MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Nepřihlášený uživatel |
#50501 Re: Re:2015-07-08 12:11Jake diskuze,jaky cenzore? K cenzorovi mam opravdu daleko a o te diskuzi zde by se dalo hodne pochybovat. Pokavad si myslite to co sy myslite, tak to ja vam tedy nemohu pomoci.Staci si precist nektere komantara ktere namaji s petici proti Zemanovi nic spolecneho. |
Nepřihlášený uživatel |
#50502 Re: Re: Re: O Zemanovi, kdyby se stal v roce 2000 hlavou státu - Miloslav Šimek2015-07-08 13:21#50483: - Re: Re: O Zemanovi, kdyby se stal v roce 2000 hlavou státu - Miloslav Šimek No jo, zase ten dvojí metr. Když vystupovaly proti Putinovi, byly jim dobré, ale jak vystupují proti USA, ihned to jsou sprosté živly. Hanba! |
|
Nepřihlášený uživatel |
#50503 Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 13:25#50500: - Odpojte se od matrixu No tak nějak to skutečně bude. Je to šílený, ale současný stav věcí tomu vážně nasvědčuje. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#50504 Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 13:28#50500: - Odpojte se od matrixu Koukám že hulibrci z rusácké ambasády vydali nové noty aby měli místní rudohnědí hulibrci čím otravovat. |
Nepřihlášený uživatel |
#50505 Re: Re: Re:2015-07-08 13:29Nauč se psát rusáku. |
Nepřihlášený uživatel |
#50506 Re: Re: Re: Re:2015-07-08 14:12Jiz na tom pracuji ty mamincin idiote. |
Tvůj Hulibrk |
#50507 Re: Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 14:13#50504: - Re: Odpojte se od matrixu Milý proamerický bratře. Měl jsem o nás nádherný sen, byli jsme spolu zamotáni v dece s červenobílými pruhy a s modrým oknem, posetým bílými hvězdičkami. Měli jsme spolu nádherný rektální mrd. Nad námi se tyčila impozantně socha svobody a vedle nás se řítil královsky pojištěný mrakodrap, když do něj před tím narazila řízená střela mistrnně naaranžovaná do tvaru civilního letadla. V té chvíli jsem ejakuloval, pod vlivem nádherné, svobodu symbolizující vize. Miluji Tě.
|
Nepřihlášený uživatel |
#50508 Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 14:34#50507: Tvůj Hulibrk - Re: Re: Odpojte se od matrixu Ty ne- cesky prase.Tvuj komentar jsem si rychle precetl a pak jsem musel bezet se vyzvracet.Takovy anonymni ne- cesky z kurvysyn jako jsi ty je, to co ten tvuj prezident potrebuje. Napsal jem cesky z kurvysyn ale ty cech nejsi, ty uslintany mongoliku z ruske stepy. |
Nepřihlášený uživatel |
#50509 Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 14:48#50507: Tvůj Hulibrk - Re: Re: Odpojte se od matrixu Je zvláštní jak se ti rusáčtí a místní rudohnědí hulibrci dokáží bleskově odkopat. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#50510 Re: Re: Re: Re: Re:2015-07-08 14:50To je vidět, troubo. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#50511 Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 16:13#50500: - Odpojte se od matrixu Trapny blabol choreho mozku nemam silu precist cely. Staci par prvnich a poslednich vet. Prezident Obama a cela vlada USA jsou ve velmi slozite situaci . Vymyslet tu nejlepsi strategii, jak odstranit Zemana z funkce prezidenta CR, jak podplatit ceska media, aby lzive informovala verejnost, jak zajistit dostatek financi pro ambasadu, aby se mohli platit priznivci prozapadnich zvrhlych rezimu a zbylo jeste na cervene karty, podplaceni falesnych demonstrantu a nepratel lidu proti hradnimu Ozralovi atd..................to da poradnou fusku. Docela je lituji. Na nic jineho nemaji Americane cas. Muze nam to lichotit. JSME ASI PUPEK SVETA .
