MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Multikulturní obhohacení

#81576

2016-05-05 13:12

Obrovský vztek zažívá v současné době Rakousko, kde neúspěšný žadatel o azyl z Keni umlátil železnou tyčí ve Vídni místní ženu. Jak dnes uvedla německá ARD, hlava ženy byla po útoku natolik znetvořená, že identifikace byla schopná jen její kamarádka, která šla po ulici s ní a při útoku odběhla opodál a zavolala policii. Přesto však bude nařízena pitva, protože rodina a příbuzní nebyli schopni ženu podle obličeje identifikovat a identifikaci musí provést osoba z rodiny.


Nepřihlášený uživatel

#81577 Re: Re: I proto je Klaus velmi pravděpodobným KGBákem, neboť on neváhal podpořit ruského trolla....

2016-05-05 13:50

#81575: - Re: I proto je Klaus velmi pravděpodobným KGBákem, neboť on neváhal podpořit ruského trolla.... 

 Je otázka, jestli si ho tam nefinacuje soudruh V.I.Putin, přeci jen odsud vypadá Trump jak trošku navoněnější komunistický nácek Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#81578 Re: Hrůzy z bulváru slouží k pobavení, je to jako když byste šel do kina na horor....

2016-05-05 13:54

#81576: Multikulturní obhohacení -  

 ....pravda tam logicky není žádná. Pro Miloše Zemana např. parlametní listy píší perverznosti, pro Ovčáčka právě horory, pro Nejedlého rusáckou propagandu, pro Mynáře zamilované příběhy s mladýma holkama, prostě pro každého z nemyslících něco.

Se Zemanem je ovšem trošku problém v tom, že to považuje za realitu a obzvláště tu psanou ruskými trolly do PL. :-). 


Nepřihlášený uživatel

#81579 Re: 500 000 rusáckých okupantů by vám evidentně soudruhu vyhovovalo....

2016-05-05 13:55

#81574: -  

 ......vy jste snad chytil tu nemoc z Hradu - debilitu. 


Nepřihlášený uživatel

#81580

2016-05-05 14:20

allah je gej 

 


Nepřihlášený uživatel

#81581 Re: Volte Okamuru a SPD!

2016-05-05 14:21

#81566: Vlastenci do boje! - Volte Okamuru a SPD! 

 

Okamura je idiot? 

Rusko nejprve umožnilo vycvičit celé nacistické letectvo na jeho území, čím Německu umožnilo porušovat Versailleskou smlouvu uzavřenou po I. světové válce. 

Následě s Hitlerem rozpoutali druhou světovou válku, dva roky společně ničili Evropu a když nacisté napadli rusáky, Amerika neváhala a hned od prvního dne napadení dodávala stovky !!!! nákladních automobilů do rusákova každý dne války a ještě jim do těch automobilů dodávali benzín, bez aut a benzíu by rusákové nikdy v životě nedopravili mužiky na frontu a nikdy by ve válce nemohli uspět. 

Amerika si tehdy musela vybrat, kterou totalitu bude považovat za méně hroznou, ale obě totality byli a vzhledem k tomu, že jedna z nich se stále roztahuje po světě i v rusákově, tak stále je hrozná rudý khmére. 

Okamura je idio, pokud toto nevidí. Co by snad mohl kritizovat, že potom co Amerika pomohla Stalinovi podlehla dojmu, že komunstická totalita "zas tak hrozná není" a nechali jí roztáhnout ve východní Evropě, místo aby hned počátku trvali na tom, aby rusákov uznal, že II.  světovou válku rozpoutal společně s nacisty a že se tedy rusákov musí vzdát totalitní ideologie a musí projít debolševizací, stejně jako prošlo Německo denacifikací. Byla to obrovská chyba i naše životy jsou touto chybou dodnes ovlivňovány, viz . komunistický nácek Miloš Zeman na Hradě. 

