MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#88001 Re:

2016-07-18 08:58

#87997: -  

Dovolil by si říci něco takového o Vláďovi Iljiči Putinovi, přestože tam je to jednoznačně pravda, viz. rozpoutání války na východě Ukrajiny, destabilizace celé Ukrajiny podepsláním podivné smlouvy s Janukovičem a zadlužením Ukrajiny Janukovičem v Rusku? Co by v Rusákově následovalo? 

To, že to policajt takto cítí je klidně možné, leč s realitou to nemusí mít vůbec nic společného. Zeman také žvaní spoustu hovadin, které se realitou nemají níc společného. 


Nepřihlášený uživatel

#88002

2016-07-18 09:02

Nás berou jako odpad, v Bránii byl brexit kvůli nám, muslimy a černochy považují za něco více než nás...a my jim stále lezeme do zadního otvoru


Nepřihlášený uživatel

#88003

2016-07-18 09:12

Řecký dluh vznikl po roce 1974, když je napadl turecký NATO spojenec a od té doby okupuje půlku Kypru. USA tehdy prohlásilo, že "NATO chrání členy před útoky zvenčí, drobné neshody mezi členy si mají vyřešit sami".

Pokud nás budou chtít opět obsadit a vyvraždit skopčáci, tak nám zase nikdo nepomůže...


Nepřihlášený uživatel

#88004 Re:

2016-07-18 09:33

#88003: -  

 Váš příspěvek je typický příspěvkem ruské propagandy, zpochybňujícím demokracii jako celek a instituce demokracií jako cele. 

Řecko si prošlo ošklivou občanskou válkou, komunisté byli v Řecku velmi aktivní občanská válka po II. světové válce tam skončila vlastně jen shodou náhod, kdy některým jižním státům došlo, co je CCCP zač a jak nebezpečnou zemí je v rukou Stalina. 

Turecko a Řecko vtupovali společně do NATO.  Kypr je samostatný stát, přestože se mluví o tzv. řecké a turecké části, která vznikla potom, co na Kypru došlo k vojenskému puči, kterému předcházelo 11 let střetů mezi obyvateli Kypru. 

Tedy jako vždy z ruské propagandy, je váš příspěvek taková pololež a vytváření dojmu, že mají mezi sebou konflikt státy NATO, nic takového na Kypru není. Tamní občané jsou Kypřané, přestože část mluví řecky a část turecky, konflik je tam, nikoliv mezi Řeckem a Tureckem. To, že ti chtějí patřit tam a jiní jinam nic nemění na tom, že Kypr je samostantným státem. 

Turecko ani Řecko se nezávazali, že budou chránit hraniční celistvost Kypru či rozdělní Kypru mezi řecky mluvící tamní občany a turecky mluvící občany. Tedy není to analogie Krymu. Krym je bez nejmenších pochybností ruský zločin. 

Ale snažíte se pěkně - profesionálně ruský trolle. Manipulujete opravdu velmi zdatně. 


Nepřihlášený uživatel

#88005

2016-07-18 09:46

Šlechtová je skutečně šílená. Programovací období 2014-2020 pracuje s podobným rozpočtem jako 2007-2013, tedy se stovkami miliard korun.  Mluvit o tom, že kamsi přesouvá 2 mld. korun a cosi zachraňuje, je mírně řečeno idiocie, jedná se o promile celého rozhočtu nikoliv procenta.  

Její argumentace je absurdní, tedy se jedná velmi podivnou věc. 

Místo dálnic kotle. Ministryně Šlechtová chystá přesun evropských dotací


Nepřihlášený uživatel

#88006

2016-07-18 09:54

Šašci brexitu - dodnes netuší co způsobili, ale začínají zjišťovat, co vlastně chtějí, ale ani náhodou netuší, jak toho docílit. 

