MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#89701

2016-08-04 06:27

Papež se vyjádřil jasně.

Papež: Islám neznamená násilí. Každé
náboženství má své radikály i zločince

 

A především "nenáboženství" má zločince a to děsivé - sekty ateismu - komunisté a nacisté to je zrůdnost. Gulagy a jejich alterace nacistické vyhlazovací tábory, to jsou zločiny, které  jsou zrůdné, masové a dělali je komunisté a nacisté, kteří se dodnes snaží generovat nenávist viz. např. veřejné projevy Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#89702 Trump vždy byl šaškem, dnes je ale naprosto jasné....

2016-08-04 06:28

Trump už je jen šašek a co je na věci nejlepší, že vždy šaškem byl, dnes je to obroské části USA naprosto jasné. Všechna další vyjádření o tom, jaký je Trump "vlastenec" a "oddaný ozbrojeným silám USA" už jsou jen směšné blábolení o šaškovi Trumpovi. 

Když ale začala klást otázku spojenou s kritikou Trumpovy "neúcty" vůči zabitému vojákovi, publikum na ni začalo bučet a uklidnil ho až sám Pence s tvrzením "I toto je svoboda… Kapitán Khan byl hrdina a my si vážíme jej a jeho rodiny," řekl Pence. Pak dodal, že nezná nikoho oddanějšího americkým ozbrojeným silám, než je právě Trump.

Rusákové už neví kudy kam. Tohle má pomoci Trumpovi? 

"Monde tento tandem upozorňuje, že přední světová společnost na výrobu stavebních materiálů, francouzský gigant Lafarge, vyplácel peníze islamistům v Sýrii. Firma prý platila Islámskému státu, aby mohla působit na území ovládaném radikály."

To si ho Clintonová vychutná, když ten idiot používá informace ze serveru ruské propagandy. To si u Trumpa zase naběhli na vidle. 

Dokonce v ČR byl Miloš Ejakulát Zeman rozsudkem Nejvyššího správního soudu identifikován lhářem a porušovatelem volebního zákona, když použil informace právě ze serveru ruské propagandy Putinových (Parlamentích) Listů a z neonacistického také nejspíše ruského serveru zvedavec.

Trumpovi se velmi lehce může stát, že na něj budou podány žaloby pro pomluvu, neboť rusácká propaganda standardně míchá věci málo ověřitelné, ale v podstatě uvěřitelné s naprosto nestoudným lhaním, pokud se tedy nejedná přímo o lež, což je také poměrně obvyklé. 


Nepřihlášený uživatel

#89703 Re: Re:

2016-08-04 06:30

#89421: - Re: 

 

Rusko okupovalo Krym a vyměnilo kompletně celé politické - zvolené vedení Krymu, až následně se odehrálo "referendum" kde odpověď na obě otázky vede k legalizaci okupace. 

Máš snad jinou posloupnost událostí a máš k ní věrohodné zdroje informací, že se odehrály? Neváhej a napiš to. 

Jedinou autoritou, která určuje, jestli je to dané území toho daného státu či není, je ten daný stát a pak OSN - anexi Krymu neuznal žádný z demokratických zemí celého světa a jen naprostá minorita států totalitních. 

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střed s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisu zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už do února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#89704 Normalizační redaktor Československé televize z ANO StB chce školit evropskou kulturu? Komunisti ...

2016-08-04 06:32

....zase dělají komunistický puč? 

Člověk z ANO StB chce školit poslance "evropskou kulturu"?  Je snad ten člověk znalec žido-křesťansko-muslimské religionistiky, historie, umění, historie umění, je to alespoń člověk, který má v souladu kulturu morálku a znalosti nebo je to jen standardní debilní komouš, jako většina z ANO StB co si myslí, že spolkli všechny Zemanovy ejakuláty? 

Poslanec založil platformu pro evropskou kulturu. Musíme se bránit, říká


Nepřihlášený uživatel

#89705 Re: Re:

2016-08-04 06:34

#88111: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re:  

 

"Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři lidi, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku."