Američané šli do války v Evropě v situaci, kdy byli schopni do války jít, tedy nebyli natolik ohrožování Japonskem, že hrozila válka na jejich území. To by si měl idiot Okamura uvědomit. "Vítězství" (je potřeba si stále uvědomovat, že válčily dvě odporné a velmi podobné totality proti sobě) rusáků by nikdy nenastalo, kdyby kdykoliv v průběhu války USA zastavily dodávky do rusákova, mohli to udělat kdykoliv, neudělali to. Rusákov si postupně budoval důvěru a umně vytvářel dojem, že komunistická totalita není tak hrozná a od napadní Německem se změnila. Stále dokola vydíral západ tím, že rusáci jsou schopni a ochotni obětovat své životy za svobodu, přitom to bylo tak, že komunistická pakáž nechávala vraždit mužíky na bojíštích po desítkách tisíc a vydávali to za hrdinství a odvahu jejich národa, přitom se vše odehrávalo z donucení. Mužíkům by dokonce z velké části nejspíše země řízená Němci vůbec nevadila a když přejeli západní hranice, tedy sem do ČR a dál do Německa, bylo jim naprosto jasné, že komunistická pakáž je obelhává a komunistické hospodářství určitě není to nejlepší na světě. 

právy islám je kult vrahu nasilniku a pedofilu

#81582

2016-05-05 14:26

uznavam že neni vraha kromě allaha a mohamed je posel pedofilu

 

Multikulturní obhohacení

#81583

2016-05-05 14:36

 

Ženy v maďarském Körmendu se prý kvůli migrantům bojí samy na ulici

 

pan Hnědý

#81584 tyto zločinosti podporuje pražská kavárna -TOP09

2016-05-05 14:42

Můžete mi někdo říct, kdy jsme ztratili svou suverenitu ? A nechci slyšet plky o Lisabonské smlouvě ! My už nejsme svobodná, demokratická země !!!!!

Česká republika je jakási periferie socialistické diktátorské Evropské unie. Kam se EU posunula za poslední tři roky, je strašné. Německo,  znovu se svým socialismem , politicky korektní nedemokracií, imigrantskou promuslimskou politikou - vytvářející nového evropana, ovládlo Evropu. Hitler by byl nadšen, ale zděšen zároveň.

a ještě k tomu fašistické kvóty, kdy dokonce máme platit za nepřijatého muslimského imigranta sedm miliónů. Co máme platit ? Jsme svobodná země nebo nějaký region Německa ?To je stejné, jak slováci platili za 2 světové války za židy !!!!!!! kurva už se zasraná kavárno, která toto taky podporuješ, vzpamatuj !!!!!!

jak můžete podporovat svoje budoucí vrahy z řad autoritativního, nesvobodomyslného, šovinistického, sexuálních menšin vyhlazujícího, jiné nábožentsví potírajícího, kulturně barbarského  islámu ? to je idiocie nejhrubšího zrna !!!!!!

To může podporovat jen idiot, imbecil, kretén apod. Copak nemáte rozum ? kdo do Vás nasoukal tyto lži ?

Máte v hlavách z toho hulení nasráno ? Víte kolik je 1+1 ?  Asi ne. jinak by jste nemohli podporovat sebezničující muslimskou imigraci.

Kde je ten debil co chce přijmout milión uprchlíků ?

 

 

 

pan Hnědý

#81585 Re: Re: Volte Okamuru a SPD!

2016-05-05 15:00

#81581: - Re: Volte Okamuru a SPD! 

 ty jsi ale chuj ?

  nejhorší je lež ukrytá v pravdě. jasně z 90% popisujete pravdivě události , tak jak se staly, ale vyvvozujte si z nich domněnky, které se hodí současné doktríně.

1. Rusko by nepochybně zvítězilo i bez americké pomoci, i když by zemřelo o 3-5 miliónů mužiků více, což nezpochybňuje to, že ta pomoc byla významná.

2. Američané samozřejmě mohli jít do války daleko dříve, tak jak je o to prosil W. Churchill., jednalo se spíše o politické rozhodnutí, kdy skutečně chtěli stalinistický diktátorský režim nechat trochu vykrvácet. USA si vůbec nedělalo iluze o Rusákovu....


Nepřihlášený uživatel

#81586 Re: Re: Re: Volte Okamuru a SPD!

2016-05-05 16:01

#81585: pan Hnědý - Re: Re: Volte Okamuru a SPD! 

 1. to vůbec není jisté, že by rusko zvítězilo, dokonce je to velmi málo pravděpodobné, neboť by rusákov nikdy nedopravil zbraně a mužiky na frontu, to se pak vítězí vskutku velmi obtížně, když armáda nemá jak přepravovat materiál. Amerika rusákům dodávala, protože si toho byla vědoma. Pokud by byla teorieo o "krvácení stalinistického režimu reálná, Amerika by minimálně rok počkala s dodávkami aut, to se nestalo, dodávky začaly proudit ten den, kdy byl rusákov "napaden" jejich nacistickým kámošem. 