(Pratelska rada - az pojedes pro noty k Putinovi a polezes mu do prdele, vem si s sebou baterku. je tam poradny naval. ) |
|
Nepřihlášený uživatel |
#505122015-07-08 16:37Světovými médii jako Novinky a iDnes proběhla zpráva a fotografie z dovolené našeho prezidenta Miloše Zemana. Musíme i dnes s údivem a uznáním kvitovat jak prezident i přes svůj pokročilý věk nezapoměl na svoji zálibu z mladých let a doposud se věnuje extremním sportům. Novináři zaznamenali přípravu a bezpečné přistání našeho prezidenta a nám nezbývá nic jiného než pogratulovat k tak odvážnému výkonu. Prezidenta kterého jsme zastihli rozesmátého pod vodopády jsme se zeptali na jeho pocity . Byl to fofr pánové, v jednu chvíli když poryv větru ze mě serval triko jsem si říkal jestli jsem nepřecenil svoje síly ale ustál jsem to . Mám to rád. Mám rád vodu ať je u nás na rybníce nebo zde. Prostě mi ten adrenalin chyběl . |
Nepřihlášený uživatel |
#50513 Re:2015-07-08 17:00Fakt me stve, ze v rybniku Rendlicku, nebydli vodnik Cochtan. Kdyby se ho Kaca zeptala : " Tady se prece utopil ten prezident, co tolik pil, jak se to stalo ? " Cochtan : " Von byl poradnej hic a von byl nasaklej tou vodkou a ja sem mel strach, aby na tom slunku nechytnul plamenem, tak jsem prokousl ten clun a trochu ho potopil. Ale mel mooooc krasny plavky. Jeste je mam schovany!" |
Nepřihlášený uživatel |
#50514 Re: Re:2015-07-08 17:07nejsi ty náhodou obecný blázen? |
Váš Hulibrk |
#50515 Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 17:16#50508: - Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu Přece by jste pane nebyl stejný zlosyn jako onen zlořečený Vladimír Putin, který zakazuje propagaci homosexuálního způsobu života a pochlebuje tím zaostalé pravoslavné církvi. Kvůli mýn nevinným homosexuálním erotickým snům mne nazýváte zkurvysynem, není taková vaše reakce ale něčím, co vybočuje od demokratického západního ideového směru, v němž mají být zájmy minorit, jako je ta moje respektovány, pokud možno z hlubokou úctou? Bohužel, když tento směr podporujete, budete si muset časem ale zvyknout, že podobně presentované sny budou naprosto běžnou součástí demokratického života. Za pár let pak dojde i na otázku jiných "sexuálních nemocí" a zvážit situaci, že když některý bohatý jedinec při ukájení zvířátko netrápí není ho nutno nazývat zoofilním dobytkem, naopak je otázka zda nechránit jeho osobní práva, když už to bude mít deklarována minorita homosexuální. Nebo zvážit, zda sex se zemřelým musí být nezbytně nutně kvalifikován jako "hanobení mrtvoly". Na cestě k demokracii bohužel budeme muset bojovat s mnohými předsudky a zaostalými psychologickými dispozicemi. Zdravím vás proamerický příteli a mějte nádherný večer. P.S Nevím co znamená, když vedle mne ve snu padne mrakodrap, musím se podívat do snáře.