Johnson v Bruselu: Z Unie odejdeme, ale vůdčí role v Evropě se nevzdáváme

Žijí v představě, že se produktivita jejich hospodářství zvýší, potom co opustí EU, což je sice představa, leč reálný základ tam nejspíše není žádný. Nejspíše k takové představě neexistuje ani teorie, proč by se tam mělo stát a to už je co říct :-).

V každém případě to premírka GB hraje dobře, brexit pakáž se chtěla rozutéct a nechat to na ostatních politící, ona jasně a transparentně řekla ne, musíte si to řešit vy nebo se přiznat, že jste neschopní a že jste zločinci, kteří manipulovali s veřejným míněním. 

Myslícím lidem v GB je jasné, co se stalo a cesta jak z toho ven je, aby to pochopili i ti nemyslící, kde velká část hlasovala pro brexit. 


Nepřihlášený uživatel

#88007

2016-07-18 10:09

Земану pеспект!!!


Nepřihlášený uživatel

#88008 Re:

2016-07-18 10:11

#88007: -  

 To jako chceš nazančit ruský trolle, že má rusákov k Zemanovi respekt, když si ho dopravili na Hrad?

Tak takovou blbost může skutečně napsat jen ruská propaganda. :-)

Proč např. když k němu máte "takový respekt" jste dosud neuhradili 5 mld. dluh, který u soudruha Vládi Iljiče Putina soudruh Zeman s jeho bandou podivných poradců bez bezpečnostních prověrek státu řešil? To je úplná záhada toho vašeho "respektu". 


Nepřihlášený uživatel

#88009 Re: Re: Kdy referendum vygeneruje extrém?

2016-07-18 10:12

#87986: - Re:  

 

 Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili komunisticko-nacistického extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi". 


Nepřihlášený uživatel

#88010

2016-07-18 11:08

Přiznačné je pro šašky brexitu, že o něčem mluví, ale vůbec netuší, jak toho docilit. 

Odejdeme z EU ale nevzdáme se vůdčí úlohy v Evropě :-). Jsou schopni to vyslovit, ale logicky přesně jako ruská trollí propaganda zpochybňování demokracie, je to jen heslo, nic víc, ani náznak toho, jak by se to mělo stát. Jaké prostředky použije Británie k tomu, aby "se nevzdala své vůdčí úlohy v Evropě".

 I z tohoto je zřejmé, že šašci brexitu mají pravděpodobně poraděnky z rusákova. 

Johnson v Bruselu: Z Unie odejdeme, ale vůdčí role v Evropě se nevzdáváme


Nepřihlášený uživatel

#88011

2016-07-18 11:10


Díky hanebné, agresivní a zločinné politice USA jsou státy jako Afghánistán, Libye a Irák státy jen na mapě. Ve skutečnosti neexistují. Jedná se o zničené a rozvrácené státní útvary, ve kterých proamerické loutkové vlády ovládají pouze hlavní města, kde na zbytku území probíhají občanské války, neexistuje sociální systém atd. Libye byla kdysi nejbohatším africkým státem, s HDP na obyvatele srovnatelným s Evropou. V Libyi i Iráku existoval průmysl, funkční sociální systém, zdravotnictví a školství. Dnes? USA vtrhli do Iráku v roce 2003 a do dnešního dne přišlo v Iráku o život na milion lidí. Jeden milion lidí - nebýt toho, že někdo ve vzdáleném Washingtonu ukázal na mapu Iráku a řekl "sem vlítneme", tak tito lidé mohli dosud prožívat své životy.

Bašár Asad má v Sýrii drtivou podporu místních obyvatel, na osvobozeném území lidé vítají syrskou armádu s nadšením a radují se z vítězství nad tzv. umírněnou opozicí podporovanou USA. V českých sdělovacích prostředcích se tyto záběry samozřejmě neukazují. Sekulární vláda v Damašku je podle EU a USA špatná a Bašár Asad je diktátor. My máme jiné kamarády - Saudská Arábie, Katar, Kuvajt - tam je dle nás vše OK. Tamní středověcí absolutističtí vládci kamarádí s USA, tam je vše v pořádku.


