Souhlasím, aby byl Miloš Zeman navržen na Nobelovu cenu míru

Vít Kuranda

#26 Re: Absurdistan

2015-08-26 13:18

#16: satai - Absurdistan 

"V soucasnosti uz je recese nerozlisitelna od vazne minenych navrhu..."

 

Krásně definované. Oslavovat vlastizrádce, to slušný člověk nepochopí. Ale na druhou stranu zas i ta Nobelova cena míru už je natolik zprofanovaná fraška, že mi je tak nějak i fuk, kdyby ji dali tomuhle šaškovi. Nedají, stopové zbytky rozumu ta komise ještě vykazuje, takže nedají. Spíš je smutné, že stále existuje v této zemi několik blbů, co ho uznávají. Neuvěřitelné.

T

#27 Re:

2015-08-26 13:28

#22: -  

 

Milošovy pusy:

- umí věci pojmenovat správnými jmény, třeba terorismus nebo mnichovanství
*** nebo Ferdinanda Peroutku.

- otevřeně hájí české ekonomické zájmy v Číně, snaží se svým dílem přispět k oživení ekonomiky
*** což ale zatím nikdo nedokázal nijak změřit, takže přání otcem myšlenky

- četné krajské cesty napříč republikou
*** neboli též pětileté předvolební turné, financované poplatníky

- jmenoval kvalitní ústavní soudce, čímž zachoval akceschopnost ústavního soudu
*** nekomentuji, ale umí také poerfektně nejmenovat profesory

- má moudrou ženu, která důstojně reprezentuje zemi
*** nejméně viditelná první dáma ČR, a třeba tuhle fotku paní prezidentové fanouškům už raděj neukazovat: http://tinypic.com/view.php?pic=1568o7r&s=8

- netrpí velikášstvím, vystačí si se škodovkou a dovolenou na Vysočin
*** velikášstvím ne, ale ta nebetyčná sebestřednost, to se jen tak nevidí

Zkrátka pane redakture k_nda jako když vyšije. Co tam máte dál?


Nepřihlášený uživatel

#28

2015-08-26 14:01

Miloš Zeman je nejlepší polistopadový prezident, to jednoznačně. I když při té bídě to není až taková pocta, jednooký mzi slepými králem..


Nepřihlášený uživatel

#29

2015-08-26 14:36

Byla by dobrá věc, kdybychom měli prezidenta ověnčenýho nobelovou cenou, ale šmejdi co o tom rozhodují Zemana nikdy nezvolí, to radši nějakou štvavou proamerickou krysu.

Emil Veselák

#30 Souhlas!!!!!

2015-08-26 15:23

Pojďme všichni sbírat víčka na podporu pana Zemana!!!!


Nepřihlášený uživatel

#31

2015-08-26 15:40

Podporuji kroky našeho pana prezidenta,je to velký bojovník a jentak dále pane prezidente

Nepřihlášený uživatel

#32

2015-08-26 18:01

Zeman je jediný rozumný člověk v této zemi, který ví, do čeho jdem, nebojí se nazývat věci pravými jmény, bojuje všemi dostupnými silami za zachování míru, neprovokuje mocnosti, které nám můžou zatopit tak, že se z toho pose....! Lidi, už konečně dostaňte rozum, jinak nás čeká to, co předpověděl Nosstradamus a to nebyl žádný pitomec!!!


Nepřihlášený uživatel

#33 Re: Re: Absurdistan

2015-08-27 08:46

#26: Vít Kuranda - Re: Absurdistan 

Ano, také mi přijde zrůdné oslavovat vlastizrádce a kolaboranty, pojmenovávat po nich letiště, lavičky, ulice a kdo ví co vše ještě. Je to hnus.

David

#34

2015-08-27 09:35

Stojim za vami, pane prezidente Milosi Zemane!!!!


Nepřihlášený uživatel

#35 Za mě souhlas

2015-08-27 10:50

Když mohli dostat nobelovku takový sráči jako Obama nebo Arafat, tak proč ne Miloš ZEMAN?

Honza

#36

2015-08-27 12:24

prezident Zeman je jeden z velmi mála politiků, který se nebojí nazvat věci pravým jménem! Na "diplomatické kecy" ostatních nejsme zvědaví! Těmi nás oblbují už 25 let! :-(


Nepřihlášený uživatel

#37

2015-08-27 14:01

My, politické strany i občanské spolky, kterým není osud naší země a jeho občanů lhostejný, nemůžeme mlčet k událostem a tendencím, jichž jsme v poslední době svědky. Nemůžeme přehlížet sílící tlak, kterému jsou vystaveni státní představitelé řádně zvolení ve volbách, jakož i organizace, jež se tomuto tlaku snaží čelit či alespoň na něj upozorňovat.

