Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Volič

#476 Re: Re: Re: Volební rozpaky

2016-10-08 19:15

#473: Dan Mach - Re: Re: Volební rozpaky 

 Ne všichni příznivci Okamury měli možnost volit (Pražani, neplnoletí). Sice ho mají někteří lidi v lajku z více profilů, ale je třeba brát v potaz, že volební účast byla třetinová, takže při 100% účasti by mohlo SPD+SPO teoreticky skoro půl milionu voličů. K tomu připočtěme voliče konkurenčních stran jako Úsvit, DSSS, ND, Sládkovci apod a hned máme striktně protiimigrační portfolio trochu někde jinde. No a nelze nezmínit, že valná část voličů ČSSD, KSČM a ANO je laděná protiimigračně a poslední kroky Sobotky, Dienstbiera, Špidly a spol se podílely významnou měrou na odlivu voličů do ostatních stran. A to je třeba ještě vzít v úvahu, že v krajských volbách uprchlická tématika tolik netáhla, jako potáhne ve volbách parlamentních.

A ohledně těch neexistujících uprchlíků jsem několikrát psal, že zde nejde o uprchlíky, kteří by u nás už byli, ale o ty tisíce, které sem vláda teprve plánuje vzít. Momentálně je to 6000, ale jak se bude tlak Bruselu na jejich přerozdělení zvyšovat, slaboch Sobotka nebo Babiš závislý na eurodotací do Agrofertu snadno podlehnou a to číslo se bude dál navyšovat. Vzhledem k tomu, kolik jich připlouvá každým dnem k Sicílii, můžeme očekávat, že Junckera v nadcházejících letech napadne přerozdělovat jich třeba milion.


Nepřihlášený uživatel

#477 Re: Re: Volební rozpaky

2016-10-08 19:36

#471: - Re: Volební rozpaky 

 To voliči topky, náctiletí frikulíni z Facebooku (i zde v diskusi řádili jako zběsilí) nerozdýchají. To zas bude v alejích nablito a na záchytkách přeplněno.  


Nepřihlášený uživatel

#478

2016-10-08 20:50

nevadí mi imigranti ze Slovenska, snesu Vietnamce, Ukrajince, Mongoly, Číňany, ale muslimy potom co dělají za bugr v EU ani omylem!!


Nepřihlášený uživatel

#479

2016-10-08 22:23

Amnesty International lamentuje nad tím že ve světě je kolem 23 mil uprchlíků a bohaté státy světa je přijímají nejmíň. Proč ale takové množství uprchlíků je a proč jejich počty narůstají to nějak nezkoumají.

Kromě toho že světový četník rozvrací suverénní státy je na tom že počty uprchlíků narůstají výraznou měrou podepsán islám a jeho nenávistné zvrhlé učení. Přitom ale nejsou ani sami uprchlíci nějací beránci a mnohdy jsou to také muslimové jen ze znesvářených komunit.

Tím že všichni kdo se doma neshodnu s muslimáky utečou do zemí, které dosud nejsou zapleveleny primitivní sprostotou řvoucích lidoopů se jen tato "nákaza" rozšíří. Svět není v klidu ale tam kde se výrazněji uchytil islám je mnohonásobně víc nenávisti,násilí a něšťastných lidí.

Islám je zhouba tohoto světa ale podstata jeho šíření je že světové elity dopustily takovou míru nespravedlnosti která nahání nové příznivce do osidel islámu.

Petr

#480

2016-10-08 22:51

Jen se podívejte na ty ženy s dětmi a dívky:

Vzbouření migranti pochodují z Bělehradu směrem k maďarské hranici


Nepřihlášený uživatel

#481 Re: Re: Re: Re: Re: Fandím SPD!

2016-10-09 01:02

#426: - Re: Re: Re: Re: Fandím SPD! 

