných menšin.


Nepřihlášený uživatel

#184378 Re: Nancy je super

2022-10-10 14:30

Skvělá to dáma. Nezalekla se hnusácké pandy pingpong a jejího vyhrožování a řvaní. Podpořila demokratickou Čínu na Tchajwanu, tak jako se nebála v roce 1991 přímo v Pekingu podpořit demokratické hnutí čínského lidu a boj tibetského, ujgurského a mongolského lidu za svobodu a nezávislost. Zrůdná panda pingpong a maoistický gang zločinců řve a prská vzteky, bleje a sere na koberce a porcelánové mísy v rudém paláci čungnanchaj v Pekingu. Hovno platné. Kola vesmíru zatočí s tímto zločinným režimem stejně jako s putlerovskými skřety a další otravnou a nebezpečnou havětí. Možná se dočkáme vzestupu spravedlivého a moudrého indického slona, který konečně do světa přinese starou dobrou střední cestu. Skončí agresivní rusko-čínské kriplovské totality, muslimácké teokratické ohavnosti i namyšlená nadřazenost, rozežranost a hloupost Západu.


Nepřihlášený uživatel

#184379 perské krásky versus čechaj prasnice

2022-10-10 14:30

Ženy v Íránu zahazují na protest šátky v ulicích a mnohé jsou zatýkány, mučeny a hodně jich již v boji za svobodu zemřelo na následky bití a ponižování. Obdivujeme statečný boj těchto krásných perských žen proti odpornému islamistickému režimu plesnivých dědků v turbanech. Íránský teokratický režim ajatolláhů se navíc paktuje s nacistickým putlerostánem a maoistickou agresivní rudou říší. Držíme palce statečným íránkám a íráncům v boji za svobodu. Naopak si nevážíme vůbec nafrněných, rozmazlených a líných českých prasnic, které neustále brblají a nadávají. A ty nejhorší vepřový děvky a pelešivý můry paktující se v houfech páté kolony a cákající do kalhotek orgasmy z putlera a pingponga si zaslouží poplivat a naházet jim do jejich zvrácených ksichtů koňské koblihy.


Nepřihlášený uživatel

#184380 A hnali sme těch bolševikov......

2022-10-10 14:31

Odporný skřet liliputler řve hrůzou a prská vzteky v mramorových sálech kremlu, ruce a nohy se mu třesou hitlerovskými záškuby a pln zoufalství křičí : kde jsou mé armády ??? paprikášový tlusťoch z uherákova a hnilobný kebabový sultán z bosporu jsou velmi nervózní z vývoje situace. Nestvůrná panda pingpong si možná promýšlí své intrikánské strategie na rudých kobercích čungnanchaje. Podpoří skřeta liliputlera ?? nebo si zachrání kůži a přestane nejapně vyhrožovat ?? plesnivým turbanovým dědkům z perských pouští se chvějí hnusácké a poblité fousaté brady, vědí dobře o tom co je čeká a nemine....


Nepřihlášený uživatel

#184381 Co to bublá v hrncích kremlu a čungnanchaje ?? A co žerou turbandědci ??

2022-10-10 14:32

zacharobáryšňa se cpe sultánským šíleným medem, liliputler žere sibiřská medvědí hovna s kokainem a prostý nevolnický russácký mužik si ucpává žaludek plesnivinou zvanou vkusnotočka. Tyto vyšinuté zdrogované hladové houfy skřetů pak drancují, kam vlezou. Zato v dračí rudé říši se břichatá panda pingpong a její chanští otroci naustále cpou smaženými koronanetopýry, kuřecími pařátky, opičími mozky a vlaštovčími hnízdy. To jim degeneruje žlutej mozeček a tak šilhají z debility po sousedních japonských a indických pochoutkách. A co že to žerou plesnivý dědci v turbanech ?? Vlastní smrduté sperma smíchané s písečným jogurtem a s kousky kůže zbičovaných žen.


