MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#86151 Copak všem hrabe? Kde vidí onu "nesvobodu" EU....

2016-06-28 04:35

Papež František v souvislosti s britským referendem varoval před "balkanizací" Evropy. "Je něco, co v tomto objemném svazku nefunguje, ale nesmíme vyhazovat dítě i s vaničkou. Zkusme věci nastartovat, znovu vytvořit," řekl novinářům v letadle během návratu z Arménie.

Podle něj může Unie obnovit svou sílu tím, že bude otevřena "tvořivosti a zdravé nejednotě". "To znamená dát zemím v Evropské unii více nezávislosti, více svobody."

....každá věc, která se v rámci EU odehraje, je projednána v Evropaské rada, Radách ministrů, přímo voleném parlamentu EP a "zůřadována" v EK. Kde je tam nesvoboda, každý premiér ovlivňuje podobu toho co bude, stejně tak oboroví ministři národních států. Následně se k tomu vyjadřují přímo volení poslanci, ale najednou jsme si nechali vnutit ruskou propagandu, že jsme si vytvořili něco nesvobodného. 

Větší svobodu a větší prosperitu přitom nikdy občané Evropy nezažili. Myslíme v horizontu celoživotního míru v Evropě a horizontu dožití více než devadesáti let. Jsme přesvědčeni, že naše dati, které se narodily dospějí, přežijí nás a nebudou naši pomoc v podspělosti nikdy potřebovat, máme v tom skoro 100 % jistotu, přestože mnohé rodiny mají jen jedno či dvě děti. 

Je absurdn si o takovém stavu nechat namluvit ruskou propagandou, že je to nesvoboda a že to "kdosi řídí". 


Nepřihlášený uživatel

#86152 Zbourali si altán, protože "chtěli něco budovat", ale neví co, tak teď stojí v dešti......

2016-06-28 04:38

Někdy se ale rozhořčení některých Britů nelze divit. Například pětadvacetiletá Balla hlasovala pro Brexit. A proč? "Ani vlastně nevím. Doufám, že teď přijde změna, i když vlastně nevím, co by se mělo změnit," říká. "Je to teď všechno trochu naruby, ale to se snad uklidní."

Jak typické, chtějí "něco" budovat, ale ve své podstatěn vůbec netuší "co", tak proště šli a zbourali si altán na zahradě, zdál se jim starý a opotřebovaný, teď se ovšem nemají kde v teplém dni schovat na zahradě před deštěm a dát si tak oblíbený čaj. Tuto zkušenost ma každý vlastník domu, co zbytečně pokácel strom či neuváženě zboural právě altán či cokoliv dalšího v "eforii" že tam "něco postaví". Miloš Zeman je v tomto typu konání dokonce naprostým přeborníkem., ostatně je to pro komunisty typický způsob konání. Část britů podlehla ruské propagandě zpochybňování demokracie a teď chtějí "něco" budovat.   

"Vím, že jsou teď ti lidé naštvaní, ale za nějakou dobu se ten hněv i ekonomická situace uklidní a budeme moct začít zase něco budovat," vidí situaci zpět v Londýně o něco klidněji asi padesátiletá Irene, která hlasovala pro odchod.


Nepřihlášený uživatel

#86153 100 000 podpisů pod touto peticí a tato diskuse je číslo naprosto fantastické......

2016-06-28 04:42

Podle serveru Politico už více než půl milionu Britů podepsalo online petici, ve které žádají o opakování referenda. Kvůli obrovskému náporu web dokonce na čas zkolaboval. Do sobotního dopoledne o druhé referendum zažádalo 520 tisíc lidí. To je více než pětinásobek hlasů, které jsou potřeba, aby se věcí zabýval parlament.

Kromě toho se včera objevila petice za nezávislost Londýna a jeho setrvání v Evropské unii navzdory výsledkům referenda. Tu do sobotního dopoledne podepsalo více než 99 800 osob. "Londýn je mezinárodní město a chceme zůstat v srdci Evropy," uvádí autor petice. "Čelme tomu - zbytek země s námi nesouhlasí. Tak raději se dohodněme na oficiálním rozvodu," dodává.

GB má dosus přes 60 mil. obyvatel, tedy vícej ka 6x více než ČR. 100 000 podpisů pod peticí, aby se řešila zločinnost Miloš Zemana v ústavní funkci, je číslo naprosto fantastické a je tedy skutečně absurdní, že parlament tuto petici vlastntě ignoroval. 


