Americkou armádu na našem území nechceme!

Nepřihlášený uživatel

2015-05-09 03:11

Jsem pro to, abychom na našem území po vzoru Poláků rozístili několik baterií obranného systému Patriot.

Nepřihlášený uživatel

#3802 Re:

2015-05-09 05:21

#3801: -  

A na co? Proti komu se to jako máme bránit?

Globální odpor

#3803 Stop USA, stop NWO!

2015-05-09 11:32

V USA je prozatím vybudováno na 70 obytných zón,které jsou obehnány ostnatým drátem,prý na ochranu nájemníků,dráty ale směřují dovnitř.Pokud by chtěli bránit vniknutí,pak by to mělo být naopak.Dále vakcíny,které jsou u nás propagovány proti rakovině děložního čípku,se v zemích 3světa používají na to,aby ženy neměly děti.Bohatí totiž chtějí ovládnout planetu a za svým cílem jdou bez ohledu na mrtvé na své cestě ke světovládě.Zde není prostor poskládat celou mozaiku budoucího vývoje,ale některé události tomuto scénáři začínají dávat za pravdu.Vždyť všechny vyspělé demokracie v historii ovládly cizí území,nebo vyhladily celé národy.V současné době ovládají svět 3spolky,které mají za hlavní vedení členy Svobodných zednářů.Všichni dosavadní prezidenti USA,byli Svobodní zednáři.Hlavní znak kružidlo s úhelníkem je už na základním kamenu Washingtonu,nově na letišti v Denveru,kde jsou i další symboly řádu.Nikdo neví co se skrývá pod dráhou letiště,ten který promluvil údajně spáchal sebevraždu.

Nepřihlášený uživatel

#3804 Re:

2015-05-09 12:54

#3798: -  

Jak vidno, zdaleka ne všichni jsou tupé slintající proamerické ovce, co se nechají tak snadno vmanipulovat do nenávisti, popř. války proti bratrům Rusům.

Nepřihlášený uživatel

#3805 Nejsem z USA

2015-05-09 16:13

Řeknu Vám, já tam nikdy nebyl

tam, kde se nořej domy do mraků

snad proto ještě nejsem debil

já ještě nebyl v zemi zázraků

Nebudu zpívat jak Bob Marley

těžko bych sobě rozuměl

nekoukej hloupě, z lahve nalej

já bych to vážně asi neuměl

Už nemusíme nosit rudý trenky

nebudu proto zpívat Yesterday

a v každý sloce stokrát baby

ať se za velkou louží nezloběj

Ta Coca Cola není zas tak super

za housku s masem vážně dík

i když to není blbej nápad

Donalde, kam se hrabeš na knedlík

Já jsem byl určenej abych tady žil

dával si ovar, křen a k tomu pivo pil

Tam by ses povídaj jak prase v žitě měl

já nechci před nikym sednout si na prdel

Já nejsem z USA, já nejsem z USA

já vážně nejsem z USA a snad se proto na mě nezloběj

Možná bych měl tam velkej barák

největší na Elm Street

a taky jedno drahý auto

jako lord bych si tam mohl žít

Někdy mě až z toho vážně jebe

když pomyslim na tu pohodu

jenže bych tam asi neměl tebe

ani tu svou malou hospodu

Já jsem byl určenej, abych tady žil

dával si ovar, křen a k tomu pivo pil

Tam by ses povídaj jak prase v žitě měl

já nechci před nikym sednout si na prdel

Já nejsem z USA, já nejsem z USA

já vážně nejsem z USA a snad se proto na mě nezloběj

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven

ještě se ukloníme než tam zalezem

Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad

já už se nechci klanět, já chci rovně stát.....

Nepřihlášený uživatel

2015-05-09 21:32

Odkaz v 3806 jsem přepsala ,už se tu mihl, rozšiřujte prosím. Nějak se musíme bránit. Sám člověk nemůže nic. V proamerické klice nepozoruji nic než sprostotu, zlobu, a ...ještě jsem neslyšela žádný slušný argument.

