MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#81976 To jsou bouchači, od CR dostali rusáci tři kousky jako od pana Housky.....

2016-05-09 17:11

Rusové poprvé přesvědčili a po bojovném výkonu porazili Lotyše 4:0


Nepřihlášený uživatel

#81977 Re: Jako za Gottwalda?

2016-05-09 17:14

#81974: - Jako za Gottwalda? 

 Paní kunshistorička opravdu mezi debily Zemana, Ovčáčka, Mynáře a Nejedlého vskutku zapadnout nemohla. 

Dostala vyhazov z Hradu před startem výstavy. Rok jsem čelila soustavné šikaně, říká

 


Nepřihlášený uživatel

#81978 Komunistická pakáž je pořád stejná....

2016-05-09 17:39

Blažek: Zločiny komunismu nejsou v ČR dost připomínány, proto lidé na tu dobu vzpomínají s nostalgií

.....především je potřeba důsledně dbát zákona a když u je komunistická totalita v něm explicitně zmíněna jako zločinná potlačující práva a svobody občanů, je potřeba, aby také toto bylo uvedeno do praxe a nebyli tolerovány žádné projevy podpory komunistické ideologie a to i od KSČm, natož od komunistické mládeže umísťující na youtoube nesmyslná videa s komunistkou Švorcovou. 

Pobíhání s rudým hardrem se srpem a kladivem je stejným zločinem, jako mávání vlajkou s hákovým křížem, komunistická ideologie se ničím neliší od té nacistické. 


Nepřihlášený uživatel

#81979 Kde je ten idiot, co tvrdil, že rusáci dostali tři kousky od pana Housky "náhodou"?

2016-05-09 19:51

Kam zalezl ten odporný slizký debilní ruský troll? Někam do Zemanovy řitě? 

Švédsko-ČR 2:4!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#81980 Policie např. skutečně nepotírá propagaci komunistické ideologie....

2016-05-10 04:47

Česká a ruská policie se neliší. Vaše jen ještě předstírá demokracii, říká odsouzený Ševcov

.....komunistická pakáž mává v ulicích rudým praporem se srpem a kladive a policie odvede člověka, který to kritizuje. To je skutečně absurdní stav. To, že si komunisté dojednají demonstraci, skutečně neznamená, že na ní mohou propagovat komunistickou ideologii. 

To co předvedla policie v době, kdy Zeman přivezl do Prahy bandu komunistických zpravodajců, kteří si přivezli komunistické milicionáře, to bylo skutečně děsivé a je jednoznačně potřeba stále trvat na prošetření celé věci. 


Nepřihlášený uživatel

#81981 StBák Bureš alias Babiiš je skutečně excelentní idioit, z komuninstů opět jako ODS kdysi dělá....

2016-05-10 05:06

....oběti, přestože komunisté byli a jsou spollupachateli. Stejně jako z komunistů udělal kdyi oběti  ODS,  udělal dnes Babiš oběti z především z voličů ODS, ale vlastně ze všech politických stran - ony vás podvedli, to jen já StBák, komunista, "velkopodnikatel" co jako fyzická osoba "jako vlastním" desítky miliard vám mohu pomoci a čás občanů mu na to skáče :-), chtělo by se říci, že lidská blbost je nekonečná.  Je dobře, že se Babiš z této odporné politické praktiky sám vyznává. Je to prostě komunista tělem i "duší". 

"Každý nebyl Havel, byl jsem prospěchář, přiznal Babiš. Z komunistické věznice chce udělat památník

Není to poněkud paradox, když vy jako dřívější člen komunistické strany prosazujete památník na komunistické zločiny?

Prosím vás, v komunistické straně bylo 1,7 milionu lidí, já jsem byl řadový člen a asi jsem byl prospěchář, protože byla určitá výhoda být členem komunistické strany. To ale neznamená, že lidé, kteří byli ve straně, podporovali komunismus. Nikdy jsem ho nepodporoval, my jsme na ten režim byli naštvaní, nebyl každý Václav Havel. Bylo jen pár lidí, kteří měli odvahu bojovat proti režimu, takže já si to teď možná nahrazuji bojem proti establishmentu, který tady tradiční politické strany vytvořily. Ale památník prosazuji proto, že by si mladí lidé měli připomínat, jaká zvěrstva tady komunismus dělal, zejména do roku 1968."


Nepřihlášený uživatel

#81982 Re: StBák Bureš alias Babiiš je skutečně excelentní idioit, z komuninstů opět jako ODS kdysi dělá...

2016-05-10 05:11

#81981: - StBák Bureš alias Babiiš je skutečně excelentní idioit, z komuninstů opět jako ODS kdysi dělá.... 

 

Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-08-29 05:45

 

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ jsou vlastně oběti komunistické režimu. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál "akumulovat". Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako zklamali bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky" a dodnes čekají a budou stále čekat na ušetřené stovky miliard ročně a pozavírané defraudanty těchto stovek miliard, neboť je dnes již více než jasné i z vyjádření soudruha Babiše "že plácal", že se tu žádné stovky miliard nerozkrádaly snad až na jednotky či možná dokonce desítky (stovky celkem?) miliard dotací pro Agrofert. Důvodem deficitních rozpočtů totiž jsou změny, které tu realizovali KGBáci Zeman a Klaus v době oposmluvního kupčení a masivní přenastavení mandatorních výdajů, které se dodnes nepodařilo změnit. Proto také Kalousek požadoval po Babišovi, aby i on pokračoval ve změnách, tedy ve strukturálních změnách mandatorních výdajů ve smyslu snížení (snižování) těchto výdajů.  


