MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

SPO

#76351 Náckové z pobaltí

2016-03-16 19:56

Pochodu veteránů jednotek SS se zúčastnilo asi 1000 Lotyšů


Nepřihlášený uživatel

#76352 Pochodujici SS

2016-03-16 20:58


Nepřihlášený uživatel

#76353 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CT nase objektivni TV

2016-03-16 20:59

#76349: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CT nase objektivni TV 

 Vždyť meleš akorát hovna a odkazuješ se na sračky. :-)

Jelena

#76355 Re:

2016-03-16 22:32

#76316: Káča -  

 Píčo blbá, havlistická!!!


Nepřihlášený uživatel

#76356

2016-03-17 00:11

 Hladomor na Ukrajině (ještě horší byl hladomor v Povolží) měl na svědomí Gruzínec Stalin a Ukrajinec Chruščev.


Nepřihlášený uživatel

#76357 Babisovo imperium - jak nas vsechny okr*dl

2016-03-17 01:45

Mnohym mozna dojde, koho mame na MF

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/52406/

legenda-o-svatem-andrejovi-reflex-odhaluje

-zapomenute-informace-o-babisove-zbohatnuti.html

 

pro otevreni link spojit do jednoho radku. Pry je moc dlouhy.


Nepřihlášený uživatel

#76358 Re: Soudruh StBák Bureš alias Babiš přece může říci jméno naprosto libovolné, třeba Miroslav Kalouse

2016-03-17 07:07

#76286: - Soudruh StBák Bureš alias Babiš přece může říci jméno naprosto libovolné, třeba Miroslav Kalousek... 

 Bureš byl nejvíce vysmátý, když byl pasován na ministra financí. Dostal se přesně tam, kam potřeboval. On se svým majetkem 90 miliard Kč.


Nepřihlášený uživatel

#76359 Re: Babisovo imperium - jak nas vsechny okr*dl

2016-03-17 07:26

#76357: - Babisovo imperium - jak nas vsechny okr*dl 

 Babiš a Zeman v době privatizace unipetrolu. Věděl už tehdy první z nich, že koupí, ale nic nezaplatí?



Nepřihlášený uživatel

#76360 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CT nase objektivni TV

2016-03-17 07:34

#76353: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CT nase objektivni TV 

 To že jsou projevy Miloše Zemana halda komunisticko nacistických exkrementů, tak v tom máte naprostou pravdu. 

Neváhejte ani vteřinu a oponujte mé komentáře Zemanova, prolhaného (to jasou vlastně nakonce všechny) projevu. 

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina.  Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak neopakovat holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšínu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Polik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji. Zeman toto doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nejpíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už takto vytržené z celého kontextu. Vlastní text navíc vůbec nenapsal pan Peroutka, ale pan Stránský a nikoliv tak, jak jej jako vždy "po svém" citoval Miloš Zeman. 

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí odkazem na události z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprosté většiny menšinou. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně si do názvu dající slovo "stát" skutečně státem, tedy státním utvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V privním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech. Sdělení Miloše Zemana  by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu, ale nebylo by to přehnaně sugestivní. 

Že Evopa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (nemírně řečeno). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví asi jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a motivovat jej zvrhle občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do takové motivace zasahuje na tom, co se aktuálně děje v Rusku a jakou podporu tam má zločinec rozpoutávající válku zatím jen na Ukrajině, když má k dispozici totalitně finanční zroje a informační media. 

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistická a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou mezinárodní jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit, to je naprostá katastrofa, co by přišlo a jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku a pravděpodobně min. přišel pokus o rozvrat demokracií. 

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zemena. Odvaha k vědeckým objevům objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmízí, když je dodstatečně dlouho necháme zavřené (inspirováno Amosem Ozem ale možná citováno, nejsme si jist), přičem je kdosi bude vraždit.


Nepřihlášený uživatel

#76361 Re: Re: Soudruh StBák Bureš alias Babiš přece může říci jméno naprosto libovolné, třeba Miroslav Kal

2016-03-17 07:38

#76358: - Re: Soudruh StBák Bureš alias Babiš přece může říci jméno naprosto libovolné, třeba Miroslav Kalouse 

 Pořád si myslím, že Agrofert je jen předlužený cirkus, ve své podstatě Babiš nemá v podsttě nic, vše je nějak úvěrováno a pokud by se zastavil tok peněz od státu, celé se to zhroutí. 

Agrofert je především minimalizátor nákladů při výběru dotací, velmi se obávám. 


Nepřihlášený uživatel

#76362 Mužici v "akci" :-) aneb fetuje celá duma.

2016-03-17 07:43

Ruští poslanci po skandálu tenistky Šarapovové skupují ve velkém meldonium


Nepřihlášený uživatel

#76363 Zeman: Třetina českého národa jsou debilové

2016-03-17 07:58

„To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní, nebo alkoholik a zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt." Tak pravil OVAR  Miloš Zeman...

TEN ZEMAN JE OPRAVDU DEBILNÍ DEMENTNÍ  NOTORIK !!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#76364 Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové

2016-03-17 08:07

#76363: - Zeman: Třetina českého národa jsou debilové 

 Přesně tito lidé nakonec jako ovce šli a hodilu mu hlas v představě, že jsou ta druhá polovina :-). 