Nepřihlášený uživatel

2015-05-09 22:04

Jak by vypadal svět,kdyby nevyhráli Američané ale Britové?Pokud by vyhráli Britové,tak by asi USA neexistovalo.Ovšem vyhráli Svobodní zednáři,a jdou za svou vizí ovládnout všechno a vše.Nějací mrtví na této cestě je nezastaví.2 body ze 4 mají splněny,teď se svět nachází v plnění bodu 3,rozeštvat národy proti sobě.Poslední národ,který nechce dovolit dělení světa je Rusko.Proto je třeba všechny přesvědčit,že veškeré zlo pochází z Ruska,a je třeba tenhle národ srazit na kolena.Pokud se podíváte na dolar jejich znak Boží oko se dívá z každé bankovky.Na světě je hodně lidí,a svobodní potřebují,aby planeta vydržela dalších 1000let,my ostatní už začínáme být zbyteční.Nějací otroci na práci zůstanou,zbytek je potřeba ještě použít proti Rusku,a pak přistoupit k bodu 4, nastolit stané právo,základen mají po světě dostatek.Pak teprve to bude vítězství pro pár vyvolených.

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3809 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-05-10 09:39

DULEŽITÉÉ

BOJ PROTI NEVIDITELNEMU NEPRITELI UKRAJINA LEŽ LŽÍ 2015

Uz aji ŠPANĚLÉ A CIZINCI NASLI PRAVDU KDE LEŽI VŠICHNI SE PŘIDÁVAJ NA STRANU RUSKA A TY CO SOU ŽOLDACI SOU ZABITI A UKRAJINCI POUŠTENI DOMU NA YOUTUBE SOU VIDEA TYCH NOVORUSU A NA UKRAJINE NENI ANI JEDEN RUSKY VOJAK STRILEJI CIVILISTY :-( A TOMU RIKAJ RUSKY VOJACI RODINY S DETMA :-( A NEBO UKRAJINSTI VOJACI SOU POVAZOVANI ZA RUSKY ABY TO VYPADALO ZE RUSKO UKUPUJE UKRAJINU VSE NA YOUTUBE JEN DOBRE HLEDAT!!!!

Nepřihlášený uživatel

2015-05-10 21:22

Kam šlápla bota USA vojáka, tam 100 let tráva nerostla. Jak primitivní vyčítat Rusku, že brání ruskojazyčnou menšinu na východě Ukrajiny před banderovskou genocidou, když USA smí zasahovat dle aktuálních potřeb, kde se jí zrovna zamane, ani z Rady bezpečnosti si příliš vrásky nedělá. Každá akce vyvolá reakci. Kdyby se USA neangažovala na majdanu, nefinancovala a neřídila ho, Rusko by nemělo důvod zasahovat. A kecy že Janukovyč střílel od lidí, ať si nechají pro někoho, kdo jim to žere. Jasně se prokázalo, že byla střelba vedena z budov kontrolovaných majdanskými ozbrojenci. A když byla za přítomnosto západních diplomatů vyjednána dohoda o předčasných volbách, sami majdančíci ji nedrželi a Janukovyče násilím za jásotu západních pokrytců, kteří nedrží slib, svrhli. Kdo mi chce napovídat, že junta, která se dostala k vládě takovýmto ozbrojeným pučem a odhlasovala potřebné zákony se zbraněmi u hlavy, přičemž následně poslala armádu proti vlastním občanům, je legitimní, je naprostý kretén. Pak není divu, že tací kreténi podporují syrskou opozici, která zaživa upaluje či pohřbívá vojáky i nepohodlné civilisty, nadšeně jásala, když se odtrhlo Kosovo od Srbska ve prospěch narkobaronů a fanatiků z UCK. Prostě co řekně USA, je svaté a je úplně jedno, kolik tisíc lidí kvůli tomu padne. Někteří lidi holt mají jednoduché rozhodování. Sancta simplicitas!

Nepřihlášený uživatel

2015-05-11 14:57

NO USA CHCE ZAS UTOČIT NA ČINU KDYZ TO NEVYSLO S RUSKEM!!!!A PLUS NAM DO EVROPY NASADIT ISIS CO DOJEDOU S IMIGRANTAMA!!!

ODKAZ-Ruská FSB: Islámský stát je projektem Obamovo tajné bezpečnostní protiteroristické komise, která se prezidentovi vymkla z podkontroly!

