MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#76551 Měl to ten StBácký blb zapotřebí?

2016-03-18 10:04

Babišovo zatloukání o Čapím hnízdě. Je to jeho Achillova pata? DVTV dohledala ministrovy veletoče

Mohl to mít zapotřebí v situaci, kdy se sice tváří jako miliardář, ale vlastně žádným miliardářem není a sice spravuje miliardové majetky, ale ty nejsou jeho, neboť jsou zadlužené a hodnotu mají jen tehdy, pokud do nich plynou dotace z našich daní a daní občanů EU. Pokud tento tok ustal, celý cirkus by se zhroutil. 

V takové situace se logicky StBák Bureš alias Babiš musí "prezentovat", musí ukázat sídlo, privátní domeček v něm atd. atd. neboť musí vytvářet zdání "dobrého hospodáře", když je ve skutečnočnosti jen minimalizátor nákladů při výběru dotací. 

Věc je skutečně velmi vážná a vzhledem k tomu, že tento cirkus zaměstnává velké množství lidí, požaduje po státu miliardy na kde co ročně, je potřeba, aby stát (tedy my občané) v lepším případě vláda, která nás v takových situacích zastupuje, přestala strkat hlavu do písku a prověřila "podnikání" soudruha Bureše alias Babiše do posledního detailu a zjistila, jak moc či málo jeho "podnikání" ohrožuje stabilitu české ekonomiky, vzhledem k tomu, kolik lidi v tom jeho cirkusu pracuje. 


Nepřihlášený uživatel

#76552 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-18 10:06

#76550: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 To je nacismus taky, u extrémismu nejsou názvy nic tak důležitého a určujícího. Komunisté si setvrvale např. pletou sociální a socialistický, jak jste i vy soudruhu marx-leniský komunistický náckuk právě doložil :-). 


Nepřihlášený uživatel

#76553 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-18 10:07

#76550: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano marx-leninský komunistický nácek Miloš Zaman je skutečně debilem, to máte naprostou pravdu :-), kombinovat v sobě komunistickou a nacistickou ideologii, co chce vskutku patologii mlácení vlastní matkou v děství, neúplnou rodinu a to ještě kombinované s alkoholovou demencí. Vladimír Iljiš Putin je na tom evidentně obdobně. 


Nepřihlášený uživatel

#76554 Premonstráti se už podruhé účastní odporné prasárny....

2016-03-18 10:08

.....kdy v Klášteře přivítají komunistického prominenta z totalitní země. První takovou pakáží byl Medveděv s Klausem, teď to bude čínský prezident s dalším KGBákem na Hradě Zemanem. 

Katolická církev by se nad sebou měla velmi zamyslet. 

Pražský program pro čínského prezidenta: setkání se sportovci i návštěva kláštera


Nepřihlášený uživatel

#76555 Trojkoalici v Praze hrabe? Dnes cokoliv dělat s ANO StB zní, jako když komunistický blb Rusnok....

2016-03-18 10:10

Krnáčová oživila rozpadlou koalici v Praze. Minulé chyby se už nesmí opakovat, řekla primátorka

....vstoupoval v srpnu 1989 do KSČ a to je Rusnok opravdu excelentní hovado. 


Nepřihlášený uživatel

#76556 Konečně!!!!!!!! Kdy konečně budou padat sochy Lenina i v rusákově? Až to bude Rusko?

2016-03-18 10:11

Největší socha Lenina na Ukrajině šla k zemi za zvuků hymny

Doposud bylo odstraněno cca 1000 soch. V celé ČR je cca 6 300 měst a vesnic a na Ukrajině bolševická pakáž vystavěla tisíce soch zločince Lenina a nejen jeho. 


Nepřihlášený uživatel

#76557 StBák Bureš alias Babiš má ještě tu drzost a mluvit o čistotě?

2016-03-18 10:15

ANO tlačí na odchod karlovarských
funkcionářů. Babiš mluví o očistě

To mu ta jeho zhrzená StBáčka Kleslová ještě jednou přičte k dobru. 

 


Nepřihlášený uživatel

#76558 Idiot Zeman snad ví o daňovém úniku nad miliardu korun? Tak to by tento idiot neměl váhat....

2016-03-18 10:22

....a podat trestní oznámení. 