2. ani to není jisté. Churchill jednal z pozice a znalostí člověka, který ve válce už je a měl podporu občanů, nebylo to on, kdo válku začal, bylo to nacistické Německo a bylo to naprosto jisté. V USA to bylo velmi jiné a co více, politik obecně v demokracií má odpovědnost občanům především v tom, aby vojáci demokracie neumírali zbytečně. Tedy ani tady myslím nemáte pravdu. Nasvědčujete tomu to, jak vypadala Amerika v letech 1939-1941, válka v Evropě byla Američanům naprosto ukradená, nestarali se o ní, nezajímala je. 


Nepřihlášený uživatel

#81587 Re: "Prý" je možné naprosto vše....

2016-05-05 16:04

#81583: Multikulturní obhohacení -  

 ....např. prý Zeman vyhodí Mynáře, Nejedlého, Kmoníčka i Ovčáčka, prý všichni šišlají a jsou to prý podle Zemana debilové. Když je prý oslovuje a volá debile, vždycky se seběhnou prý všichni čtyři, má v tom pak hokej.  


Nepřihlášený uživatel

#81588 Re: tyto zločinosti podporuje pražská kavárna -TOP09

2016-05-05 16:17

#81584: pan Hnědý - tyto zločinosti podporuje pražská kavárna -TOP09  

 Je skutečně potřeba zkoumat, jak se mohlo stát, že Nejvyšší správní soud dokonce ve dvou rozsudcích označí Zemana za lháře a porušovatele volebního zákona a přesto se stane, že je inaugurován od ústavní pozice. 

Je to ve své podstatě věc absurdní, proti ústavní a tím, že Zeman složil ústavní slib s velkou pravděpodobní spáchal velezradu, neboť si byl svého porušování volebního zákona i lhaní vědom nejen proto, že rozsudky NSS byly k dispozici. 

Věc je to skutečně velmi vážná a měla by být, dle mého názoru dávno napravena a správou administrativy Hradu vládou, vypracováním žaloby k Ústavnímu soudu na Miloše Zemana a jeho abdikací nebo odsouzením u Ústavního soudu, jeho porušování ústavy je minimálně velmi pravděpodobné a už hraniční jednání v situaci, kdy to není nutné, tedy je parlament, vláda s velkou podporou parlamentu atd.  se jeví jako velmi sporné v kontextu Ústavy. Není-li schopen jednat plně v souladu s Ústavou a dotát tím ústavního slibu, měl by sám abdikovat, jinak se dopouští opět velezrady. 

Co se týče mezinárodních smluv a jejich dodržování, rozhodl o nic přímo volený parlament. Referendum o vstupu do EU proběhlo.  Naši poslanci zasedají v EP, náš premiér v Evropské radě, naši ministři v Radách ministrů a náš parlament rozhoduje prakticky o všem, co se v EU odehraje až na naprosté výjimky, ke kterým jsme se smluvně zavázali. Že to vy netušíte, za to si opravdu můžete sám, nemůžete věřit všem blábolům, co tu KGBácí Klaus a Zeman o EU vyprávějí. 


Nepřihlášený uživatel

#81589 Re: Voliče Miloše Zeman vskutku nezapřete, ten se zasvěceně vyjadřuje k věcem....

2016-05-05 16:19

#81582: právy islám je kult vrahu nasilniku a pedofilu -  

 .....o kterých nemá ani tušení a je to právě Miloš Zeman kdo sadistické jednání jeho matky vydává za cosi následování-hodného a dokonce si nejspíš nedovede představit život bez takového sadismu. Výsledkem takové představy či dokonce věcného jednání může být i to, že je jeho dcerunka pornohvězdička, která vůbec netuší co je a co není možné. 

řezaní hlav bezvěrcum v evropě

#81590 Re: Re: Volte Okamuru a SPD!

2016-05-05 16:21

#81581: - Re: Volte Okamuru a SPD! 

 mohamedanstvi se v evropě rospina pokud se evropane nevzbouři budou myt navybranou 3 možnosti prvni tvrdej boj druha je opustit evropu třeti konvertovat na islám 


Nepřihlášený uživatel

#81591 Re: Tak to bude daleko jistější, že jste chytil tu nemoc co postihuje lidi na Hradě....

