Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#376 Re:

2016-10-06 08:19

#374: -  

 Ano, když jich sem chce Sobotka přijmout hned 6 tisíc!


Nepřihlášený uživatel

#377

2016-10-06 08:22

Islám je ZLO, to je jasné každému, kdo nezaujatě prostuduje korán a islámské tradice a kdo hledí kolem sebe otevřenýma očima a vidí, jak se muslimové chovají a jak islám zadusil jakýkoliv pokrok v jejich zemích. Ať si jej vyznávají u sebe doma, když se jim to líbí, ale oni jej mají za úkol šířit dál. A to je smrtelné nebezpečí pro nás Evropany, které musíme zastavit dřive než bude pozdě.


Nepřihlášený uživatel

#378

2016-10-06 09:00

Protože tady nechci barbarství ze sředověku, ženský zabalený jak strašáci v černých prostěradlech, co budou strašit naše děti jako už občas v Teplicích a fanatický pošahance co za kritiku islámu střílí, to bysme se vrátili hodně nazpět

Horal.

#379 Re: Re: Re: Tisíce znásilněných žen

2016-10-06 09:43

#362: Dan Mach - Re: Re: Tisíce znásilněných žen 

 S těmito Machy a podobnými zrádci a přisluhovači tomu středověkému zlu, se musíme co nejdříve vypořádat. To je pátá kolona islamizace Evropy a republiky. Nesmíme volit tu Sobotkovu prolhanou stranu. Ten člověk mluví jinak zde a jinak v Bruseli. On si je vědom toho, že půjde do prdele a chce si udělat teplé místo v Bruseli. To se nesmí stát... Tito pomahači islamizace patří před soud...


Nepřihlášený uživatel

#380 Prohlášení SPD + SPO

2016-10-06 10:04

Vážené dámy a pánové,

Na našich předvolebních akcích a v médiích často slýcháváme, že hejtmani jsou jiní členové sociální demokracie než pan Sobotka a proto jsou volitelní.

Není to pravda, v případě úspěchů tzv. populárních hejtmanů jako je například Hašek pouze upevníte moc Sobotky.

Vážené dámy a pánové,

Nevěřte slibům hejtmanů za ČSSD, že jsou jiní než premiér Sobotka. Nejsou jiní, jsou stejní jako on, podporující nelegální migraci a kvóty Evropské unie pro uprchlíky. A to vše na úkor peněz pro naše občany.

Hejtmani ČSSD navíc pouze těží při prezidentských návštěvách jednotlivých krajů z popularity prezidenta Zemana, ale mnohdy poté prezidenta otevřeně či skrytě kritizují. Ukončeme ve volbách těmto hejtmanům za ČSSD jejich teplá místa a koryta, udělejme konečně pořádek ve všech krajích.

Přijďte k volbám a dejte v krajských volbách hlas naší koalici Strany Práv Občanů.a hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura.

Děkujeme za Vaši podporu


Nepřihlášený uživatel

#381

2016-10-06 10:35

já ji podepsala hokešová anna

Nepřihlášený uživatel

#382 Volte srdcem, volte č. 78, volte SPD + SPO

2016-10-06 13:05

 

 _  _   _   _ # # # # _   _   _     _        _   # # # #

  _ _   # # # # # # # # #_   _    _    # # # # # # # # #

  _ # # # # # # # # # # #_#   _  # # # # # # # # # # # #

  # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

 # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

   # # # # # # # # # # # # # # # # # #  # # # # # # # # # #

  _   _ # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

  _ _   _     # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

  _  _   _   _   _   # # # # # # # # # # #  # # # #

  _   _      _   _   _   _ # # # # # # # # # #

  _ _   _   _  _   _   _   _        # # # 

 _   _   _   _  _    _   _    _     _ #


Nepřihlášený uživatel

#383 Re:

2016-10-06 13:22

#324: -  

 Já osobně si myslím, že se EU zhroutí. Už jen brexit je tomu důkazem. Lidi už sou moc naštvaný a nejde jen o migraci... Nelíbí se jim že třeba o osudu celé EU rozhoduje Německo a Francie. Takže kdyby ČR vystoupila tak by se časem přidali i další členské státy.


