MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87763

2016-07-15 17:14

Dokud tam budou ty vymaštěné neomarxistické mozky, nestane se nic.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87765 Re:

2016-07-15 17:19:39

#87763: -  

 Proč už v evropské administrativě nepracuješ? Proč nejsi zvolen do EP? Protože si ještě daleko větší idiot, než Zahradil? Nebo snad dokonce jsi větší idiot než Mach? To by si na tom jako Zeman s Ovčáčkem :-). 

 V EU rozhoduje Evropská rada (nejvyšší národní politici s výkonnou mocí) spolu s Radami ministrů (ministři národních vláda) jsou zvoleni ve volbách v národních státech a mají mandáty od národních parlamentů vzešlých z voleb. Spolurozhoduje EK složená z lidí, které dodali jednotlivé národní státy - EK se stará o dodržování smluv, která státy EU mezi sebou domluvili. EP schvaluje pravidla v rámci mezinárodní administrativy EU, je přímo volený a každé toto pravidla ve dvojím čtení schvalují i Rady ministrů a následně národní parlamenty. 

Tedy vy pochybujete o demokraticky zvolených politicích Evropy? Koho byste tedy chtěl, komunisty, nácky, Putina, Zemana nebo snad Xi Jinpinga? 

Nejdřív se zorientujte v tom co tak kritizujete a pak zkuste psát ty vaše rusko trollí lži. 

Do Austrálie se žádní migranté dostat reálně ani nemohou. A pokud by se pokusilo do Australie připlout 100 000 lidí, také by je nezahnali do moře, je to věc nereálná, jak jsem psal o rusácké invazi v počtu 500 000 do ČSR v roce 1968, také je nebylo možné sestřelit z oblohy, to si prostě nikdo nedovolí. Na to také rusácká pakáž spoléhala při okupaci Krymu.