MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#81251 Re: Milos Zeman je ve dvou rozsudcich Nejvyssiho spravniho soudu....

2016-05-01 04:50

#81245: -  

 ....usvedcen z porušování volebního zákona a z masivniho lhaní. To je realita. Be problemu se shodneme, ze volební zákon porušují příznivci totalit všeho druhu, tedy je u Miloše Zemana obtížné rozhodnout jestli je vice komunista nebo nacek.

PL jsou i podle autora který tam mocne píše Petra Zantovskeho bulvarem, tedy to co si tam vymysli nemá s realitou nic společného podobne jako v Blesku ci Rytmu života, na tom se také vklidu shodneme. Blogy obecne jsou názorem jednotlivce a mnohdy dana osoba ani nemusí existovat.

Je naprosto jasne, ze je Miloš Zeman velmi podivnou figurou s velmi podivnými lidmi kolem nej. Jeho oplzlosti vydávat za použití expresivnich vyrazu vskutku možné neni, je proste oplzly něm sprostý slovník, ale oplzle odporne jednání, kdy příkladem takového jednání je, ze si neváhal pripnout oranzovo černou druhu symbol soucasne ruské agrese.


Nepřihlášený uživatel

#81252 Re: Ještě, dejme tomu, před 15ti lety to bylo normální město, něco jako Praha, ale teď?

2016-05-01 04:53

#81230: Vlastenec - Ještě, dejme tomu, před 15ti lety to bylo normální město, něco jako Praha, ale teď? 

 Mozna byste se tedy komunisté měli zamyslet jaký vliv mela jejich zvrhla ideologie na sekularizace spolecnosti i na západě Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#81253 Re: Pro komunistu je typicke, ze neni schopen poznat....

2016-05-01 05:01

#81218: -  

 ....mezi RVHP a EU, je to tím, ze diktaturu proletariatu vydávají za demokracii.


Nepřihlášený uživatel

#81254 Krasnov se tedy venoval hlavne "nevystrovani". To je rusakov....

2016-05-01 05:22

Putin odvolal několik lidí na vysokých bezpečnostních postech. Důvody neuvedl


Nepřihlášený uživatel

#81255 Karikaturu povazuji priznivci Zemana za jeho portret, pak se logicky neni cemu divit....

2016-05-01 06:27

Měla organizovat ‚házení kamenů‘ na portrét Zemana. Byl to vtip, tvrdí propuštěná lektorka

....ze lži Miloše Zemana povazuji za pravdu.


Nepřihlášený uživatel

#81256

2016-05-01 07:17

Kdyby vstal táta Dienstbier z hrobu, zfláká mladého páskem. A vedoucí českých čarodějnic Šabatová... Senátor Doubrava uzavírá povedený týden českých neziskovek

30. 4. 2016 23:59

PŮLNOČNÍ ROZHOVOR O tom, co si myslí ohledně chování některých lidí vůči prezidentu Zemanovi o neziskovkách i o „pomalování“ některých multikulturních kaváren promluvil mimo jiné pro Parlamentnilisty.cz senátor Jaroslav Doubrava. Široce se rozhovořil o incidentu, kdy měly děti údajně na popud pracovnice neziskové organizace házet hlínu na prezidentův portrét. „Ona tím neplive jen po prezidentovi, ona tím poplivala i většinu národa, která Miloše Zemana zvolila,“ vyjádřil se na adresu této pracovnice, kterou označil za hloupou husu.

Co říkáte na informaci o tom, že v jedné pražské škole měly děti údajně házet hlínu na portrét prezidenta, k čemuž je prý vedla pracovnice neziskové organizace?