Nepřihlášený uživatel

#184382

2022-10-10 17:05

    Pabouk je idiot.

smrt smrdutému skřetovi, zrůdopandě a prašivému turbandědkovi

#184383 Nová Osa Zla a její přívrženci

2022-10-10 17:28

Rusko - ať dnešní putinovské nacistické či bývalé bolševické stalinistické, je největší okupant po skončení 2.světové války a anektovalo nejvíc zemí (Pobaltí, Halič, Podkarpatsko, Besarábie, Tuva, Kurily, později intervenovalo a udržovalo okupační vojska v satelitních zemích východního bloku (NDR, ČSSR, PLR, MLR, RLR, BLR, MOLR), na Kubě, v Afghanistánu, Jižním Jemenu a nejnověji v Gruzii, Moldávii a nyní na Ukrajině.

Hned za nimi je maoistická ČLR se svou hanebnou anexí a okupací Tibetu, Východního Turkestánu, Vnitřního Mongolska a se svými krutými intervencemi v korejské válce, invazemi a útoky na sousední státy a podporou strašlivého genocidního polpotovského režimu v Kambodži.

Rusko-čínská nacistická hydra je celému světu nebezpečná. A pak je tu podpora hydře od menších, ale také nebezpečných totalitních režimů jako je KLDR, Myanmar, Bělorusko, Sýrie a podobné obskurní země. Potencionálně největší hrozbou z těchto podpůrných zemí je Írán a jeho teokratický fanatický režim, který podporuje teroristické milice na Blízkém Východě.

Stará osa zla Berlín-Řím-Tokio (a její podpůrci) byla poražena a její členové si prošli transformací a dnes jsou to silné a prosperující demokracie.

Nová osa zla Moskva-Peking-Teherán se stále více rozpíná a je čím dál nebezpečnější pro celý svět.

Je třeba porazit nacifašistický režim smradlavého skřeta Adolfa Putlera, maoistický režim zrůdného netvora Xi Ping Ponga a islamistický teokratický režim plesnivého dědka Chameneího.


Nepřihlášený uživatel

#184384 Re: uprcané flastenectvo !!

2022-10-10 17:31

#184382: -  

Ó ty čechaj nebožátko, lízej pěkně smradlavé prdele rusským skřetům, maoistickým kriplům a plesnivým turbandědkům a nezapomeň se u toho třikrát udělat ty prasátečko jedno flastenecký !!!


Nepřihlášený uživatel

#184385 Re: Re: směšná a ubohá vepřočechaj svoloč

2022-10-10 20:17

flastenci, chlastenci exekucemi drcení jsou, zuby nemajíce, tváře strhané chlastem a fetem, hnusně upocení svým blafstenectvím, východní prdele lízajíce, opuchlé uši z kraválu ortelů, nasráno v hlavách plešatých majíce, od lahváčů a tlačenek břuch naditý, hýkajíce u programů nova/barrandov/prima, listujíce ve slevových letácích, honíce se za kusem žvanců, číst to už pořádně neumí, natož psát, své odporné pazoury natahujíce po dávkách, křičíce svá ubohá hesla zrady a hanby, hořekujíce nad svou vepřočechaj malostí a ubohostí, nakonec tato zmítající se vepřová havěť pochcípá v jaderném žáru.


Nepřihlášený uživatel

#184386 Re: Re: Už se těšíme na vymírání vepřočechaj svoloče!

2022-10-10 20:20

Až bude ta odporná zrádná chátra z václaváku chcípat a svíjet se ve smrtelných křečích jaderné války, to bude rajská hudba nebeských sfér. Všechny ty svině chcípnou i se svými bastardy a haranty.

To bude opravdu velké zadostiučinění a radost, až bude tenhle zbabělý a kolaborantský pronárod nenažraných a rozmazlených prasat zmírat masově v jaderném žáru a už se nikdy nebude množit. To bude nádhera, už se nemůžeme dočkat. Odporný Skřete Putlere, zmáčkni ten knoflík ať už je to za námi a ta nejodpornější vepřočechaj havěť navždy zmizí !!!


