MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#87751 Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 15:41

#87728: - Re: Re: Re:  

 No Havlisti jsou deprivanti typu katolické buzny Putny. 


Nepřihlášený uživatel

#87752

2016-07-15 15:48

 Je suis non-musulman.


Nepřihlášený uživatel

#87753 Re: Re:

2016-07-15 15:51

#87741: - Re:  

 No u ná vedou s převahou zřejmě firmy Německé, mnohdy jsou tyto firmy dceřinnými firmami jiných západních. Počet ruských, nebo čínských je zjevně zanedbatelný. Ano mastí si na nás kapsy hlavně západ, snad to nebudete zkoušet vyvracet? Co třeba banky? Čistě česká tu není žádná, včetně české spořky, která spadá pod německou korporaci, stejně tak poštovní spořitelna. Kolik v tomto sektoru působí u nás Číňanů? Ale znepokojující je tato okolnost:

S humorem i vážně - Hodnota Čechů podle EU

Podle návrhu Evropské unie se odmítačský stát může vykoupit z přikázaných kvót na usídlení migrantů
zaplacením 250 tisíc euro za každého odmítnutého migranta. V korunách jde o 6,755 milionu korun.
Podle vysokých unijních představitelů nejde o pokutu, ale o náklady na jednoho migranta.
Jinými slovy, Unie si jednoho muslimského migranta cení na 6,755 milionu korun.
Unie nám za 12 let členství velkoryse poskytla v dotacích celkem čistých 561 miliard korun.
Buďme také velkorysí a ponechme stranou,
že bohaté evropské státy za stejnou dobu získaly od nás více než čtyřnásobek této částky na ziscích svých firem.
Nuže, na 1 Čecha připadá 56,1 tisíc korun. To je částka, na kterou si Unie cení jednoho Čecha.

Porovnejme obě částky a zjistíme, že Unie si jednoho Čecha cení 120-krát méně než jednoho muslimského migranta.

Nuže, český občane, narozený z českých rodičů, vychovaný v Čechách,
pracující v Čechách a dbalý českých zákonů, postav se před zrcadlo.
To co vidíš, má v očích Junckera, Merkelové,
Tuska, evropských komisařů a vůbec celé Evropské komise 120-krát nižší hodnotu
než negramotný afgánský nomád, beduínský pastevec koz,
či pologramotný syrský zedník. I když postavíš před zrcadlo svou čtyřčlennou rodinu,
stále máš ty se svými nejdražšími v očích bruselských úředníků 30-krát nižší hodnotu,
než jeden muslimský nomád nebo pastevec koz.

Na kolik si ceníš Evropskou unii Ty?

 


Nepřihlášený uživatel

#87754 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 16:35

#87748: - Re: Re: Re: Re:  

 Bezplatná zdravontní péče a školství, v Číně? :-) To jako žijete v tom, že tam je komunismus konce osmdesátých let v ČSR :-). 

Nikdo nikoho v ČR nemůže donutit se zadlužit. Není k tomu absolutně žádný důvod. 


Nepřihlášený uživatel

#87755 Re: Re: Re:

2016-07-15 16:37

#87753: - Re: Re:  

 To se velmi pleteš, bezpečně ve vlastnictví firem vede v ČR rusácká pakáž. Dokonce např. kvůli Gazpromu se změnil způsob výběru DPH, neboť tu Gazprom na DPH okrádal stát. 


Nepřihlášený uživatel

#87756 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 16:39

#87750: - Re: Re: Re: Re:  

 Ano, to se jim rusácká propagana snaží namluvit, přesto jich jen do USA loni odešlo 300 000. Jen pro ilustraci, je to přibližně polovina všech absolventů VŠ v roce 2015 v rusákově. 

Pokud by se něco takového stalo zde, tak vláda nepřežije další týden po zveřejnění takové statistiky a to i přesto, že jsme země vskutku zatím druhé kategorie co se týče demokracie. Zákon o státní služba jsme přijali ani ne před rokem a to přesto, že jsme se zavázali jej přijmout se vstupem do unine v roce 2004.  Země nemá zákon na rozdělování strukturálních fondů, jsme nejspíše jediní v EU, penize se zde rozdělují na základě nařízení vláda a proto je v tom logicky takový "bor .... nepořádek". Nemáme žádnou koncepci enegretickou, nemáme koncepci školství, zdravotnictví, průmyslu, vědy. Nic. Střídání vlád a dokonce i jen ministrů vede k podivným personálním čistkám na ministerstvech (snad jen vedlo) a tedy následným děsivým zmatkům ve státní správě. 


