Petice za zrušení pandemického zákona

Petice za zrušení pandemického zákona / Oznámení / Vzhledem ke schválení pandemického zákona dne 18.2.2022 přikládáme jako součást petice / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2022-02-19 19:55

Nesouhlasím s připojení CR ke globální dohodě o pandemicke připravenosti!!!!! Nevím proč měli poslouchat WHO??? (Nejsem ničí otrok!!!)Je to totalita!!!!! 😡😡👎👎a chci,aby byl zrušen pandemický zákon novela!!!    Brucknerova Pavla Plzeň.... 

Nepřihlášený uživatel

2022-02-20 07:04

Díky za Vaši práci. Pandemický zákon nepotřebujeme, protože žádná pandemie není. Pouze kdosi chce ovládat lidstvo. 

Nepřihlášený uživatel

2022-02-20 07:41

Konečně se člověk cítil chvilku jako svobodný a už to zase chtějí utáhnout? NIKDY. Vydrželi jsme komouše, nátlak na očkování, VYHRAJEME I TUTO NESPRAVEDLNOST.

Nepřihlášený uživatel

2022-02-20 10:02

Nesouhlasíme s připojením ČR ke Globální dohodě o pandemické připravenosti. Ivana

Nepřihlášený uživatel

2022-02-20 12:52

Nechci tuhle celosvětovou totalitu.

Nepřihlášený uživatel

2022-02-21 08:12

Zcela a jednoznačně nesouhlasím s Pandemickým zákonem a ani s žádnou Globální dohodou o pandemické připravenosti. Každý stát MÁ již svůj vlastní emergency plán. Jediný důvod proč nebyl použitelný byl fakt, že tato pandemie byla jen nastrojena a uměle vyvolávaná a falešně předládána. Každá západní stát je plně připaven řešit a zvládat skutečnou pandemii. Jediné co tu chybí je moc a síla, která by mohla ovládat lidi proti jejich vůli, ve jménu pandemie. A proto logicky vznikla tato chorá myšlenka tzv. Globálního přístupu. Žádný stát západního světa nepotřebuje žádnou novou globální dohodu. Tato dohoda je jen skrytý způsob jak uchopit moc nad lidmi a vložit ji do rukou jedné hrstce lidí, kteří nejsou volenými zástupci ŽÁDNÉ země.

NimrodZik

2022-03-22 15:01

#7: -  

...sice jsem nositelem stejného příjmení, také nevím jestli Zeman byl komunista, ale jisté je, že po návratu z hospitalizace otočil ve svém chování o 180 stupňů, tak že asi víme jak se zachová...

Nepřihlášený uživatel

2022-03-22 16:38

Nesouhlasím s tím, aby o našem zdraví rozhodovala nikým nevolená WHO, která je ovládána KillBillem. Pokud jsme ještě autonomní zemí, o čemž občas silně pochybuju, o vyhlášení eventuální epidemie a jejím řízení si budeme rozhodovat sami!
život

#34 Petice za rušení pandemického zákona

2022-03-22 18:04

Je správné pro život lidí zrušit pandemický zákon. Celosvětové očkování bylo směřováno ke snížení lidí na planetě Zemi, zdůvodu přelidněnosti. Pravidělně se tímto vytvářejí války, omlazování - mít hodně dětí -planety země, psychické týraní lidí až k úmrtí, sebevraždám- odborně tvořeno...Důležité pro krásný život je rovnováha - děti, mladí lidé, střednívěk lidí a staří lidé. Tímto si lidé mohou prožité informace předávat a vysvětlovat, co způsobuje daná situace.  

Nepřihlášený uživatel

2022-03-22 18:39

Nesouhlasím s pandemickým zákonem a nějaká WHO mi může políbit ...nenechám se očkovat a ani nijak omezovat ❗❗❗... A se svým zdravím naložím jak já chci ..

Nepřihlášený uživatel

2022-03-23 07:19

Ne, nesouhlasím s připojením ČR ke "Globální dohodě o pandemické připravenosti" Proč? Moudrý člověk ví, hlupák stejně nepochopí... Přeji všem hlavně zdraví a hodně sil Martina

Nepřihlášený uživatel

2022-03-27 13:57

Nesouhlasím s připojením České republika ke globální dohodě o pandemicke připravenosti. S pozdravem Svatava Blümelová

Anonymous

2022-06-28 09:02

Zásadně nesouhlasím s pandemickým zákonem!!!

Nepřihlášený uživatel

2022-07-30 12:18

Nikdo nemá právo nad lidským životem, všechny tyto věci se dějí proti Bohu, protože někteří lidé jsou přesvědčeni, že jsou sami Bohy. Jsou tak zoufalí, vyprahlí a bez úcty k životu,že mají potřebu se mstít, ovládat, ničit. Kdo by mohl souhlasit s touhle pomateností mysli?

Nepřihlášený uživatel

2022-09-08 07:45

Přesně tak,jsem svobodný a svéprávny občan,ještě chci já i moje rodina žít tak,jak my uznáme za vhodné bez chemie a experimentů,,,jako LIDÉ!!!!!

Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...