MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#92476 Re:

2016-09-09 05:35

#92469: -  

 Neváhej a pročti projevy Václava Havla a zkus najít nějakou lež - http://www.vaclavhavel-library.org nebo jen omyl. 

Tady máš návod jak na to. Není to zdaleka jediný projev Miloš Zemana, který je přímo postaven na lži a který jsem okomentoval.

Dokud nic takového neuděláš, přestaň si vymýšlet lži o Václavu Havlovi, jen tím dokazuješ, že jsi ubožák. 

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina. Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak neopakovat holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšinu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Politik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji, což doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nejspíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu.  (oprava - text dokonce ani nenapsal pan Peroutka, ale pan Stránský)

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprostou většinou menšinu. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací a dokonce je to i vyhrožování menšínám. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají, když Zeman žije v představě idiota? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala slovo stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako Hitler potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit...

 


Nepřihlášený uživatel

#92477 Re:

2016-09-09 05:37

#92453: -  

 

 Proč potom ti, co tak "věděli" nevolili Zemanovce je naprostá záhada. Velmi se obávám, že současný stav je takový, že dnes už drtivá většina těch, kteří Zemana zvolili vůbec netuší, proč tak udělali, neb dnes je jim naprosto jasné, že je to ruský trotl obklopený bandou ruských agentů FSB a GRU, kterým asistují agenti z Číny, když to BIS dává přímo do veřejné části jejich výročních zpráv. 

Jistě se shodneme, že ruské a čínské agenty na Hradě nechceš ani ty ani já ani ti za které jsi mluvil?

 "Pražská kavárna" je naprosto stejná hovadina jako StBácký termín "vlasáči", nemá žádný obsah, žádnou hodnotu, jen StBáci myšlením i jednáním do imaginární skupiny zařazují koho je napadne, bez ohledu na to, jestli chodí či nechodí do kavárny. 

Mimochodem se velmi pleteš, že pouze Praha preferovala demokratického prezidenta. Dovzdělej se -www.volby.cz..


Nepřihlášený uživatel

#92478

2016-09-09 05:38

Je naprosto jednoznačné, že by Miloš Zeman dostal od stejného soudce kumulovaně 100 let natvrdo, pokud by se dostal před soud i jen za tři největší zlodějiny u kterých byl, tedy MUS, "prodej" ruského dluhu 100 mld. dodnes neznámo za kolik a "privatizaci" IPB za jednu korunu, které nakonec vedla k arbitráži za miliardy, my občané jen za arbitráž s Nomurou (Saluka) zaplatili 3,6 mld.

Tedy za Zemanem jdou zlodějiny jen v těchto třech věcech v úhrnném objemu 117,6 mld. neboť není jisté, jestli prostě rusku dluh neodpustil celý a to je řeč jen o těch věcech, které jsou veřejně dostupné. 

Působení Zemana je dokonce patrné v makroekonomických datech, zemi zadlužoval tempem 100% nárůst dluhu za 4 roky, přitom mu nezaměstnanost stoupla o 3 % body u parametru, který má dodnes stejnou metodiku.  Nakonec vykázaný růst HDP v objemu 3 % byl z celé části tvořen domácí spotřebou, tedy oním zalužováním, které Zeman rozdal a nakonec se objevilo ve spotřebě. 

Absolutní nespravedlnost, měli je pochválit, ne trestat. Za Opencard měl pykat Bém, reagují politici

Vlastenecká legie

#92479 Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 05:38

#92475: - Re: prolhana fasisticka kavarna 

 Rozhodně menší bulvár než lžiDnes, Židovky, Hnovinky a podobný kolaborantský a multikulturní plátky!!! Poženeme takové sračkoidni hnUSy zpět do Ameriky!!!


Nepřihlášený uživatel

#92480 Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 05:42

#92479: Vlastenecká legie - Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 

 A to chceš doložit tím, že "zdroje" na takovém serveru odkazují na jiné neonacistické servery, aby ty se opět jajko "důkaz pravdivosti" odkazovaly po třech skocích opět na zvedavce.org? 

Důvěryhodnost zdroje spočivá v tom, že se podržizuje zákonům země, v jehož jazyku publikuje a transaprentně sděluje, jak s informace pracuje, jak je ověřuje atd. Pokud má daná země Ústavu postavenu na základě Všeobecné deklarace lidských práv, platí to naprosto jednoznačně, pokud ne např. v Rusku, je potřeba zkoumat pečlivě především zdroj státní, které jsou v ČR zdrojem ruské propagandy a bohužel tak činí i všech hlavních evropských jazycích, jak bylo prokázáno např. na propagandě hlasování o "zrušení sankcí" na Krétě. 