Nepřihlášený uživatel

#86154 Esence češství?

2016-06-28 04:44

Komunisticko nacistický superman Miloš Zeman s prostatou panice a "fotografickou pamětí" s železnou pravidelností selhávající u soudu. O dvacet let mladší psychotická manželka Ivana a dcerunka Kateřina pornohvězda. 

Tuto esenci "češství" dokresluje otec neznámý a deviantní matka soudružka učitelka mlátící Miloše i jeho spolužáky ze základní školy tak, že si to ještě v semdesáti letech živě pamatují, jak Miloš Zeman sám doložil. 

Panoptikum esence češství prezentuje řádnou ateistickou výchovu po komunisticko-nacisticku jako vrchol poznání a moudrosti, Vánoce jsou pro ně rozdávání dárků a Velikonoce mlácení děvčat, česká trikolora dle Miloše je správná ta v ruském pořadí barev...


Nepřihlášený uživatel

#86155 Skotové a severní Irové budou platit eurem dříve, než GB (Anglie s Walesem) vystoupí z EU .....

2016-06-28 04:46

Velká Británie toto referendum těžko může ustát v hranicích jak jí známe dnes.....

http://www.bbc.com/news/politics/eu_referendum/results

.....je velmi pravděpoobné, že to ani neustojí libra, spíše než rozpad EU dojde k rozpadu Velké Británie. 

Skotsko naprosto jednoznačně pro setrvávní v EU  a to ne o procento či dvě, ale o 12 % !!!!!!! 

Severní Irsko o 5,8 % pro setrvání v EU. 

Gibraltar o 95,9 % více chtějí zůstat v EU!!!!!!!

Londýn city - 8,5 mil. obyvatel - o 25,3 % chtějí zůstat v EU.....

Skotsko i Severní Irsko si již prošly zkušeností z referend o osamostatnění. Jedná se o oblasti s obrovskou atonomií. Mají politiky, kteří o samostatnosti na GB usilují, mají program, oblasti spravují a dnes ráno zjistili. že mají voliče.  Již zítra budou žádat referenda a budou mít pro obrovskou podporu, neboť i mezi těmi, kdo hlaosvali pro vystoupení z EU bude obrovské rozčarování - UKIP "nabízí" "roky oddělování od EU" :-). Tedy UKIP je dnes již mrtvá strana, neboť již dnes ráno je voličům vystoupení zřejmé, že byli obelháni. 

Pro Severní Irsko je to nejen lákavá cesta jak sjednotit zemi, ale je to také snadná cesta k pasu člena EU. 

Tedy to co zjistila Anglie je, že už žádná Velká Británie neexistuje, to je nejjasnější závěr referenda o vystoupení z EU. 

Tedy dříve, nže Velká Británie skutečně vystoupí z EU, bude samostantné Skotsko do EU přijato a to včetně zavedení eura a za 10 let bude Anglie žádat o přijetí do EU, dokonce je možné, že se to odehraje daleko dříve. 

Rusko velmi dobře ví, že nedokáže napadnout Evropu, pokud Velká Británie bude Velkou Británií, ta dnes ale už neexistuje a Evropa si tedy musí dát obrovský pozor právě na Rusko. 


Nepřihlášený uživatel

#86156 Británie si zbořila dům v kterém zbytku Evropy prezentovala svojí úžasnost a nepostradatelnost....

2016-06-28 04:48

Sedláček: Vystoupit z Evropské unie je jako zrušit školství. Krátkodobě se ušetří



  • Ekonom Tomáš Sedláček považuje brexit za velké riziko pro britskou ekonomiku.

 

  • Na štěpení unie podle něj nikdo nevydělá.

 

  • Krize v Londýně může být horší než v roce 2009.

Ani hypoteticky? Nemůže se sem přesunout nějaká výroba nebo firma?

Británie nikdy neměla euro a Česko ho také nemá, takže pokud se budou investoři rozhodovat, tak zvolí Irsko, tedy zemi, kam už výrobu přesunovali, nebo jinou zemi, která spíš používá euro.

Ale mohla by se sem přesunout londýnská City. Na to je myslím pražská burza připravená. Tedy, to myslím ironicky. Pravděpodobnost, že se sem přesune londýnská City, ze které se teď stane londýnská Village, je opravdu malá.