To jsi ruský trolle vystihl naprosto dokonale, proto rusákové podporují terorismus na pozadí muslimských sekt. Proto je také v rusákově banda KGBáků v Kremlu. Proto rusákov loni generoval masivní přiliv uprchlíků do EU. Obávám se, že v tom jsou zprávy velmi zdrženlivé, neboť se taková věc obtížně prokazuje a tady se obávám, je korektnost standardních medií zbytečně striktní.


Nepřihlášený uživatel

#89706 Další konzument a propagátor Zemanových ejakulátů soudruh Hašek se velmi "povedl".....

2016-08-04 06:36

"Nejde o okurkovou záležitost. Michal Hašek je předsedou Asociace krajů, tedy jakýmsi prvním mezi hejtmany (za dva měsíce funkci obhajuje ve volbách). A zřejmě nejvlivnějším představitelem části ČSSD se silnou afinitou k prezidentu Zemanovi. Do „lánského puče“ na podzim 2013 byl statutárním místopředsedou, tedy číslem dvě strany. Pokud neříká o Proutníkové pravdu alias lže, není to maličkost."

Soudruh Hašek je už navíc předsedou asociace krajů od roku 2008 nepřetržitě a 400 000 ročně podivných peněz za nic je za tři roky 1 200 000 a za to už je kriminál jako prase, tedy silácká vyjádření, jak si "nenechá zkazit dovolenou" bych řekl jsou jen zbožné přání, dovolenou má jisto jistě zkaženou.   


Nepřihlášený uživatel

#89707

2016-08-04 06:38

Trump už neví kudy kam. Urazil rodiče hrdiny, urazil tím všechny rodiče padlých vojáků Spojených států. Obama má naprostou pravdu, když říká, že není připraven na to řídit politiku Spojených států, dnes už je Trump vlastně jen směšný šašek (kterým vždy byl) a vše co od urážky rodičů, kterým zahynuli děti v bojích za Spojené státy za demokracii, svobodu, lidskou důstojnost řekne, bude vnímáno právě touto urážkou.

Proto je i dnešní vyjádření o Obamovi vlastně jen ubohé a směšné, obzvláště, když jej doplnil tím, že Rusko zabralo Krym a jinde tvrdí, jak by klidně anexi Krymu uznal. 

Obzvláště směšná slova Trumpa byla, když tvrdil, "jak se objetoval, aby vytvářel pracovní místa", to bylo opravdu velmi zábavné. Tím si hned získal min. 50 mil. voličů :-). Na tom ještě Clintonová v přímých duelech smlsne :-). 

Obama je nejhorší prezident v historii USA, vrací úder Trump

Ostrá slovní přestřelka se rozpoutala mezi republikánským kandidátem na amerického prezidenta a současným šéfem Bílého domu. Donald Trump označil Baracka Obamu za zřejmě nejhoršího prezidenta v historii USA. Reagoval tak na Obamovo úterní prohlášení, že Trump je žalostně nepřipravený na prezidentský úřad.

„Je pohromou. Je slabý, je neefektivní,” prohlásil republikánský uchazeč o Bílý dům. Jako příklad Obamova selhání vypíchl jeho postoj ke konfliktu na Ukrajině.

„O zahraniční politice toho vím víc než on. Podívejte se na Ukrajinu. Mluví o Ukrajině a o tom, jak tvrdý je vůči Rusku, a oni mezitím zabrali Krym,“ řekl.

Jiné téma už volby v USA mít nebudou, nejen proto, že vlastně je to vždy téma číslo jedna a každé slovo Trumpa bude velmi správně vnímáno prizmatem Ústavy Spojených států jejích porušování ve své kampani nepřetržitě deklaroval a k čemuž také naváděl jeho potenciální voliče.  Podobnost s ruským trollem Milošem Zemanem je až zarážející. 