To neplatí o bulváru Putinových listů, Zvedavci, Aeronetu, prostě všech tebou oblíbených "zdrojích "zaručených" informací", tedy o politickém bulváru, který si tak obllíbil Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#92481 Re: Re: Re:

2016-09-09 05:46

#92474: - Re: Re: 

 14 mld. hotovosti má švýcarská vláda!!!! Zeman "prodal" 46 % této hotovosti za 650 mil. a přidal k tomu doly, stroje a zjevně také slib nekonečného prolamování těžebních limitů. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#92482 Re: Re: Re:

2016-09-09 05:50

#92474: - Re: Re: 

 Toto je vše, co zbylo po Zemanově vládě a ruském dluhu více jak 100 mld. korun. Dodnes vlastně nikdo ani přesně neví, kam byl dluh "prodán" a jestli vůbec nějaké peníze byly za dluh zaplaceny. 

 

34. Návrh na sjednání Smlouvy o postoupení pohledávek za úplatu mezi Českou republikou - Ministerstvem financí a Falkon Capital a. s. a návrh na sjednání Dodatku č. 2 k Dohodě mezi vládou České republiky a vládou Ruské federace o vypořádání zadluženosti bývalého SSSR a Ruské federace vůči České republice ze dne 17. června 1994
č. j. V255/2001
---------------

V l á d a projednala návrh předložený ministrem financí a přijala

u s n e s e n í č. 641/V.

Vláda předložený materiál projednávala na uzavřeném jednání schůze.

Usnesení 641 logicky soudruh Miloš Zeman nezveřejnil. 


Nepřihlášený uživatel

#92483 Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-09 05:52

#92422: AŤ ŽIJE ZEMAN! - Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny... 

 

Zeman by se měl daleko lépe v protialkoholní léčebně. Až bude v budoucnu badateli zkoumáno jeho působení, bude zjištěno, že nevládl svým životem, ale ovládaly ho ruské FSB a GRU a to nejen z důvodu alkoholismu a zaplatení se s organizovaným zločinem a obrovským zlodějinám na kterých se podílel. 

 Je dobré se tedy ptát, jestli jsou voliči Miloše Zemana extrémisté nebo pouze ty extrémista jsi voličem Miloše Zemana? Je dobré se také ptát, jak velký vliv mají lži (porušování zákonů a ústavy) Miloše Zemana na to, že jsi extrémistou nebo dokonce jeho voliči se stali extrémisty už tím, že takového člověka volili. 

Odpovědí může být např. demonstrace extrémistů 17.11.2015 na Albertově za účasti Miloše Zemana. Zeman byl dokonce hlavním řečníkem na této demonstraci. Konvička, kterého dnes Zeman charakterizuje jako magora byl tehdy s ním na jednom podiu a Miloš Zeman jeho počínání ani extrémisty pod podiem nijak nekritizoval.

Demonstrace dnes s odstupem času vypadá, jako když si ruské tajné služby zkouší, co všechno a za jakých okolností si nechají občané libit. Vypadá to, jako by byla ČR pokusnou laboratoří ruské propagandy. 

 

Kdy referendum vygeneruje extrém?

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili komunisticko-nacistického extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrky státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou a kdy takový stav nastává.  

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi". 


Nepřihlášený uživatel

#92484

2016-09-09 06:12

Mají to tam moc pěkný ......

Rudý příliv: V Rusku zčervenala řeka


Nepřihlášený uživatel

#92485 Re: Re:

2016-09-09 07:43

#92472: - Re:  

 Lžeš ty prolhaný banderovský prase.


Nepřihlášený uživatel

#92486 Re: Re:

2016-09-09 07:46

#92472: - Re:  

 Níkoliv.

Peroutka byl až příliš k Hitlerovi a nacistům empatický, když ztotožňuje
obdivně s nacistickým vůdcem a nacismem Hitlerem celý německý národ.
Demokratické Německo zahnané do exilu či do koncentračních táborů jako by
neexistovalo. V oslavné stati na Hitlera přebírá věrně floskule
nacistické propagandy. Píše, že A. Hitler „mluví jako Němec, myslí jako
Němec, jedná jako Němec“. Přebírá i nacistický slogan, že Německo je
Hitler a Hitler je Německo. Hitler prý přinesl německému národu
„pronikavé úspěchy“ a proto není větší hrdina v německé síni slávy než
Hitler.
Německý diktátor se stává vůdcem nejen Němců, ale i ostatních národů –
tato slova Peroutka adresuje české veřejnosti 26. dubna 1939, v době,
kdy už jsme byli okupováni.
Říšskoněmeckou státní loajalitu osvědčuje zdůrazněním, že A. Hitler je také „český státní vůdce“.