Hra s Babišem je hrou s ohněm. Zeman do něj přikládá a požár se začíná šířit

„Představa, že sleduji kauzu Čapí hnízdo, drozdí hnízdo, kukaččí hnízdo a podobně, je naprosto nadsazená. Zabývám se pouze věcmi, které mají hodnotu přesahující miliardu korun, jako jsou některé daňové úniky. Kauzami, jako je OKD, kde je dokonce daňový únik šest miliard korun."

Pokud by totiž přece existoval daňový uník nad miliardu korun, tak by ho logicky daňová "Kobra" dávno uštknula :-), od toho jí přece StBák Babiš založil. 

Je velmi zvláští, že se KGBák Zeman nezabývá a nestará o to, jak vrátit oněch 13 mld. které zabavila Švácarská administrativa a které spolukradl právě on při "privatizaci" MUS. 


Nepřihlášený uživatel

#76559 To je přece zbytečné StBáku Bureši, jste již na odchodu :-)

2016-03-18 10:23

Babiš: Omezit podnikání ministrů? Navrhněte rovnou můj odchod z politiky


Nepřihlášený uživatel

#76560 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové

2016-03-18 10:24

#76376: - Re: Re: Re: Re: Re: Zeman: Třetina českého národa jsou debilové 

 

 Vyrostl jste s v podobně patologickém prostředí jako marx-leninský komunista a nacionální socialista Milouš Zeman? Také jako jeho vás rodiče mlátili, že si to dodnes pamatujete? 

Vyhrát volby se dá v demokracii jedině tak, že dodržujete volební zákon. Miloš Zeman ale volební zákon porušoval ve všech jeho limitách:

-nelhat o sobě a oponentech - řekl bych, že i vy velmi dobře víte, kde Miloš Zeman lhal, bylo to prakticky o všem co o sobě a jeho rodině sděloval, o volebním týmu, atd. tedy vlastně lhal nepřetržitě. Nebo snad víte, kdy mluvil pravdu - to dejte rozhodně k lepšímu, to si rád přečtu. 

-Volební účet a vše z něj financovat - velmi dobře víte, že Miloš Zeman zatnul sekeru na volebním účtu v objemu cca 3 mil. korun, tedy 10 % celkové částku kterou vybral. Tyto peníze kdosi uhradil a dodnes není zřejmé kdo. 

-Volební účet založit před započetím kampaně - Miloš Zeman vedl kampaň dávno předtím, než byl založen volební účet, což také jistě velmi dobře víte, stejně jako velmi dobře znáte zákon o volbě prezidenta republiky, když jste šel k volbám a volil jste. 

Miloš Zeman tedy volby nevyhrál dle mého názoru a tutíž jej logicky nepovažuji za správce úřadu prezidenta republiky. Nemohu jej za správce úřadu prezidenta republiky považovat i proto, že je obklopen velmi podovnými lidmí a mám obrovské podezření, že on i tito lidé jsou přímo napojeni na zpravodajské služby Ruska a tudíž Miloš Zeman páchá velezradu a jeho lidé vlastizradu. Pokud je skutečně Miloš Zeman agentem Ruských tajných služeb, dokonce každý, kdo je ochoten pracovat pro Zemana páchá vlastizradu a podezření, že tomu tak je je obrovské. 


Nepřihlášený uživatel

#76561 Petr Bendl se dnes tváří jako idiot a to býval takový frajer i dcerunku komunistického prominenta...

2016-03-18 10:28

.....si namluvil. 

Netušil jsem, že to bude školicí středisko Agrofertu, říká exhejtman Bendl. Dotoval Čapí hnízdo

Pokud luxusnost celého projektu jasně nekorelovala s cílem projektu, bylo zřejmé, že se přece jedná o podvod. Snad kdyby byl Petr Bendl a jeho lidé z ROP idioti, tak to leda :-). 

 

"V této souvislosti je zajímavé, že hlavním dodavatelem Farmy Čapí hnízdo byla stavební firma BAK, která podle soudu figurovala jako „křoví” ve zmanipulovaném výběrovém řízení na rekonstrukci zámku Buštěhrad. Právě tento zámek odstartoval aféru, na jejímž konci byl vloni Rath – zatím nepravomocně – odsouzen za korupci při rozdělování veřejných zakázek ve středních Čechách."