Nepřihlášený uživatel

#184387 Čechy Čechům!

2022-10-10 23:53

Já nejsem rasista, pro mně je Ukrajinec jako Cikán nebo Negr.


Nepřihlášený uživatel

#184388 Re: Čechy Čechům!

2022-10-11 07:01

#184387: - Čechy Čechům! 

 Čechy lidem a ne posraným čecháčkům flastencům, chlastencům !!!

Fialova bída!

#184389

2022-10-11 07:56

Inflace opět zesílila, je na rekordních 18 procentech

 
 

Nepřihlášený uživatel

#184390 Re: Čechy Čechům!

2022-10-11 09:44

#184387: - Čechy Čechům! 

 Ty jsi pro nás čurák!


Nepřihlášený uživatel

#184391 Re: Re:

2022-10-11 10:13

#184388: - Re: 

    Ať chcípne pabouk.


Nepřihlášený uživatel

#184392 Re: Re: Čechy lidem !!!

2022-10-11 15:36

#184390: - Re: Čechy Čechům! 

Čechy opravdovým svobodným lidem, nikoliv flastenecké vepřočechaj chátře !!  Imbecilní čecháčkovský zrádný svině nelítostně zlikvidovat !!!


Nepřihlášený uživatel

#184393 Re: Re: Už se těšíme na vymírání vepřočechaj svoloče!

2022-10-11 15:54

Až bude ta odporná zrádná chátra z václaváku chcípat a svíjet se ve smrtelných křečích jaderné války, to bude rajská hudba nebeských sfér. Všechny ty svině chcípnou i se svými bastardy a haranty.

To bude opravdu velké zadostiučinění a radost, až bude tenhle zbabělý a kolaborantský pronárod nenažraných a rozmazlených prasat zmírat masově v jaderném žáru a už se nikdy nebude množit. To bude nádhera, už se nemůžeme dočkat. Odporný Skřete Putlere, zmáčkni ten knoflík ať už je to za námi a ta nejodpornější vepřočechaj havěť navždy zmizí !!!


Nepřihlášený uživatel

#184394 Re: Re: směšná a ubohá vepřočechaj svoloč

2022-10-11 15:55

flastenci, chlastenci exekucemi drcení jsou, zuby nemajíce, tváře strhané chlastem a fetem, hnusně upocení svým blafstenectvím, východní prdele lízajíce, opuchlé uši z kraválu ortelů, nasráno v hlavách plešatých majíce, od lahváčů a tlačenek břuch naditý, hýkajíce u programů nova/barrandov/prima, listujíce ve slevových letácích, honíce se za kusem žvanců, číst to už pořádně neumí, natož psát, své odporné pazoury natahujíce po dávkách, křičíce svá ubohá hesla zrady a hanby, hořekujíce nad svou vepřočechaj malostí a ubohostí, nakonec tato zmítající se vepřová havěť pochcípá v jaderném žáru.


Nepřihlášený uživatel

#184395 Re: České Království na 1.místě

2022-10-11 18:29

My, občané s různými názory, politici z “konkurenčních” politických stran a hnutí i aktivisté z různých spolků a organizací jsme došli k názoru, že nadešel nejvyšší čas se SPOJIT a společně bojovat o budoucnost naší země! Je třeba vyhnat zlodějskou vládní pětikolkovou mafii a pohnat jí k trestní odpovědnosti ! Je třeba nemilosrdně a jednou provždy zúčtovat s velezrádnými hnědorudými rusko-čínskými tlupami ! Je třeba sesadit kolaborantské jelito z hradu a dosadit tam pravoplatného panovníka !