Nepřihlášený uživatel

#87757 Re: Re: Re:

2016-07-15 16:41

#87753: - Re: Re:  

 Připadá ti, že ta tvoje debilita stojí za opakování? Vždyť je to komunistický blábol. 


Nepřihlášený uživatel

#87758

2016-07-15 16:47

Mayová to zatím hraje naprosto skvěle. Brexit je šílenost a "politici" brexitu jsou minimálně zvláštní, pokud to přímo nejsou ruští trollové.  Mayová tedy zkusí veřejnosti ukázat, co se skutečně v GB stalo a jak si rusákov s GB oškolivě pohrál.

Kampaň brexitu totiž velmi připomíná to, co se odehrálo zde při prezidentské volbě, obelhání občanů, porušování volebního zákona, velmi podivnými lidmi. 

Šašci brexitu tedy nyní musí přesvědčit Skoty o tom, že nejsou šašci, což se jeví zatím velmi nereálným, obzvláště, když o tom musí také přesvědčit desetimilionový Londýn a Severní Irsko a co více obrovské množství zklamaných voličů brexitu. 

Z EU odejdeme jedině společně, řekla po jednání ve Skotsku Mayová

 


Nepřihlášený uživatel

#87759 Re:

2016-07-15 16:52

#87758: -  

 Ta brzy skončí, po ní se premiérem Farage!


Nepřihlášený uživatel

#87760 Re: Re:

2016-07-15 16:59

#87759: - Re:  

 :-) všichni brexit šašci se přece po brexitu rozutekli, Farage byl první kdo útíkal. Navíc Farage, jak jistě blbe víš, nemůže být premiérem, neboť je ten idiot z UKIP a to, že UKIP zopakuje šílené ruskem financované hnutí z Irska Libertas při dalších volbách, je dnes již více než jisté. 


Nepřihlášený uživatel

#87761

2016-07-15 17:11

Dnes úplně zapomněli na povinný denní příděl protiruské propagandy.


Nepřihlášený uživatel

#87762 Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 17:13

#87736: - Re: Re: Re:  

    Nemůže zpochybnit nic, co je doopravdy v pořádku, ale zde je mnoho věcí v prohlubujícím se bordelu a ve veřejném prostoru se na tomto bordelu podílí tzv. politická korektnost, za níž se dost často ukrývá proelitaristický vlezdoprdelizmus. Pokud je takový vlezdoprdelizmus přímo do očí bijící, dokáže toho sem tam využít i propaganda cizí mocnosti. Onou mocností nejsou myšleni volení zástupci, jako spíš korporativní ekonomická uskupení, které dokáží vést hybridní válku i proti celému soustátí, jako je jím EU. Vlastně logicky nemají na rozbití EU ani zájem Rusové, těm spíš stav, jaký v ní je dnes i celkem vyhovuje, sami mají možnost lépe zde působit, než ve státech od sebe oddělených se střeženými hranicemi a cly. Hybridní válkou prostřednictvím migrantů chtějí nekteré západní koprporace Evropu přitlačit k ústupkům v obchodních dohodách. Předhazovat lidem nějakou sentimentální touhu po bývalém socializmu je nejspíš vaší oblíbenou obrannou taktikou, musíte ale vědět, že dávat k tomuto do pozadí poměry v dnešní RF, nebo Číně je nesmyslné, tyto státy nemají s bývalým socializmem v Československu společného absolutně nic. Argumentovat čímsi takovým, že někde působí příslušníci bezpečnostních složek bývalých režimů na nejrůznějších stupních státního zřízení, je, což musíte vědět, nesmyslný počin. Nemůžete celou státní strukturu zprovodit ze světa a postavit ji znovu z lidí, kteří neměli žádný podíl na řízení státu. To moc dobře věděl i chytrolín Havel, ale jeho přisluhovači začali s mediálním štvaním proti STB a ve švejkovském Česku na to lidé slyšeli velice dobře, proto dnes musí bývalí příslušníci této složky u nás paradoxně chodit málem kanálama, ačkoli v jiných státech takový postoj lidí k těmto složkám v takové míře nikde není. Ba jsou i vážení a lidé jejich argumentům důvěřují víc, než argumentům nějakého excentrického divadelníka. Rádi také směšujete otázku lidských práv a otázku dodržování mezinárodních dohod, jako by to bylo nějaké synonymum. Saudská Arábie, nebo Katar dodržuje sice mezinárodní dohody, hlavně tu hlavní, že totiž prodává suroviny dle dohody za dolary. Že je jejich trestněprávní systém v naprostém nesouladu s dodržováním lidských práv je pro vás otázka podružná. Že právě lybijský Kádáfí uvažoval prodávat suroviny za jinou měnu byla okolnost, která ho stála život. Rozvrat v Libyi nebyl způsoben kvůli lidským právům.... opakuji tety nelze zpochybňovat nic, co není opravdu v jádru pochybné. Vám se ovšem raději poslouchá heslo korporátnních hlásných trub že "Demokracie je skvělá". To zde rádi papouškujete a ani to není heslo z váší hlavy. Jak mám tedy důvěřovat já některému vašemu názoru? Na ruskou propagandu opravdu nelze všechno svádět donekonečna.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#87763