Nepřihlášený uživatel

#3812 K toliko diskutovaným kvótám na imigranty

2015-05-12 09:13

Kdyby se USA a celé NATO nepletlo do vnitřních věcí Afriky a Blízkého východu, nesvrhávalo nepohodlné diktátory, kteří v tamějších zemích udržovali řád, nemuselo k této situaci dojít a miliony občanů nemusely být bez domova, tisíce mrtvých obětí zbytečně zemřelo. Nebyl by takový katstrofický příliv utečenců do Evropy a nehrozily by teroristické útoky. Nyní se pro potlačení IS dělá málo a po skončení bojů a likvidaci IS budou další konflikty - Kurdové, šíté a sunité v Iráku. Při odchodu USA z Iráku mělo se dbát alespoň na poměrné zastoupení obou skupin při spravování státu. A my Evropané to odneseme jako vždy z první ruky.

Nepřihlášený uživatel

#3813 Re: K toliko diskutovaným kvótám na imigranty

2015-05-14 21:02

#3812: - K toliko diskutovaným kvótám na imigranty 

Presne tak. Konečně když máme takové fajne politiky, kteřy tak odvážně branijo svoje teřichy proti všeckemu voličstvu, neni se cemu divit. Ale na rovinu, my jsme jim dali svy hlasy, no ni? Takže největší kokoti sme my sami. A to se včil jentak nezmeni. Možno tak za sto let... esli ne pozdějc.

Nepřihlášený uživatel

#3814 Americké plány o okupační zóně ve Střední Evropě

2015-05-17 20:17

STOP USA ARMY STOP USA ZAKLADNAM STOP NATO V CR STOP EU V CR

#3815 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-05-18 13:02

Válka na dohled, v Rusku se chystají kryty CO

Vývoj posledních událostí v USA ale všechno změnil. Po volbách do Kongresu a Senátu se americká zahraniční politika velmi výrazně militarizuje. A podle všeho, ve věci ukrajinské otázky, nebudou republikáni žádné záminky pro útok na Rusko hledat. Stačí jim, že mediálně je již Rusko uznáno, že je viníkem všeho a může za všechno. Vladimír Putin ví, že v této situaci už nebude diplomacie a systém politické zdrženlivosti ze strany Moskvy stačit. Proto generál Šojgu připravuje Rusko na válku [5], protože dokud budou geopolitickou situaci v Evropě ovládat USA, válka bude nevyhnutelná. To potvrzuje i další skutečnost, Francie byla donucena ze strany USA nedodat Rusku postavenou a zaplacenou vrtulníkovou loď třídy Mistral, což je de facto situace, která předcházela vypuknutí II. sv. války poté, co Anglie odmítla 25. srpna 1939 předat Německu 12 lokomotiv pro tehdejší říšské dráhy. Do vypuknutí II. sv. války zbývalo jen několik málo dnů. Rusko narychlo začíná budovat kryty Civilní Obrany (CO) v masivním měřítku. Rusko je v horečné přípravě na nuklearní úder od USA.

ODKAZ-Summit G20 v Brisbane odstartoval novou studenou válku! Putin jednal 6 hodin s Merkelovou o paktu neútočení v případě vypuknutí válečného konfliktu kvůli Ukrajině. Rusko mobilizuje právě teď armádu i státní správu, Kreml zvažuje vypovězení smluv omezujících strategické zbraně. Americké tanky na hranicích s Ruskem. Vyloučení USA z NATO je jediná cesta k míru v Evropě?

Nepřihlášený uživatel

#3816 POZOR!

2015-05-18 19:40

Češi, konejte rychle a uváženě. Chtějí vás dostat na Václavák / zaběhlo se říkat,,Majdan,,/ znají technologie Masové psychozy, jak manipulovat s davy. Podejte si jednotlivé mluvčí politiky, na to nemají ještě žádnou technologii. Titi mluvčí budou hlasovat o vás bez vás a vy musíte mít záruku, aby vás v poslední chvíly nezradily. Jen tato technologie zaručuje  VŮLI lidu. Dejte pozor, umějí i sfalšovat výsledky jakýchkoliv  voleb. Musíte si uvědomit staré pořekadlo,, kdo lže, ten krade a ne jen to, za to se řadí další špatné vlastnosti, až to vyustí v lidský hazard a vy už stojíte před tou poslední variantou. ONI JIŽ NEMAJÍ JINOU VOLBU, NEŽ VÁS OBJETOVAT !!