Nepřihlášený uživatel

#384

2016-10-06 13:59

Je třeba se veřejně postavit na stranu zdravého rozumu v jeho téměř prohrané válce s politickou korektností!


Nepřihlášený uživatel

#385

2016-10-06 14:40

Je to jednoduché. Nabereme islámské uprchlíky a zavedeme právo šaría. potom jim budeme z našich daní vyplácet sociální podpory aby si ta tyto peníze mehli opatřit výbušniny které vhodně umístí na drahých stavbách v Čr které vyhodí do povětří. Český dělník tak bude mít zase sice špatně placenou ale přece jen práci a z jeho daní opět zaplatím další islámské teroristy i s rodinami. a tak to půjde dokola až do doby kdy se bude mít všichni dobře.


Nepřihlášený uživatel

#386 Re: Re: Re:

2016-10-06 15:02

#195: Martin Pospíšil - Re: Re:  

 Jen dodám, že relativně malé množství pořád není žádná výhra. Nezáleží tak na tom, jestli jich je pár tisíc nebo milion. Každá muslimská komunita, byť sebemenší, je doutnající hrozbou do budoucna. Vzhledem k jejich a naší natalitě se i drobná komunita může stát do dvou generací významnou. Ono kdysi před staletími v takové Sýrii nebyli muslimové ve většině, ale poté co ji dobyli a terorem vyhnali, konvertovali či ujařmili původní obyvatelstvo, nastala tam situace taková, jaká tam nyní panuje. Tenhle vývoj chceme za pár generací u nás v Evropě? Čím se naše děti tak provinily, že jim přejeme tak trpkou budoucnost? Který rodič by pro své děti mohl budovat islámskou společnost plnou záště, nenávisti, absolutního podvolení se a žádné svobody? Islamizaci Evropy mohou podporovat jen naprostí psychopaté.


Nepřihlášený uživatel

#387

2016-10-06 15:40

my si je nezvali, Merklová je zvala, Itálie si pro ně jezdí až do Libye, CZ, SK, PL a HU jsou proti a nikdo nemá právo nám nařizovat co a jak jako za bolševika


Nepřihlášený uživatel

#388 Fandím SPD!

2016-10-06 16:22

Teď to ještě neklapne, ale bylo by dobré, kdyby příští volby vyhrála SPD a pan Okamura se stal premiérem. Prvně jsem si říkal škoda, že se nestal prezidentem p. Okamura, ale nyní jsem rád, že je prezidentem právě p. Zeman. Okamura zmůže více z pozice poslance než prezidenta. Jen aby se našlo dost lidí, kteří ho vytlačí k dvojcifernému výsledku u voleb, aby měl v parlamentu větší rozhodovací schopnost.


Nepřihlášený uživatel

#389 Re:

2016-10-06 17:50

#304: Larry -  

 Jojo, taky jsem býval mladý naivní ucho plný ideálů, ale pak jsem z toho vyrostl, dospěl a stal se pragmatikem. Neboj, taky z toho jednou vyrosteš a pak se budeš třískat do hlavy jako já, cos to byl v mládí za vola. Ale teď to ještě nepochopíš, to chce čas.


Nepřihlášený uživatel

#390

2016-10-06 18:03

Podepsala jsem ráda. To bylo to nejmenší co šlo udelat

Nepřihlášený uživatel

#391

2016-10-06 18:20

Netvrdím, že mi není SPD sympatická, ale skutečnou změnu systému představují jedině strany jako DSSS nebo ND, proto jsou tolik pronásledovány..


Nepřihlášený uživatel

#392

2016-10-06 19:01

Mám plný zuby této vlády, prolhaných darebáků co se tu pakují už 20. let z celou jejich nenažranou socialistickou EU.....Nechci se dožít toho,abych viděl svoji dceru trpět kvůli těmto "chudákům" co páchají zlo po celé Evropě....

Nepřihlášený uživatel

#393

2016-10-06 19:49

Všem zdejším trollům ..flákačům ,neomarxistům havloidům , Dienstbierům, Pelikánům, smažkám z Kliniky, fetkám... přeji návrat rozumu a práci ve prospěch této republiky


Nepřihlášený uživatel

#394

2016-10-06 20:58

Nesouhlasím s tím, jak nás Sobotka v Bruselu zradil. Chci, abychom se cítili v naší vlasti bezpečně, chci zde naše zvyky, ne ty islámské, chci, aby u nás byli jen kostely, žádné mešity, ve kterých je propagováno násilí, chci, aby se v televizi nezatajovala pravda o uprchlících, o teroru a násilí, chci, aby se děti nebály zahalených postav, chci prostě žít normálně, proto podepisuji petici.