President Zeman při uctění památky mrtvých v Osvětimi pronesl mimo jiné, "některé elity selhaly v době před nástupem nacizmu" a jako příklad uvedl novináře Peroutku. Co je na jeho slovech nepravdivého? Uvedení nesprávného názvu článku, má být důvodem jeho histerického napadání?Podávání trestních oznámení.
Podejte tedy trestní oznámení i na soudce Tomáše Novosada, který po hodinovém čtení textů Peroutky prohlásil, že byly antisemitské. 


Nepřihlášený uživatel

#92487 Re:

2016-09-09 07:55

#92484: -  

 Psali na lŽidovkách, idiote? :D Nejsi ty ta soudružka rusofobka Procházková, buzno? :D


Nepřihlášený uživatel

#92488 Re: Re: Re:

2016-09-09 08:11

#92485: - Re: Re:  

 Nikoliv, konzistenci pana Peroutky dělají jeho další texty, lidé kteří se s ním přáteli a kteří jej obklopovali. 

Podle toho je možné také bohužel usuzovat na to, že je Miloš Zeman minimálně bezděčným ruským trotlem, neboť jeho obklopují lidé opravdu velmi podivní a stejně tak jsou podivné (lživé, ubohé, mstivé) jeho projevy. 

Celý projev který jsem okomentoval a je výše na této stránce zkopírován, je postaven na lžích a to nejen o tom, kdo měl či neměl propadnout totalitní ideologii, ale další zásadní lží Zemanova projevu je to, že politik je ten, co "chrání občany před totalitou". Nic takového není pravdu, před totalitou se chrání občané sami a to tím, co Miloš Zeman právě nedělá, dodržování základních demokratických principů, Ústavy postavené na Všeobecné deklaraci lidských práv a na dodržování základní slušnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#92489 Re: Re:

2016-09-09 08:12

#92487: - Re:  

 Neověřoval jsem, jestli je to realita, ale je to pravděpodobné, přeci Rusko je země kde se i možné - např. čisté řeky - stává naprosto nemožným a to minimálně skoro 100 let od doby komunistického převratu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#92490 Re: Re: Re:

2016-09-09 08:19

#92486: - Re: Re:  

 Právě text, na který odkazuješ, je vůbec jedním z nejlepších návodů, jak v době skutečného totální ohrožení identity národa, jazyka, jeho inteligence, se má národ zachovat. Jak psát literaturu do šuplíku, jak udržet kulturní život a chránit demokratické, kulturní a tedy i vzdělaností elity před agresí a totálním zničením. 

Podle tohoto návodu navíc bylo postupováno i po roce 1948 aby se zabránilo totální komunistické destrukcí země - také nastala masivní emigrace, psaly se texty do šuplíku, došlo k úniku elit do ilegality v mírnější podobě do soukromí. Znovu byl tento návod použit po ruské okupaci, kde opět hrozila rusizace společnosti a zničení celé české kultury, což se bohužel díky školství ovládanému komunisty a charakterizovaném např. Zemanovou matkou mlátící děti, částečně podařilo. 

Je to text bezpochyby naprosto zasadní pro celé směrování demokratické kultury nejen po březnu 1939, ale i po komunistickém převratu 1948 a ruské okupaci 1968. 

Je velmi dobře, že jej Ovčáček se Zemanem zpopularizovali, byť to rozhodně udělat nechtěli. Texty pana Peroutky jsou dnes čteny jako tomu snad nebylo ani po listopadu 1989. 


Nepřihlášený uživatel

#92491 TOP09 banda vlastizrádných vypitých zlodějských úchylů

2016-09-09 09:19

Erik Best nařkl TOP 09 z alkoholismu


Nepřihlášený uživatel

#92492 Re: TOP09 banda vlastizrádných vypitých zlodějských úchylů

2016-09-09 09:52

#92491: - TOP09 banda vlastizrádných vypitých zlodějských úchylů 

 Eric Best má svůj "uzavřený" blog, kde se projevuje jako ruský troll. Je velmi pravdpodobné, že má podíl i na ruském propagandistickém webu Ron Paul Institu. Tedy když Eric Best něco napíše a k tomu ještě do výkladní skříně ruské propagady Putinových listů, má to hodnotu asi jako opilecký pšouk Miloše Zemana, které zatleskají jeho poradci a rovnou mu k němu pogratulují. 

Eric Best má nebezpečně blízku k ruské propagandě. 

