MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#89776

2016-08-05 07:49

Hašek má dovolenou definitivně v pozadí Miloš Ejakulát Zemana. 

Tajemnou mluvčí má i KSČM. Je
jí opět lobbistka Mrencová?

Tohle jeho politická kariéra přežije vskutku jen obtížně. Je ovšem otázka, jak moc v tom vymáchá i Ejakuláta. 


Nepřihlášený uživatel

#89778 A tady Miloš Zeman mluví o ejakulacích a šíří ruskou propagandu lží a pomluv.....

2016-08-05 07:51

Běženci v táborech mají v Riu své hrdiny. Náš život se navždy změní, říká olympijský tým uprchlíků

Poprvé v historii her se klání zúčastní olympijský tým uprchlíků. Tvoří ho dva syrští plavci, pět běžců z Jižního Súdánu, dva konžští judisté a jeden etiopský maratonec. Činovníci olympijského výboru a OSN chtějí, aby tito borci posílili hrdost uprchlíků a jejich naději, že i oni se mohou dostat z absolutního dna. Tábory plné běženců vzkazují do Ria: "Jste pro nás moc důležití, držíme vám palce!"

Patriot

#89781 Re:

2016-08-05 07:56

#89779: -  

 Drž hubu ty havlistická kundo!!!


Nepřihlášený uživatel

#89782

2016-08-05 07:57

Zeman se vnucovla, Kiska mluvil jako státník. Tedy Zeman zase, dle jeho vlastní terminologie, ejakuloval. 

Zeman se vozil po Riu v elektromobilu.
Spolu s Kiskou pak otevřel Český dům

 


Nepřihlášený uživatel

#89783 Re: Re:

2016-08-05 07:58

#89781: Patriot - Re:  

 

Papež se vyjádřil jasně.

Papež: Islám neznamená násilí. Každé
náboženství má své radikály i zločince

 

A především "nenáboženství" má zločince a to děsivé - sekty ateismu - komunisté a nacisté to je zrůdnost. Gulagy a jejich alterace nacistické vyhlazovací tábory, to jsou zločiny, které  jsou zrůdné, masové a dělali je komunisté a nacisté, kteří se dodnes snaží generovat nenávist viz. např. Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#89784 Re:

2016-08-05 08:00

#89776: -  

 

Další konzument a propagátor Zemanových ejakulátů soudruh Hašek se velmi "povedl".....

2016-08-03 15:39

 

"Nejde o okurkovou záležitost. Michal Hašek je předsedou Asociace krajů, tedy jakýmsi prvním mezi hejtmany (za dva měsíce funkci obhajuje ve volbách). A zřejmě nejvlivnějším představitelem části ČSSD se silnou afinitou k prezidentu Zemanovi. Do „lánského puče“ na podzim 2013 byl statutárním místopředsedou, tedy číslem dvě strany. Pokud neříká o Proutníkové pravdu alias lže, není to maličkost."

Soudruh Hašek je už navíc předsedou asociace krajů od roku 2008 nepřetržitě a 400 000 ročně podivných peněz za nic je za tři roky 1 200 000 a za to už je kriminál jako prase, tedy silácká vyjádření, jak si "nenechá zkazit dovolenou" bych řekl jsou jen zbožné přání, dovolenou má jisto jistě zkaženou.   

 


Nepřihlášený uživatel

#89785 Normalizační redaktor Československé televize z ANO StB chce školit evropskou kulturu? Komunisti ...

2016-08-05 08:01

....zase dělají komunistický puč? 

Člověk z ANO StB chce školit poslance "evropskou kulturu"?  Je snad ten člověk znalec žido-křesťansko-muslimské religionistiky, historie, umění, historie umění, je to alespoń člověk, který má v souladu kulturu morálku a znalosti nebo je to jen standardní debilní komouš, jako většina z ANO StB co si myslí, že spolkli všechny Zemanovy ejakuláty? 

Poslanec založil platformu pro evropskou kulturu. Musíme se bránit, říká

Patriot

#89786 Re: Re: Re:

2016-08-05 08:02

#89783: - Re: Re:  

 Papež je senilní sluníčkář, podobně jako Švarcdement!


Nepřihlášený uživatel

#89787 Re:

2016-08-05 08:03

#89782: -  

 

Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi" a záměrnému zkreslování reality. ..


Nepřihlášený uživatel

#89788 Re: Re: Re: Re:

2016-08-05 08:04

#89786: Patriot - Re: Re: Re:  

 To píšeš ty pisálek ruské trollí propagandy, kterého budou ruské (komunistické) zpravodajské služby vydírat do konce života? Ty jsi člověče naprostý blázen. 