Khanovi se nedali a stali se obhájci principů zapsaných v americké ústavě, tedy rovnosti všech lidí včetně muslimů. Téma zůstalo: americké vlastenectví a nejvyšší oběť na obranu USA a jejich hodnot


Nepřihlášený uživatel

#89708 Re:

2016-08-04 06:41

#89658: -  

 

 Ovčáček vypadá jako debil, mluví jako debil a jedná jeko debil. 

https://www.stream.cz/blanik/10006176-viroza-ovcacek


Nepřihlášený uživatel

#89709 Re:

2016-08-04 06:57

#89687: Czexit je IN -  

 Včera jsi přál smrt EU konzumente Zemanových ejakulací idiocie. 

CZexit!!!

#89650 Re: Lokaj Kremlu

2016-08-03 09:44

#89645: - Lokaj Kremlu 

 SMRT EU!!!

 To nemusíš zdůrazňovat, že vy komunistická a nacistická pakáž jste vždy připraveni k vraždění.

Kam se vytratili šašci brexitu?

Těžká práce. Vyřídit trvalý pobyt milionům lidí z EU by Britům zabralo 140 let

Kde jsou dnes šašci brexitu? Kam se ta rusko trollí pakáž rozutekla? 

Kde jsou dnes brexit šašci? A Zeman tady ještě podporuje nácky a komunisty, aby se ozbrojovali a jeho psychotická žena jim jde příkladem. 

Bašty stoupenců brexitu jsou líhní útoků proti cizincům, ukazují záznamy

Nenávistné útoky proti přistěhovalcům ve Velké Británii nejsou jen výmyslem několika jednotlivců. Ukázala to analýza policejních statistik serveru The Independent. V oblastech, které se v červnovém referendu ukázaly jako silně euroskeptické, vzrostl počet útoků bezmála o dvě stě procent. Ministryně vnitra volá po prošetření postupu policie.

 Šašci brexitu jsou ruští trollové Milošové Zemanové, moc se jim to v GB povedlo, jen co je pravda. 

 

"Analýza listuThe Independentje založena přímo na materiálech z policejních databází po celé Velké Británie, které novináři získali podle zákona o svobodném přístupu k informacím. Ze statistik výrazně vybočují právě oblasti, kde v referendu převažovali zastánci brexitu. Nárůst nenávistných útoku je zde výrazně vyšší než celostátní průměr, který podleNational Police Chiefs’ Council(NPCC) činí 57 procent.


Dobrým příkladem je hrabství Lincolnshire, které se v referendu vyprofilovalo jako jedno z nejvíce euroskeptických v celé Británii. V místním městě Boston hlasovalo pro brexit 75 procent voličů. Podle policejních statistik v celém hrabství po referendu vrostl počet útoků proti přistěhovalcům o 191 procent."


Nepřihlášený uživatel

#89710 Miloš (dle jeho vlastní terminologie) Ejakulát Zeman je odporný zločinecký ruský troll.

2016-08-04 07:02

Jedním ze skutečně demagogických kritiků inkluzivního zvdělávání byl Miloš Ejakulát Zaman. Při kritice dle jeho vlastní terminologie, ejakuloval jednu sprosťárnu za druhou, jednu lež za druhou, jednu opornou progandistickou manipulaci za druhou. 

Nenaplněné obavy z inkluze. Dětí s postižením se do běžných škol přesune jen 205

  • Od září bude vzdělávání dětí s postižením v běžných školách jednodušší.
  • Začíná platit zákon, který dětem garantuje nárok například na asistenta pedagoga, speciální pomůcky či pomoc odborníka.
  • Díky tomu se z praktických škol do běžných přesune 205 dětí v celém Česku.

Nepřihlášený uživatel

#89711

2016-08-04 07:05

Tohle je demokracie.

Na Měsíc zamíří první soukromník, modul společnosti Moon Express vzlétne příští rok

https://youtu.be/tU1b1H2EWU4


Nepřihlášený uživatel

#89712 Konečně!!!!!! Miloš Ejakulát Zeman dokonce používal lži ruské propagandy ve volební kampani.....

2016-08-04 07:09

.....nikdo je tehdy nevyvracel a dnes Miloš Zeman už jen tím, že sedí na Hradě porušuje Ústavu a tedy jedná velezrádně. NSS dokonce musel konstatovat, že Zeman nejenom lhal, ale dokonce i porušoval volební zákon. 