V poslední době jsme svědky čím otevřenějšího vměšování Spojených států amerických do svrchovaných českých záležitostí. Z hlediska mezinárodně-politického bohužel nejde o nic nového. Avšak v souvislosti s geopolitickým bojem Západu v čele s Washingtonem proti Rusku a jeho spojencům se hegemonismus a intervencionismus americké strany čím dál citelněji dotýká i České republiky. Protože se americké plány na ovládnutí Ukrajiny zkomplikovaly, v důsledku čehož dochází napříč evropskými zeměmi k posilování sil odmítajících západní politiku, zvyšuje se tlak USA na ty státy a jejich zástupce, kteří nechtějí bezvýhradně sloužit cizím zájmům.

Právě proto cítíme obavy z nátlakových akcí, jejichž cílem bude odstranění nepohodlných, neposlušných osob. První výraznější akci tohoto typu spatřujeme v protestech 17. listopadu 2014, který byl zcela evidentně režírován skrze americkou ambasádu v Praze. Ani náhodou nešlo o spontánní protest a autentický projev nespokojenosti českých občanů s hlavou státu, resp. realistickou politikou vůči Rusku. Jednalo se naopak o počátek procesu, jehož cíl je jasný: Potlačení proruských nálad v České republice a poslušné plnění amerických geopolitických zájmů.

My říkáme zcela otevřeně NE! Nesmíříme se s poklonkováním Západu, budeme se ze všech sil snažit oponovat americkým zájmům v naší zemi, protože z podstaty věci odporují našim vlastním národním zájmům, na nichž nám velice záleží. Západ nás zklamal, a proto nechceme, aby se nám kvůli němu zavřely dveře na východ. I to říkáme zcela otevřeně.

Vyzýváme tímto všechny politické strany, občanské spolky i jednotlivce, aby se k nám přidali a dali jasně najevo, že si svou zemi vzít nenecháme.


Nepřihlášený uživatel

#38

2015-08-27 14:55

Doufám, že až tenhle velikán jednou odejde na pravdu Boží, přejmenuje se po něm letiště Ruzyně, dost bylo havlbombarďáka!!


Nepřihlášený uživatel

#39

2015-08-27 19:29

NOBEL PRIZE FOR ZEMAN!! SLUNÍČKA NASRAT!!  ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Olda666

#40

2015-08-27 20:54

Zeman je sice obrkokot, ale z toho plebsu co kandidoval to bylo nejmenší zlo. Při představě že by vládl ten tragéd Trautnberk mě vstávaj vlasy hrůzou na hlavě. Škoda že u vás nevyhrál Fico. Sice má taky svoje mouchy a ne málo, ale za dané situace by to byla asi nejrozumnější varianta. Můj názor.


Nepřihlášený uživatel

#41 Re:

2015-08-28 06:46

#40: Olda666 -  

Tak Zeman není dokonalej, o tom žádná, ale je to pragmatik, má rozumný názory a umí si za něma stát, pro mě lepší státník než ten tolik opěvovanej šašek Havel, přihlouplej snílek a tragická figurka která lezla sionistům do prdele

Tomáš

#42 Pravda bolí

2015-08-28 12:09

Byť nesouhlasím s buranským projevem pana prezidenta, čta plamenné příspěvky jeho odpůrců ve všemožných diskuzích, musím s politováním uznat, že je náš národ pouze tupé stádo ovcí, ovcí tak snadno podlehnuvších mediálnímu nátlaku z určitých kruhů. Jak tak sleduji, protizemanovská hysterie padá na velmi úrodnou půdu. Je nad svět jasné, že se Zeman jaksi nehodí jistým mocným, kteří investují velké peníze na korumpování médií a různých pseudopolitiků, aby na Zemana útočili a pokusili se ho znemožnit natolik, že abdikuje. Naštěstí se tak v dohledné době nestane. Kdo uvažuje racionálně a nepřijímá bezmyšlenkovitě každou informaci z mainstreamu, nemůže to nevidět. Zbylé potrefené husy holt budou vždy kejhat, jak je naučí média. Hořké to zjištění, leč ne překvapivé.

Ujo

#43

2015-08-28 13:15

Nojo, řek na plnou hubu pravdu a to se v tomhle státě nehodí. Prej že pravda a láska zvítězí, leda tak ho*no!


Nepřihlášený uživatel

#44

2015-08-28 20:37

♥ ♥ ♥ I love Milosh Zeman, Ich liebe Milosch Zeman, Ja ljubju tovaryšč Miloš Zeman! ♥ ♥ ♥


Nepřihlášený uživatel

#45 Pan prezident měl jako vždy pravdu: Pussy riot jsou jen opovrženíhodné špíny!