Nepřihlášený uživatel

#89789 Re: A tady Miloš Zeman mluví o ejakulacích a šíří ruskou propagandu lží a pomluv.....

2016-08-05 08:06

#89778: - A tady Miloš Zeman mluví o ejakulacích a šíří ruskou propagandu lží a pomluv..... 

 

Eurokomisař kritizoval Zemana za výroky o uprchlících. Podle něj oslabuje Evropu

  • Eurokomisař Günther Oettinger kritizoval v rozhovoru s německým rádiem výroky Miloše Zemana o přijímaní uprchlíků.
  • Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček v úterý řekl, že prezident nesouhlasí s jakýmkoliv přijímáním uprchlíků.
  • Zemanovy výroky o kvótách podle Oettingera oslabují Evropu jako celek.

Miloš Ejakulát Zeman dle jeho vlastní terminologie skutečně ejakuluje naprosté debility či přesněji rusko trollí ejakulát tedy propagandu. 


Nepřihlášený uživatel

#89790 Re:

2016-08-05 08:07

#89782: -  

 

Tedy opravuji. Zemanovi v červnu věřilo jeho lži 18 % občanů starších patnácti let a 15 % občanů označuje jeho lži za lži a nevěří jim ani jemu, logicky. Ostatní mu 40 % spíše věřili a 24 % spíše nevěřili - tedy 64 % pochybuje. 15 % nevěří, 3 % neví. 

Jak moc mu spíše věří a jak moc mu spíše nevěří není zřejmé. CVVM, která se dá považovat za důvěryhodnou organizaci dokonce ani nezveřejňujě sociologický průzkum respondentů, tedy nedá se usuzovat např. na to, jestli mu spíše věří nezaměstnaní a spíše nevěří vysokoškoláci, byť se to logicky nabízí nejen proto, že je Miloš Zeman několikrát soudem uznaný lhář a co více dokonce i NSS uznaný porušovatel volebního zákona :-). 

Dobré je připomentou, když pro Zemana tak horuješ, že je několikrát soudem uznaným lhářem, tedy na jednu stranu se tváříš, jak úžasně byl "zvolen" a jaký má obrovský mandát a přitom má potřebu lhát i to je potřeba tedy soudům přiznat. Co je horší, NSS konstatuje dokonce ve dvou rozsudcích, že Miloš Zeman lhaním porušoval volební zákon. Záhadné je v rozsudcích zdůvodnění bez jakékoliv metodiky, kde NSS tvrdí, že toto lhaní neovlivnilo dostatečný počet voličů, což je ve své podstatě absurdní tvrzení. Dokládá to právě i průzkum CVVM, kde lhaní Zemanovi věří pouze 18 % občanů starších patnácti let. 


Nepřihlášený uživatel

#89791 Re: Re:

2016-08-05 08:08

#88111: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re:  

 

"Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři lidi, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku."

To jsi ruský trolle vystihl naprosto dokonale, proto rusákové podporují terorismus na pozadí muslimských sekt. Proto je také v rusákově banda KGBáků v Kremlu. Proto rusákov loni generoval masivní přiliv uprchlíků do EU. Obávám se, že v tom jsou zprávy velmi zdrženlivé, neboť se taková věc obtížně prokazuje a tady se obávám, je korektnost standardních medií zbytečně striktní.


Nepřihlášený uživatel

#89792 Re:

2016-08-05 08:10

#89687: Czexit je IN -  

 

Předevčírem jsi přál smrt EU konzumente Zemanových ejakulací idiocie. 

CZexit!!!

#89650 Re: Lokaj Kremlu

2016-08-03 09:44

#89645: - Lokaj Kremlu 

 SMRT EU!!!

 To nemusíš zdůrazňovat, že vy komunistická a nacistická pakáž jste vždy připraveni k vraždění.

Kam se vytratili šašci brexitu?

Těžká práce. Vyřídit trvalý pobyt milionům lidí z EU by Britům zabralo 140 let

Kde jsou dnes šašci brexitu? Kam se ta rusko trollí pakáž rozutekla? 

Kde jsou dnes brexit šašci? A Zeman tady ještě podporuje nácky a komunisty, aby se ozbrojovali a jeho psychotická žena jim jde příkladem. 