Nepřihlášený uživatel

#3817 USA chtějí okupovat celý svět

2015-05-19 09:27

Dalším významným respondentem v dokumentu byla Carla del Ponte, někdejší hlavní žalobkyně Mezinárodního trestního tribunálu pro bývalou Jugoslávii v Haagu. Del Ponte v dokumentu otevřeně přiznala, že například bývalý kosovsko-albánský terorista a pozdější politik Ramuš Haradinaj byl nakonec soudem osvobozen proto, že nechal povraždit většinu svědků. A přestože důkazů bylo dost, osvobozující rozsudek pro jasného válečného zločince padl v důsledku politických tlaků ze strany USA. „Když během války s někým spolupracujete a je pro vás partnerem, těžko po válce obrátíte a půjdete proti němu,“ dodala k tomu Carla del Ponte.

Za významný problém obecně v dnešním světě režisér Boris Malagurski vnímá neoliberální koncept řízení ekonomiky a cílené zadlužování zemí – to jsou podle něho ty pověstné okovy, které tíží řadu zemí na světě a kvůli kterým si podle něho fakticky nemohou vládnout samy a všechno je ku prospěchu někoho úplně jiného než obyvatel daných zemí.

Ne všude prý ale „dovoz demokracie“ vyšel. Ve Venezuele sice došlo po letech vlády ke svržení dnes již zemřelého Huga Cháveze a jeho nahrazení Americe loajálním prezidentem, Venezuelané si ale nakonec masovými demonstracemi „svého prezidenta“ vymohli zpět a Chávez se triumfálně vrátil do prezidentského paláce.

Nepřihlášený uživatel

#3818 Re: POZOR!

2015-05-19 15:33

#3816: - POZOR! 

souhlasim s tebou!!!!!to by nebyla leda jaka valka to by byla jaderna valka!!!a Rusko uz ma namirene Jaderne Hlavice 

JE JASNY AGRESOR USA RUSKO NENI RUSKO NAS NIJAK NEOHROZUJE ALE POKUT DOVOLIME USA SE SR.... DO NAS TAK SKONCIME CELA NASE ČR PUJDE DO PR...... 

odkaz-peklo na zemi 2015 Naciste v Ukrajine,vojnový štváči s USA

Nepřihlášený uživatel

#3819 Re: K toliko diskutovaným kvótám na imigranty

2015-05-19 19:02

#3812: - K toliko diskutovaným kvótám na imigranty 

Myslím, že celé Arabské jaro, které USA vyvolaly a podporovaly, byl velký průšvih. Následky nyní trpí jednak lidé v arabských zemích a také Evropa, která není schopná zvládnout nekonečný příliv imigrantů. Proč USA neodvezou část uprchlíků k sobě, aby si také užili? Technicky by to snad zvládli.

Nepřihlášený uživatel

#3820 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-05-19 19:15

#3815: STOP USA ARMY STOP USA ZAKLADNAM STOP NATO V CR STOP EU V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

Nevím, kolik je na tom pravdy, nicméně nikoho nemůže překvapit, že Rusko demonstruje svoji bojeschopnost, když kolem něj NATO každým dnem haraší. Varšavská smlouva se rozpadla, ale NATO se vesele rozrůstá dál na východ. Už se jedná dokonce s Gruzií. Do toho USA bohatě sponzoruje ruskou opozici, to už je vrchol všeho. Každým dnem se sužuje Ruský prostor, proto se zcela logicky brání, jako by se bránil každej jinej, což našim chronickým kolaborantům zajisté nejde do hlavy. My bysme za to NATu ještě poděkovali. Je třeba pochopit mentalitu ruskýho medvěda, ten se nikdy nevzdá. Ve světle toho všeho je zcela logickým vyústěním, že se Rusko angažuje na Ukrajině. Ale nemůže si dovolit jako agresor USA a NATO vtrhnout kdy chce kam chce a klidně i bez požehnání Rady bezpečnosti. Pokud by Rusko konalo dle zvyků US army, už by dávno vjelo do Kyjeva a svrhlo pučistickou vládu během několika hodin. Takže můžeme být ještě hodně rádi, že není Putin takový psychopatický magor jako USA, jinak bychom už byli dávno ve válce.

Nepřihlášený uživatel

#3821 Kam noha amerického vojáka šlápla, tam 100 let tráva nerostla ...

2015-05-21 08:59

Američané rozvrátili celý Střední východ. Založili Al-Kájdu a využili ji proti SSSR. Potom ji pozvali do Bosny proti Srbům. Podporovali i čečenské islamistické teroristy. Všechny stabilní režimy v oblasti, které nebyly islamistické, zničily. Naopak wahábistickou Saudskou Aábii, která je dnes bezesporu nejdespotističtější zemí světa, podporují. Podobně i Katar a Bahrain. Tam je dnes stále feudální středověk. I v minulosti USA podporovaly nejhorší diktátory, Pinocheta, Batistu, Strossnera, Noriegu, Suharta, Pol Pota, a mnoho dalších. Zanechávají za sebou jen spoušť a zkázu.

