MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#86176 Re: Re:

2016-06-28 08:30

#86166: - Re:  

 Protože jsi také zloděj a buzerant.

Nepřátelská teroristická organizace NATO

#86177

2016-06-28 08:37


V marci 1999 pripravovali západní agresori zločinecké letecké bombardovanie suverénneho štátu Juhoslávie. Západní agresori ultimatívne "požiadali" ČR a SR o prelet a pozemný prechod ozbrojených síl NATO cez suverénne územia. Slovenská vláda bez odporu odsúhlasila prelet a prechod agresorov cez územie Slovenska. Inak to bolo v ČR..., česká vláda ešte po ultimatívnej hodine stále rokovala, pretože väčšina členov vlády bola proti... Počas zasadania vlády volal jej predsedovi službukonajúci generál generálneho štábu, že z územia Nemecka porušili vzdušný priestor ČR letecké zväzy a mieria smerom na Slovensko a požiadal ho o pokyny, ži sa má ČR brániť...?!

 

Západní agresori mali v pláne aj variantu, že ČR prelety a presuny neschváli... Na letiskách v SRN boli v pohotovosti leteckí sily NATO, ktorí mali za úlohu silou preraziť obranu územia a vzdušného priestoru ČR. Na východných hraniciach SRN hliadkovalo lietadlo AWACS, ktoré sledovalo činnosť radarov a protileteckých útvarov na území ČR, rovnako bola spohotovostnená agentúrna sieť CIA a diplomatický zbor... Všetko bolo pripravené na skutočne vojenské napadnutie ČR...!!! Keď sa členovia vlády dozvedeli, že vojská NATO, aj bez vládneho súhlasu, narušili veľkou silou suverenitu štátu, dodatočne odsúhlasili ich vstup... Ak by bol službu konajúci generál nariadil čo i len zvýšenú pohotovosť, boli by zapadni agresori považovali zvýšenú činnosť radarov a protivzdušnej obrany, za prípravu na obranu a v tom okamihu by boli ciele v Čechách napadnuté vojenskou silou...!!!

 

Len rozvaha generála v službe obrany štátu, zabránila tomu, aby zapadni agresori nevraždili aj v Česku...!!! O tomto, i keď len desiatky minút trvajúcom napadnutí suverénneho štátu sa hovoriť nesmie... I keď svojou doktrínou bolo podstatne hrozivejšie a s fatálnejšími následkami, ako to v auguste 1968...

Multikulturní obohacení

#86178 Jak hodit teroristy z NATO zlikvidovanou Lýbii také na Rusko, soudruzi?

2016-06-28 08:45

 

Po středomořské trase přijde tři sta tisíc uprchlíků, říká šéf Frontexu

 

 

Až čtrnáctkrát více uprchlíků než z Turecka do Řecka proudí nyní z Libye do Itálie.

 


Nepřihlášený uživatel

#86179

2016-06-28 08:47

Vždycky, i před incidentem s vlajkami, jsem si o skupině ,,Stosmradlavejchhoven" nemyslel nic lichotivého, když se maskovali novým názvem ,,Ztohoven". Oni patří do konfliktní poloviny českého národa - kolaborantů, kteří se skládají převážně 1. z ekonomických emigrantů ČR, 2. ze zednářských havloidů a lidí narozených v bohatých válečných a předválečných rodinách - udavačů, 3. z mládeže s vymytými mozky čekajícími nebo koupenými tituly VŠ bez znalosti české historie, kteří jsou vychováváni, že středem světa jsou USA a tam vychází slunce, 4. z kavárníků a ,,kulturních umělců", kteří mají neumělce za méněcenné lidi, a ti si proto zaslouží chudobu, a za 5. z babiček s biblí na ulici, které nabádají ateisty k víře u Jehovistů, kde ďábel je jen ta dokonalá andělská bytost, která zachrání naše hříšné duše.

O vlastenectví a lásce k rodné vlasti tito všichni čeští kolaboranti nevědí vůbec nic.


Nepřihlášený uživatel

#86180 Re: Re: Na tebe to zrovna sedí, podvodníku!

2016-06-28 08:48

#86169: - Re:  

 Ty musíš být hovno z kavárny, soudruhu.


Nepřihlášený uživatel

#86181

2016-06-28 09:05

Peszyňský je tlustej wasserpolskej zfašizovanej buzerant. Takoví si o ženský můžou leda nechat zdát, tak se z nich stali buzeranti. Bohužel nemají ani na to, aby zbalili jiného buzeranta, tak prudí z pražských kaváren.