Bašty stoupenců brexitu jsou líhní útoků proti cizincům, ukazují záznamy

Nenávistné útoky proti přistěhovalcům ve Velké Británii nejsou jen výmyslem několika jednotlivců. Ukázala to analýza policejních statistik serveru The Independent. V oblastech, které se v červnovém referendu ukázaly jako silně euroskeptické, vzrostl počet útoků bezmála o dvě stě procent. Ministryně vnitra volá po prošetření postupu policie.

 Šašci brexitu jsou ruští trollové Milošové Zemanové, moc se jim to v GB povedlo, jen co je pravda. 

 

"Analýza listuThe Independentje založena přímo na materiálech z policejních databází po celé Velké Británie, které novináři získali podle zákona o svobodném přístupu k informacím. Ze statistik výrazně vybočují právě oblasti, kde v referendu převažovali zastánci brexitu. Nárůst nenávistných útoku je zde výrazně vyšší než celostátní průměr, který podleNational Police Chiefs’ Council(NPCC) činí 57 procent.


Dobrým příkladem je hrabství Lincolnshire, které se v referendu vyprofilovalo jako jedno z nejvíce euroskeptických v celé Británii. V místním městě Boston hlasovalo pro brexit 75 procent voličů. Podle policejních statistik v celém hrabství po referendu vrostl počet útoků proti přistěhovalcům o 191 procent."


Nepřihlášený uživatel

#89794 Re: ODPOVĚĎ

2016-08-05 08:11

#89780: - ODPOVĚĎ 

 Schwarzenberg je poserplína!!!


Nepřihlášený uživatel

#89795

2016-08-05 08:12

Trump už neví kudy kam. Urazil rodiče hrdiny, urazil tím všechny rodiče padlých vojáků Spojených států. Obama má naprostou pravdu, když říká, že není připraven na to řídit politiku Spojených států, dnes už je Trump vlastně jen směšný šašek (kterým vždy byl) a vše co od urážky rodičů, kterým zahynuli děti v bojích za Spojené státy za demokracii, svobodu, lidskou důstojnost řekne, bude vnímáno právě touto urážkou.

Proto je i dnešní vyjádření o Obamovi vlastně jen ubohé a směšné, obzvláště, když jej doplnil tím, že Rusko zabralo Krym a jinde tvrdí, jak by klidně anexi Krymu uznal. 

Obzvláště směšná slova Trumpa byla, když tvrdil, "jak se objetoval, aby vytvářel pracovní místa", to bylo opravdu velmi zábavné. Tím si hned získal min. 50 mil. voličů :-). Na tom ještě Clintonová v přímých duelech smlsne :-). 

Obama je nejhorší prezident v historii USA, vrací úder Trump

Ostrá slovní přestřelka se rozpoutala mezi republikánským kandidátem na amerického prezidenta a současným šéfem Bílého domu. Donald Trump označil Baracka Obamu za zřejmě nejhoršího prezidenta v historii USA. Reagoval tak na Obamovo úterní prohlášení, že Trump je žalostně nepřipravený na prezidentský úřad.

„Je pohromou. Je slabý, je neefektivní,” prohlásil republikánský uchazeč o Bílý dům. Jako příklad Obamova selhání vypíchl jeho postoj ke konfliktu na Ukrajině.

„O zahraniční politice toho vím víc než on. Podívejte se na Ukrajinu. Mluví o Ukrajině a o tom, jak tvrdý je vůči Rusku, a oni mezitím zabrali Krym,“ řekl.

Jiné téma už volby v USA mít nebudou, nejen proto, že vlastně je to vždy téma číslo jedna a každé slovo Trumpa bude velmi správně vnímáno prizmatem Ústavy Spojených států jejích porušování ve své kampani nepřetržitě deklaroval a k čemuž také naváděl jeho potenciální voliče.  Podobnost s ruským trollem Milošem Zemanem je až zarážející. 

Khanovi se nedali a stali se obhájci principů zapsaných v americké ústavě, tedy rovnosti všech lidí včetně muslimů. Téma zůstalo: americké vlastenectví a nejvyšší oběť na obranu USA a jejich hodnot


Nepřihlášený uživatel

#89796 Re: Re: Re: Re:

2016-08-05 08:12

#89786: Patriot - Re: Re: Re:  

 A ty jsi pro změnu zemanofilní sociopat evropského formátu.


Nepřihlášený uživatel

#89797 Re: Re: ODPOVĚĎ

2016-08-05 08:13


Nepřihlášený uživatel

#89798 Re:

2016-08-05 08:14

#89795: -  

 

Trump už je jen šašek a co je na věci nejlepší, že vždy šaškem byl, dnes je to obroské části USA naprosto jasné. Všechna další vyjádření o tom, jaký je Trump "vlastenec" a "oddaný ozbrojeným silám USA" už jsou jen směšné blábolení o šaškovi Trumpovi. 