 

Není tedy pravda, že Británie teď ušetří?

Ušetří zhruba stejně, jako když zrušíte školství. Nemusíte platit učitelům, budovy můžete prodat továrníkům a děti můžete poslat, aby pracovaly v lese. HDP pak první tři roky poroste a země na tom vydělá. Ale každý asi trochu intuitivně tuší, že není úplně ideální rušit školství. U Británie ta intuice tak silná není, ale logika je to stejná.


Nepřihlášený uživatel

#86157 V kampani pro brexit se masivně lhalo o počtu miliard, kterými Británie přispívá do rozpočtu EU.....

2016-06-28 04:56

Mimochodem Británie skuteně odesílá 19 mld. liber do rozpočtu EU (dnes je hodnota o 10 % menší), ale 12.1 mld. liber se jí vrací zpět, dnes o 10 % více, neboť se jim to přepočte zpět z eur na libru, tedy jen tímto přepočtem Británíne dnes získává z EU o 10 % více a o 10 % méně odvádí. 

Oněch 19 mld. představuje 1 % rozpočtu Británie, stejně tak ostatní státy EU posílají do rozpočtu EU 1 % rozpočtu. Čístá platba británie je ovšem 7,1 mld. liber, tedy cca 0,27 % rozpočtu Británie. Ale tohle logicky voliči brexitu netušili. To jim nikdo neřekl a určitě ne červerným autobusem. 

To nebyla zdaleka jediná lež v kampaní, celá kampaň byla jedna velká rusácká lež zpochybňování demokracie. Klad celé věci je, že dnes je to naprosto zřejmé a bude to velmi pečlivě analyzováno. 

Pomohla brexitu lživá kampaň? Farage přiznal „omyl“

Šéf Strany nezávislosti Spojeného království (UKIP) přiznal, že klíčový argument kampaně za odchod Británie z EU byl omyl. Kampaň Vote Leave (Hlasujte pro odchod) vyzývala, aby se 350 miliónů liber odváděných týdně do rozpočtu EU, přesunulo do britského zdravotnického systému (NHS). Nigel Farage ale v pořadu britské televize ITV argumentaci označil za chybu.

Vzpomínáte jak idiot Miloš Zeman lhal o "privatizaci" MUS vládou Tošovského? Podobnost vskutku čiště náhodná. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#86158 V ČR masivně o EU stabilně lže nejen Klaus a Zeman, ale také Zahradil a celá řada dalších.....

2016-06-28 05:18

"Davida Camerona dnes tvrdě zkritizoval bývalý polský ministr zahraničí Radosław Sikorski. „Ano, snažil se referendum vyhrát, ale po desetiletích nespravedlivé kritiky EU vedené jeho konzervativci. Tato desetiletí dezinformování britské veřejnosti nyní nesou ovoce,“ řekl Sikorski s tím, že Camerona nechce na příštím jednání lídrů EU."

....záměrně zpochybňují demokratičnost EU, přestože se v ní sdružují pouze demokratické státy s ústavami postavenými na Všeobecné deklaraci lidských práv. Nabízí se, že se jedná o ruské trolly, neboť právě ruská propaganda zpochybňnuje demokracii v její podstatě tím, že vytváří dojem "že je kýmsi neviditelným demokracie řízena a tudíž je nedemokratická". 

Lži Zemana a Klause se navíc zvláštně prollínají.  Vytvářejí takový "neřešitelný" mišmaš, jakési Zemanovy "podpory" a Klausových lži, kdy ona Zemanova "podpora" je vždy pečlivě vedena tak, aby to jeho hlooupí voliči viděli jako "náklad na lenivé", "jako cosi zbytečného komplikovaného nemravného".  V tomto, bych řekl, se Zeman přímo překonává. 


Nepřihlášený uživatel

#86159 Londýnská bankovní village v Praze? To je jako česko čínská branka do Evropy :-).

2016-06-28 05:59

Velká šance pro Prahu? Brexit sem může přivést banky, tvrdí britský podnikatel

 


Nepřihlášený uživatel

#86160 Voliči brexitu evidentně vůbec netušili co dělají......

2016-06-28 06:11

.....a nezodpovědní (možná opravdu ruští trollové) politici s nimi ošklivě manipulovali. 