 Tohle moc dobře znám. Je to přesně ten typ namachrovaných budižkničemů, kterých dnes zdegenerované humanitní školy pod taktovkou Putny, Kohouta a dalších deviantů produkují jako Baťa cvičky. Tito naivní studenti bez jakýchkoliv životních zkušeností a vlastního názoru, pouze s durch vymytými mozky neomarxismem, zde plní roli užitečných idiotů. Pravda, tihle mladičcí ideologicky zaslepení agresivní týpci, co evidentně pozřeli Šalamounovo lejno veškerého vědění a od té doby zvěstují světu jedinou politicky korektní Pravdu, jsou sice na jednu stranu k smíchu, leč ve skutečnosti jsou stejně nebezpeční jako Hitlerjugend v časech nacistických či komsomolci a svazáci v časech komunistických. A čím více budou zahnaní do kouta, tím budou agresivnější.


Nepřihlášený uživatel

#482 Re: Re:

2016-10-09 01:22

#460: Antonius - Re:  

 Jak říkám, nejsem proti ničemu, co SPD hlásá, ale podobných rychlokvašek jsme tady měli dost, naposledy VeVerky. Tohle je jenom oddalování problému a čekání na zázrak. Čím dřív přijde radikální změna, tím míň bude bolestivější.


Nepřihlášený uživatel

#483 Re:

2016-10-09 08:55

#323: -  

 to by byl vážně dobrej nápad, mekánci toho psychopata měli pověsit za kule do pouštního průvanu a ušetřily by se tím miliony životů


Nepřihlášený uživatel

#484 Okamura ve volbách překvapil, jeho strana se dostane do deseti krajů

2016-10-09 09:28

V pátek a sobotu se v Česku konaly krajské a první kolo senátních voleb. Patrně jejich největším překvapením se stal Tomio Okamura a jeho strana Svoboda a přímá demokracie (SPD). Ta sama i ve spojení se Stranou práv občanů (SPO) dostala své zástupce do deseti krajských zastupitelstev.

Volební modely naznačovaly, že Okamurova SPD u voleb příliš valně nedopadne. Například podle červnového průzkumu by získala pouze dvě procenta.

Sobotní sčítání hlasů však ukázalo, že bude vše jinak. Více než pětiprocentní podíl získaly strany SPD a SPO v Karlovarském, Jihomoravském, Královéhradeckem, Libereckém, Olomouckém, Plzeňském, Ústeckém, Zlínském, Moravskoslezském kraji a na Vysočině.

Stejně hlasů jako ODS Například ve zmiňovaném Moravskoslezském kraji dostaly strany SPD a SPO dohromady více hlasů než konkurenční ODS (7,02 % vs. 6,93 %).

„Moc děkuji za vaši skvělou podporu v krajských volbách. Jsem rád, že jsme dokázali tento výsledek, který jasně ukázal, že naše hnutí SPD má jasné a pevné místo na politické scéně v České republice,“ vzkázal voličům Okamura po sečtení všech výsledků.

Takže zase se cinknutý modely mýlily. I přes silnou antikampaň, zesměšňování pana Okamury u Moravce nebo vykašlání jeho jména v superdebatě uspěl skoro ve všech krajích a porazil i havlistický gestapo TOP 09.


Nepřihlášený uživatel

#485

2016-10-09 09:29

Záchranáři v úterý vytáhli z moře u libyjského pobřeží dalších nejméně 4 650 migrantů plujících z Libye do Itálie a také 28 mrtvých běženců. Od pondělí bylo na cestě do Evropy z vratkých člunů převezeno do bezpečí ( kam ? ) přes deset tisíc ( 10 000 ) lidí.


Nepřihlášený uživatel

#486

2016-10-09 10:13

petici jsem podepsal a fandim vam pane Okamura


Nepřihlášený uživatel

#487

2016-10-09 12:13

Proč se o imigranty z muslimských zemí nepostarají přednostně muslimký země? My se zase postaráme o imigranty z Ukrajiny, čínské a syrsjé a irácké křesťany (ty co o to mají skutečně zájem, ne jakýsi vychytralce, kteří nás berou jen jako mezipřistání do Německa), imigranty z Latinský Ameriky a další, třebas z Vietnamu


Nepřihlášený uživatel

#488 Re: Re: Re: Rád bych věděl

2016-10-09 12:29

#431: Dan Mach - Re: Re: Rád bych věděl 

 Němci mají mozky zaplaveny sádlem z blahobytu, protože nezaplatili reparace za škody a své zločiny během 2.světové války.

