MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#184351 Bude zase pokojná revoluce ??

2022-10-08 19:38

Nadutost a odlidštěnost paláce Berlaymont je zcela evidentní. Je nutné už zbořit tuto bruselskou hliněnou hrobku svobody a alternativ. Učinit krok zpět a dojednat obdobu EHS, zároveň se ale naprosto shodnout a vydržet v podpoře a boji za skutečné evropské hodnoty proti agresivním a zločinným putlerovským a maoistickým režimům, taktéž obhájit evropské tradice oproti invazivním opicím z Afriky a muslimských zemí. Pomohl by příklad jistého úspěchu SD ve Švédsku, to je ta určitá cesta jak z toho ven. Nikoliv rudohnědé russácko-čínské náckovstí, ale příklon zpět k původním evropským hodnotám a vizím.


Nepřihlášený uživatel

#184352 Nastane konečně změna, nebo ne ??

2022-10-08 19:39

Už to v Íránu docela vře, v ulicích tisíce lidí, ženský zahazujou a pálej šátky, islámská policie střílí do lidí, davy skandují smrt diktátorovi, snad je tady naděje na změnu ?? Oproti tomu v russácku panuje naprostá letargie a otupělost, jen pár desítek statečných demonstruje proti putinově válce a jsou ihned zatýkáni, ti vychcanější se pokoušejí uprchnout a vyhnout se mobilizaci. Čína a Indie lavírují a tváří se neutrálně. V OSN se jen žvaní a žvaní bez žádného významu......


Nepřihlášený uživatel

#184353 Bravo Švédsko !!

2022-10-08 19:39

SD je skutečná občanská strana zaměřená na prospěch celé země, nemá zásadně pochopení pro imigrantské kriminálníky a vyžírky, naopak je pro důstojná lidská práva všech slušných občanů (včetně etnických menšin a lgbt), je pro upřednostnění národních zájmů (zachování koruny, zachování vlastních postupů v ekologii, železniční dopravě, obchodě a průmyslu, užší spolupráce v rámci Skandinávie), je rozhodně proti totalitním režimům v Rusku a Číně, je pro vstup do NATO, je pro zachování tradiční monarchie. Tohle, kdyby bylo u nás, tak to ihned volím !!! U nás doma už není co volit, samá lupičská mafie, nebo vlastizrádné rusko-čínské nacistické tlupy. Ach jo !!!


Nepřihlášený uživatel

#184354 Bravo, Indie !!!

2022-10-08 19:40

Symbol potenciálu, zdrojů a schopností. Indie uvedla do služby první letadlovou loď vlastní výroby

Indický premiér Naréndra Módí v pátek uvedl do služby první letadlovou loď domácí výroby. Plavidlo, které nese název Vikránt, má 1600 členů posádky a slouží pro 30 letounů, informovala agentura Reuters.„Dnes se Indie připojila k těm zemím světa, které dokážou vlastní technologií vyvinout tak obrovskou letadlovou loď,“ uvedl Módí. „Je to symbol domácího potenciálu, domácích zdrojů a domácích schopností,“ dodal.

Posilováním zbrojních kapacit reaguje Indie mimo jiné na rostoucí agresivní rozpínavost Číny v Indickém oceánu,  západním Pacifiku a Himálajské oblasti, píší tiskové agentury. „Bezpečnostní otázky v Indicko-pacifické oblasti, v Indickém oceánu a v oblasti Himálají byly příliš dlouho opomíjeny a Indie potřebuje vyvažovat čínské nároky“ podotkl premiér Módí.


Nepřihlášený uživatel

#184355 ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!

2022-10-08 19:41

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - zákeřné vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1979 - zákeřné vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

2019-2021 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený, zrůdný a prolhaný režim neustále způsobuje. Nadále pokračující devastace svobod v Hongkongu, napadání indických vojáků na hranicích , otřesné vyhrožování všem státům ohledně morální podpory Tchajwanu, Tibetu, Mongolska a Turkestánu.