Kdyby to bylo údajně! Člověk s tak špinavým charakterem nemá u dětí co pohledávat. Ukazuje to jen to, jací lidé jsou velmi dobře neziskovkami živeni. Ona tím neplive jen po prezidentovi, ona tím poplivala i většinu národa, která Miloše Zemana zvolila, a která ho v současnosti podporuje! Četl jsem o případu, kdy ve Švýcarsku ředitel školy dal za pravdu muslimskému žáku, že nemusí podávat ruku učitelce, přestože to školní řád nařizoval. Co se stalo? Druhý den už nebyl ředitelem! Příklad hodný následování! Ta hloupá husa už by do školy nesměla vkročit a ředitel školy stejně tak! Kdyby to byl jediný případ. Na jiné škole učí děti jak se klanět Alláhovi! Tak si tak říkám. Co jsme to za národ? Zatahovat do svých názorů děti považuji za nestoudné a ubohé. Ukazuje to na podlost dospělých. Aktivisté neziskových organizací šířící lásku a humanismus, podobně jako teroristé, žijí ve zvláštním světě, kde se mísí naivita, láska a nenávist ve smrtelném koktailu blbosti. Nedivím se, že na popud hloupé husy - aktivistky školní děti z Prahy 4 házely kuličky hlíny na obraz prezidenta Zemana.

K tomu lze dodat, že jsem již uvedl - lidé jako výše zmíněná aktivistka jsou nebezpeční i pro Evropu. Lidé z neziskovek jsou ideálním cílem islamistů pro svou naprostou vykolejenost z reálného uvažování. Proto také pomáhají v nelegální migraci lidí z islámských zemí do EU. K okupaci jakékoliv oblasti není potřeba jenom invazní armády.

Takže uvede výčet podmínek.

  1. mít v zemi síť ochotných očí a hub, které poskytují invazní skupině informace o čemkoliv. znát nelegální ekonomické sítě a kriminální sítě, a politické klientské sítě, tedy koho lze a kde podplatit nebo zastrašit

  2. poznat idioty a kolaboranty, tedy osoby natolik hloupé, že z dobré vůle budou invazním skupinám pomáhat, a natolik šikovné, aby (aniž by to pochopili) lobovali podle potřeb invazní skupiny. Jak ministr Pelikán, Dienstbier, Uhl a jeho manželka Šabatová, nebo hloupá aktivistka, která děti nabádala, aby házely hlínu na portrét prezidenta. Všichni dohromady mají vytvořit situaci, aby příchod invazní islámské skupiny – vlny, nebyl považován za hrozbu, ale jenom za řešitelný problém. Pokud něco nazvete problémem, nemůžete se tomu bránit, ale jenom „to“ řešit. Řešit znamená tak dlouho hledat řešení, až dojde k nezvratné změně – začnou fungovat mechanismy, které invazi prohlásí za normální stav. Kdo se tomu bude bránit, bude od té doby člověkem jednající proti systému, čili zákonu. To lze nazvat plíživou okupací.

Co více k hloupé huse a k házení kuliček hlíny na obraz prezidenta říci?

Co tento konkrétní případ ve škole podle vašeho mínění v dětech zanechá?

Přesvědčení, že si mohou dovolit cokoli ke komukoli. Prostě ztráta autority. Podívejte se, co si dnes dovolují děti k učitelům. Podívejte se, co vyváděli studenti, jejichž řádění bylo zveřejněno na internetu. Řádění, které asi vedlo až k uštvání, ke smrti učitelky. Takových příkladů je celá řada. Myslím, že kdyby byli postiženi ti, kteří toto umožní, ale i jejich vedoucí, vypadalo by to na školách i v běžném životě jinak.

Myslíte si, že by něco takového bylo například v Americe, nebo třeba i v Německu vůbec možné?

Nemyslím si to. Dokonce si myslím, že by to tam nikoho ani nenapadlo. Podívejte se, v jaké úctě tam chovají vlajku! Myslíte si, že by v Americe prošla taková zhovadilost, jakou předvedli blbečkové Ztohoven ukradením prezidentské vlajky a vyvěšení toho jejich? Jsem přesvědčen, že už by nežili, že by je ochranka Bílého domu bez jakýchkoli rozpaků sestřelila. Vzpomeňte na zastřelení řidičky, tam jen proto, že nezastavila dost rychle. A to měla v autě malé dítě!