Proč si Babiš vybral právě BAK? Je to jen taková "náhoda", jako "všechno" v životě StBáka Bureše?


Nepřihlášený uživatel

#76562 Soudruh StBák Bureš alias Babiš přece může říci jméno naprosto libovolné, třeba Miroslav Kalousek...

2016-03-18 10:32

Babiš: Zveřejním majitele Čapího hnízda z doby, kdy se žádalo o dotace

....vzhledem k tomu, že akcie byli anonymní a ráno je mohl Babiš, odpoledne Bureš a večer se s nimi mohla kochat Babišova sekretářka, milenka, spolupachatelka .......

Bybiš je idiot, je to nepodstatné a nemá žádnou hodnotu. Situace je taková, že se vždy bude jednat o někoho z jeho okruhu a ve své podstatě tedy vždy vše vlastnil Babiš, nejen proto, že se podepisoval pod nákupy pozemků pro toto jeho reprezentační sídlo, jako dokládají výpisy z katastru nemovitostí. 

Je dobré si pustit rozhovor u článku. 


Nepřihlášený uživatel

#76563 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tedy už v roce 2012 bylo zřejmé, že je ANO partou ANO St

2016-03-18 10:33

#76180: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tedy už v roce 2012 bylo zřejmé, že je ANO partou ANO StB.  

 

 Po vzniku OSN se státy registrují tam. Rusko se v trojstranné dohodě zavázalo k ochraně neměnnosti hranic Ukrajiny a státy OSN existenci Ukrajiny uznaly. 

Autoritou tedy je ukrajinská administrativa, která vydává pasy a občanské doklady všeho druhu občanům Ukrajiny. 

Netvařme se tedy, že Ukrajina je Rusko, není, je to samostatný stát, jeho částči jsou nyní Rusy a Ruskem okupovány a to přesto, že se Rusko zavázalo smlluvně, že nic takového činit nikdy nebude. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf - materiál je i v ruštině a bude jistě pro vás čitelnější :-). 


Nepřihlášený uživatel

#76564 Re: Re: Re: Za hodnocením stojí velmi podivná "firma" Sanep...

2016-03-18 10:35

#76288: - Re: Re: Za hodnocením stojí velmi podivná "firma" Sanep... 

 

Rozdíl mezi tzv. mainstreamovými servery a rusko trollími servery je v tom, že ony meinstreavé jsou ochotny se podřídit českým zákonům a tedy pokud poublikují lež, vystavují se postihu, nestkrávají se za to, že zveřejňují "názory", jako to dělá výkladní skříň ruské propagandy v ČR Parlamentní listy, které jen navíc upravují technicky rozkopírované ruské propagandistické bláboly do podoby "stravitelné" pro českého blba, zatíženého bolševickým školstvím. 

Tedy je to v podstatě jediný server, kde jsou ještě lidé, kteří to nějak přepíší do jakési "přijatelné" podoby. 

Rozdíl mezi zpravodajstvím a "názorovámi servery" spočívá v tom, že zpravodajství si stanoví dopředu pravidla, jak s informace bude nakládat, jak je bude ověřovat, jak budou zveřejňována, jak o nich bude rozhodovat redakční rada atd. 

Nic z toho rusko trollí propagandistické servery nejen že nezveřejňují, ale dokonce žádnou redakční radu ani nemají natož způsob schvalování, co a jak bude zveřejněno. 

Je tedy velmi snadné, pro člověka jen trochu vzdělané oddělit propagandu od skutečných informací. Vy ovšem evidentně preferujete propagandu. 


Nepřihlášený uživatel

#76565 Babišova partička se to toho "zasírá" čím dál víc. Oni se na ministerstvu úkolují pomocí sms.....

2016-03-18 10:36

.....to jsou panečku dnes způsoby při výkonu státní moci, která jak soudruh náměstek velmi dobře ví, musí být vykonávána transaprentně a jen a pouze v souladu se zákonem. Nevztahuje se tedy na jeho jednání ustanovení následující v Ústavě, že to co zákon nezakazuje, je možné dělat, ale to platí jen a pouze pro občana, proto ustanovení o výkonu státní moci předchází ustanovení následujícímu. Ale to je evidentně nad mentální schopnisti nejspíše člena ANO StB. 