2022- podpora zločinné putinovské agrese proti Ukrajině

XIZANG DULI, XINJIANG DULI, NEI MENGGU DULI, HONGKONG DULI, TAIWAN DULI

BO RANGCEN


Nepřihlášený uživatel

#184356 Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-10-08 19:42

जय हिंद प्रिय भारत और सब से ऊपर

与中华帝国在中间

Podpořme demokratickou Indii proti zkurvené totalitní ČLR, která může za celosvětovou hrůzu netopýří čínské pandemie. Pryč se zkurvenými čínskými šunty, pryč s debilními, bezduchými a šovinistickými Chany, pryč s odporným myšlením maoismu a sinocentrismu. Indie si zaslouží naší podporu.

Před 71 lety napadla komunistická čínská armáda nezávislý a mírumilovný buddhistický Tibet a od té doby ho nezákonně okupuje. Čínský komunistický režim je veskrze prolhaný, zločinný a celému světu nebezpečný, zasluhuje si to nejhlubší opovržení !!!!

Tibetský ozbrojený odpor formou guerillové války trval od začátku čínské invaze v roce 1950 hlavně ve východních částech Tibetu, kde mezi lety 1956-59 přerůstal ve vleklou a ničivou válku. Vyvrcholením těchto bojů pak bylo povstání v samotném srdci Tibetu, ve Lhase v březnu 1959. Po definitivní porážce všech tibetských ozbrojených oddílů na konci roku 1961 se další odboj přesunul právě za indické a nepálské hranice. V Nepálu bylo hlavní strategickou oblastí tibetského partyzánského boje malé autonomní království Mustang na tibetských hranicích. Přes všechny úspěchy v boji proti čínským okupačním jednotkám byla nakonec tato základna po brutálním čínském nátlaku na Nepál v roce 1974 zlikvidována a další víceméně utajený odboj probíhá z indického území.


Nepřihlášený uživatel

#184357 Re: Chceme bojovat s Čínou. Speciální jednotka Tibeťanů střeží Himálaj

2022-10-08 19:43

Neustávající konflikty na indicko-čínské hranici v Himálaji přitáhly pozornost k málo známé speciální vojenské jednotce, kterou tvoří převážně tibetští uprchlíci. Příslušníci uskupení přiznávají, že do armády vstoupili, aby se mohli pomstít komunistické Číně za okupaci Tibetu.

Před pár dny se čínské a indické síly střetly na sporném území blízko jezera Pangong Tso v západním Himálaji. Konfrontace stála život jednoho člověka.

Není jasné, co se přesně stalo. Indická armáda tvrdí, že se jí podařilo zvrátit čínské agresivní záměry na změnu statutu quo na hranicích okupovaného Tibetu, Čína naopak obvinila indické vojáky z nedovoleného překročení dohodnuté linie kontroly. Indická armáda získala do svého područí strategické výšiny.

Důležitou roli ve vojenské operaci hrála málo známá speciální jednotka SFF (Special Frontier Force - Speciální pohraniční síla), která sestává převážně z tibetských uprchlíků.

O SFF je toho známo jen málo. Byla založena v roce 1962, po pro Indii ponižující prohře ve válce s Čínou. Participovala ve válce Indie s Pákistánem, stejně jako v ozbrojeném konfliktu Indie a Pákistánu v roce 1999 známým jako Kárgilský konflikt.

Podle expertů Indie využívá u Tibeťanů znalost terénu v Himálaji a schopnost operovat ve vysokých nadmořských výškách. „Dává smysl je zapojit ve vysokých nadmořských výškách. Jsou to skvělí horolezci,“ řekl agentuře Reuters Amitabh Mathur, poradce indické vlády pro tibetské záležitosti. Podle Tenzina Tseringama, tibetského uprchlíka, který sloužil v SFF sedmnáct let, se Indie zprvu zdráhala použít jednotku proti Číně z obavy, že by Tibeťané vyhnaní ze své domoviny čínskou okupací nedokázali udržet své emoce na uzdě.

„Většina Tibeťanů se přidala k jednotce, protože je to naše šance bojovat s Čínou,“ přiznává Tenzin Thardoe, jehož mladší bratr je členem SFF. Zprávy o statečném počínání jednotky v posledních střetech s Čínou mu způsobily husí kůži. „Všichni jsme cítili radostné vzrušení,“ říká o reakci ostatních Tibeťanů.