2016-07-15 17:14

Dokud tam budou ty vymaštěné neomarxistické mozky, nestane se nic.


Nepřihlášený uživatel

#87764 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 17:18

#87762: - Re: Re: Re: Re:  

 Absolutní blábol ruského trolla:

"Vlastně logicky nemají na rozbití EU ani zájem Rusové, těm spíš stav, jaký v ní je dnes i celkem vyhovuje, sami mají možnost lépe zde působit, než ve státech od sebe oddělených se střeženými hranicemi a cly."

Malé státy navzájem nespolupracující na obraně proti ruským zpravodajcům jsou velmi snadno zranitelné, viz. dopravení ruského trolla Miloše Zemana do pozice absolutně beztrestného. 


Nepřihlášený uživatel

#87765 Re:

2016-07-15 17:19

#87763: -  

 Proč už v evropské administrativě nepracuješ? Proč nejsi zvolen do EP? Protože si ještě daleko větší idiot, než Zahradil? Nebo snad dokonce jsi větší idiot než Mach? To by si na tom jako Zeman s Ovčáčkem :-). 

 V EU rozhoduje Evropská rada (nejvyšší národní politici s výkonnou mocí) spolu s Radami ministrů (ministři národních vláda) jsou zvoleni ve volbách v národních státech a mají mandáty od národních parlamentů vzešlých z voleb. Spolurozhoduje EK složená z lidí, které dodali jednotlivé národní státy - EK se stará o dodržování smluv, která státy EU mezi sebou domluvili. EP schvaluje pravidla v rámci mezinárodní administrativy EU, je přímo volený a každé toto pravidla ve dvojím čtení schvalují i Rady ministrů a následně národní parlamenty. 

Tedy vy pochybujete o demokraticky zvolených politicích Evropy? Koho byste tedy chtěl, komunisty, nácky, Putina, Zemana nebo snad Xi Jinpinga? 

Nejdřív se zorientujte v tom co tak kritizujete a pak zkuste psát ty vaše rusko trollí lži. 

Do Austrálie se žádní migranté dostat reálně ani nemohou. A pokud by se pokusilo do Australie připlout 100 000 lidí, také by je nezahnali do moře, je to věc nereálná, jak jsem psal o rusácké invazi v počtu 500 000 do ČSR v roce 1968, také je nebylo možné sestřelit z oblohy, to si prostě nikdo nedovolí. Na to také rusácká pakáž spoléhala při okupaci Krymu. 


Nepřihlášený uživatel

#87766

2016-07-15 17:19

Tak je to definitivně potvrzeno, Sobotka je buzík!

Multikulturní obohacení

#87767

2016-07-15 17:24

V Nice krátce před útokem arabští mladíci zfackovali servírku protože podávala alkohol a prodavače zmlátili kvůli tomu, že prodával sendviče se šunkou v době ramadánu.


Nepřihlášený uživatel

#87768 Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 17:29

#87757: - Re: Re: Re:  

Příspěvek nemusí být nutně bezchybný, mně se to náhodou líbí, pravda ode mne to není,..... ale na, tady to máš ještě jednou.