Nepřihlášený uživatel

#81983 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2016-05-10 05:13

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu, což bylo dle dvou rozsudků NSS porušování volebního zákona. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo.

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu.

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě.

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen s Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky obecně.

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana.

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci

SPD

#81984 To se vám líbí sluníčkáři, co?

2016-05-10 09:07

Multikulturní obohacení řádilo nedaleko Mnichova... Výsledek: 1 mrtvý a 3 zranění.


Nepřihlášený uživatel

#81985 Re: Kde je ten idiot, co tvrdil, že rusáci dostali tři kousky od pana Housky "náhodou"?

2016-05-10 11:29

PRD

#81986 Re: To se vám líbí sluníčkáři, co?

2016-05-10 11:30

#81984: SPD - To se vám líbí sluníčkáři, co? 

 To je hrůza! V Německu už dlouho řádí cizáčtí „obohacovači“. Výsledek: znásilněná a zavražděná 14-letá dívka. http://bit.do/knedlovepri


Nepřihlášený uživatel

#81987

2016-05-10 19:29

buržoazie je chaos bez pravidel a se statisíci lidí bez práce! Zlatý socík!


Nepřihlášený uživatel

#81988 Soudruh Klaus již obdržel instrukce od svého řídícího údu z KGB.....

2016-05-10 21:22

Klausův institut: Konvičkova Alternativa pro Česko je znak probouzení občanů

Další komická dvojice Klaus-Konvička?


Nepřihlášený uživatel

#81989 Re: Vy jste legrační, dokonce i vy komunisté kopírujete demokracii a její pravidla....

2016-05-10 21:52

#81987: -  

 ....dokonce o diktatuře proletariátu mluvíte jako o vrcholu demokracie. Pořádáte "jako" volby, ustavujete "jako" parlament, schvalujete "jako" vládu, dokonce vytváříte "jako" opozici, dokonce máte i "jako" ústavní soud, "jako" spolupracujete se okolními zeměmi v RVHP, "jako" dobrovolně vstupujete do obraného společenství Varšavská smlouva, "jako" dodržujete lidská práva, "jako" se podepíšete pod Všeobecnou deklaraci lidských práv, "jako" schvalujete zákony, které pro vás komunisty neplatí, "jako" podnikáte..... všechno "jako" v demokracii. 


Nepřihlášený uživatel

#81990 :-) indicie? Babiš "dal dětem peníze za projekt" a ve skutečnosti v další větě prohlásil.....

2016-05-11 04:33

První verdikt o Čapím hnízdě. Jsou indicie, že farma patřila Agrofertu, píší auditoři

....že nikoliv Babiš ze soukromých peněz "dal dětem na projekt", ale karusel Agrofert ručil za úvěr úvěr dětí. Žádné hotové peníze od StBáka Bureše se tam nikdy neobjevily. Tedy "indicie" skutečně jsou :-), už z toho, co o sobě nažvanil s největší pravděpodobností luxusní bílý kuň Andrej Babiš ve Sněmovně. 

 


Nepřihlášený uživatel

#81991 Aneb, jak by vypadala Amerika, kdyby zvítězil Hitler (Stalin)? Tak se chce Trump dohodnout s Putinem

2016-05-11 04:50

Trump je zatoulaný pes milující Putina, zní z jeho vlastní strany. Poradci to ale mohou změnit

Tump je nepochybně ruský troll. 


Nepřihlášený uživatel

#81992 Re: To se vám líbí sluníčkáři, co?

2016-05-11 05:13

#81984: SPD - To se vám líbí sluníčkáři, co? 

 To řádil německý občan a blázen...ostatně stejný blázen jako jsi blázen i ty a tobě podobní zemanofilní debílci.


Nepřihlášený uživatel

#81993 Re: Re: Kde je ten idiot, co tvrdil, že rusáci dostali tři kousky od pana Housky "náhodou"?

2016-05-11 05:17


Nepřihlášený uživatel

#81994 Re:

2016-05-11 05:19

Tak si ho jdi užít do KLDR,hňupe!

Sayonara

#81995 Pojídač sushi a piják saké?

2016-05-11 05:27

Tak od toho to opravdu sedí, Okamůra jeden z prvních japonských imigrantů bude řečnit o imigrantech? Za falešný zpěv naší národní hymny na jeho minulé demonstraci by měl raději spáchat harakiri.

škoda že není premierem okamura

#81996 Re: Re:

2016-05-11 05:54

#81995: Sayonara - Re:  

 opravdu ještě horši spěv ma pan kniže karel fon bilderberg  s toho bych se zastřelil nikoho stejně nezajma jak okamura spiva ale aspon nezrazuje lidi v česke republice jako naše vlada a zvlašt bohouš s celou jeho stranou čssd 

Serte na zákony
Nepřihlášený uživatel

#81997

2016-05-11 08:30

Tady   můžou fízlové a kopačky jezdit ožralí a bourat a nic se jim nestane. To je banánistán. :-)


Nepřihlášený uživatel

#81998

2016-05-11 08:33

Havel byl idiot. Řekl, že chce humanitárně bombardovat Bělehrad!


Nepřihlášený uživatel

#81999 Re: Re: Re: Kde je ten idiot, co tvrdil, že rusáci dostali tři kousky od pana Housky "náhodou"?

2016-05-11 08:35


Nepřihlášený uživatel

#82000 Re:

2016-05-11 09:06

#81998: -  

  Dnes už občané ČR nechtějí za prezidenta mamlase, podobného Havlovi, který jen panáčkoval, jak v USA pískli a denně trčel krvavé Madle ze zadku. Bez souhlasu USA ani nešel na záchod