Nepřihlášený uživatel

#184358 Re: čína je větší hrozba než russko

2022-10-08 19:44

Naštěstí jsou tu i země, které si nenechají diktovat od Číny, co smí nebo nesmí dělat. Dobré je v tomhle Japonsko, které může vykázat vztekající se čínské komunisty do patřičných mezí, podobně i Jižní Korea a svým způsobem i Indie, která má s Čínou dlouholeté a nevyřešené územní spory (bohužel i díky čínskému ,,osvobození,,Tibetu), tuším že minulý rok se vzepřelo i malé Mongolsko a nenechalo se zastrašit otřesným a zavilým sousedem. Bohužel je jinak většina zemí světa bezzubá a strká hlavu do písku či dívá se jinam, když jde o poukázání na prokazatelné přehmaty čínského režimu. Jde totiž o peníze a obchod a to je u lidí na prvním místě, pak teprve možná v dálce nějaké hodnoty, důstojnost a hrdost. No a je jasné, že tam kde to voliči schvalují, tak tam pak vláda poklonkuje a plazí se před dračím trůnem rudého císaře Si Ping Ponga aby pustil nějaké ty dračí zlaťáky. Naše hradní skvadra včele s nejvyšším kolaborantem a ústavními poskoky z vlády i parlamentu se však opravdu strachy přímo třese a poníženě se klaní k rudému východu a na těch pár našich demonstrantů s tibetskými vlajkami si nechají poslat přímo čínskou etnickou rudou úderku.

smrt skřetovi, pandě a prašivému dědkovi

#184359 Nová Osa Zla a její přívrženci

2022-10-08 19:48

Rusko - ať dnešní putinovské nacistické či bývalé bolševické stalinistické, je největší okupant po skončení 2.světové války a anektovalo nejvíc zemí (Pobaltí, Halič, Podkarpatsko, Besarábie, Tuva, Kurily, později intervenovalo a udržovalo okupační vojska v satelitních zemích východního bloku (NDR, ČSSR, PLR, MLR, RLR, BLR, MOLR), na Kubě, v Afghanistánu, Jižním Jemenu a nejnověji v Gruzii, Moldávii a nyní na Ukrajině.

Hned za nimi je maoistická ČLR se svou hanebnou anexí a okupací Tibetu, Východního Turkestánu, Vnitřního Mongolska a se svými krutými intervencemi v korejské válce, invazemi a útoky na sousední státy a podporou strašlivého genocidního polpotovského režimu v Kambodži.

Rusko-čínská nacistická hydra je celému světu nebezpečná. A pak je tu podpora hydře od menších, ale také nebezpečných totalitních režimů jako je KLDR, Myanmar, Bělorusko, Sýrie a podobné obskurní země. Potencionálně největší hrozbou z těchto podpůrných zemí je Írán a jeho teokratický fanatický režim, který podporuje teroristické milice na Blízkém Východě.

Stará osa zla Berlín-Řím-Tokio (a její podpůrci) byla poražena a její členové si prošli transformací a dnes jsou to silné a prosperující demokracie.

Nová osa zla Moskva-Peking-Teherán se stále více rozpíná a je čím dál nebezpečnější pro celý svět.

Je třeba porazit nacifašistický režim smradlavého skřeta Adolfa Putlera, maoistický režim zrůdného netvora Xi Ping Ponga a islamistický teokratický režim plesnivého dědka Chameneího.


Nepřihlášený uživatel

#184360 smrt skřetovi putlerovi, zrůdopandě pingpong a hnusodědkovi v turbanu

2022-10-08 19:56

russáští skřeti prchají z okupovaných vesnic a panikaří na krymu, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, některé nazibáryšni vylétávají do povětří, sám liliputin prská vzteky, div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje vzteky v čungnanchaji na dračí rudé koberce a do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.

plesnivý islámští dědci v upocených turbanech chčijí strachy a posírají se na šíítské mešitové koberce, když slyší mohutné hlasy statečných perských žen a cítí pach spálených hidžábů. Svět podporuje spravedlivý boj íránců za svobodu bez náboženské fanatické diktatury. Je třeba uvalit další drtivé sankce na všechny turbanové dědky a jejich fanatické poskoky, vybombardovat všechna vojenská zařízení a základny islámských revolučních gard, podnítit povstání utlačovaných menšin.