Horal

#489 Jen jednu poznámku k imigraci.

2016-10-09 13:51

Oni ti sluníčkáři, nebo jak je mám nazvat, stále fandí té verbeži, těm, co tu obsazují Evropu beze zbraní a říkají, že u nás jich je zatím pět a půl  a smějí se našim obavám. Ano, ty obavy jsou opodstatnělé. Avšak název sluníčko, to je moc krásné a životodárné těleso, oproti těm hloupým bezmozkům, kteří se zovou sluníčkáři a nevidí si při tom ani na špičku nosu.

Ono stačí, když do jedné malé obce, kde je třeba nějaký ten ubytovací prostor, ubytují několik stovek té islámské verbeže. Oni pak využijí našich zákonů, naší demokracie a nemusí dojít ani k přečíslování tamních žijících obyvatel, ale oni už si budou klást podmínky. A začně to šátkama. Poté požadavky na stavbu mešit, halal žrádlo, chováním, diktováním jejich způsobu života a začnou tu uvádět v život ty své středověké "zákony", které ten jejich pedofil Mohamed snad někdy dávno sepsal, aby mohli okupovat cizí území a hrát si na dobyvatele a z nás dělat sluhy a otroky.  Tohle už se v několika menších obcích v Německu přesně děje. Mistní lidé jsou tam z toho znechucení. Tam už došlo k přečíslování místních obyvatel. Oni už tam přestali mít tu svoji svobodu a ztratili i ten tzv. smysl pro německý pořádek. Tenhle islámský dobytek, ten se s nějakou etikou a hygienou nepáře. Oni si dělají místní záchodky kde se jim zlíbí. Už proto, že jsou to primitivové. A i když je té verbeže u nás zatím jen pět a půl, jak říkají ti jejich ochránci, musíme udělat vše pro to, aby tu ta pakáž nemohla žádné místní obyvatele přečíslovat a nemohla tak využívat našich zbraní, naší demokracie ke svým rejdům o obsazování tzv. bílých míst ve světě a v Evropě. Jak psal ve své knize Samuel Huntington. Každá potopená bárka je dobrá. Každé vyhnání té verbeže za hranice státu je velmi dobrá obrana. Nebo snad chcete, aby vaše ženy a dcery měly poloviční hodnotu než má koza? Aby neměly volební právo? Aby musely chodit zahalené v těch smradlavých hadrech? Aby si s nimi ten parchant mohl nakládat jak uzná za vhodne? To chcete?  Aby si ti primitivové tady v mešitách mlátili pětkrád denně hlavou o zem a kuli tam piklle, jak nás dostanou? Aby byli jen na dávkách, které my vyprodukujeme? Protože my jsme prý povini té verbeži sloužit a dávat jim peníze. Proto nikde nepracují...Ten, kdo tomuhle, kdo té zvůli fandí, by měl stát před soudem za velezradu a politici by na tom měli být ještě hůř, protože je to odevzávání území cizím hordám beze zbraní. To nejsou uprchlíci. To jsou bandité. To je plánované obsazování Evropy... řízené Sorosem, Amerikou a neziskovkami, které financuje Soros.


Nepřihlášený uživatel

#490

2016-10-09 17:57

uprchlíky tady nechci, česká republika nerozvrátila irák sýrii,afghánistán,česká republika neměla kolonie žádný v afrtice, tak proč nasazovat životy vlastních občanů??


Nepřihlášený uživatel

#491

2016-10-09 19:02

Migrační krize.. vznikla jak všichni víme zasahováním USA , potažmo NATO do práv suverénních zemí. Byť byl v těchto zemích z našeho pohledu diktátor, ale to byla a je věc daných zemí. Takže příčina je jasná. Myslím si, že celá slavná OSN je organizace naprosto k ničemu, jen stojí peníze občany celého světa. V opačném případě měla vydat rezoluci žádající okamžité opuštění Sýrie vojsky Turecka a jednotek USA, nemají totiž na území Sýrie co pohledávat. Pokud přestane Americká strana vojensky podporovat jednu z bojujících stran, pak věřím tomu, že Syrské armáda s oficiálně pozvanou Ruskou armádou + pomocí Kurdů, Pešmergů a jiných jsou schopni v krátkém čase rebely + Daesh zlikvidovat a pak opravdu nebude důvod k masivnímu útěku Syřanů.. Další nutnou věcí je, aby si Italské námořnictvo přestalo hrát na cestovku a nevozilo migranty prakticky z Lybijských pláží do Itálie.. Je potřeba dodržovat smlouvy v rámci EU, takže nekompromisně deportovat zpět všechny nelegální migranty do první bezpečné země. pokud budou mít v pořádku doklady a požádají si o vízum, pak ať si je cílová země vpustí( samozřejmě po prověření). atd...