Nepřihlášený uživatel

#395 Re: Re: Re: Tisíce znásilněných žen

2016-10-06 20:59

#362: Dan Mach - Re: Re: Tisíce znásilněných žen 

 LOL že mluví o perverzácích někdo, kdo podporuje Hollana, kterej se nechá bičovat od dominy, poslouchá výšplechty pornobukvice Jandy a obhajuje islám, kde je legální pedofilie a dětské nevěsty. Podle sebe soudím tebe, že? Nemusíš se snažit to jakkoliv zahrávat do outu, tady je všem nad svět jasný, že jsi nechutný zvrácený prase, jako ostatně všichni sluníčkáři z Kliniky.


Nepřihlášený uživatel

#396 Re: Re:

2016-10-06 21:12

#383: - Re:  

 Současná EU je skutečně neštěstím. Nemyslím si ale, že by pro nás měl její úplný rozpad blahý dopad. Řešení by bylo vrátit EU do formy Společenství vzájemného obchodu. Je jedno jak to pojmenujeme, ale původní myšlenka EU nebyla vtom, že se z Bruselu stane byrokratická odchovna úřednictva. Ale lidé ve vedení EU nechtějí přijmout reorganizaci EU (asi proto, že je moc dobrý byznys).


Nepřihlášený uživatel

#397 Re: Fandím SPD!

2016-10-06 21:24

#388: - Fandím SPD! 

 Okamura byl vyřazen z prezidentských voleb, protože měl našlápnuto na vítězství. A tak si na něj něco našli a to byly falešné podpisy. Místo aby neplatné hlasy z několika namátkových kontrol zprůměrovali, sečetli je - příklad: rozdělím hlasy do 5 stejných hromádek, v každé hromádce bude neplatných 5% hlasů - se znalostí elementární matematiky každý ví, že celkový počet neplatných hlasů je 5%. Náš úřednický expert Henych neplatné hlasy z jednotlivých hromádek nezprůměroval, ale sečetl - a tak by vyšlo neplatných 5% krát 5 hromádek= 25% neplatných hlasů. Jenže Miloš Zeman zamíchal kartama a překazil plány kavárníků na ovládnutí hradu.


Nepřihlášený uživatel

#398 Re: Fandím SPD!

2016-10-06 22:18

#388: - Fandím SPD! 

 Podle posledního lžiprůzkumu měla SPD údajně jen 3 %. To se budou po volbách politilogové zase divit ....


Nepřihlášený uživatel

#399

2016-10-07 00:19

Je tragikomedie, jak se teď před volbama všichni snaží odrovnat Babiše a vymysleli ten zákon o střetu zájmů. Bohouš se klidně spojí i s odvěkým rivalem Kalouskem, přitom Bohouš i bílá brada to o něm věděli před volbami i při sjednávání koalice. Na střet zájmů u Babiše poukazovala pravicová i levicová opozice.

Socanovi a lidovcům to při sestavování koalice nevadilo - proč až nyní? Vědí, že Babiš koalici nyní neopustí - dvojkoalice (socan + lidovec) by se dala dohromady s topkou (proto to sbližování s Kalouskem, které cítíme - tím drží Babiše pod krkem).

Pro tento stát je Bohouš, Odchovanec, Dienstbier a "bojovnice" Marx-Engelsová hotové neštěstí.

Samotný Babiš mně v politice až tak nevadí, ale má v manšaftu lidi jako Pelikána, Zlatušku, Jourovou, Stropnickýho, Krnáčovou, to jsou pro mě lidi nevolitelní. Volitená strana (pro mne) je SPD Okamura.


Nepřihlášený uživatel

#400 Re: Re: Fandím SPD!

2016-10-07 00:24

#398: - Re: Fandím SPD! 

 Moji přátelé i já volíme už jedině okamurovu SPD. Komu také vadí diktát EU, nemá jinou volbu.