Co byste vzkázal těm, kteří prezidenta neustále „napadají“, poučují a zkrátka mu dávají najevo, že není „jejich“ prezident?

V podstatě jsem to již řekl. Je to poplivání všech, kteří Miloše Zemana volili, a kteří mu i v těchto dnech vyjadřují svou podporu. Hezky a pravdivě to řekl Vítek Jandák, když ocitoval: „ V Americe, když vyhrál Obama nad McCainem a byl to tvrdý souboj, tak McCain jako chlap přišel a řekl: Gratuluji vám k vítězství, od teď jste můj prezident. Tak se chovají chlapi. Ale tahle lidská chamraď, ten póvl, to nedokáže.“


Nepřihlášený uživatel

#81257 Re: Karikaturu povazuji priznivci Zemana za jeho portret, pak se logicky neni cemu divit....

2016-05-01 07:19

#81255: - Karikaturu povazuji priznivci Zemana za jeho portret, pak se logicky neni cemu divit.... 

Vlastizrádní hajzlové z kaváren neustále uráží symboly českého státu. 


Nepřihlášený uživatel

#81258 Re: buzna Koller!

2016-05-01 07:25


Nepřihlášený uživatel

#81259 Re: Re: Bulvár slouží k pobavení, nemůžete se hned hroutit pod každou lží...

2016-05-01 07:29

#81243: - Re: Bulvár slouží k pobavení, nemůžete se hned hroutit pod každou lží... 

 Asi máš na mysli prolhané bulvární banderovské nacistické zrůdy z ČT. Viděl jsi v ČT například tyto záběry?  :-)))))))

 

https://www.youtube.com/watch?v=26Kmmsefs84


Nepřihlášený uživatel

#81260

2016-05-01 08:14

Co šlo za komunistů v Mikrofóru, to dnes už není možné. Bývalý kapitán české zábavy o totalitě dnešních dní


 

Nepřihlášený uživatel

#81261

2016-05-01 08:19

Nová fáze migrantské invaze: S gangy prohrává i sicilská mafie. "Mírumilovní uprchlíci" málem pozabíjeli delegaci z Bruselu. Trasa přes Ukrajinu a Slovensko na Prahu před otevřením. Sobotka se tváří, že se ho to netýká


 

Nepřihlášený uživatel

#81262

2016-05-01 08:21

Migrantská válka na evropském kontinentu přechází do další fáze. Hlavní média to ignorují, snaží se naopak před britským referendem vytvořit dojem, že se vše uklidňuje. Že "smlouva" s Tureckem, nadiktovaná Angelou Merkelovou, funguje, takže se v klidu můžeme věnovat jiným tématům - například "humanitárnímu přerozdělování" skrze "kvóty". Jenže všechno je jinak.

Invazní armády migrantů valící se na Evropu otevírají spolu s jejich "trojskými koni" (tzv. neziskovými organizacemi) další a další fronty, na kterých se snaží prorazit chatrná a narychlo budovaná opevnění dotčených států starého kontinentu. Mezitím "otevírači bran" pracují na odzbrojení jednotlivých zemí v týlu. Vědí, že letošní jarní a letní sezóna bude pro konečné proražení obranných linií rozhodující.


Nepřihlášený uživatel

#81263 Re:

2016-05-01 08:23

#81247: havlista -  

 Fůj to musel být hnusný zážitek... 