2015-08-29 10:26

A najednou SPADLA KLEC !!!!

Co se u nás tají - USA vyhostiy Pussy Riot !!!

Proč neřvou Havlovci společně s brécou Němcovou? President ty štětky nazval správně. Pussy Riot mají v Americe problém. Pussy Riot, poté co je přijali v Americe s takovou pompou (Madonna, Hillary Clinton), si usmyslely, že někoho vážně zajímá jejich názor a zúčastnily se akcí protestů ve Fergussonu, o čemž samy referovaly v sociálních sítích. Odpověď nenechala na sebe čekat - na stránkách Bílého domu se objevila petice s požadavkem zrušení víz pro celou "trojici" a vystěhování jí z USA. "Ruští aktivisté ze skupiny "Pussy Riot" - N.Tolokonniková, M.Aljochina a P.Verzilov - přijely propagovat vulgární, amorální a nekřesťanský způsob života,- napsal autor petice. - V Rusku byly ods ouzeny za šokující, urážlivé a amorální činnosti v katedrále Krista Spasitele. Američané si váží jakýchkoli názorů, ale náš "pohár trpělivosti" přetekl poté, co tito aktivisté se zúčastnili nelegálních protestních akcí ve Furgassonu a New Yorku.

Domníváme se, že účast cizinců v podobných akcích je nepřípustná. My, Američané,vyřešíme svoje problémy samostatně, bez pomoci cizinců, které mají špatnou pověst...

No prosím, dokud tyto "ku*dy" znesvěcovaly katedrálu v Rusku, byly to hrdinky, přijímané Hillary Clinton a dalšími celebritami. Když se postavily za pouliční demonstranty v USA, jsou to najednou "cizinci, kteří mají špatnou pověst" - a pryč s nimi!!! Kde jsou jejich čeští obhájci?


Nepřihlášený uživatel

#46 Re: Pan prezident měl jako vždy pravdu: Pussy riot jsou jen opovrženíhodné špíny!

2015-08-30 08:41

#45: - Pan prezident měl jako vždy pravdu: Pussy riot jsou jen opovrženíhodné špíny! 

 Jistě že. Jsou to jenom špíny a jen stejná špína se jich může zastávat. Tady je jasně vidět, co je kavárna zač, když se staví na stranu těchhle ***

Mirek

#47

2015-08-30 11:32

PROBLÉM JE ŽE BULVÁR A TISK VŠE CO ZEMAN PROHLAŠUJE A CHCE PROVÉST PŘEKRUCUJE A HÁZÍ NA NĚJ ŠPÍNU. KDYŽ ŠPÍNU HODÍ ZEMAN NA NĚKOHO JINÉHO JAKO OBRANU TAK SE TO STEJNĚ OBRÁTÍ PROTI NĚMU A ŽE JE PŘED VOLBAMI A HRAJE ŠPINAVOU HRU. JE TO HNUS, AŤ UDĚLÁ CO UDĚLÁ NECHÁPAVÍ A LŽÍM VĚŘÍCÍ ČESKÝ NÁROD BUDE ZEMANA VŽDY PRANÝŘOVAT. ALE ŽE BABIŠ, SOBOTKA, KALOUSEK, KNÍŽE A DALŠÍ LŽOU JEŠTĚ VÍC NIKOHO NEZAJÍMÁ A STÁLE JE BUDOU PODPOROVAT. HANBA TAKTO MYSLÍCÍMU ČEKÉMU NÁRODU!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#48 Re: Pan prezident měl jako vždy pravdu: Pussy riot jsou jen opovrženíhodné špíny!

2015-08-31 07:33

#45: - Pan prezident měl jako vždy pravdu: Pussy riot jsou jen opovrženíhodné špíny! 

 Nic nového pod sluncem. Tahle pravdoláskařská žumpa si vždycky vybírá za svoje modly jen toho kdo se jim zrovna hodí, takže i takové šmudly zfetované mohou v našich médiích vykreslovat jako hrdinný disent proti tomu zlému Putinovi.


Nepřihlášený uživatel

#49 Ringo Čech je machr

2015-08-31 07:34

Neregistrovaný

#50

2015-08-31 13:18

Dnešní cíl lumpenkavárníků: Pomluvit Zemana, pomluvit Putina, pošpinit Rusko, poplakat si jak jsou Pussynky utlačovaný, poplakat nad chudáčky běženci, hodit nějaký intelektuálský rozum, splněno, jde se plkat do kavárničky, pokud možno do Slávky :-D