Přestože byl pak dotaz Barbory Boschat bruselským úředníkům podezřelý, jak informoval v pondělí časopis Reportér, Vyhnánek to považuje za běžný způsob domluvy v úřadu.

"Tuto oblast mám jako odborný náměstek v gesci, proto vůbec nerozumím tomu, v čem by měla spočívat ona nezákonnost tohoto mého postupu. Barbora Boschat je uznávaná odbornice, která má dlouholeté zkušenosti s komunikací s OLAFem.

Není tedy divu, že jsem se se svým dotazem obrátil formou textové zprávy přímo na ni, odpověď jsem obdržel standardně pracovním mailem. Jedná se o naprosto normální komunikaci, kterou nezakazuje žádný zákon ani vnitřní předpis," uvedl náměstek.

Pikantní na celé věci je i to, že si "zákon" a "vnitřní předpisy" četl soudruh náměstek až potom, co celá aféra vešla ve známost v novinách :-), do té doby, bych řekl, neměl ani tušení, že nějaké vnitřní předpisy existují :-). 


Nepřihlášený uživatel

#76566 Re: Re: Re: Re: Rusko neosvobodilo Evropu

2016-03-18 10:39

#76189: - Re: Re: Re: Rusko neosvobodilo Evropu 

 

 Vaše představa o historii je přesným obrazem komunistického školství a vašeho nedovzdělání v době svobodného přístupu k informacím. 

Jako takový jste vskutku snadno manipulovaltelnou osobou, neboť se v dějinách neorientujete vůbec a tudíž se neorientujete v čase je možné vám namluvit v podstatě libovolnou hloupost. 

Budete jedním z těch jedinců, kteří čas odčasu tvrdí, jak to komunistický nácek Miloš Zeman všechno říkal, aniž přesně věděli co říkal a v jakém kontextu to říkal, spíše blábolil. Ruská a to nejen trollí propaganda právě na takové lidi cílí, ti jsou schopni uvěřit prakticky všemu, co jim taková propaganda podstrčí. 

Je velmi dobře, že se o tomto již veřejně hovoří a věci se naštěstí začínají měnit. 


Nepřihlášený uživatel

#76567 Proč nebyl dáno onen dvoustránkový materiál novinářům k dispozici, když ho Babiš rozeslal poslancům?

2016-03-18 10:46

Vláda kvůli Čapímu hnízdu padnout nemusí, říká šéf lidoveckých poslanců

Vám vše věrohodně vysvětlil?

Obeslal nás dvoustránkovým materiálem, kde celou kauzu vysvětluje, ale řadu věcí – jako jméno vlastníka v době dotace – si schoval až na jednání Sněmovny. Proto je důležité, aby měl každý poslanec prostor se zeptat.

Na co si to poslanci z vládní koalice hrají? Na svévolitele? Když o dokumentu veřejně mluví, tak ať jej také zveřejní. 


Nepřihlášený uživatel

#76568 Češi totiž v takové situaci vypadají velmi nedůvěryhodně, když mají na Hradě KGBáka a celou bandou..

2016-03-18 10:50

Češi na summitu otevřeli kauzu Savčenkové, Francie a Německo se jí odmítly zastat

....dalších. 


Nepřihlášený uživatel

#76569 Re: Hamáček se už poněkolikáté projevuje jako naprosté hovado.

2016-03-18 11:49

#76549: - Hamáček se už poněkolikáté projevuje jako naprosté hovado.  

 

 Němcová je milka z kravína a zlodějka rohlíků!

 

 

A je to venku
Nepřihlášený uživatel

#76570

2016-03-18 11:51

          


Nepřihlášený uživatel

#76571 Re: Re: Re: Re: Vzpomínka na pana prezidenta

2016-03-18 12:01


Nepřihlášený uživatel

#76572

2016-03-18 12:02

Demokracie vznikla z názvu.Korejská Lidově Demokratická Republika.


Nepřihlášený uživatel

#76573

2016-03-18 12:03

• Církvim je potřeba znovu odebrat veškerý majetek a potom vyhnat ten xindl z republiky!!!

Rusko!
Nepřihlášený uživatel

#76574

2016-03-18 12:05

Západ je nepříjemně zaskočen: Supertank Armata je již ve výrobě!


Nepřihlášený uživatel

#76575

2016-03-18 12:08

100 tisíc Španělů vystoupilo proti dohodě mezi EU a Tureckem!