MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

zvedavy dedek

#50476 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lu

2015-07-06 11:53

#50475: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lucern 

Ted jsi me sokoval, dedku.  Musim si tyto nove informace nejak prebrat v hlave.  Mel jsem pocit, ze jsme na stejne vlne, na stejne lodi. Ted nevim .  Blizsiho se asi vic nedozvim. At je to tek, nebo tak, zdravim te. Jsi velice inteligentni clovek. A ja pravdepodobne duverivy vul.  Jo jo, cim starsi, tim blbsi . Je take mozne, ze jsem ted sedl na lep nejakemu provokaterovi STB. Pravdu se asi nedovim.

Nepřihlášený uživatel

#50477 Zpoved svatyho Vita.

2015-07-06 12:27

Zvedavy dedku. Reknete me proc bych zde mel psat o sobe litanie. O me inteligenci by vam mohla podat informace moje manzelka. Nevim, proc se nazyvate duverivim volem. A nyni vazne, Estebaci me zaradili do kategorie Nepratelska Osoba a jestli me budete verit,to jiz zalezi na Vas, protoze ja s tim nemohu nic udelat. Na Zemanovi me nejvice vadi ta afera kolem korunovacnich klenotu a to jeho neustale lhani a hrani na moudreho. Kdejaky sedlak ma vice rozumu nez tenhle budizknicemu a mam vazne podezreni ze si ho na Hrade drzi ti, co v cechach opravdu vladnou. Dela jim hromosvod. Ze je blby a zere jim to,to je jeho chyba.

zvedavy dedek

#50478 Re: Zpoved svatyho Vita.

2015-07-06 12:46

#50477: - Zpoved svatyho Vita. 

Stale mi nesedi jiste nesrovnalosti ve vyjadrovani a reakcich.  Muj starecky instinkt mi, po zrale uvaze naseptava, ze se zde dva lide vydavaji za jednu osobu. Ach jo, lidi dokazou byt pekne svi.e podrazacke.

Nepřihlášený uživatel

#50479 O Zemanovi, kdyby se stal v roce 2000 hlavou státu - Miloslav Šimek

2015-07-06 13:01

V politice i HOVNO může nečekaně vzlétnout vzhůru. Vzal bych v ochranu toto slovo, které jsem použil, protože v českém jazyce neexistuje slušný adekvátní výraz.

Nepřihlášený uživatel

#50480 Re: Re: Zpoved svatyho Vita.

2015-07-06 13:13

#50478: zvedavy dedek - Re: Zpoved svatyho Vita. 

A tak me reknete Vazeny pane neni Vase neduvera v lidi Vasim problemem. Vezmeme to z jine stranky. Co vim o Vas ja ?  A presto vam verim ze jste slusny clovek. To ze  neverite lidem nad 30  to jiz vedeli americti hippies v sedesatych letech a ja vas mohu ujistit ze   I don't give a rat ass .....Jestli me verite a nebo ne.

Nepřihlášený uživatel

#50481 Re: O Zemanovi, kdyby se stal v roce 2000 hlavou státu - Miloslav Šimek

2015-07-06 13:15

Nepřihlášený uživatel

2015-07-06 13:20

Nepřihlášený uživatel

#50483 Re: Re: O Zemanovi, kdyby se stal v roce 2000 hlavou státu - Miloslav Šimek

2015-07-06 13:37

#50481: - Re: O Zemanovi, kdyby se stal v roce 2000 hlavou státu - Miloslav Šimek 

V Bílém domě zrušili Pussy Riot víza a šupem je vypoklonkovali z USA;

Oblíbená punková partička má totiž v Americe problém; Pussy Riot, poté, co je přijaly v Americe s takovou pompou Madonna i Hillary Clinton, si usmyslely, že někoho zajímá jejich punk a zúčastnily se protestů v zuřícím Fergusonu; kde ale narazily. Napřed hrdě samy o svém exhibicionismu referovaly na sociálních sítích; ovšem, ouha, žádná sláva, naopak. Odpověď nenechala na sebe čekat - na stránkách Bílého domu se objevila petice s požadavkem zrušení víz pro celou "trojici" a vystěhování jí z USA. 

"Ruští aktivisté ze skupiny "Pussy Riot" - N. Tolokonniková, M. Aljochina a P. Verzilov - přijely propagovat vulgární, amorální a nekřesťanský způsob života,- napsal autor petice. - V Rusku byly odsouzeny za šokující, urážlivé a amorální činnosti v katedrále Krista Spasitele. Američané si váží jakýchkoli názorů, ale náš "pohár trpělivosti" přetekl poté, co tito aktivisté se zúčastnili nelegálních protestních akcí ve Fergusonu a New Yorku. Domníváme se, že účast cizinců v podobných akcích je nepřípustná. My, Američané, vyřešíme svoje problémy samostatně, bez pomoci cizinců, kteří mají špatnou pověst...