"Muslimové zaútočí v Česku. To vám média neřeknou." Policie vyvrací hoaxy, zapojila i nový úřad


Nepřihlášený uživatel

#89713 Nevěřící StBák Bureš :-). On snad někdy v něco věřil? Je to jen populista.

2016-08-04 07:13

Nechci tu už ani jednoho uprchlíka, v úspěšnou integraci jsem přestal věřit, vzkázal Babiš


Nepřihlášený uživatel

#89714

2016-08-04 07:15

Jaké nesmysly asi bude používat normalizační redaktor Československé televize z ANO StB při jeho "školení" evropské kultury? 

"Muslimové zaútočí v Česku. To vám média neřeknou." Policie vyvrací hoaxy, zapojila i nový úřad

Poslanec založil platformu pro evropskou kulturu. Musíme se bránit, říká


Nepřihlášený uživatel

#89715

2016-08-04 07:25

Ještě, že má Miloš (dle jeho vlastní terminologie) Ejakulát Zeman dcerunku pornohvězdu už dospělou, když se jeho psychotická manželka ozbrojila. 

Devítiletý Američan zastřelil pětiletého bratra, matku zadrželi


Nepřihlášený uživatel

#89716 Obdivovatel a konzument ejakulátů Miloše Ejakuláta Zemana soudruh Hašek .....

2016-08-04 07:29

.....se nechal propagovat za daně občanů na serveru ruské propagady v Putinových (Parlamentních) listech, tak to má dovolenou už jednoznačně v pr......v Ejakulátově řiti. 

Jihomoravský kraj platil statisíce za pozitivní články o Haškovi

Tedy přesně je to tak, že Hašek dotoval ruskou propagandu na území ČR z našich daní. To je věc naprosto absurdní a je nepochybné, že by se tomu měla věnovat policie i státní zástupci. 

Jihomoravské hejtmanství platilo za propagaci také zakladateli konspiračního Protiproudu

V poslanecké Sněmovně jsou lidé jako Huml, kteří sdílejí na svých osobních profilech ruskou propagandu. Huml se ovšem tváří jako idot a tedy tváří se, že je jako věřící ruské propagandě. 

Prezident Zeman hraje roli trojského koně Ruska, tvrdí think-tank

Jako příklad tato organizace uvádí, že politici ČSSD, jihomoravský hejtman Michal Hašek a místopředseda Senátu Zdeněk Škromach, sdílí zprávu z Aeronetu, Tomio Okamura, který vede hnutí SPD, sdílí zprávy Protiproudu, stejně jako poslanec Stanislav Huml ze sociální demokracie.

Nepochybuji o tom, že se teď všichni tito "věřicí" ruské propagandě budou odvolávat na to, že Miloš Ejakulát Zeman ruský troll poskytuje exkluzivní rozhovory Putinovým (Parlamentním) listům a tedy, že se bez nejmenších pochyb jedná o "důvěryhodný zdroj informací".  Už se těším, jak v tom Ejakuláta Zemana vykoupou. 

 Toto je bezpečně nejdůležitější téma "okurkové sezóny" a hned po něm je politická sebevražda Trumpa, když napadl matku vojáka USA, který zahynul při obraně svých podřízených v Iráku. 

 

BLBOUN NEJAPNÝ

#89717

2016-08-04 08:18

JSEM TYPICKÝ VOLIČ ZEMANA. TUPÝ A NEVZDĚLANÝ. BLBOUN NEJAPNÝ. 

Slunce v duši.

#89718 Xenofobní vypatlanci

2016-08-04 08:38

V Polsku provedli anketu "kdo je pro to, abychom používlali arabské číslice?" Část dotazovaných byla zásadně proti, protože se jedná údajně pronikání cizí kultury. U nás by se zajisté našel také zajímavý počet podobných hlupáků.


Nepřihlášený uživatel

#89719 Re: Další konzument a propagátor Zemanových ejakulátů soudruh Hašek se velmi "povedl".....