Nepřihlášený uživatel

#492

2016-10-09 20:29

S těma 6000ama to socani vážně posrali, asi si spletli stranu s TOPkou, tohle jim voliči nedarují!


Nepřihlášený uživatel

#493 Re:

2016-10-09 21:39

#461: -  

Hodne se v mediich zduraznuje nizka ucast pri madarskem referendu, prehlizi se pritom jiste skutecnosti a mimo jine i jedno madarske spcifikum: ani v roce 2003, kdy se hlasovalo v Madarsku pro vstup do EU, neprislo 55% obyvatelstva k urnam. Tehdy ale u tech 45% zbyvajicich, co prisli (ted jich bylo 42%), bylo vic odmitavych hlasu, tj. proti unii (nez ted pro kvoty).

Summa sumarum, tehdy hlasovalo asi 3050000 lidi ANO pro vstup do EU, ted hlasovali vic lidi, presne 3 282 723 lidi NE kvotam. Takze vic lidi zvedlo ze zidli odmitavy postoj k imigraci, nez to, jestli to,ze chteji do unie.

U Madaru je jinak zvykem totalne ignoroval deni v politice. Jsou mnohem laxnejsi a maji mnohem vacsi pocit bezmocnosti vuci moci, nez jinde (mozna Slovensko je na tom podobne). Na volby,referenda tak nejak kaslou. Zridka je tam vetsi ucast nez 50%...


Nepřihlášený uživatel

#494

2016-10-09 22:11


Nepřihlášený uživatel

#495

2016-10-09 22:22

 Takže hoří, a hasiči mají ve stříkačce benzín.

 

Karel

#496 Re:

2016-10-10 07:44

#475: Volič -  

Jaké nováčky? SPO je strana prezidenta republiky, s jeho nepřímou podporou!

Důležité je, že lidi odmítli extremisty (ODS, SPD+SPO, komunisty) a volili buď starosty, lidovce, místní hnutí (rozumnější část) nebo koblihy (blbější většina).

Karel

#497 Re: Okamura ve volbách překvapil, jeho strana se dostane do deseti krajů

2016-10-10 08:00

#484: - Okamura ve volbách překvapil, jeho strana se dostane do deseti krajů 

 Aneb jak upléct z hovna bič. Pokud se výsledky komentují jinak (zisk 32 ze 675 mandátů, tzn. 4,7%, ve skutečnosti po odečtení Veleby a spol. polovinu). Je tedy pravděpodobné, že Okamura příští rok ve volbách neprojde přes 3% ...


Nepřihlášený uživatel

#498

2016-10-10 08:03

REFUGEES NOT WELLCOME !!


Nepřihlášený uživatel

#499 Re: Re: Okamura ve volbách překvapil, jeho strana se dostane do deseti krajů

2016-10-10 08:56

#497: Karel - Re: Okamura ve volbách překvapil, jeho strana se dostane do deseti krajů 

 No pořád měl více hlasů než TOP 09 a ta byla v koalici s kdekým, takže ta příští volby neprojde tuplem.


Nepřihlášený uživatel

#500 Re: Re:

2016-10-10 08:59

#496: Karel - Re:  

 Většinu hlasů dostali od voličů SPD, pro SPO hlasovali především na Vysočině, kde kandidoval sám Veleba. A ODS dostala podstatně víc hlasů než TOP. Jak vidno, pravičáci dají hlas raději těm o poznání menším fanatikům, než naprosto zdiskreditovanýmu Kalouskovi, který aby se udržel, tak se spojí třeba i s ďáblem (brněnskými anarchisty).