Čest památce C.a K. Místodržitelství v Praze !!! Poděkování pilné a zodpovědné práci všech místodržitelů Království Českého !!! Zvláště pak vznešeným příslušníkům aristokratických rodů Coudenhove, Thun-Hohenstein, Dietrichstein, Chotek, Belcredi, Mecséry, Martinic a další.

Jak bylo dobře za C.K. MONARCHIE !!!! Chceme návrat velectěných a pracovitých místodržitelů a obnovení Zemí Koruny České pod osvícenou konstituční vládou panovníka z rodu habsbursko-lotrinského !!!

Volte Korunu Českou, volte slušnost, pracovitost, tradiční konzervativní hodnoty, úctu k naší minulosti a k dílu našich předků, úctu k naší zemi, která opět bude mít svého panovníka namísto směšných a bezpáteřních prezidentů !!!


Nepřihlášený uživatel

#184396 Re: 5 bodů pro záchranu zemí českých

2022-10-11 18:29

1. úplně očistit tuto zemi od veškeré hnědorudé kanimůrské putlerovsko-pingpongovské chátry, nahnat tu svoloč do lágrů a spálit v pecích.

2. rozehnat a zakázat burešovský populistický a ulhaný cirkus, agrostvůru a jeho poskoky odsoudit na doživotí do temného žaláře.

3. pozatýkat všechny zlodějské a kriminální živly v pětikoaliční žumpě, okamžitě zabavit veškeré majetky, rozpustit a zakázat tyto partaje, odsoudit všechny arogantní lupiče pětikolky k nuceným pracím.

4. svrhnout velezrádného kolaboranta owara jelitoviče pchinga formou defenestrace z okna dolů do příkopu na hnůj a odpadky, poté ho vystavit jako žebrajícího houslistu v daliborce a házet mu kosti a výkaly.

5. začít obnovu zdeptané a zničené země, návrat ke kořenům, forma pančájatové demokracie bez politických partají, odbornost, vzdělanost, profesionalita, odpovědnost, úcta k dílu předků, úcta k duchovním hodnotám, reinstalace konstituční monarchie místo prohnilé republiky.


Nepřihlášený uživatel

#184397 Re: Re: Z Václaváku rovnou do pecí krematorií !!

2022-10-11 18:32

ďáblova advokátka zwerimex-hampejzová bude uškrcena garrotou a její smradlavé body bude vyhozeno do odpadního kanálu.

smrduté, plešaté ortelovské hnidě bude o useknuta hlava a pro výstrahu vyvěšenq na mostecké věži.

jaderné nány z václaváku budou brzy vypátrány, dopadeny a pak rozsekány na kusy, stejně jako ostatní kvákající lůzovité trosky z řad václavácké čechaj svoloče.

vráblo-havlenská dvojstvůra bude nakonec rozčtvrcena na staroměstském náměstí a ubožácká vepřová chátra bude rozstřílena z děl a utopena v krvi, bude třeba udělat konečné řešení a zlikvidovat tu škodnou a zrádnou chamraď, a tu část, která nezhebne přímo při dělostřelecké palbě, tak bude nejlépe všechnu pochytat, zplynovat a spálit na prach v pecích krematorií.

Fialova bída!

#184398

2022-10-11 18:42

Harrachovská sklárna přečkala dvě světové války, 40 let komunismu, ale hrůzovládu Petra Fialy nevydržela ani rok...


Nepřihlášený uživatel

#184399 Re: čecháčkovská bída

2022-10-11 19:03

#184398: Fialova bída! -  

Vraťte harrachovskou sklárnu a všechny další v pohraničí zpátky sudetským němcům a oni už se postarají o úspěch.


Nepřihlášený uživatel

#184400 Re: Harrach heim ins reich !!!

2022-10-11 20:58

#184398: Fialova bída! -  

 Harrach, Harrach heim ins reich, heim ins reich. Wir wollen als freie deutsche Menschen leben! Wir wollen wieder Frieden und Arbeit in unserer Heimat! Wir wollen heim ins Reich! Gott segne uns und unseren gerechten Kampf