Nepřihlášený uživatel

#184361 Re: Nancy je super

2022-10-08 19:56

Skvělá to dáma. Nezalekla se hnusácké pandy pingpong a jejího vyhrožování a řvaní. Podpořila demokratickou Čínu na Tchajwanu, tak jako se nebála v roce 1991 přímo v Pekingu podpořit demokratické hnutí čínského lidu a boj tibetského, ujgurského a mongolského lidu za svobodu a nezávislost. Zrůdná panda pingpong a maoistický gang zločinců řve a prská vzteky, bleje a sere na koberce a porcelánové mísy v rudém paláci čungnanchaj v Pekingu. Hovno platné. Kola vesmíru zatočí s tímto zločinným režimem stejně jako s putlerovskými skřety a další otravnou a nebezpečnou havětí. Možná se dočkáme vzestupu spravedlivého a moudrého indického slona, který konečně do světa přinese starou dobrou střední cestu. Skončí agresivní rusko-čínské kriplovské totality, muslimácké teokratické ohavnosti i namyšlená nadřazenost, rozežranost a hloupost Západu.


Nepřihlášený uživatel

#184362 perské krásky versus čechaj prasnice

2022-10-08 19:57

Ženy v Íránu zahazují na protest šátky v ulicích a mnohé jsou zatýkány, mučeny a hodně jich již v boji za svobodu zemřelo na následky bití a ponižování. Obdivujeme statečný boj těchto krásných perských žen proti odpornému islamistickému režimu plesnivých dědků v turbanech. Íránský teokratický režim ajatolláhů se navíc paktuje s nacistickým putlerostánem a maoistickou agresivní rudou říší. Držíme palce statečným íránkám a íráncům v boji za svobodu. Naopak si nevážíme vůbec nafrněných, rozmazlených a líných českých prasnic, které neustále brblají a nadávají. A ty nejhorší vepřový děvky a pelešivý můry paktující se v houfech páté kolony a cákající do kalhotek orgasmy z putlera a pingponga si zaslouží poplivat a naházet jim do jejich zvrácených ksichtů koňské koblihy.


Anonymous

#184363 Re: Re:

2022-10-09 05:40

#184326: Občané ČR - Re:  

 Táhni na Sibiř moskale!


Nepřihlášený uživatel

#184364 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!

2022-10-09 08:49

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!


Nepřihlášený uživatel

#184365

2022-10-09 09:46

     Pabouk se opět posral na náměstí.


Nepřihlášený uživatel

#184366 Re: kreml a čungnanchaj volají !!

2022-10-09 10:02

#184365: -  

Jeďte do Moskvy a u kremlu čekejte na carův ukaz a suděbnik. Jeďte do Pekingu a u čungnanchaje čekejte na císařský edikt éry pching. Možná ještě stihnete v Teheránu vyzvednout fatvy, v Ankaře fermany a v Pešti dekrety. Přivezte to domů a my se tady smíchy uválíme.


Nepřihlášený uživatel

#184367 A hnali sme těch bolševikov......

2022-10-09 10:03

Odporný skřet liliputler řve hrůzou a prská vzteky v mramorových sálech kremlu, ruce a nohy se mu třesou hitlerovskými záškuby a pln zoufalství křičí : kde jsou mé armády ??? paprikášový tlusťoch z uherákova a hnilobný kebabový sultán z bosporu jsou velmi nervózní z vývoje situace. Nestvůrná panda pingpong si možná promýšlí své intrikánské strategie na rudých kobercích čungnanchaje. Podpoří skřeta liliputlera ?? nebo si zachrání kůži a přestane nejapně vyhrožovat ?? plesnivým turbanovým dědkům z perských pouští se chvějí hnusácké a poblité fousaté brady, vědí dobře o tom co je čeká a nemine....