USA pryč!!!!s ČR A SK

#3822 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-05-21 16:18

Je neuvěřitelné, že naše země, která zažila Lidice a Ležáky, se politicky a brzy už i vojensky má účastnit genocidy na Donbasu. Že má podporovat kyjevskou juntu, která mává prapory s podobiznou Stěpana Bandery, toho Bandery, který terorizoval Československo po II. sv. válce. Nezbývá tak nic jiného, než nahlásit českým úřadům trvalý pobyt v KLDR nebo v Íránu, kam vás nikdo kvůli odvodu na vojnu hledat nepojede, anebo ti statečnější z vás se mohou vzdát státního občanství ČR a přijmout občanství v jiné zemi, na výběr jich je docela dost. Není-li vláda už vládou, která by si zasloužila respekt, musí občan vzít svůj život do svých rukou a musí umět říct ne. Protože ne je to slovo, které mnozí z nás ve vztahu ke státu se bojí vyslovit. Svoboda něco stojí, není zadarmo. Je vystavěna na odvaze dělat a říkat, co je správné a bojovat za vlast proti nepřátelům, i kdyby to byl vnitřní nepřítel, a že jich tato země má od listopadu 89 opravdu požehnaně, kolaborantů a pokrytců, kterým se hrne z úst demokracie, ale z rukou jim stéká cizí krev a špína od peněz, které si nakradli. Ne válce s Ruskem! Ne policejnímu státu a dozoru nad tím, kdo kde bydlí přes prázdniny nebo trvale. Do toho státu nic není! Za toto jsme v listopadu 1989 klíči necinkali. Mír národu, Evropě, světu a zejména našim dětem!

ODKAZ-USA zahájily rozmisťování svých vojsk na Ukrajině, ruští hackeři získali seznam vojenských instruktorů, mezi nimi jsou i dva Slováci. České odvody se urychlí! Džeržinského ohlašovací zákon o trvalém pobytu bude platit i v ČR!

Nepřihlášený uživatel

2015-05-21 16:30

Fakta

Přestože má ČR od roku 2005 profesionální armádu, vždy platila a nadále platí branná povinnost. Týká se všech mužů i žen od 18 do 60 let. K výkonu vojenské služby je však občan povoláván až za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

Co je odvodní řízení?

Řízení, ve kterém se posuzuje zdravotní a osobnostní způsobilost občana k výkonu vojenské služby. Pro občana účast v tomto řízení znamená zejména vyplnit dotazníky, dostavit se před odvodní komisi a podrobit se zkoumání svého zdravotního stavu.

Koho by se odvody týkaly?

Každého občana, který by od účinnosti zákona dosáhl 18 let věku. Pamatuje se samozřejmě na výjimky v podobě těžce zdravotně postižených osob nebo těhotných žen, těch by se odvody netýkaly.

Může odvedený občan odmítnout v případě vyhlášení stavu ohrožení státu či válečného stavu službu v armádě?

Ano, do 15 dnů od vyhlášení těchto stavů, a to z důvodů svědomí nebo náboženského vyznání. V tom případě se na něj vztahuje zákonná pracovní povinnost.

ODKAZ-Novela branného zákona neobnovuje základní vojenskou službu ani nezavádí povinná cvičení

Nepřihlášený uživatel

#3824 USA je zlo!

2015-05-23 10:47

Není to nikdo jiný než USA, kdo vyprovokoval konflikt na Ukrajině, prostřednictvím organizace Majdanu, Rusko jen brání rusky mluvící menšiny ny východě Ukrajiny proti fašistickým bojůvkám z pravého sektoru ...

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3825 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-05-23 11:53

Kdo má jiný názor, šíří ruskou propagandu. Šiřme proto naši vlastní anti-propagandu, vyzývá Brusel. Ruská propaganda z per českých disidentů? Děsivé odhalení?

ODKAZ-Kdo má jiný názor, šíří ruskou propagandu. Šiřme proto naši vlastní anti-propagandu, vyzývá Brusel. Ruská propaganda z per českých disidentů? Děsivé odhalení?