Nepřihlášený uživatel

#86182

2016-06-28 09:26

největší hrozbou je sluníčkářský fašizmus

Slunce v duši.

#86183 Re: Re: Re: Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.

2016-06-28 09:28


Nepřihlášený uživatel

#86184 Re:

2016-06-28 09:29

#86182: -  

 Největší hrozbou pro tebe je tvá vlastní debilita čumáčku.


Nepřihlášený uživatel

#86185 Zeman opět lže a hraje to svoje trapné divadlo

2016-06-28 09:33

. Zeman opět lže a hraje to svoje trapné divadlo..

Prý neví, kdo je Michal Horáček .. Zvláštní..

Zeman , čas od času,  při těch svých trapnostech, vyzdvihuje, že je jeho životní oblíbenou zpěvačkou paní Hana Hegerová. 

Michal Horáček s paní Hegerovou dlouhá léta úzce spolupracuje a napsal texty k zhruba 20 písním.

Není to zvláštní ?

Zeman  hraje  znovu tu svoji debilní hru.. 

 


Nepřihlášený uživatel

#86186 Farage se velmi plete......

2016-06-28 09:38

....jestli se o někom v životě dá říci, že skutečně nikdy nepracoval a nevytvořil jedinou korunu daní, jen je spotřebovával, je to Miloš Zeman. 

Dokonce i mezi europaslanci z ČR jsou lidé, kteří podnikali a podnika, měli svá občanská zaměstnání a byli v nich většinou úspěšní, byť tam jsou lidé i velmi pochybní, jako např. socan Keller. 

"Vím, že ani jeden z vás v životě nedělal pořádnou práci, nepracoval v byznysu, obchodě.. nebo vskutku - nikdy nevytvořil práci...," nebere si předseda UKIP servítky vůči europoslancům.


Nepřihlášený uživatel

#86187 Copak všem hrabe? Kde vidí onu "nesvobodu" EU....

2016-06-28 09:39

Papež František v souvislosti s britským referendem varoval před "balkanizací" Evropy. "Je něco, co v tomto objemném svazku nefunguje, ale nesmíme vyhazovat dítě i s vaničkou. Zkusme věci nastartovat, znovu vytvořit," řekl novinářům v letadle během návratu z Arménie.

Podle něj může Unie obnovit svou sílu tím, že bude otevřena "tvořivosti a zdravé nejednotě". "To znamená dát zemím v Evropské unii více nezávislosti, více svobody."

....každá věc, která se v rámci EU odehraje, je projednána v Evropaské rada, Radách ministrů, přímo voleném parlamentu EP a "zůřadována" v EK. Kde je tam nesvoboda, každý premiér ovlivňuje podobu toho co bude, stejně tak oboroví ministři národních států. Následně se k tomu vyjadřují přímo volení poslanci, ale najednou jsme si nechali vnutit ruskou propagandu, že jsme si vytvořili něco nesvobodného. 

Větší svobodu a větší prosperitu přitom nikdy občané Evropy nezažili. Myslíme v horizontu celoživotního míru v Evropě a horizontu dožití více než devadesáti let. Jsme přesvědčeni, že naše dati, které se narodily dospějí, přežijí nás a nebudou naši pomoc v podspělosti nikdy potřebovat, máme v tom skoro 100 % jistotu, přestože mnohé rodiny mají jen jedno či dvě děti. 

Je absurdn si o takovém stavu nechat namluvit ruskou propagandou, že je to nesvoboda a že to "kdosi řídí". 


Nepřihlášený uživatel

#86188 Esence češství?

2016-06-28 09:40

Komunisticko nacistický superman Miloš Zeman s prostatou panice a "fotografickou pamětí" s železnou pravidelností selhávající u soudu. O dvacet let mladší psychotická manželka Ivana a dcerunka Kateřina pornohvězda. 

Tuto esenci "češství" dokresluje otec neznámý a deviantní matka soudružka učitelka mlátící Miloše i jeho spolužáky ze základní školy tak, že si to ještě v semdesáti letech živě pamatují, jak Miloš Zeman sám doložil. 

Panoptikum esence češství prezentuje řádnou ateistickou výchovu po komunisticko-nacisticku jako vrchol poznání a moudrosti, Vánoce jsou pro ně rozdávání dárků a Velikonoce mlácení děvčat, česká trikolora dle Miloše je správná ta v ruském pořadí barev...