Nepřihlášený uživatel

#184368 Co to bublá v hrncích kremlu a čungnanchaje ?? A co žerou turbandědci ??

2022-10-09 10:06

zacharobáryšňa se cpe sultánským šíleným medem, liliputler žere sibiřská medvědí hovna s kokainem a prostý nevolnický russácký mužik si ucpává žaludek plesnivinou zvanou vkusnotočka. Tyto vyšinuté zdrogované hladové houfy skřetů pak drancují, kam vlezou. Zato v dračí rudé říši se břichatá panda pingpong a její chanští otroci naustále cpou smaženými koronanetopýry, kuřecími pařátky, opičími mozky a vlaštovčími hnízdy. To jim degeneruje žlutej mozeček a tak šilhají z debility a hladu po sousedních japonských a indických pochoutkách. A co že to žerou plesnivý dědci v turbanech ?? Vlastní smrduté sperma smíchané s perským jogurtem a s kousky zbičované kůže žen.


Nepřihlášený uživatel

#184369 Re: Re:

2022-10-09 10:27

#184366: - Re: 

    Vyliž si prdel.


Nepřihlášený uživatel

#184370 Re: Re: Re:

2022-10-09 11:07

#184369: - Re: Re:  

Nebožátko, lízej pěkně smradlavou prdel rusským skřetům, maoistickým kriplům a plesnivým turbanovým dědkům a nezapomeň se u toho třikrát udělat ty prasátečko jedno flastenecký !!!


Nepřihlášený uživatel

#184371 Re: Re: Re: Re:

2022-10-09 14:39

#184370: - Re: Re: Re:  

    Vida, Pabouk mluví o prasatech. To jsou paradoxy


Nepřihlášený uživatel

#184372 Re: Re: Re:

2022-10-09 17:29

#184369: - Re: Re:  

 Ty zalez do Puttlerovy řiti, cocote!


Nepřihlášený uživatel

#184373 Borecký - největší zemský škůdce a zločinec

2022-10-09 20:00

Zemského škůdce Boreckého ze STAN odvolat z krajského úřadu, sám si vozí svou tlustou prdel ve služebních a soukromých kárách a tady arogantně škrtá perem vlaky a žene všechny lidi povinně na silnice. Kéž by ho srazila bouračka, aroganta jednoho !!!. A tu mrchu Peckovou ať taky srazí auto a zbyde z ní krvavý flákanec.

Žeňte tu fašistickou arogantní svini Boreckého a zmrdanou pyšnou prodejnou děvku Peckovou ulicemi za svištění bičů do kanálu s odpadem, kam patří za svojí nehoráznou aroganci, prolhanost a ziskuchtivost. Celý STAN patří za mříže jakožto nebezpečná zločinná a vylhaná sebranka.

Svrhnout odporný STAN a pozatýkat všechny jeho proradné a prodejné členy, Boreckého tu svini tlustou a Peckovou tu mrchu zmrdanou exemplárně ztrestat a uvrhnout do temného žaláře na doživotí. Odpornou zrůdu fýrera Rakušana odsoudit k trestu smrti a pověsit na hák pro dobytek, nic jiného si ten zlodějský prolhaný hajzl nezaslouží.

Bude potřeba zaútočit na ministerstvo dopravy a vyvléct všechny ty škodící a sabotážní svině na čele s hnusáckým manekýnem Kupkou na ulici a tam je všechny zbičovat a poté poslat makat do dolů a lomů, aby už nemohli tak příšerně škodit téhle zemi. To samé v Dlážděné na SŽ, všechny je vypráskat a buznu Svobodu řádně profackovat a poslat do vepřína k prasatům. Vypálit hejtmanství na Smíchově, vyhnat STAN partajníky do kanálů, děvku Peckovou a svini Boreckého vláčet na provaze v bahně a žumpě.


Nepřihlášený uživatel

#184374

2022-10-10 08:52

Vymažme už konečně fašistické Rusko z mapy Evropy!


Nepřihlášený uživatel

#184375 Fiala je ve válce!

2022-10-10 12:18

Jak si stojí Fiala na frontě?