Nepřihlášený uživatel

#76365 Re: Babisovo imperium - jak nas vsechny okr*dl

2016-03-17 08:22

#76357: - Babisovo imperium - jak nas vsechny okr*dl 

 Je to velmi zajímavý text v Reflexu a je velmi zajímavé, že je z října roku 2013

Babiš dnes pouze neurčitě přiznává, že s investory do Čapího hnízda ho pojí jakési strategické partnerství: „Já jim půjčil peníze a perspektivně uvidíme, jakým způsobem se do toho zapojím.“Vtip je v tom, že žadatel o dotaci se ještě dva týdny před podáním žádosti jmenoval ZZN Agro Pelhřimov, že patřil firmě s téměř totožným názvem ZZN Pelhřimov, a. s., a že ta nepatří nikomu jinému než Agrofertu.Důvodem pro tyto manévry může být znění podmínek pro poskytnutí dotace. V Pokynech pro žadatele a příjemce ROP NUTS 2 SČ se v definici veřejné podpory v článku VIII. 1 píše: „Podpora musí mít tzv. motivační efekt, tj. bez poskytnutí podpory by subjekt nebyl schopen daný projekt realizovat. Mělo by tedy být prokázáno, že daného cíle není možné dosáhnout bez vynaložení veřejných prostředků.“ Česky to znamená: Je nemravné, aby o dotaci žádal bohatý člověk.

A ne celé věci je navíc velmi zajímavé to, že to co bylo napsáno v Reflexu roku 2013 je smutnou realitou roku 2016 a tedy je více než pravděpdoboné, že Babiš je skutečně zloděj dotací EU, podvodník, který se drží vyškolených metod v StB. 


Nepřihlášený uživatel

#76366 Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové

2016-03-17 08:29

#76363: - Zeman: Třetina českého národa jsou debilové 

 ZEMAN JE UŽ FAKT VYPATLANEJ DĚDEK S MOZKEM ZALITÝM BECHEROVKOU!!!!!JAK DLOUHO TAM JEŠTĚ BUDE DĚLAT OSTUDU ????

Chci prezidenta, za kterého se nebudu muset stydět !!!!

#76367 Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové

2016-03-17 08:36

#76363: - Zeman: Třetina českého národa jsou debilové 

 Ať se podívá na sebe. Co si o sobě vlastně myslí ? Všechny bude neustále urážet a ponižovat ? Propitej, prokouřenej, prolhanej, protivnej dědek. Chci prezidenta, za kterého se nebudu muset stydět !!!!


Nepřihlášený uživatel

#76368 Petr Bendl se dnes tváří jako idiot?

2016-03-17 08:36

Netušil jsem, že to bude školicí středisko Agrofertu, říká exhejtman Bendl. Dotoval Čapí hnízdo

Pokud luxusnost celého projektu jasně nekorelovala s cílem projektu, bylo zřejmé, že se přece jedná o podvod. Snad kdyby byl Petr Bendl a jeho lidé z ROP idioti, tak to leda :-). 

 

"V této souvislosti je zajímavé, že hlavním dodavatelem Farmy Čapí hnízdo byla stavební firma BAK, která podle soudu figurovala jako „křoví” ve zmanipulovaném výběrovém řízení na rekonstrukci zámku Buštěhrad. Právě tento zámek odstartoval aféru, na jejímž konci byl vloni Rath – zatím nepravomocně – odsouzen za korupci při rozdělování veřejných zakázek ve středních Čechách."

Proč si Babiš vybral právě BAK? Je to jen taková "náhoda", jako "všechno" v životě StBáka Bureše?


Nepřihlášený uživatel

#76369 Re: Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové

2016-03-17 08:39

#76367: Chci prezidenta, za kterého se nebudu muset stydět !!!! - Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové 

 Ono je to vlastně ve své podstatě daleko horší, pokud by byl jen propitej, protivnej a prolhanej ve věcech nezásadních jako je jeho prostata panice, nebyla by to až taková katastrofa. Problém je v tom, že komunista a nacionální socialista Miloš Zeman ohrožuje bezpečnost tohoto státu a jistě tedy i částečně EU, neboť ČR není zdaleka nejmenším státem Evropké unie. 

Miloš Zeman je především zločinec a velezrádce a takto by k němu měla přistupovat vláda a parlament ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#76370 Re: Vám skutečně nedošlo, že je to jen ubohá ruská trollí propaganda?

2016-03-17 08:41

#76354: CNtv -  

 Vy jste opravdu idiot, že věříte takovým blábolům? Na druhou stranu, nejste idiotem sám, Miloš Zeman je stejným idiotem jako vy. 


Nepřihlášený uživatel

#76371

2016-03-17 09:21

Chcete někdo na držku, havloidi? Pojďte si dát sraz někde v Praze.


Nepřihlášený uživatel

#76372 Re: Re: Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové

2016-03-17 09:22

#76369: - Re: Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové 

 Co třeba ty, chceš do držky, šmejde?


Nepřihlášený uživatel

#76373 Re: Re: Re: Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové

2016-03-17 09:25

#76372: - Re: Re: Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové 

 Protože je Miloš Zeman zločinec, zloděj, velezrádce? Jaký to dává smysl? Vy si snad o Zemanovi myslíte něco jiného? Tak neváhejte, napište co si o této komunisticko nacistické kreatuře myslíte a doložte to skutečnými argumenty, rád si to přečtu a rád je budu oponovat. 


Nepřihlášený uživatel

#76374 Běž si za svými soukmenovci na tu vaší petici

2016-03-17 09:28

#76371: -  

 Hele, běž si vyřvávat na tu vaší petici, na které lezete Ovarovi do zadele. Nám tady dej svátek, Zemandrtálče !!


Nepřihlášený uživatel

#76375

2016-03-17 09:40

Důsledkem nadměrného požívání alkoholu není jenom prezidentova prolhanost, ale i viditelné poruchy rovnováhy a mizerná koordinace pohybů. V neposlední řadě u něho viditelně stoupá oploštělost citů a zjevné poruchy paměti.