Skotsko rozchod s EU nechce

Cameron v pondělí v parlamentu reagoval na obavy především Skotů z přerušení důležitých vztahů s evropským blokem. Zástupce Skotskénárodnístrany ale po premiérových slovech prohlásil, že jeho strana nemá v úmyslu přihlížet tomu, že Skotsko opouští Evropu proti své vůli.

 


Nepřihlášený uživatel

#86161 V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.

2016-06-28 06:18

běžte do prdele buzeranti

#86162 Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.

2016-06-28 06:43

#86161: - V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.  nikdo vas tady nechce zmrdi 

havloidi. sluničkaři. buzeranti. neo marxiste.pseudo humaniste. levičaci. pravdolaskaři. kolaboranti. muslimové. pedofilove. kavarnici. imigranti. xenofilove. multikulturaliste. hnusaci. uchylove. sioniste. illuminati. bankeři. podporovatele menšin. anarchiste. islamofilove. negroidi. neziskovkaři. běžte do prdele běžte do prdele běžte do prdele běžte do prdele běžte do prdele běžte do prdele běžte do prdele běžte do prdele běžte do prdele


Nepřihlášený uživatel

#86163 Re: Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.

2016-06-28 06:48

#86162: běžte do prdele buzeranti - Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.  

 Připadá vám váš příspěvek do diskusem málo úchylný? Je snad pozitivně deviantní přesně tak, jak si to představuje soudruh Miloš Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#86164 Je tak těžké si to přečíst v češtině?

2016-06-28 07:22

https://www.euroskop.cz/98/sekce/rada-eu/ - bez Rad ministrů se v EU neodehraje žádný legislativní proces, tedy nárocní monistři rozhodují o tom, jestli se vůbec nějaká lagislativa v rámci EU bude přijimat. 

https://www.euroskop.cz/90/sekce/evropska-rada/ - Směrování EU a tedy zadání, co vlastně má EK řešit dávají nejvyšší představitel národních států prostřednictvím institucionalizovaných setknání  v Evropské radě. 

Copak toto voliči brexitu neznali? Kde tam vidí Klaus, Zeman, Zahradil, Mach nedemokratičnost? Proč se vlastně tito lidé nestydí lhát o EU? 


Nepřihlášený uživatel

#86165

2016-06-28 07:41

Horáček je blízko boje o Hrad. Bojí se „svinstva“ a urazil ho Zeman?


JEHO OSOBNOST ZHRUBA NAPLŇUJE MOJÍ PŘEDSTAVU O PREZIDENTOVI!
Nepřihlášený uživatel

#86166 Re:

2016-06-28 08:03

#86165: -  

 PAN M. HORÁČEK JE SKVĚLÝ, SLUŠNÝ, VZDĚLANÝ ČLOVĚK. JEHO OSOBNOST ZHRUBA NAPLŇUJE MOJÍ PŘEDSTAVU O PREZIDENTOVI!


Nepřihlášený uživatel

#86167 Re:

2016-06-28 08:09

#86140: -  

 Co nám ty můžeš nabídnout?


Nepřihlášený uživatel

#86168 Re: Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.

2016-06-28 08:10


Nepřihlášený uživatel

#86170 Re: Re: Re: Re: Zemandrtálci zpátky na stromy!

2016-06-28 08:12


Nepřihlášený uživatel

#86171 Re:

2016-06-28 08:12

#86141: -  

 Vás komunisty hold bude Havel srát ještě na smrtelné posteli! Dobře vám tak vy svině prašivé. Kolik svinstva máte na svědomí. Špíny jedny bolševické.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-06-28 08:14


běžte do prdele buzeranti

#86173 Re: Re: Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.

2016-06-28 08:18

#86168: - Re: Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.  

 konvičkovce. okamurovce. putinovce. zemanovce. bartošovce. přimou demokracii.odvolatelnost politiku a soudcu. žadnou multikulti totalitu. bez islámu a muslimu. vystoupeni z eu a valečneho paktu nato. zakaz genderove ideologie. zakaz neo marxismu. trest pro zradce a kolaboranty. 

běžte do prdele buzeranti

#86174 Re: Re: Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.

2016-06-28 08:20

#86172: - Re: Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.  

 radši se podivej do zrcadla určitě nebudeš v pořadku 

sheldon cooper

#86175 Re: Re: Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.

2016-06-28 08:23

#86172: - Re: Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.  teorie velkého třesku 

 matka mě dala otestovat k psychiatrovy a jsem normalni jen mam moc vysokou inteligenci na lidi jako jste vy