Bolševická kavárna zhoven

#81264

2016-05-01 08:23

„Aktivity NGO projektů jsou vyloženě doménou levicového aktivismu. Co je totiž jeho hlavní vlastností? Přesvědčení, že oni jediná mají pravdu a mají právo, ba povinnost, tuto pravdu vštěpovat, ba diktovat všem ostatním, pomýleným. A odtud je velice blízko k fázi, když se pomýlení odmítnou nebo nestihnou polepšit, tak je ostrakizovat, vyloučit ze ,slušné‘ společnosti, vyhostit a exkomunikovat, popřípadě nakonec pozavírat do kriminálů a blázinců. Pak už to přestává být výlučným hájemstvím levice, tuto metodologii přesvědčivě realizoval třeba jistý Hitler. Ne náhodou se hnutím typu Duha nebo Greenpeace v západní odborné literatuře říká ,ekofašistická‘. Když se seznámíte s ideologií Duceho, přesně porozumíte, jak je to míněno.“


Nepřihlášený uživatel

#81265 Re:

2016-05-01 08:24

#81132: Havloidní pokrytci :-) -  

:-))))))))))))))))))

Vlastenci do boje!
Nepřihlášený uživatel

#81266 Re: Re: Pro komunistu je typicke, ze neni schopen poznat....

2016-05-01 08:25

#81253: - Re: Pro komunistu je typicke, ze neni schopen poznat.... 

 Zalez ty zkrurvenej eurobolševiku. Vy komouši patříte za mříže!


Nepřihlášený uživatel

#81267

2016-05-01 08:28

Všem běhal mráz po zádech, když Tomáš Halík, jenž má reprezentovat tolerantnost, nenásilí, pochopení, odpuštění a další hodnoty křesťanské církve, mluvil v pořadu Interview ČT24 o většině české populace jako o rakovině.


Nepřihlášený uživatel

#81268

2016-05-01 08:33

 Havel (_!_)


Nepřihlášený uživatel

#81269 Re: Ať žije Putin

2016-05-01 08:44

#81254: - Ať žije Putin

 

To je možné jen na Ukrajině. Náměstka prokurátora vyhodili pro korupci, teď šéfuje protikorupční neziskovce

 

Nepřihlášený uživatel

#81270

2016-05-01 09:08

NATO vysílá Němce do Litvy k zastrašení Ruska

To už tady bylo, hitlerovci, Rusové vás zase poženou až do Berlína. :-)


Nepřihlášený uživatel

#81271 Re: Re: Karikaturu povazuji priznivci Zemana za jeho portret, pak se logicky neni cemu divit....

2016-05-01 09:22

#81257: - Re: Karikaturu povazuji priznivci Zemana za jeho portret, pak se logicky neni cemu divit.... 

 Karikatura Zemana symbol státu, ano tak to tu s komunistou Zemanem ted vypada :-/


Nepřihlášený uživatel

#81272 Re: Vy přitom horování pro vraždění vždy zapomenete.....

2016-05-01 11:23

#81270: -  

 ....že to byl rusákov který vygenroval II. světovou válku nejen tím, jak pomáhal vyzbrojit a vycvičit nacistické německé, ale především společnou okupací Polska a jeho vlastní okupací právě pobaltských republik. 

Tedy nyní je to skutečně opravdu něco jiného. Německo je demokratická země, která o své nacistické minulosti neváhá mluvit, dokumentovat a poučit se z ní. V rusákově je dokonce zakazováno mluvit o tom, že rusákov rozpoutal II. světovou válku společně s nacistickým Německem. 


Nepřihlášený uživatel

#81273 Re:

2016-05-01 13:04

#81270: -  

 

Němečtí vojáci jdou zpět na východní frontu, kde už leží kosti jejich dědů


Nepřihlášený uživatel

#81274

2016-05-01 13:09

PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN jeIN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN jeIN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN je IN! PutIN IN!  PutIN je IN!  PutIN je IN!  PutIN je IN!  PutIN je IN!  PutIN je IN!  PutIN je IN!  PutIN je IN!  PutIN je IN!  PutIN je IN!  PutIN je

Vyvadil

#81275 Re: Re:

2016-05-01 13:27

#81273: - Re:  

 Budou tam ležet i jejich! Podobný provokace si ruský medvěd líbit nenechá!