2016-05-05 16:21

#81580: -  

 ....debilitu, na tom se s vámi jistě, i přes vaši vážnou nemoc z Hradu, shodnu.


Nepřihlášený uživatel

#81592 Re: Re: Re: Volte Okamuru a SPD!

2016-05-05 16:23

#81590: řezaní hlav bezvěrcum v evropě - Re: Re: Volte Okamuru a SPD! 

 Vy komunisté jste legrační, pořád s někým bojujete a nebo pořád někam utíkáte a hodně často "konvertujete" od bolševismu k nacismu a zase zpátky, podle aktuální potřeby. 

Už tedy váš krátký příspěvek vás vcelku velmi dobře usvědčuje z toho, že jste komunistický nácek, jako Miloše Zeman. 

byg black cock pro sluničkaře

#81593 Re: Re: Voliče Miloše Zeman vskutku nezapřete, ten se zasvěceně vyjadřuje k věcem....

2016-05-05 16:27

#81589: - Re: Voliče Miloše Zeman vskutku nezapřete, ten se zasvěceně vyjadřuje k věcem.... 

 lide jako ty budou brzi umirat v agonii až vam muslimové začnou řezat hlavy to si budete přat aby jste se nikdy nenarodily ten řev bude slyšet až na druhy konec světa a nebude nikdo kdo vam pomuže protože člověk kterej vytvaři chaos ten v něm zahyne 


Nepřihlášený uživatel

#81594 To je smutná realita rusáckých okupantů východní Evropy.

2016-05-05 16:31

Podobně to ostatně měli i mnozí Čechoslováci, kteří prošli sovětskými pracovními lágry na Sibiři. Vstup do československé jednotky v SSSR byl jedinou možností, jak se z gulagu dostat.

Padli za Československo, ví to ale jen málokdo. Při osvobozování umíraly tisíce Poláků a Rumunů

isis řežou hlavy sluničkařum

#81595 Re: Re: Re: Re: Volte Okamuru a SPD!

2016-05-05 16:32

#81592: - Re: Re: Re: Volte Okamuru a SPD! 

 už aby byl den kdy pražska kavarna vybouchne do vzduchu při nějakem teroristickem utoku se budu potom řechtat celej den 


Nepřihlášený uživatel

#81596 Re: Re: Re: Voliče Miloše Zeman vskutku nezapřete, ten se zasvěceně vyjadřuje k věcem....

2016-05-05 16:33

#81593: byg black cock pro sluničkaře - Re: Re: Voliče Miloše Zeman vskutku nezapřete, ten se zasvěceně vyjadřuje k věcem.... 

Jste to vy komunistický nácku Miloši Zemane? Odpovídá to vaší zvrhlosti, kterou jste jasně dosvědčil v "projevu" o holokaustu.

islámský velký černy pták
Nepřihlášený uživatel

#81597 Re: Re: Re: Re: Voliče Miloše Zeman vskutku nezapřete, ten se zasvěceně vyjadřuje k věcem....

2016-05-05 16:35


Nepřihlášený uživatel

#81598 Re: Re: Re: Re: Re: Voliče Miloše Zeman vskutku nezapřete, ten se zasvěceně vyjadřuje k věcem....

2016-05-05 16:37

#81597: islámský velký černy pták - Re: Re: Re: Re: Voliče Miloše Zeman vskutku nezapřete, ten se zasvěceně vyjadřuje k věcem.... 

 Vy si Miloši Zemane ty bulvární nesmysly dokonce sám vymýšlíte. Neuvěřitelné. 

isis a sluničkaři love story

#81599 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voliče Miloše Zeman vskutku nezapřete, ten se zasvěceně vyjadřuje k věcem...

2016-05-05 16:41

#81598: - Re: Re: Re: Re: Re: Voliče Miloše Zeman vskutku nezapřete, ten se zasvěceně vyjadřuje k věcem.... 

 gay porn gay porn gay porn gay porn gay porn gay porn gay porn gay porn gay porn gay porn gay porn gay porn arabske sperma arabske sperma arabske sperma arabske sperma arabske sperma arabske sperma arabske sperma 

Rio

#81600

2016-05-05 16:55

Táhněte už do Ameriky vy pravičácký a sluníčkářský sračky!!!