MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#81601 Re: Možná byste měl alespoň tušit, proč je rusákov v tak dezolátním stavu....

2016-05-05 17:02

#81600: Rio -  

 .....dlohodobě jim totiž odcházejí statiscíe vysokoškoláků do zahraničí, dokonce v minulém roce jen do USA odešlo 300 000 lidí a celkově tedy z rusákova velmi pravděpodobně odešel celý jeden vysokoškolský ročník kompletně. Demokratické politiky by taková věc vyděsila, soudruha KGBáka V.I.Putina jako by se to ani netknulo, tedy je pravděpodobné, že letos to bude stejné a stejně tak v následujících letech. 

Tedy vyzývat vysokoškoláky k odchodu do USA je vskutku hazardování s vaší podporou v nezaměstnanosti soudruhu. 


Nepřihlášený uživatel

#81602 Re:

2016-05-05 17:02

#81600: Rio -  

 trochu sis to popletl sluničkaři jsou levičaci ale už aby zmizeli sváta právda 


Nepřihlášený uživatel

#81603 Re: Re: Re: Re: Re: Volte Okamuru a SPD!

2016-05-05 17:05

#81595: isis řežou hlavy sluničkařum - Re: Re: Re: Re: Volte Okamuru a SPD! 

 Tak to se samozřejmě dá od voliče komunistického nácka Miloše Zemana čekat, to jste ani nemusel explicitně sdělovat.  Stejně je to s idiotem Milošem Zemanem, který bulvární nesmysly považuje za realitu. 

Tady raději kopie vašeho ultra debilního příspěvku:

" už aby byl den kdy pražska kavarna vybouchne do vzduchu při nějakem teroristickem utoku se budu potom řechtat celej den "


Nepřihlášený uživatel

#81604 Re: Re: Tak se soudruzi dohodněte.....

2016-05-05 17:08

#81602: - Re:  

 ....ale řekl bych, že je to jako s kavárnou, havlisty a ostatními plastickými skupinami, které soudruzi Ovčáček se Zemanem vytvořily a do kterých sice nikoho nezařadili, ale řádně po StBácku je plasticky používají "proti všem", tedy členy v těchto skupinách tedy i sluníčkářích budou jen Zeman s Ovčáčkem a tam se v klidu shodnu s kýmkoliv, že tahle komunisticko nacistická pakáž měla odtáhnout z Hradu dávno. 


Nepřihlášený uživatel

#81605 Co pořád Ťok řeší....

2016-05-05 17:13

....pokuty by měli podle fyzíkálních zákonů, tedy podle hmotnosti kombinované s maximální rychlostí automobilu, nic složétho by na tom nebylo, hmotnost je součástí TP a možná je tam i maximání rychlost. 

Kinetická energie je 1/2 hmotnost krát rychlost na druhou. Nebezpečnost jednání těžkého automobillu je zjevná. Kamiony také z tohoto důvodu mají sofistikovaná technická řešení, aby např. nepřekračovaly povolenou rychlost, neboť v jejich případě je srážka z jejich viny tragická vždy. 

 

Řidiči by mohli dostávat pokuty podle výše příjmů, připustil Ťok. Bylo by to ale komplikované


Nepřihlášený uživatel

#81606 Podobně by se ovšem měli tedy zajímat o ten "Babišův" karusel.....

2016-05-05 17:15

O insolvenci OKD se zajímají státní zástupci. Jde o významnou firmu, vysvětlují

.....neb ten má cizí zdoje v objemu 50 mld. a z toho pouze 20 mld. je z bankovního sektoru!!!!!! Tento podivný karuselová cirkus by měl být pod velmi pečlivou kontrolou, neboť se může celé toto "podnikání" zhroutit jako domeček z karet. 


Nepřihlášený uživatel

#81607 Re: Re: Re: Tak se soudruzi dohodněte.....

2016-05-05 17:31

#81604: - Re: Re: Tak se soudruzi dohodněte..... 

 no tak přeci jsi sluničkař co smažko upřimě běž do prdele


Nepřihlášený uživatel

#81608 Re: Re: Re: Re: Tak se soudruzi dohodněte.....

2016-05-05 17:41

#81607: - Re: Re: Re: Tak se soudruzi dohodněte..... 

 Problém s vámi voliči komunistického nácka Miloše Zemana je, že cosi žvaníte a vůbec nevíte co. Nejste schopni pojmy definovat a výsledkem je, že si pletete pojmy s dojmy, nakonec to je i důvod, proč jste volili masivního lháře Miloše Zemana, protože se snadno necháte lhářem a bulvárem oblbnout, přestože si myslíte (máte dojem), že víte všechno nejlépe :-).  


Nepřihlášený uživatel

#81609 Dopis kolegy tlustého policisty.....

2016-05-05 17:44

ZÍDEK: Tahle pražska kavarna, to je kruty nepřitel. Maskuje se lepe než ti talibanci

 


Nepřihlášený uživatel

#81610 Re: Re: Re: Re: Tak se soudruzi dohodněte.....

2016-05-05 17:48

#81607: - Re: Re: Re: Tak se soudruzi dohodněte..... 

 

Tahle pražska kavarna, to je kruty nepřitel. Ona se dokaže maskovat ještě lepe než ti talibanci. Šarže si myslely, že ma obsazene nějake hospody, ale když zme v nich provedli razie, vždycky zme našli enem turysty nebo nějake intoše. Bojovat proti take gerile, ktera je pořad skryta, to opravdu neni lehke. Ale jestli na nas za utoči, tak ji dame na dupu...

Mila babi, už musim končit, jdu do dalši hlidky. Strach nemam a každy rozkaz splnim. Snad nějakou tu pražskou kavarnu brzo dostanu.