No, prosím, dokud tyto "ku*dy" znesvěcovaly katedrálu v Rusku, byly to hrdinky, přijímané Hillary Clinton a dalšími celebritami. Když se postavily za pouliční demonstranty v USA, jsou to najednou "cizinci, kteří mají špatnou pověst" - a pryč s nimi!!!  Kdepak jsou  jejich čeští obhájci? Kubišová, biskup Malý, kníže Schwarzenberg...? Takto se v grupensexu předvádějí morální nositelky Ceny Václava Havla za kreativní disent..

Lacinko

#50484 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazsk

2015-07-06 13:48

#50473: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lu 

Paní (Mirko?) ja mam starsi lidi v ucte, ale nemam v ucte fasisticke kavarniky.

Nepřihlášený uživatel

#50485 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Pr

2015-07-06 13:57

#50484: Lacinko - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazsk 

To je dobre,to je dobre. Ja zase nemam rad nudle z makem a blbecky kteri pouzivaji nazvy a nemaji sajnu co to vubec znamena. Jestli vam to udela radost tak vam tady napisi ze Hitler byl gentleman a ze jsem fasista az na pudu a zemekoule je placata. Toho Zemana si zaslouzis ty bludicko.

Nepřihlášený uživatel

#50486 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Pr

2015-07-06 15:00

Nepřihlášený uživatel

#50487 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech

2015-07-06 16:09

#50486: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Pr 

Mně hulibrci nevadí, občas si je objednám přes eskort. Já opíchám všechno, jsem prototyp sexuálního demokrata zrovna tak, jako holky z Pussy Riot. Akorát že holky mají problémečky:

Oblíbená punková partička má v Americe problém; Pussy Riot, poté, co je přijaly v Americe s takovou pompou Madonna i Hillary Clinton, si usmyslely, že někoho zajímá jejich punk a zúčastnily se protestů v zuřícím Fergusonu; kde ale narazily. Napřed hrdě samy o svém exhibicionismu referovaly na sociálních sítích; ovšem, ouha, žádná sláva, naopak. Odpověď nenechala na sebe čekat - na stránkách Bílého domu se objevila petice s požadavkem zrušení víz pro celou "trojici" a vystěhování jí z USA. 

"Ruští aktivisté ze skupiny "Pussy Riot" - N. Tolokonniková, M. Aljochina a P. Verzilov - přijely propagovat vulgární, amorální a nekřesťanský způsob života,- napsal autor petice. - V Rusku byly odsouzeny za šokující, urážlivé a amorální činnosti v katedrále Krista Spasitele. Američané si váží jakýchkoli názorů, ale náš "pohár trpělivosti" přetekl poté, co tito aktivisté se zúčastnili nelegálních protestních akcí ve Fergusonu a New Yorku. Domníváme se, že účast cizinců v podobných akcích je nepřípustná. My, Američané, vyřešíme svoje problémy samostatně, bez pomoci cizinců, kteří mají špatnou pověst...

No, prosím, dokud tyto "ku*dy" znesvěcovaly katedrálu v Rusku, byly to hrdinky, přijímané Hillary Clinton a dalšími celebritami. Když se postavily za pouliční demonstranty v USA, jsou to najednou "cizinci, kteří mají špatnou pověst" - a pryč s nimi!!!  Kdepak jsou  jejich čeští obhájci? Kubišová, biskup Malý, kníže Schwarzenberg...?

Nepřihlášený uživatel

#50488 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych let

2015-07-06 16:14

#50487: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech  

No jo hulibrku, tak si nám tady udělal politické školení a zase se hulibrku můžeš vrátit na latríny rusácké ambasády ke své oblíbené činnosti a případně k čerpání putinofašistické ideologie.

Tvůj Hulibrk

#50489 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych

2015-07-06 18:18

#50488: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych let 

Potácím se po ulicích zmámený

v parku ošahávám sochy kamenný

život běží vesele s podprsenkou na těle

já jsem prostě sexuálně nevyrovnanej

ačkoli jsem ve své zemi čile krad

proč mi nikdo dnes nechtěl dát zamrdat?

masochismis anál smrad

tyhle věci přec mám rád

vždyť jsem přece sexuální demokrat...

Bareťák

2015-07-06 18:53

Miloš Zeman je nejlepší prezident  jakýho tahle země měla! Držte hubu havloidi, jinak opráším můj památný obušek z listopadu 89 a uvidíte!!!

Nepřihlášený uživatel

#50491 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesa

2015-07-06 19:25

Nepřihlášený uživatel

#50492 Re:

2015-07-06 19:30

#50490: Bareťák -  

To víš že jo hulibrku, je to nejhorší "prezident" hned po komunistických zmetcích, gottwaldem počínaje a husákem konče. A ty s tím hulibrku nic neuděláš i kdyby ses třeba pověsil.