2016-08-04 08:39


Nepřihlášený uživatel

#89720 Re:

2016-08-04 08:41

#89717: BLBOUN NEJAPNÝ -  

 To su rád. Já sem volyl Zemana taki. Déžo Lakatoš


Nepřihlášený uživatel

#89721 Re: Re: Re:

2016-08-04 08:44

#89682: Patriot - Re: Re:  

 Ty a vlastenec??Jsi zřejmě jenom senilní a vysloužilý STBák.


Nepřihlášený uživatel

#89722 Re: Xenofobní vypatlanci

2016-08-04 09:00

#89718: Slunce v duši. - Xenofobní vypatlanci 

 Ten zajímavý počet by se nápadně shodoval s počtem voličů Miloše Zemana, minimálně však s těmi 18 % starších patnácti let, kteří jsou schopni označovat lži Miloše Zemana za pravdu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#89723 Re: Re: Další konzument a propagátor Zemanových ejakulátů soudruh Hašek se velmi "povedl".....

2016-08-04 09:02

#89719: - Re: Další konzument a propagátor Zemanových ejakulátů soudruh Hašek se velmi "povedl"..... 

 To je bez nejmenších pochybností. Patří do stjené party ruských trollů, kteří dnes doslova okupují Hrad. 

Pozvat Haška si měl na pondělí už státní zástupce a policie. Socanům Hašek může nažvanit prakticky cokoliv.

 Stejně tak si má pozvat státní zástupce i vlastníky Putinovýh (Parlamentních) listů za šíření poplašných zpráv, tedy vydávání reklamy na Haška za pravdu. 

Jihomoravský kraj zaplatil stovky tisíc korun za pozitivní články o Haškovi, ČSSD chce od hejtmana vysvětlení

  • Jihomoravský kraj měl v uplynulých třech letech platit za publikování článků na serveru Parlamentní listy, zjistila Mladá fronta Dnes.
  • Za zveřejňování informací o aktivitách hejtmana Michala Haška (ČSSD), případně o úspěších Jihomoravského kraje měl kraj zaplatit řádově statisíce korun.
  • Krajský výbor si na pondělí pozval Haška, aby mu kauzu vysvětlil.

Hašek má dovolenou, jako kdyby jí trávil v řiti Miloše Ejakuláta Zemana. 

Pikantní je, že jednatel Putinových listů hned potvrdil, že si to tam "Jihomoravský kraj" skutečně objednal :-), byť neřekl, za kolik ona objednávka byla a ještě to idiot nazval "spoluprací" :-). 

Jednatel mediální společnosti Jan Tvrdoň nechtěl objednávku služeb vůbec komentovat. "Obsah spolupráce bez souhlasu objednatele nekomentujeme,"

Bude se vůbec soudruh Hašek z dovolené vrace? Má vůbec smysl, aby se ještě v úřadu objevil? Co ale velmi překvapuje, jeho "bohorovnost". Hašek bude evidentně Zemanem omilostněn a bude to nejspíše poslední úkon, který Miloš Ejakulát v pozici udělá. 

Mimo jiné například s titulkem: "Některé děti v našem státě stále hladovějí. Jihomoravský kraj poskytne bezplatnou stravu předškolákům i školákům ohroženým chudobou. Podle hejtmana jich budou stovky." Hejtmanství mělo za publikování podobných článků zaplatit 650 tisíc korun. Podle MF DNES je poslední smlouva datována z loňského prosince.

 


Nepřihlášený uživatel

#89724 Změna by v Rusku nastala, pokud by tam nepustili ruského trolla Miloše Ejakuláta Zemana

2016-08-04 10:16

Ruská odveta? Moskva nevydala vízum prvnímu českému novináři



  • Expert HN na Rusko Ondřej Soukup nedostal poprvé v životě novinářské vízum do Ruska.

 

  • Podle zdrojů HN jde o odvetu za odebrání akreditace dvěma ruským novinářům v ČR.

 

  • České ministerstvo zahraničí zvažuje, jaké kroky vůči Rusku podnikne.

 


Nepřihlášený uživatel

#89725

2016-08-04 10:23

Vítejte v rusákově. 

HIV disidenti a modlitby místo prášků. Rusko ohrožuje epidemie AIDS - a bude hůř