Tvuj Jaryn“

 


Nepřihlášený uživatel

#81611 Klaus má taky evidentně nemoc z Hradu - idiocii....

2016-05-05 17:51

....ten idiot se dnes vlastně přiznává, proč s komunistickým náckem a také KGBákem Zemanem zrušili zdanění hazardu, které mimochodem obnovil Miroslav Kalousek z pozice ministra financí nikoliv soudru StBák Bureš alias Babiš, byť se tak dnes tváří a jistě příští rok bude argumentova, kolik jeho "obnova zdanění hazardu" přinesla do státní kasy miliard :-). 

Klaus a Valenta si notovali. Fandím lidem jako on, řekl exprezident

  • Václav Klaus navštívil Uherské Hradiště, kde se setkal s podnikatelem Ivo Valentou.
  • Shodli se, že mají na řadu témat podobný názor. Oba se například obávají přílivu migrantů.
  • Jestli Klaus podpoří Valentu ve volbách se teprve ukáže.

Nepřihlášený uživatel

#81612 Prostě StBák, lhaní je nedílnou součástí jeho odporného komunistického života.

2016-05-05 18:02

Mám zápal plic, ve Sněmovně nebudu, omluvil se Babiš. Pak šel debatovat se studenty

Ve Sněmovně ve čtvrtek zazněla stížnost na nepřítomnost ministra financí Andreje Babiše (ANO). Šéf poslanců ODS Zbyněk Stanjura ho osočil, že se místo jednání dolní komory věnuje kampani. Babiš mu na to na Twitteru odepsal, že má nevelký zápal plic, a proto ve Sněmovně nebude. Na odpolední diskuzi se studenty Vysoké školy ekonomické (VŠE) ale šéf státní kasy dorazil.

....mimo jiné se tím neliší od soudruha nácka Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#81613 Kdyby vláda řešila Miloše Zemana, který ohrožuje státnost a pravděpodobně páchá velezradu....

2016-05-05 18:23

Poslanecké interpelace trvaly jen 5 minut. Na projednávání nedorazil ani jeden ministr

  • Dopolední schůze, při níž se poslanci měli věnovat písemným interpelacím, trvala jen pět minut.
  • Sněmovna se měla zabývat pěti dotazy na členy vlády, kteří se však k jednání nedostavili.
  • Opozice absenci ministrů považuje za pohrdání sněmovnou a demokracií.

...pak by to snad bylo omluvitelné. 


Nepřihlášený uživatel

#81614 Rusákové s "přesnými" bombami v akci?

2016-05-05 18:37

Nálet na uprchlický tábor v Sýrii má desítky obětí

Vždyť se i ve standardních novinách objevil takový pěkný propagandistický článek o tom, jaký mají úžasný sw na navádění nepřesných bomb, prostě vypočtou, kam má spadnou a ona tam spadne, jen jí vyhodí z letadla :-), jak snadné :-), teplota vzduchu, vítr, déšť, prostě všechno v pohodě, sw vypočte, tak to tam podle ruských mičurinů musí přece dopadnout :-). 


Nepřihlášený uživatel

#81615 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2016-05-05 18:48


Nepřihlášený uživatel

#81616 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2016-05-05 18:50

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat.

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym.

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo...


Nepřihlášený uživatel

#81617 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2016-05-05 18:56

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklamala je, obdobně jako zklamali bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudíž teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku.

Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky" a dodnes čekají a budou stále čekat na ušetřené stovky miliard ročně a pozavírané defraudanty těchto stovek miliard, neboť je dnes již více než jasné i z vyjádření soudruha Babiše "že plácal", že se tu žádné stovky miliard nerozkrádaly snad až na jednotky či možná dokonce desítky miliard dotací pro Agrofert. Důvodem deficitních rozpočtů totiž jsou změny, které tu realizovali KGBáci Zeman a Klaus v době oposmluvního kupčení a masivní přenastavení mandatorních výdajů, které se dodnes nepodařilo změnit. Proto také Kalousek požadoval po Babišovi, aby i on pokračoval ve změnách, tedy ve strukturálních změnách mandatorních výdajů ve smyslu snížení těchto výdajů.  


Nepřihlášený uživatel

#81618 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2016-05-05 18:57

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....

Rio

#81619 Re: Re: Možná byste měl alespoň tušit, proč je rusákov v tak dezolátním stavu....

2016-05-05 19:21

#81601: - Re: Možná byste měl alespoň tušit, proč je rusákov v tak dezolátním stavu.... 

 Jen ať si jdou, tahle země "intelektualský" vlastizrádce nepotřebuje!


Nepřihlášený uživatel

#81620 Re: Prostě StBák, lhaní je nedílnou součástí jeho odporného komunistického života.

2016-05-05 20:08

#81612: - Prostě StBák, lhaní je nedílnou součástí jeho odporného komunistického života.  

 Tak se z toho hlavně neposer! Poslouchat 5 hodin debilyz ODS a TOP 09 taky není pro každýho med! 


Nepřihlášený uživatel

#81621

2016-05-05 20:40

To jsem ještě neviděl. Žádná žurnalistika, ale chování estébáka! Na objednávku. Uznávaní mediální experti se zhrozili nad výkonem moderátora ČT při rozhovoru s Haškem


 
Multikulturní obhohacení

#81622

2016-05-05 20:42

 

Ženy v maďarském Körmendu se kvůli migrantům bojí samy na ulici

 


Nepřihlášený uživatel

#81623 Re: Ruský novinář si vybral, BIS jeho výběr zhodnotila.....

2016-05-05 20:45


Nepřihlášený uživatel

#81624

2016-05-05 20:47

Dávejte si pozor, fašisti z kavárny, 9. května se blíží!


Nepřihlášený uživatel

#81625

2016-05-05 20:52

Hašek je frajer