Nepřihlášený uživatel

#86189 PŮLKA BRITŮ ZAPOMNĚLA, ŽE EU VZNIKLA PROTO, ABY SE DO EVROPY UŽ NIKDY NEVRÁTILA VÁLKA

2016-06-28 09:41

Výsledky referenda ve Velké Británii o odchodu z EU jsou významné, politicky velmi smutné a institucionálně naznačují určité závěry. Významné jsou tím, co se nyní zcela zřejmě ukázalo – půlka občanů Velké Británie zapomněla, na čem Robert Schumann, Jean Monnet, Konrad Adenauer a Joseph Dosseti vystavěli základy poválečné Evropské unie.

Unie nebyla založena kvůli většímu blahobytu (to byl očekávaný nepřímý důsledek), ale proto, aby se do Evropy už nikdy nevrátila válka. Ne náhodou byli všichni zakladatelé horlivými katolíky. Dosseti brzy po Evropské deklaraci (Pařížská smlouva – 1951 pozn.), tedy poté, co splnil své pozemské úkoly, odešel do kláštera (měl jsem to nevýslovné štěstí hovořit s tímto velkolepým starcem v jednom vysokohorském klášteře v Apeninách nedlouho před jeho smrtí), Schumanna zas obyvatelé jeho rodného města opakovaně navrhují ke svatořečení.

A skutečně, to, co se postupně vyvíjelo v Evropě a bylo završeno vznikem Evropské unie s jedinou hranicí a měnou, nemůže žádný člověk zběhlý v politických dějináchnazvat jinak než zázrakem.

Takové mírové sjednocení od řeky Bug až k Atlantskému oceánu, faktické společenství, svaz – to se v minulosti ještě nikdy nestalo.

Motivem tohoto svazu byly samozřejmě hrůzy dvou světových válek dvacátého století a ještě více strach z toho, že se něco takového může za 20-30 let opakovat.


Nepřihlášený uživatel

#86190 V kampani pro brexit se masivně lhalo o počtu miliard, kterými Británie přispívá do rozpočtu EU.....

2016-06-28 09:43

Mimochodem Británie skuteně odesílá 19 mld. liber do rozpočtu EU (dnes je hodnota o 10 % menší), ale 12.1 mld. liber se jí vrací zpět, dnes o 10 % více, neboť se jim to přepočte zpět z eur na libru, tedy jen tímto přepočtem Británíne dnes získává z EU o 10 % více a o 10 % méně odvádí. 

Oněch 19 mld. představuje 1 % rozpočtu Británie, stejně tak ostatní státy EU posílají do rozpočtu EU 1 % rozpočtu. Čístá platba británie je ovšem 7,1 mld. liber, tedy cca 0,27 % rozpočtu Británie. Ale tohle logicky voliči brexitu netušili. To jim nikdo neřekl a určitě ne červerným autobusem. 

To nebyla zdaleka jediná lež v kampaní, celá kampaň byla jedna velká rusácká lež zpochybňování demokracie. Klad celé věci je, že dnes je to naprosto zřejmé a bude to velmi pečlivě analyzováno. 

Pomohla brexitu lživá kampaň? Farage přiznal „omyl“

Šéf Strany nezávislosti Spojeného království (UKIP) přiznal, že klíčový argument kampaně za odchod Británie z EU byl omyl. Kampaň Vote Leave (Hlasujte pro odchod) vyzývala, aby se 350 miliónů liber odváděných týdně do rozpočtu EU, přesunulo do britského zdravotnického systému (NHS). Nigel Farage ale v pořadu britské televize ITV argumentaci označil za chybu.

Vzpomínáte jak idiot Miloš Zeman lhal o "privatizaci" MUS vládou Tošovského? Podobnost vskutku čiště náhodná. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819 To je rok po volbách v roce 1998

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#86191 Re: PŮLKA BRITŮ ZAPOMNĚLA, ŽE EU VZNIKLA PROTO, ABY SE DO EVROPY UŽ NIKDY NEVRÁTILA VÁLKA

2016-06-28 09:43

#86189: -  

 

Nyní ovšem prakticky všichni účastníci a trpící z těchto válek zemřeli nebo jsou již velice staří. Nové generace vstoupily do arény evropské politiky a znovu pějí staré písně o národních zájmech, o své vlasti, která je nade vše, o svém právu na štěstí, když celý svět okolo trpí (odmítnutí uprchlíků). Přesně tyto pocity vedly v první polovině dvacátého století ke dvěma válkám. Ale to je nyní zapomenuto. Alespoň ve Velké Británii. Nejméně pro 51,9 procenta osob, které se zúčastnily referenda.