Skvělé je, že se přes tyto bláboly dají dobře sledovat proruské servery v češtině a mnohé jsou nejen v češitě, ale i v bukvách.  

iSSrael
Nepřihlášený uživatel

#92493

2016-09-09 10:05


Nepřihlášený uživatel

#92494 Stát má velmi nízkou a některých případech nulovou produktivitu.....

2016-09-09 10:06

Stát dá firmám na koupi elektromobilů téměř 40 milionů korun. Připraven ale byl dvojnásobek

Německo ročně instaluje ve větrných zdrojích energie jeden Temelín výkonem (Temelín vyrábí ročně 13 000 GWh el. energie, tedy na jmenovitý výkon pravuje cca 270 dnů v roce) i produkcí, neboť instalují 2,8 GW výkonu ročně!

V ČR nebyl loni ani letos instalován žádný vylidní obnovitelný zdroj energie. Níc, nula. Tedy v této oblasti má ČR produktivitu nula!! Nemáme koncepci, neinstalujeme, nic a to přesto, že ukládání energie dokonce už do stávajících technologií Li-Pol článků každoročně poskočí výkonem, spolehlivostí, počtem nabíjecích cyklů atd. 

Je to skutečně absurdní stav, když si Německo navíc k tomu instaluje další 800 MW výkonu solárních elektráren ročně. 

40 mil. dotace na nákup elektromibilů je za takového stavu spíše výraz idiocie, než koncepšní politické rozhodnutí a je to bohužel jen další doklad neschopnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#92495 Re:

2016-09-09 10:10

#92493: -  

 Odkazem na takové video chceš dokázat co? Že jsi schopen jako Miloš Zeman věřit každému sestříhanému videu na youtoube? 

Kdo je autorem tohoto videa? Ruská, palestinská, či nějaká jiná propagada? 

To si opravdu takový hlupák, že to ani nezadáš do vyhledávače? 


Nepřihlášený uživatel

#92496 Re: Stát má velmi nízkou a některých případech nulovou produktivitu.....

2016-09-09 10:23

#92494: - Stát má velmi nízkou a některých případech nulovou produktivitu..... 

 256 MW výkon jen v tomto jediném projektu! v GB. Znovu - Temelín má 2,1 GW, tedy naistulují tím více jak desetinu Temelína, jen tímto jediným projektem s životností 25 let a co více s bezproblémovou repasí na nové technologie budoucnosti. 

Británie zprovozňuje největší větrnou turbínu na světě, převyšuje i Londýnské oko

"Británie hledá nové zdroje výroby elektřiny, aby nahradila stárnoucí uhelné a jaderné elektrárny. Do konce desetiletí očekává, že by na moři měly být instalovány větrné elektrárny o kapacitě 10 gigawattů."

Británíe má 64 mil. obyvatel a do čtyř let chtějí mít nainstalováno 5 Temelínů v obnovitelných zdrojích a to není pochyb, že zároveň s tímto masivně instalují solární zdroje elektrické energie a účastní se výzkumů na ukládání elektrické energie do stávajících i nových technologií. 

Na co si tu v ČR vlastně hrajeme? 


Nepřihlášený uživatel

#92497

2016-09-09 10:26

Koblihy jsou prý špatné. Správný vlastizrádce si dá volební guláš od zlodějské TOP09 a třeba v něm najde i kousek Havla. :D


Nepřihlášený uživatel

#92498 Re: Re:

2016-09-09 10:28

#92495: - Re:  

 To je Sorosova propaganda, ty zmanipulovaná píčo. Už tomu věřís? :D Tím videem samozřejmě dokazuji to, co obsahuje, idiote. Nebo snad chceš tvrdit, že se to neudálo? Na youtube jsou takových videí tisíce. Tak je zkus všechny vyvrátit. :D

 

Je to smůla, že už nemáte monopol, co soudruzi? Dnes si každý může najít nezávislé informace.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iqL048x4msM


Nepřihlášený uživatel

#92499 Re: Re: TOP09 banda vlastizrádných vypitých zlodějských úchylů

2016-09-09 10:37

t#92492: - Re: TOP09 banda vlastizrádných vypitých zlodějských úchylů 

 Jdi s tou banderovskou propagandou do prdele, Sorosův hitlerovskej šmejde!


Nepřihlášený uživatel

#92500 Re: Re:

2016-09-09 10:39

#92476: - Re:  

 Proč sem pořád cpeš tu úchylnou propagandistickou havloidní sračku z knihovny soudně uznaného gaunera Bakaly? Tam je pouze to, co se vám zmrdům z pražské kavárny hodí.

 

http://www.pravdaozrude.cz/