Když ale začala klást otázku spojenou s kritikou Trumpovy "neúcty" vůči zabitému vojákovi, publikum na ni začalo bučet a uklidnil ho až sám Pence s tvrzením "I toto je svoboda… Kapitán Khan byl hrdina a my si vážíme jej a jeho rodiny," řekl Pence. Pak dodal, že nezná nikoho oddanějšího americkým ozbrojeným silám, než je právě Trump.

Rusákové už neví kudy kam. Tohle má pomoci Trumpovi? 

"Monde tento tandem upozorňuje, že přední světová společnost na výrobu stavebních materiálů, francouzský gigant Lafarge, vyplácel peníze islamistům v Sýrii. Firma prý platila Islámskému státu, aby mohla působit na území ovládaném radikály."

To si ho Clintonová vychutná, když ten idiot používá informace ze serveru ruské propagandy. To si u Trumpa zase naběhli na vidle. 

Dokonce v ČR byl Miloš Ejakulát Zeman rozsudkem Nejvyššího správního soudu identifikován lhářem a porušovatelem volebního zákona, když použil informace právě ze serveru ruské propagandy Putinových (Parlamentích) Listů a z neonacistického také nejspíše ruského serveru zvedavec.

Trumpovi se velmi lehce může stát, že na něj budou podány žaloby pro pomluvu, neboť rusácká propaganda standardně míchá věci málo ověřitelné, ale v podstatě uvěřitelné s naprosto nestoudným lhaním, pokud se tedy nejedná přímo o lež, což je také poměrně obvyklé. 


Nepřihlášený uživatel

#89799 Re: Re: Re: Re:

2016-08-05 08:14


Nepřihlášený uživatel

#89800 Re: Rapefugees not welcome!

2016-08-05 08:16

#89762: Sluníčkáři všech zemi, táhněte do prdele! - Rapefugees not welcome! 

 

A v čem spatřuješ obsah i jen titulů Miloše Ejakulát Zemana? 

Vychodil něco tak zbytečného, jako je komunistická "ekonomie" a dokonce si z téhož udělal CSc, což bylo přístupné jen komunistům, obzvláště na VŠE. 

Tedy kde vidíš u Ejakuláta ten obsah, konzumente jeho ejakulátů idiocie?

Miloš Ejakulát Zeman má obsah lepší než formu proto, že:

-"privatizoval" MUS tak, že dnes má švýcarská vláda 14 mld. korun českých občanů, které MUS měla určeny na rekultivace

-"privatizoval" za jednu korunu IPB a přičemž nidko nikdy nezveřejnil, kolik nucený správce na jeden den dostal zaplaceno za "popis privatizace". 

-prodal ruský dluh v objemu více jak 100 mld. a jehož uznání vymohly vlády minulé, za neznámou hodnotu a v podstatě i neznámo kam - tedy ztráta může 80 mld. ale může také více jak 100 mld.  

-lhal o všem o čem během kampaně promluvil, od svého zdravotního stavu a rodině, přes tým až po jeho působení v oposmluvním kupčení s KGBákem Klausem

-jej Nejvyšší správní soud shledal hned ve dvou rozsudcích lhářem porušujícím Volební zákon a tedy Ústavu

-si na inaguraci uvázal kravatu s pořadím barev ruské trikolory

-porušil Ústavu tím, že jeho jednání vedlo k rozpuštění řádně ustavené Sněmovny, kdy se dokonce k tomuto velezránému činu přiznal, když mluvil o tom, že to byl "dárek voličům"

-masivně lhal o pánech Peroutkovi, Stránském a Churchillovi, v projevu "o holokaustu"

-když spáchal společně s Kmoníčkem velezradu tím, že do smlouvy s Čínou chtěl dát pravidelné návštěvy číňanů v ČR, přesně jak Kmoníček v DVTV takové jednání popsal jako velezrádné.

-jmenoval dva StBáky Komorouse  a Laubeho generály a nejmenoval profesorem vysokoškolského pedagoga s odazem, že dokonce "jen" spolupracoval s StB. 

-vyznamenal StBáky či možná dokonce pravděpodobné KGBáky, vyznamenal ministra komunistické vlády, která řídila StB. 

-setrvala poškozuje demokracii v této zemi relativizací hodnost, masivním lhaním a propagací bulváru, legitimizací extrému