Nepřihlášený uživatel

#88012

2016-07-18 11:12

Havlisti patří před soud!

Je naprosto jednoznačné, že už jen tím svým jednáním ve jménu multikulturalismu se dopouští vlastizrády. Havlisti jsou taky vinní za to, že nás zatáhli do dvou organizací, které jsou v přímém rozporu s naší Ústavou a našemi zákony. Jsou to právě oni, kdo rozkradl tuhle republiku, a i díky nim se rozpadlo Československo! Z tohoto důvodu žádáme pro havlisty co nejtvrdší potrestání!


Nepřihlášený uživatel

#88013

2016-07-18 11:13

Nepřeceňoval bych to.

Pravděpodobně si s Nytrovou pohráli ruští zpravodajci. Na neoblíbených skupinách obyvatel spouští diskusi o závadnosti demokracie, jak neumí "věci řešit". Nic dramatického. Nytrová se navíc sama odhalila, použila pojem, který přímo odkazuje na ruské propagandistické servery v češtině, tedy je vše jasné a nemá vlastně smysl to dál řešit. 

Bylo pouze dobré, aby se jí socani zbavili. 

Byl to promyšlený útok na gaye a lesby, reagují na Nytrovou organizace homosexuálů

 

Patriot

#88014 Re:

2016-07-18 11:13

#87980: -  

 Nejen hnus, ale především vrah žen a dětí v Jugoslávii!!!


Nepřihlášený uživatel

#88015 Re:

2016-07-18 11:16

#88012: -  

 Ruskou propagandu lze identifikovat snadno. Jak ovšem chceš identifikovat "jednání ve jménu multikulturalismu" to by mne opravdu zajímalo. 

Pokud mluvíš o NATO a EU - kde spatřuješ onen rozpor s naší Ústavou a našimi zákony? 

Tvůj příspěvek vypadá jako ubohý výkřik pro brexit šaška Johnsona - že se Britanie nevzdá vůdčí úlohy v Evropě - je to jen výkřik, bez reálného základu, tedy propaganda. Proto teby i Johansona vidím spíše na ruské trolly než cokoliv jiného. 


Nepřihlášený uživatel

#88016

2016-07-18 11:21

V Československu už teroristé řádili, bratři Mašínové.


Nepřihlášený uživatel

#88017

2016-07-18 11:47

Emigranti a imigranti jsou pakáž.


Nepřihlášený uživatel

#88018

2016-07-18 11:51

Krev mrtvých mají na rukou vítači imigrantů. Smrt pražské kavárně!!!

https://youtu.be/IoyiJmS3FNk


Nepřihlášený uživatel

#88019

2016-07-18 11:56

Rusáci jsou asiati!


Nepřihlášený uživatel

#88020 Re:

2016-07-18 12:00

#87976: -  

 Řekl bych že ty budeš asi "untrmenš".


Nepřihlášený uživatel

#88021 Patriot=pomýlený bolševický čurák!

2016-07-18 12:02

#88014: Patriot - Re:  

 Největšími vrahy byli rusáci!


Nepřihlášený uživatel

#88022

2016-07-18 12:03

Zeman je Putlerův vazal a lokaj v jedné osobě.


Nepřihlášený uživatel

#88023 Re:

2016-07-18 12:06

#88016: -  

 Kdyby bylo v 50. letech více Mašínů, chodili bychom se na tebe a další komunisty dívat s dětmi do ZOO.


Nepřihlášený uživatel

#88024 Re: Patriot=pomýlený bolševický čurák!

2016-07-18 12:08

#88021: - Patriot=pomýlený bolševický čurák! 

 Američani dodnes vraždí černochy!


Nepřihlášený uživatel

#88025 Re:

2016-07-18 12:29

#88016: -  

 Teroristé sem přiskákali v počtu 500 000 z rusákova 21.8.1968 a usalašili se tu na dlouhých 21 let. 

To byla teroristická pakáž.