:-) :-) :-)

S humorem i vážně - Hodnota Čechů podle EU

Podle návrhu Evropské unie se odmítačský stát může vykoupit z přikázaných kvót na usídlení migrantů
zaplacením 250 tisíc euro za každého odmítnutého migranta. V korunách jde o 6,755 milionu korun.
Podle vysokých unijních představitelů nejde o pokutu, ale o náklady na jednoho migranta.
Jinými slovy, Unie si jednoho muslimského migranta cení na 6,755 milionu korun.
Unie nám za 12 let členství velkoryse poskytla v dotacích celkem čistých 561 miliard korun.
Buďme také velkorysí a ponechme stranou,
že bohaté evropské státy za stejnou dobu získaly od nás více než čtyřnásobek této částky na ziscích svých firem.
Nuže, na 1 Čecha připadá 56,1 tisíc korun. To je částka, na kterou si Unie cení jednoho Čecha.

Porovnejme obě částky a zjistíme, že Unie si jednoho Čecha cení 120-krát méně než jednoho muslimského migranta.

Nuže, český občane, narozený z českých rodičů, vychovaný v Čechách,
pracující v Čechách a dbalý českých zákonů, postav se před zrcadlo.
To co vidíš, má v očích Junckera, Merkelové,
Tuska, evropských komisařů a vůbec celé Evropské komise 120-krát nižší hodnotu
než negramotný afgánský nomád, beduínský pastevec koz,
či pologramotný syrský zedník. I když postavíš před zrcadlo svou čtyřčlennou rodinu,
stále máš ty se svými nejdražšími v očích bruselských úředníků 30-krát nižší hodnotu,
než jeden muslimský nomád nebo pastevec koz.

Na kolik si ceníš Evropskou unii Ty?

 


Nepřihlášený uživatel

#87769 Re:

2016-07-15 17:38

#87767: Multikulturní obohacení -  

 Hlásí RT tedy rádio Talin :-) a přebírají PL tedy Putin listy :-). 


Nepřihlášený uživatel

#87770 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 17:39

#87768: - Re: Re: Re: Re:  

 Tohle skutečně vyplodila rusácká propaganda? úžasný :-)


Nepřihlášený uživatel

#87771 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 17:42

#87764: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 EU nemá na starosti až tak obranu, nebo to alespoň každej její úřada předstírá, že obrana není jeho věc. Aliance NATO se rovněž rozhodla, že státy nebude nikterak ani bránit proti osobám, co nelegálně vstupují na území EU. Kdejaká banda Wahábistů zde může provozovat nejrůznější zpravodajskou činnost. Tedy co by na tom mělo vadit zrovna Rusům, že je Evropa volně průchozí, když nakonec, jak sám píšete, v ní kontrarozvědky řádně nespolupracují? Ne nemyslím si, že by to měl být takový blábol, co jsem nepsal.

 

Vlastenec

#87772

2016-07-15 17:52

Havlisti, sluníčkáři a další eurofilové by měli být zatčeni a posláni do vězení, protože jejich kolaborace je živnou půdou pro další teroristické akce!


Nepřihlášený uživatel

#87773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 17:57

#87771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikde jsem nepsal, že by zpravodajské služby v rámci EU nespolupracovaly. 

To co jste napsal, je propaganda zpochybňující demokracii v EU tím, že se snažíte naznačit, jak samostatné státy na tom "budou lépe". Přitom je to absurdní, je to jako by v USA samostatné státy měly na tom být lépe. Na takovou blbost vskutku nikdo ani nepomyslí. 

A vzhledem k tomu, že tuto propagandu provozují rusáci v Putin listech a Raditu Talin myslím si o vás a vašem příspěvku, že jste ruský troll. 

Zabezpečení Schengenského prostoru z vnějšku je definováno. To, že nelze zabezpečit hranici nikdy proti i jen 100 000 lidí, kteří se rozhodnout hranice překročit je realita, obzvláště, pokud se nejedná o okupanty  jako se to stalo zde v roce 1968, kdy rusáků ovšem přišlo 500 000, ale o azylanty na základě Všeobecné deklarace lidských práv.

Po necelém roce navíc státy EU řešení našly a dnes již migrační krize prakticky neexistuje, neboť do EU přichází ročně 500 000 stabilně, nahrazují demografický úbytek obyvatel. Je tomu tak dlouhodobě. 

Překročení státní hranice mimo hraniční přechod není trestným činem ale přestupkem, tedy pojem "nelegální migrace" je vlastně záměrně zavádějící. 


Nepřihlášený uživatel

#87774 Bush byl agent CIA

2016-07-15 18:20

Agenti KGB byli na vyšší morální úrovni, než agenti CIA.


Nepřihlášený uživatel

#87775 Re: Bush byl agent CIA

2016-07-15 18:26

#87774: - Bush byl agent CIA 

 To sedí. A havel byl kretén pěstovanej stbáky!