Politicky by to mohlo znamenat, že se kontinentální pravicoví nacionalisté pokusí zopakovat britský úspěch. Brzy jsou parlamentní volby ve Francii a pak v Německu… V Německu je výsledek britského referenda těžká rána pro Angelu Merkelovou, kterou považuji za současnou nejlepší pokračovatelku Adenauera a Schumanna. Ale možná se stane opak – seriózní konsolidace proevropských sil na kontinentě. V tom případě by šlo o zdravou reakci a vystoupení Velké Británie z EU by bylo pro kontinent pravděpodobně plusem, nikoliv mínusem.

Pro samotnou Velkou Británii však toto referendum může mít ty nejnešťastnější následky. Skotsko, a možná i Severní Irsko, opustí Spojené království, protože chtějí zůstat v EU. A zde se dostáváme k poslednímu bodu, institucionálnímu. Jsem si jist, že více než polovina Britů, a to výrazně více než polovina, jsou nyní v šoku. Jedni k referendu vůbec nešli, protože se domnívali, že je přece jasné, že Británie zůstane v EU. Druzí, rozzlobení kvůli migrantům, hlasovali za odchod, protože si mysleli, že většina je přehlasuje, a země zůstane v EU. Jejich volba v referendu měla být takovým bezbolestným “upuštěním páry”. Ale jak to bývá, dopadlo to jinak…

A proto, i pro budoucí Rusko, by referenda měla být kvalifikována – změna současného stavu by mohla být provedena pouze tehdy, pokud pro ni hlasuje kvalifikovaná většina, ne méně než 60 procent. Jinak jsou smrtelné následky nevyhnutelné.

A vládcům současného Ruska říkám – radujete se příliš brzy. Evropu nerozbijete. Po Mnichově přišla bitva o Anglii i květen 1945. Boj za mír v Evropě vstupuje do nové fáze. A bude to tuhý boj. Ale vy, co jste rozdmýchali válku na poli ruské politiky – vy nevyhrajete. Vyhraje Nové Rusko, takové Rusko, které si pamatuje kalich hořkosti tragédie 1939-1945 a nechce ho znovu pít. Tohle Rusko, spojenec Spojené Evropy, vytvoří spolehlivý val pro trvalý mír na evropském kontinentu. Touto cestou chceme jít a půjdeme společně s naším národem! A Británie? Doufám, že Britové změní názor, vždyť ještě není pozdě.

Zdroj: FB profil Andreje Zubova 24. 6. 2016


Nepřihlášený uživatel

#86192

2016-06-28 09:44

Také ty zkurvené skopčácké okupanty nemůžete ani cítit?


Nepřihlášený uživatel

#86193 Ani toto si voliči brexitu nedokázali přečíst?

2016-06-28 09:45


Nepřihlášený uživatel

#86194 Re:

2016-06-28 09:45

#86179: -  

 Vrať se do Ruska moskale!


Nepřihlášený uživatel

#86195 Požadavek je logický a pochopitelný, ale řekl bych, že Sobotka si na tom akorát "honí triko"......

2016-06-28 09:48

Pokud si Británie bude chtít udržet přístup na spol. evropský trh, bude ČR požadovat zachování volného vstupu občanů EU na brit. trh práce.


Nepřihlášený uživatel

#86196 Je dobré připomenout, že Le Penová dostala "půjčku" z ruské banky v Praze.....

2016-06-28 09:52

Šéfka francouzské Národní Fronty  Marine Le Penová:

.....v které nyní chybí 1,5 mld. a krachuje. Je to velmi zvláštní způsob financování politické strany. 


Nepřihlášený uživatel

#86197 Další důkaz o Zemanově lži

2016-06-28 09:53

#86185: - Zeman opět lže a hraje to svoje trapné divadlo 

 „Když mně řekli, že Michal Horáček chce kandidovat na prezidenta, tak jsem se svých spolupracovníků zeptal, kdo to je. Dozvěděl jsem se, že je textař a bývalý majitel Fortuny. Dozvěděl jsem se také, že společně s Martinem Bursíkem zakládal stranu LES, a ta strana má prakticky nulové preference. To je všechno, co o panu Horáčkovi vím ," přiznal se Zeman, že Horáčka ani nezná. Dodal, že nezná ani žádné Horáčkovy písně a že kandidovat může každý, komu je už více než 40 let


Nepřihlášený uživatel

#86198 Re: Re: Re: Re: V 7:15 ráno v Británii - přibývá 100 podpisů za minutu.

2016-06-28 09:55


Nepřihlášený uživatel

#86199

2016-06-28 10:01

Ekonom Tomáš Sedláček je právě ten člověk, kterého naše země potřebuje jako sůl!


Nepřihlášený uživatel

#86200

2016-06-28 10:02

Ctirad Mašín: Havlova éra byla zhoubnější pro duši národa než řádění Stalinova kata Gottwalda