|
Nepřihlášený uživatel |
#50516 Re: Re: Re:2015-07-08 17:22Nauc se ceskou gramatiku, rusacky blbe, at nepises hrubky. Lide, kteri znaji pana Wericha chapou, o cem je rec. Proruskym primitivum to nic nerika. Me tento prispevek naopak velmi pobavil. Zij si spokojene dal a pockej si na Putinovi Sebrane spisy. Tem jiste porozumis. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#50517 Re: Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 17:25#50515: Váš Hulibrk - Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu Nevim co ma Vas komentar spolecneho s petici na odstoupeni Zemana ale to co jste zde napsal objasnilo hodne o Vas a hlavne o Vasem charakteru. |
Nepřihlášený uživatel |
#50518 Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 18:49p#50507: Tvůj Hulibrk - Re: Re: Odpojte se od matrixu Pardon, jsem ja ale popleta. Chtel jsem napsat : Byli jsme zamotani v dece se srpem a kladivem. Nad nami se impozantne tycily sochy Lenina a Stalina . Ve chvili, kdy nad nami preletly nove ruske nosice jadernych hlavic jsem nevydrzel a ejakuloval . Jeee, to bylo stesti, to byla naaadhera ! |
STOP IMIGRANTŮM |
#505192015-07-08 18:52Ti havloidští migrantoláskovští hulibrci už mě fakt serou!!! Zrovna jsem dnes poslouchal v metru rozhovor dvou studentů, očividně sluníčkářských kreténů pravděpodobně z nějakýho posranýho humanitního oboru, jak se islám nesmí házet s teroristy do jednoho pytle, a desítky těch naivních keců přitroublých debilů! Jet s nimi o pár stanic dál tak by špatně skončili! Okamžitě bych zvýšil volební věkovou hranici z 18 na 30 let, aby takový pošahanci nemohli volit dvě nejzkurvenější strany v ČR - TOP 09 a ODS!!! Táhněte si za Kalouskem a knížetem připochcánkem!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#50520 Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 18:58#50518: - Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu Ja bych ti dal radu.Mozna ti to pomuze.Najdi si slusne devce,ozen se s ni a tvuj problem nedostatku sexu bude vyresen. Hezkych holek v cechach je dostatek a tak se zbav sve nesmelosti ,prestan se cervenat v pritomnosti devcat a vsechno bude OK. Obracim se na mlade divky ktere nahodou zabloudi na tuto protizemanovskou petici. Pomozte tomuto chlapci, ktery zrejme krome sve pravacky nepoznal rozkose opravdicke lasky. |
|
Váš Hulibrk |
#50521 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 19:09#50517: - Re: Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu Máte pravdu, je obtížné se držet tématu, když vám někdo soustavně spílá do hulibrků. Ve snaze se přizpůsobit, sehrál jsem předchozím diskutérům hulibrka, myslel jsem, že můžem být kámoši. Odvděčili se mi tím, že mi nadali do zkurvysynů a ještě mi upřeli národnost. Po své reakci se nakonec od vás, pane, nebo paní dočkám, že mi upíráte charakter. Čím to je, že jsou reakce obránců petice vždycky hlavně osobní?
|
Nepřihlášený uživatel |
#50522 Re: UCHO VLASTI VYPRAVUJE.......2015-07-08 19:18Ty svine, tak ty poslouchas co si jini lide povidaji? NEJSI JEDNA Z TECH ESTEBACKYCH KUREV, KTERA ZA KOMUNISTU JEZDILA A POSLOUCHALA ROZHOVORY. Urcite mas od toho poslouchani usi jak netopyr. Je videt ze nevis co pises.Ti dva studenti by te pravdepodobne zbouchali jak hada. Je videt ty hajzle bolsevicky ze jsi se jeste poradne neserval. |
Nepřihlášený uživatel |
#50523 Re:2015-07-08 19:19No ty jsi ale moudra hlavicka. Obohatit cesky slovnik o nova slova - smekam klobouk. A co kdybys konecne vymyslel i vlastni nadavku, prestal normalni lidi nekam posilat a tahl jsi nekam sam. Nejlepe Putinovi do riti. Jo a nezapomen tu Zemana s jeho Oveckou. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#50524 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu2015-07-08 19:38#50521: Váš Hulibrk - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu At jiz jste kdokoliv, Vasimi nechutnymi komentari snizujete vaznost teto petice. |
Nepřihlášený uživatel |
#50525 Re:2015-07-08 19:47Tvoje mama je kurva a tata buzerant.... |
|
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
473 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
783 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
259 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
213 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4062 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
528 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24676 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1353 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
149 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
522 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
131 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
118 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17016 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
92 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2079 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
136 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2218 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22818 Vytvořeno: 2021-12-22
Homofobie do škol nepatří
32 Vytvořeno: 2024-11-14