Nepřihlášený uživatel

2015-07-07 14:16

Konec show? Nejak je tady ticho. Bude se zavirat soudruzi a svine z vlady Kocourkova?

Nepřihlášený uživatel

2015-07-07 21:04

Zdá se, že už havlobrci koneřně zalezli!

Nepřihlášený uživatel

#50495 Posledni s Bohem

2015-07-07 22:00

S BOHEM KAMARADI,ODCHAZIM,MEL JSEM VAS RAD....https://www.youtube.com/watch?v=_MxsxxsXgPo

Nepřihlášený uživatel

#50496 Re: Posledni s Bohem

2015-07-07 23:22

#50495: -  Zalezame, zalezame, zalezame........

Ja taky,vsichni tam musime (i Zeman) https://www.youtube.com/watch?v=yt_pOf1QHDY

Nepřihlášený uživatel

#50497 Re:

2015-07-08 02:48

#50493: -  

To uz nam , nastesti, 25 roku nehrozi, aby se zaviralo za jiny nazor.

Nebo mas na mysli uzavreni teto diskuze, cenzore ?

Nepřihlášený uživatel

#50498 Re:

2015-07-08 03:10

#50494: -  

Kur.y komunisticky opet znarodnuji ?  Dokonce i  PETICI, KTERA  JIM  NEPATRI ?

Nepřihlášený uživatel

2015-07-08 06:53

Hulibrčí zášť a nenávist ke slušným lidem donutila hulibrky něco dělat i ve včerejším vedru. Jak příznačné pro rudohnědé hulibrky.

Nepřihlášený uživatel

#50500 Odpojte se od matrixu

2015-07-08 12:04

Česká televize a všechna hlavní masmédia nám lžou a překrucují fakta. Jsou to vlastizrádné, proamerické a prozápadní média vlastněna oligarchy, Rothschildy, které nás uvádějí v omyl, zveřejňuji podvrhy a lžou o Rusku, Libyí, Sýrií, Afganistánu, Ukrajině, Kubě a jsou ovládaná agenty CIA a Bilderberg Group - u nás v Česku to jsou např.: Schwarzenberg, Pehe, Štětina, Kocáb, Vondra, Mitrofanof, Havel a další zločinci v USA službách sloužící bankéřům z Wall Street!!! Ambasáda USA v Praze u nás provádí protistátní činnost a dne 17.11.2014 na Albertově náměstí v Praze organizovali bývalí zaměstnanci ambasády USA v Praze rozdávání červených karet a falešní demonstranti a teroristé se dle scénáře CIA, která si je koupila pak házeli po prezidentech vejce, rajčata, kameny a policie jen nečinně přihlížela a to svědčí o tom, že Policie ČR je zpolitizovaná a pravicová!!! CIA všude na světě organizuje tzv. barevné revoluce, různé Majdany, sametové revoluce, arabské jara, které nejsou ničím jiným než vojenskými puči a mají za cíl násilím svrhnou zákonné a legální - demokratické vlády a nastolit fašismus a nacismus!!! Tyto loutkové vlády vraždí politiky, policisty, civilní obyvatelstvo a poslušně plní rozkazy největšího teroristy světa USA!!! Ti co jsou skuteční vládcové USA a mají v moci polovinu světových bank a masmédií bankéři z Wall Street usilují o tzv. NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, který světové ELITY chtějí prosadit!!! Tito vele zločinci mají nacistické vize a ideje, kterými chtějí vyvraždit většinu lidstva (asi 5 miliard lidí) ,chtějí jen jednu světovou vládu, jen jednu světovou banku a zotročit lidstvo!!! Ten zbytek lidstva asi 2 miliardy lidí má dřít na jejich posrané a líné zadky za almužnu a v případě rebelie a nebo povstání je zavraždí a nebo zavřou do koncentráku a tam je budou mučit!!! Jen těm co jim budou líbat nohy bude dovoleno opět dřít na jejich parazitské a líné zadky!!! Názorný příklad terorismu CIA je Majdan Na Ukrajině do kterého USA vrazilo 5 miliard dolarů!!! Falešní a koupení demonstranti - teroristé a extrémisté tam na stojící policisty házeli dlažební kostky, Molotovovy koktejly, dýmovnice a odstřelovači na ně stříleli a velitelovi policie uřezali tyto lidské zrůdy před jeho manželkou hlavu!!! V Oděse v Domě Odborů fanatičtí fašisté z Pravého sektoru zavraždili a za živa upálili 50 proruských federalistu - aktivistu, když před tím nechal odvolat fašista a hromadný vrah Porošenko Ukrajinskou policií, aby nepřekážela!!! Odsuzuji hanebné a neautentické demonstrace nepřátel lidu proti prezidentu Zemanovi a považuji je za hanebné, zavrženíhodné a zločinné!!!